عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا سفر به آمریکا بایدها و نبایدهای فرودگاه های آمریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بایدها و نبایدهای فرودگاه های آمریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-11-2015, 10:35 AM
(05-11-2015, 11:20 PM)pouyasanat نوشته: توسط یک دوست بانکی ویزا کارت در آمریکا برام صادر شده ،آیا میتونم مبلغ 30-40هزار دلار انتقال بدم داخلش و اونجا استفاده کنم؟ چطوری؟یا در بدو ورود به موجودی کارت کاری ندارن؟ یا باید اظهار کنم؟

ویزا کارت شما دبیت کارته یا کردیت کارت؟ دبیت کارت معمولا به یک حساب بانکی وصله و می‌تونید به اون حساب پول واریز کنید. پولی که شما به حساب واریز می‌کنید رو نیازی نیست که در بدو ورود اظهار کنید. منتها به خاطر تحریم‌ها، واریز کردن پول به حساب شما در امریکا از طریق یک کشور ثالث انجام می‌شه و مستقیم از ایران ارسال نمی‌شه. این داستان گاهی باعث دردسر می‌شه و به خاطر مسائل مرتبط با پول‌شویی ممکنه از شما بخوان که نشون بدید که مبدا پول کجا بوده و از کجا واریز شده. به همین خاطر حتما همه رسیدهای انتقال رو نگه دارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-11-2015, 12:14 PM
(05-11-2015, 11:23 PM)pouyasanat نوشته: آیا میشه مثلا 7-8هزار دلار دیگه غیر از موجودی 10هزارتا در جیب را  داخل ساک جاسازی کرد برد؟

درود

هر کاری هم بکنید من جای شما باشم اگر حرف Andre و Babak گرامی قانع تون نکرد حتی یک دلار رو جاسازی و یا داخل ساک و ساک نمیذارم. کیفهایی هستن که دور گردن میندازن (اونایی که حاجی ها وقتی میرن حج میبندن رو میگم نه اون کیفهای ضربدری!) پول رو در اون بذارید و خلاص!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین pouyasanat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-11-2015, 03:55 PM
(کارت بانکیم دبیت ویزا کارت هست).-آیا میتونم با ویزای توریستی و گواهینامه بین المللی وقتی رسیدم ماشین بخرم؟اگرنمیشه راهش چیه و بعد از 3-4 ماه خواستم برگردم خودم میتونم بفروشمش؟(میخام چندین ایالت رو با ماشین بگردم)
خدایا ... همه از تو میخواهند " بدهی" اما من از تو میخواهم "بگیری"
                         خستگی ،دلتنگی و غصه ها را
                از لحظه لحظه روزگاز همه آنهایی که دوستشان دارم. 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-11-2015, 02:16 AM
ایا هارد ها رو چک میکنن توی هارد من پر از فیلم و سریاله که این میشه نقض قانون کپی رایت و چون دلم نمیاد پاکشون کنم چیکار باید بکنم ؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-11-2015, 06:49 AM
(23-11-2015, 02:16 AM)مهمان نوشته: ایا هارد ها رو چک میکنن توی هارد من پر از فیلم و سریاله که این میشه نقض قانون کپی رایت و چون دلم نمیاد پاکشون کنم چیکار باید بکنم ؟

من دو تا هارد همراهم بود ولی چکشون نکردن. نشنیدم تا حالا کسی بگه چک کردن. حالا باز بقیه دوستان هم نظر بدن.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-11-2015, 10:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2015, 10:50 AM توسط Torkan.)
(23-11-2015, 02:16 AM)مهمان نوشته: ایا هارد ها رو چک میکنن توی هارد من پر از فیلم و سریاله که این میشه نقض قانون کپی رایت و چون دلم نمیاد پاکشون کنم چیکار باید بکنم ؟

درود

یکبار برای همیشه در ذهنتون نگته دارید ماداکی که تجارت نکنید با اون فیلمها هیچ منعی نداره. به هیچ وجه. اینجا هندی ها و چنین ها و ایرانی ها کم کم کمش حداقل هر کدوم روزی 1 گیگ دانلود میکنند همش هم غیر قانونیه. دقت کنید که میشه گفت نامردیه ولی نمیشه گفت غیرقانونیه. من فقط هم آمریکا رو صحبت میکنم و میدونم جاهای دیگه هم همینطوریه دیگه فرودگاه رو مطمین باش.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 7
23-11-2015, 04:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2015, 04:48 PM توسط automotive.)

با سلام خدمت شما مهمان گرامی
جواب سوال شما رو دوستان خوبم فرمودند فقط من یک نکته ای باید بگم که اگه نگم ظلم کردم،
ببینید دوست عزیز این افرادی که فیلم ها و سریال ها و موسیقی های زیاد و عالی رو تولید میکنند از این راه کسب درآمد میکنند و زندگیشون از این راه میگذره،
ما به عنوان کشور جهان سوم، به علت های بینهایت زیادی که علت نیست به نظر من بهانه هستش اما شما علت حساب کنید، داریم به صورت غیر قانونی از این محصولات استفاده میکنیم و  تریلیون ها دلار خسارت به این افراد و شرکت ها وارد میکنیم، گناه این بنده های خدا چه چیزی هستش که پول ما بسیار کم ارزش هستش و نمیتونیم نسخه اصل این فیلم و سریال و کتاب و ... رو بخریم.

اما نکته مهم برای شمایی که داری به ایالات متحده میری این هستش که احتیاجی به ادامه دادن این کار غیر قانونی و غیر انسانی ندارید،
ببینید دوست عزیز شما قطعا در ایالات متحده دسترسی به اینترنت خواهید داشت،

شبکه ی Stream به نام Netflix در ایالات متحده وجود داره که با ماهی 9.99$ حق اشتراک میتونید مشترک این سایت بشید و به تمام فیلم و سریال های دنیا از اوایل تاریخ سینما تا فیلم های جدید ( البته من نمیدونم چقدر زمان میبره از زمان اکران فیلم در سینما تا زمانی که اجازه ی پخشش در این شبکه فراهم میشه) با کیفیت HD و کاملا قانونی دسترسی داشته باشید. ( من مشترک این سایت نیستم اما با تحقیقاتی که انجام دادم مشخص شده که بهترین هستش و از Plan هاش هم خبر ندارم اما حق اشتراک برای افراد تازه وارد همان مقداری هستش که گفته شد)
و این یعنی بدون نیاز به تلویزیون و آنتن و سیم کشی و باز حق اشتراک برای شبکه هایی که از اون طریق Stream میشن، میتونید با لپتاپ یا pc شخصیتون راحت به این فیلم ها دسترسی داشته باشید.
در ایالات متحده و در کشور های مدرن دانلود و ذخیره آن در ده ها عدد HDD برای فیلم و موسیقی سال هاست که منسوخ شده و افراد یا آنلاین نگاه میکنند یا به سینما میروند و یا نسخه اصل موسیقی مورد علاقه خود را کاملا قانونی میخرند که هم حمایتی کرده باشند از هنرمند مورد علاقه شان هم به قانون و حق دیگران و انسانیت احترام گذاشته باشند.

البته استفاده از NAS در ایالات متحده مرسوم هستش اما نه به دلیلی که شما ذکر کردید، به دلیل قابلیت های دیگه ای که این سیستم های مجزا دارند و توضیحش به فروم مربوط نیست و ادامه نمیدم.

در مورد موسیقی که شبکه های رادیویی به تعداد بسیار زیادی برای هر سبکی وجود داره و اسم نمیبرم فقط میگم اگر رادیو شمارو راضی نمیکنه و دوست دارید که از یک هنرمند خاص یا چند هنرمند خاص موسیقی گوش کنید من شبکه ی Stream بسیار عالی spotify رو به شما معرفی میکنم که با حق اشتراک 9.99$ میتونید از بینهایت هنرمند به صورت قانونی موسیقی گوش کنید هم از موبایل هم از Pc و لپتاپ.

Neflix web site =  https://www.netflix.com
Spotify website = [i]https://www.spotify.com/[/i]

دوست عزیز با استفاد از این شبکه ها هم به قانون احترام گذاشته اید هم به انسانیت هم به هنرمندان هم هزینه ی اشتراک این سایت ها بسیار بسیار کم هستش،
امیدوارم همیشه قانونمند زندگی کنید و موفق و پیروز باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-04-2016, 12:07 AM
من یه سوال درباره بردن لپ تاپ از آمریکا به ایران دارم.

من میخواستم یه لپ تاپ از سایت دل بخرم امروز برای خواهرم ببرم. اما در پروسه خرید به یه صفحه ای برخوردم به اسم trade compliance که توش پرسیده آیا قراره این لپ تاپ خارج بشه از آمریکا؟ و اگه بزنم بله می پرسه که قرار کی از اون استفاده کنه و به کدوم کشور میره؟
سوالم اینه که کلا برای خروج لپ تاپ باید بگیم قراره بدیمش به کسی؟ یا میشه برای خودم بخرم و اعلام نکنم بعد بزارمش ایران بیام؟
تنها چیزی که یکم نگران کنندست اینه که تو ایران اگه روی این لپ تاپ نرم افزار قفل شکسته یا ویندوز غیرقانونی نصب شه برای من دردسر میشه؟ چون به هر حال با کارت من خریده میشه و ترک کردنش کاری نداره.
ممنون میشم اگه تجربه مشابهی داشتین کمک کنین

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-04-2016, 07:56 AM
(06-04-2016, 12:07 AM)nasim1234 نوشته: من یه سوال درباره بردن لپ تاپ از آمریکا به ایران دارم.

من میخواستم یه لپ تاپ از سایت دل بخرم امروز برای خواهرم ببرم. اما در پروسه خرید به یه صفحه ای برخوردم به اسم trade compliance که توش پرسیده آیا قراره این لپ تاپ خارج بشه از آمریکا؟ و اگه بزنم بله می پرسه که قرار کی از اون استفاده کنه و به کدوم کشور میره؟
سوالم اینه که کلا برای خروج لپ تاپ باید بگیم قراره بدیمش به کسی؟ یا میشه برای خودم بخرم و اعلام نکنم بعد بزارمش ایران بیام؟
تنها چیزی که یکم نگران کنندست اینه که تو ایران اگه روی این لپ تاپ نرم افزار قفل شکسته یا ویندوز غیرقانونی نصب شه برای من دردسر میشه؟ چون به هر حال با کارت من خریده میشه و ترک کردنش کاری نداره.
ممنون میشم اگه تجربه مشابهی داشتین کمک کنین

سلام

نقل قول:کلا برای خروج لپ تاپ باید بگیم قراره بدیمش به کسی؟

خیر...

نقل قول:اگه روی این لپ تاپ نرم افزار قفل شکسته یا ویندوز غیرقانونی نصب شه برای من دردسر میشه؟

به عنوان یک اصل کلی همیشه به خاطر داشته باشید که: هر application یا service ی که روی PC ها یا laptop های با genuine تقلبی نصب و به هر نحو به اینترنت متصل میشن باید بعد از نصب و پیش از اتصال به اینترنت پشت firewall سیستم قرار بگیرن... اگر این کار انجام بشه حتی Houdini هم نمی تونه براتون از باب کاربرد نرم افزارهای غیرمجاز دردسر درست کنه!...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-04-2016, 08:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2016, 08:18 AM توسط Torkan.)
من نظر خودم رو میگم. کلا چنین کارهایی مشکل ایجاد نخواهد کرد. حالا متین از بابت نرم افزاری توضیح دادن.
نگران چنین مسایلی نباشید.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »