عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا سفر به آمریکا بایدها و نبایدهای فرودگاه های آمریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بایدها و نبایدهای فرودگاه های آمریکا
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-09-2013, 09:27 PM
'Charming' pid='43941' dateline='1379579835'
نقل قول:
امیدوارم سوالم جای درستی مطرح شده باشه
این قانون 5000دلار بیشتر نمیتونیم ببریم یا 10000دلار هنوز هم پابرجاست؟
چقدره مبلغی که میتونیم ببریم؟
در ضمن از دوستانی من شنیدم لای کتابا و ... بردن میخوام ببینم چقدر این میتونه حقیقت داشته باشه؟
ممنون
بااحترام
مبلغ 5000 دلار، حداکثر مبلغی است که شما بدون هیچ مشکلی (بخونید مجوزی!) میتونید به عنوان مسافر با خودتون از مرزهای ایران خارج کنید. در ایران دوستانی بودند که 20000 تا همراهشون بوده و وقتی پرسیدند کجا داری میبری این پول رو، گفتند که دانشجو هستم و باید شهریه ام رو پرداخت کنند (این موضوع خیلی شانسی است و به خلق وخوی افسر هم بستگی داره)
از طرفی دیگه اون 10000 دلار، حداکثر مبلغی است که اگر شما بخوای با خودت وارد امریکا کنی، نیاز به اعلام کردن در Blue Declaration Form که در هواپیما به شما میدهند، ندارید. یعنی شما اگر 10000 تا با خودت وارد امریکا کنی و اعلام نکنی که چقدر همراهت هست مشکلی نیست و کسی نمیتونه به شما خرده ای بگیره ولی اگر بیشتر از این مبلغ باشه و اعلام نکنی و متوجه بشوند، اون زمان مشکلاتی برای شما پیش خواهد آمد (پول شما ضبط خواهد شد و شما باید بتونی ثابت کنی که این پول از راه "درست" به دست اومده یعنی از راه پولشویی و ... نیست). ضمنا همواره در این موارد طبق قانون عمل کنید، چون اصلا نمیشه نتیجه گرفت که چون چمدون های دوستان رو نگشتند، پس چمدون های من رو هم نمیگردن! مثلا چمدون های من رو همونطوری که اینجا نوشتم، نگشتند ولی چمدون دوست دیگه ای که همراه ما بود رو تقریبا خالی کردند!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-09-2013, 10:39 PM
(19-09-2013, 09:55 PM)'Charming' نوشته:
طبق معمول ممنون از پاسخ کامل شما
بله از اونجا که خودم رو میشناسم حتی به اون 5000 دلار هم واسه من گیر میدن!
پس من قطعا بدون هیچ مشکلی 10 هزار تا رو میتونم با خودم ببرم و مشکلی نیست...
بله همیشه پایبند قوانین هستیم
بااحترام

فقط یه مورد رو من اضافه کنم که بیشتر از 10000 تا هم مشکلی نداره، فقط باید اعلام کنید که بیشتر همراهتونه (و حتماً این کار رو انجام بدین)، و با توضیح دادن اینکه دانشجو هستین و برای هزینه تحصیلتون لازم دارین، مشکلی تو وارد کردن اون پول به آمریکا نخواهید داشت..
نقل قول  

آفلاین will1992
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-09-2013, 07:53 PM
سلام دوستان
راستش من برای ویزای تحصیلی امریکا و کانادا اپلای کرده بودم. ویزای آمریکام اومد و پیکاپ کردم.
میخوام ویزای کانادا رو هم پیکاپ کنم (پذیرش کانادا را به پاییز ۲۰۱۴ دیفر کردم) که اگر در امریکا شرایط جوری بود که ترجیح دادم برم کانادا، ویزاش رو داشته باشم و بتونم راحت برم

نکته ای که هست الان میترسم پیکاپ کردن ویزای کانادا برایم مشکل ساز بشه
مثلا هنگام ورود به امریکا، ویزای کانادا هم در پاسپورتم ببینند و بگن تو که دانشجویی اومدی امریکا، چجوری ویزای دانشجویی کانادا رو هم داری؟! مگه چند جا میتونی دانشجو باشی؟

اینکه کلا اینکه بعد از ویزای دانشجویی امریکا، ویزای دانشجویی کانادا رو پیکاپ کنم و برم امریکا، چه مشکلاتی میتونه برایم ایجاد کنه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید در این مورد
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-10-2013, 11:31 AM
(30-09-2013, 07:53 PM)'will1992' نوشته:
سلام دوستان
راستش من برای ویزای تحصیلی امریکا و کانادا اپلای کرده بودم. ویزای آمریکام اومد و پیکاپ کردم.
میخوام ویزای کانادا رو هم پیکاپ کنم (پذیرش کانادا را به پاییز ۲۰۱۴ دیفر کردم) که اگر در امریکا شرایط جوری بود که ترجیح دادم برم کانادا، ویزاش رو داشته باشم و بتونم راحت برم

نکته ای که هست الان میترسم پیکاپ کردن ویزای کانادا برایم مشکل ساز بشه
مثلا هنگام ورود به امریکا، ویزای کانادا هم در پاسپورتم ببینند و بگن تو که دانشجویی اومدی امریکا، چجوری ویزای دانشجویی کانادا رو هم داری؟! مگه چند جا میتونی دانشجو باشی؟

اینکه کلا اینکه بعد از ویزای دانشجویی امریکا، ویزای دانشجویی کانادا رو پیکاپ کنم و برم امریکا، چه مشکلاتی میتونه برایم ایجاد کنه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید در این مورد

در این جور موارد، اگر مورد مشابهی دیده نشده باشه سخت می‌شه اظهارنظر کرد، اما اگر صرفا نظر من رو بخواهید بعید می‌دونم که مشکلی برای ورود به امریکا ایجاد کنه. به هر حال اگر نگران هستید یک راه هم اینه که ویزای کانادا رو نگیرید و احیانا اگر تصمیم شما به رفتن به کانادا شد از داخل امریکا درخواست ویزای کانادا بکنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-10-2013, 05:27 PM
یه نکته ای هست که برای خیلی ها سئواله!
"آیا نسخه پزشک رو باید بدیم دارالترجمه واسمون ترجمه کنه، یا نسخه فارسیشو توی فرودگاه ازمون فبول میکنن؟"
 آخه کدوم پزشک نسخه رو به فارسی می نویسه؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img] که حالا دوستان می خوان اون رو هم ببرن دارالترجمه و ترجمه کنن.
کپسول آموکسی سییلین 8 عدد
قرص سرما خوردگی 12 عدد
شربت اکسپکتورانت 1 شیشه
 توی فرودگاه نه نسخه ی پزشک می خوان نه کارت واکسن.

این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-12-2013, 09:32 PM
اگه در فرودگاه های آمریکا چمدون ها رو باز کنن ممکنه مدارک دانشگاهی که در داخل پاکت دانشگاه قرار داده شده و مهر و موم شده را هم باز کنن؟ اگه آره، راه حلش چیه؟ 
یک سوال دیگه البته شرمنده به این تاپیک مربوط نیست: هزینه پست سریع مدارک دانشگاهی (کمتر از 0.5 کیلو) در داخل آمریکا تقریبا چقدره؟
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

21-12-2013, 11:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2013, 11:56 PM توسط reza_1st.)
(21-12-2013, 09:32 PM)'Leopold' نوشته: اگه در فرودگاه های آمریکا چمدون ها رو باز کنن ممکنه مدارک دانشگاهی که در داخل پاکت دانشگاه قرار داده شده و مهر و موم شده را هم باز کنن؟ اگه آره، راه حلش چیه؟ 
یک سوال دیگه البته شرمنده به این تاپیک مربوط نیست: هزینه پست سریع مدارک دانشگاهی (کمتر از 0.5 کیلو) در داخل آمریکا تقریبا چقدره؟

من تا حالا ندیدم و نشنیدم که مدارک مهر و موم شده رو موقع ورود باز کرده باشن، و فکر نمی‌کنم همچین مشکلی پیش بیاد، ولی در موارد مشابه، مثلاً ورود به سفارت، پاکت‌های مهر و موم شده رو باز می‌کنن، بازبینی می‌کنن، بعد با مهر خودشون می‌بندن، به این معنی که این پلمب بوده و ما خودمون باز کردیم و دوباره بستیم، بنابراین چیزهای که توی پاکته، همچنان قابل اعتماد تلقی می‌شه..
در مورد هزینه پست من عدد دقیقی ندارم و چیز در حد مدارک پست نکردم ولی اگه حدود 5-6 روز وقت داشته باشین و عجله ای نباشه، نباید بیشتر از 4-5 دلار بشه. با این حال دوستانی که تجربه مشابه دارن نظر بدن بهتره
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-04-2014, 09:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2014, 09:11 PM توسط Torkan.)
سلام دوستان
من این 4 صفحه رو خوندم + لینکهایی که دوستان لطف کرده بود و دوباره چند تا سوال پیش اومد به خصوص افرادی که تازه رفتن خیلی ممنون میشم جواب بدن:
1- بلاخره این قضیه خاکشیر+ گل گاو زبان (oxtongue) + نعناع رو چیکار کنیم؟(به خصوص که قابلیت کاشت خاکشیر واضحه)
2- آیا این سه ساعت فاصله بین دو پرواز در امریکا کافی هستش با توجه به اینکه فکر کنم تعداد مسافر به اندازه بعضی فصول سال نیستش؟ ( بیشتر منظورم پورت ورودی Chicago H'Hare airport) هستش! از کجای اون لینک میشه چک کرد تقریبا مدت انتظار رو؟
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/wait_times/
3- واکس که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ببخشید shiner اصطلاح معمول واسه واکس هستش یا ...؟
4 - راجع به دارو هم ظاهرا تو پستها خوندم که انواع pill مجاز هستش ولی تا جایی که میدونستم به adult cold  و اینا گیر میدن؟ تا چه حد حساسیت هستش رو دارو؟ (تا جایی که فهمیدم نسخه و اینا اصلا لازم نیست!)

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
11-04-2014, 12:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2014, 12:10 AM توسط reza_1st.)
(10-04-2014, 09:00 PM)'Charming' نوشته: سلام دوستان
من این 4 صفحه رو خوندم + لینکهایی که دوستان لطف کرده بود و دوباره چند تا سوال پیش اومد به خصوص افرادی که تازه رفتن خیلی ممنون میشم جواب بدن:
1- بلاخره این قضیه خاکشیر+ گل گاو زبان (oxtongue) + نعناع رو چیکار کنیم؟(به خصوص که قابلیت کاشت خاکشیر واضحه)
2- آیا این سه ساعت فاصله بین دو پرواز در امریکا کافی هستش با توجه به اینکه فکر کنم تعداد مسافر به اندازه بعضی فصول سال نیستش؟ ( بیشتر منظورم پورت ورودی Chicago H'Hare airport) هستش! از کجای اون لینک میشه چک کرد تقریبا مدت انتظار رو؟
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/wait_times/
3- واکس که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ببخشید shiner اصطلاح معمول واسه واکس هستش یا ...؟
4 - راجع به دارو هم ظاهرا تو پستها خوندم که انواع pill مجاز هستش ولی تا جایی که میدونستم به adult cold  و اینا گیر میدن؟ تا چه حد حساسیت هستش رو دارو؟ (تا جایی که فهمیدم نسخه و اینا اصلا لازم نیست!)
بااحترام

1- نعنا و گل‌گاوزبون که مشکلی نیست، البته اگه هرنوع سبزی خشک بیارین، تو اون فرم خود اظهاری ؛) باید بنویسین قبل از ورود، ولی مشکلی نداره و می‌تونین قانونی ببرین تو. خاکشیر بطور قانونی ممنوعه، البته دوستان می‌آرن، ولی من فکر می‌کنم نیارین بهتره، یا اگه اصرار دارین، کم بیارین که جلب توجه نکنه. کلاً سبزی خشک و ... پیدا می‌شه اینجا، اگه خیلی مثل ما وسط جنگل زندگی نکنین، ولی خب این‌چیزایی که اینجا گیر میاد سبزی خشک ایران نمی‌شه.
2- اگه بخواین خیالتون راحت باشه 3 ساعت یکم کمه، یعنی یکم این قضیه که چقد ورودتون طول بکشه تصادفیه و نمی‌شه نظر قطعی داد، مال من کلاً 1 ساعت هم نشد، ولی همون فرودگاه دوستان تجربه 3-4 ساعته هم دارن، اگه بتونین حدود 4-5 ساعت فاصله داشته باشین دیگه حاشیه امنیت رو رعایت کردین چون فرودگاه آمریکا ممکنه بیشتر از فرودگاه‌های ترانزیت وسط راه معطل بشین. و نهایتاً اگه با فاصله کم می‌گیرین بلیط رو، تو چیزهایی که با خودتون  میارین، سعی کنید چیزی که گیر داره نباشه که بتونین بدون دردسر رد بشین از بخش بار(خاکشیر و اینجور چیزها نیارین!).
3- واکس مشکلی نداره، برا اینکه شیرفهم بشن Shoe shine یا Shoe polish بگین.
4- دارو کلاً زیاد مشکلی نیست، آمریکا که می‌دونم سرماخوردگی و استامینوفن هم می‌تونید بیارین. کلاً اگه مقدارش اونقدری نباشه که عجیب بنظر بیاد، نیازی به نسخه و این‌چیزا هم نیست بنظر من. اگر هم زیاده داروهایی که دارین می‌آرین، چندجا بذارین. حالا که بحث دارو هم شد، بعد همه‌ی توصیه‌های نخوردن سرخود آنتی‌بیوتیک و ...‌، اینم بگم که مسکن و سرماخوردگی و ... چیزهای خیلی خوبی، موثرتر از نمونه‌های ایرانی همه‌جا گیر میاد، میرین خودتون از تو قفسه بر می‌دارین، یعنی واقعاً در دسترسه همه‌جا و خیلی نگرانش نباشین، ولی آنتی‌بیوتیک اینطور نیست و دکترها هم اصولاً خیلی اکراه دارن تو تجویزش و شک کنن که لازم هست یا نه، بنا رو می‌ذارن بر تجویز نکردن. برای همین بنظرم بجای مسکن زیاد، اگه فک می‌کنین ممکنه آنتی‌بیوتیک سر خود بخورین، با خودتون بیارین یه مقداری.

پ.ن. یه چیزی دیگه اینکه همه‌ی ما وقتی داریم می‌آیم خیلی نگرانیم و خیلی چیزهای خورده ریزه با خودمون میاریم، از لوازم تحریر بگیر تا ظرف و واکس و آبکش و ... یه خورده بستگی به شرایط اول ورودتون داره و اینکه اول تنها باشین یا کسی رو تو اون شهری که دارین می‌رین بشناسین، ولی اگه کسی باشه که یکم بگه چی رو از کجا بگیرین و چطور برین اونجا، ماشین داشته باشه که دیگه عالیه، بنظر من تقریباً همه‌چی با قیمت خوب پیدا می‌شه. مثلاً از این فروشگاه‌های یک دلاری هست که همه‌چی توش یه دلاره، از واکس و یه سری ظرف و ظروف پلاستیکی و لوازم تحریر و قاشق پلاستیکی برای ظروف تفلون و ... و کلاً تقریباً همه چیزهای خورده ریز توش هست پیدا می‌شه و خیلی جاهای بهتر هم هست. نگران نباشین زیاد، ماکزیمم یه هفته بدون واکس سر می‌کنید ؛)

نقل قول  

آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2014, 09:44 PM
دوستان بالاخره مقدار پول مجاز برای بردن به ایالات متحد چه قدر شده 5 هزادتا یا 10 هزاتا ؟
میشه پول رو توسط یک کارت اعتباری بین المللی حمل کرد؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »