عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا سفر به آمریکا بایدها و نبایدهای فرودگاه های آمریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بایدها و نبایدهای فرودگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-04-2014, 10:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-04-2014, 10:36 PM توسط Torkan.)
(19-04-2014, 09:44 PM)'ashkan065' نوشته: دوستان بالاخره مقدار پول مجاز برای بردن به ایالات متحد چه قدر شده 5 هزادتا یا 10 هزاتا ؟
میشه پول رو توسط یک کارت اعتباری بین المللی حمل کرد؟

دوست عزیز مقدار مجاز 10هزار تا هستش طبق قوانین گمرک آمریکا(یعنی بیش از اون باشه باید اعلام کنید توی فرم و توی گیت ورودی دلیلش رو هم بگین که اصلا مشکلی نیست. کلا پولهای کلان مشکل دار هست مثلا طرف خیلی زیاد پول میبره و مشکوک میشن بهش...
بلاخره اگر هم حمل میکنید باید اعلام کنید چون احتمالا بفهمن جریمه داره.
سوال 13 اینجا رو کامل بخون.
بااحترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-05-2014, 06:08 PM
سلام دوستان
من یک ماه دیگه به آمریکا سفر میکنم. فرودگاه JFK 
پست های قبلی رو خوندم اما چیزی درباره صنایع دستی ندیدم.
اگر از صنایع دستی اصفهان حدود 10 تا وسیله (مثل جعبه و تابلو و میناکاری و...) + تابلو فرش + رومیزی نفیس همراه داشته باشم سخت گیری می کنن؟
جزو ممنوعات نیستن اما میترسم گیر بدن بهم!
اگر تعداد تابلو فرش ها بیش از یکی باشه باز هم اکی هست؟
ممنون

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-06-2014, 10:01 PM
مطمئن نیستم ولی تا جایی که حافظه ام یاری کنه ارزش تقریبی این نوع موارد که حالت کالا دارند و قابلیت فروش دارند (از طلا و جواهر گرفته تا فرش و تابلو و غیره) رو می بایست در همون فرم اظهارنامه اعلام کنید. اگر فرم موردنظر رو دقیق بخونید در این مورد توضیح داده که چه چیزهایی رو باید اعلام کنید. در مورد پول نقد اگر بیشتر از 10 هزار دلار باشه می بایست اعلام بشه.

این نوع اسباب و وسایل رو هم اگر مهاجر باشین جزو دارایی های اولیه تون به حساب میاد و مشکلی نداره ولی برای توریست و دانشجو یک مقدار احتمالا سخت گیری بیشتری اعمال میشه و ممکنه برای مقادیر زیاد گمرک شامل حالش بشه. اگر بتونید سایت گمرک آمریکا رو هم نگاه کنید می بایست اطلاعاتی در این زمینه داده باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین yashar24
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Smile  04-11-2015, 05:41 PM
سلام دختره من دیماه تو شهر هیوستون قراره زایمان کنه و من اخر این ماه عازم اونجا هستم
یه سری جیزها میخوام با خودم ببرم
مثل روغن زرد و عرقیات گیاهی و سبزی خشک و ابغوره و تخم ریحان و خاکشیر و بونه و اینا
بنظرتون اینا رو میتونم با خودم ببرم
کمی هم شیرینی جات و اینا
میشه لطف کنید راهنمایی کنید 
بار اولمه دارم میرم Blush
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-11-2015, 12:12 PM
(04-11-2015, 05:41 PM)yashar24 نوشته: سلام دختره من دیماه تو شهر هیوستون قراره زایمان کنه و من اخر این ماه عازم اونجا هستم
یه سری جیزها میخوام با خودم ببرم
مثل روغن زرد و عرقیات گیاهی و سبزی خشک و ابغوره و تخم ریحان و خاکشیر و بونه و اینا
بنظرتون اینا رو میتونم با خودم ببرم
کمی هم شیرینی جات و اینا
میشه لطف کنید راهنمایی کنید 
بار اولمه دارم میرم Blush

نوه‌دار شدن‌تون رو پیشاپیش شادباش می‌گم. Smile
تا اونجا که می‌دونم چیزهایی مثل شیرینی و عرقیات گیاهی مشکلی ندارند، اما گاهی روی سبزی خشک و محصولات کشاورزی حساسیت نشون می‌دند، چون ممکنه با خودش آفت همراه داشته باشه. همچنین وارد کردن دانه گیاهان که قابل کاشت هست ممنوعه. در نتیجه تخم ریحان و خاکشیر و امثال این‌ها رو نمی‌تونید وارد کنید.
ضمنا این رو هم با دخترتون چک کنید و ببینید که این چیزهایی که با خودتون خواهید ببرید در شهر اون‌ها پیدا می‌شه یا خیر. تو اغلب شهرهای بزرگ کالیفورنیا تقریبا تمام مواد غذایی ایرانی پیدا می‌شه و به دردسرش نمی‌ارزه که کسی بخواهد با خودش از ایران چنین چیزهایی بیاره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین pouyasanat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-11-2015, 10:32 PM
سلام دوستان: آیا 20 تا 30 هزار دلار نقد بخام ببرم از ایران چطوری؟ و در ورود به امریکا چطور ؟ اگر اظهار کنم مشکلی نداره؟
خدایا ... همه از تو میخواهند " بدهی" اما من از تو میخواهم "بگیری"
                         خستگی ،دلتنگی و غصه ها را
                از لحظه لحظه روزگاز همه آنهایی که دوستشان دارم. 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-11-2015, 10:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2015, 10:44 PM توسط Torkan.)
(05-11-2015, 10:32 PM)pouyasanat نوشته: سلام دوستان: آیا 20 تا 30 هزار دلار نقد بخام ببرم از ایران چطوری؟ و در ورود به امریکا چطور ؟ اگر اظهار کنم مشکلی نداره؟

درود

ایران رو رد کنید (اگر بفهمن خیلی دردسر میشه براتون). خیلی براتون خوب باشه رش... میدین و میرین.
در آمریکا اعلام کنید نهایت افسر از شما میپرسه چرا اینقدر آوردین و بیش از 10 هزار تاست؟ دلیلتون باید منطقی باشه!
من جای شما باشم نقد نمیبرم این مقدار پول رو. میصرفه کمی ببرید و بقیش رو از داخل ایران صرافی ها نهایت با 300 هزار تومان سرجمع براتون میفرستند به بانکتون در آمریکا. فرقی هم نداره چه 100 دلار چه 100000 هزار دلار همون قدر میگیره صرافی.
من  بودم 80 دلار که در مقابل 20000 یا 25000 دلار چیزی نیست میدادم صرافی برام میفرستاد.
اگر هم دلتون نمیاد پول رو حتما همراهتون ببرین و پیشتون باشه در طول سفر.
البته این پیشنهاد بود.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین pouyasanat
**
نقل قول

05-11-2015, 11:20 PM
توسط یک دوست بانکی ویزا کارت در آمریکا برام صادر شده ،آیا میتونم مبلغ 30-40هزار دلار انتقال بدم داخلش و اونجا استفاده کنم؟ چطوری؟یا در بدو ورود به موجودی کارت کاری ندارن؟ یا باید اظهار کنم؟
خدایا ... همه از تو میخواهند " بدهی" اما من از تو میخواهم "بگیری"
                         خستگی ،دلتنگی و غصه ها را
                از لحظه لحظه روزگاز همه آنهایی که دوستشان دارم. 
نقل قول  

آفلاین pouyasanat
**
نقل قول

05-11-2015, 11:23 PM
آیا میشه مثلا 7-8هزار دلار دیگه غیر از موجودی 10هزارتا در جیب را  داخل ساک جاسازی کرد برد؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-11-2015, 01:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2015, 01:40 AM توسط Andre.)
(05-11-2015, 11:23 PM)pouyasanat نوشته: آیا میشه مثلا 7-8هزار دلار دیگه غیر از موجودی 10هزارتا در جیب را  داخل ساک جاسازی کرد برد؟

مرد مومن، 
شما یک مقدار هزینه انتقال وجه باید پرداخت کنی که بی دردسر پولت رو ببری. پول اعلام نشده دردسر خودش رو داره. اگه پول "جاساز شده" لو بره بر اساس قوانین باهاتون برخورد میشه. گره ای که با دست وا میشه با دندون که وا نمیکنن.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »