عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین Dynamic
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-01-2016, 09:07 PM
سلام به همه ی عزیزان
یکی از دوستان من دندون پزشکی خونده و قصد داره برای کار یا ادامه ی تحصیل (تخصص) از ایران بره. اما چون تازه به این فکر افتاده، هیچ ایده ای نداره که اولا نسبت به دانشگاهش تو ایران چه تعهدی داره و چطور میتونه مدرکشو آزاد کنه، ثانیا چه کشورهایی مدرکشو قبول دارن، ثالثا چطور باید پذیرش بگیره
کلا میخواد بره، ولی هیچی نمیدونه! ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
05-01-2016, 10:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-01-2016, 01:33 AM توسط M1KE.)
@Dynamic

در مورد آزاد کردن مدرک های تحصیلی می تونید به تاپیک هایی که در انجمن مدارک تحصیلی که خودش زیرمجموعه انجمن بزرگتر [b]مدارک مورد نیاز[/b] هست مراجعه کنید. بقیه انجمن هایی که در اون قسمت هستند هم به فراخور دونستنشون در فرآیند گرفتن پذیرش لازم هست.

همین طور انجمن [b]راهنمای گرفتن پذیرش[/b] رو هم می بایست به طور کلی نگاه کنید. جزوه سایت رو هم می تونید مطالعه کنید تا اطلاعات کلی در این مورد به دست بیارین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-01-2016, 05:17 PM
با سلام،
یک سری سوال داشتم در مورد فروم نمیدونستم کجا بپرسم، اینجا می‌پرسم.

1. لیست دوستان از بالاسمت راست با کلیک بر روی اسم کاربری و کلیک بر روی لیست دوستان، آپدیت نمی‌شود و اطلاعاتش قدیمی هستش، هرچند وقت یکبار آپدیت می‌شود؟ (پاسخ:  باید حتما کوکی های مرورگر رو پاک کنید تا آپدیت بشه

2.وقتی حریم شخصی پروفایل رو به پنهان از همه تغییر می‌دهیم، دقیقا چه چیزی از پروفایلمون از دید بقیه پنهان می‌شود؟
یعنی هیچکس دیگه نمی‌تونه پیام بفرسته یا پیام خصوصی؟ من که این حالت رو یک مدت فعال کردم و هم پیام دریافت می‌کردم و هم پیام خصوصی، البته می‌دونم تنطیمات اون ها جداست اما کلا چه کاربردی داره این قابلیت.

3.آیا میت‌وان مطالبی را که در ویکی می‌نویسیم در فروم هم پست قرار دهیم؟ بهرحال آنچه به نظر می‌رسد بازدید از فروم بیشتر از بازدید از ویکی است! یا نوشتن در ویکی کافی است؟ یا نوشتن در فروم؟ یا هر دو؟

با احترام
automotive
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-01-2016, 09:17 PM
@automotive

بهترین انجمن برای سوال‌های شما،‌ انجمن «راهنما و قوانین استفاده از انجمن» هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-02-2016, 12:13 AM
با سلام،
در انجمنی که نام بردید هیچ تاپیک بخصوصی برای بیان آن سوال ها نیافتم.

بعد از یک مدت طولانی، زمانی که آدم فکر میکند حسابی به فروم مسلط شده، سر از اینجا در می‌آورد!

میخواستم بپرسم بهترین روش از نظر شما برای Active کردن لغت چه چیزی هستش؟
لایتنر فقط Passive میکنه لغت رو، تصویر سازی هم که همش دردسر هستش، خیلی لغات زیادی وجود داره که اصلا نمیشه تصویری براشون متصور شد.
فیلم و موسیقی هم یک دنیا زمان احتیاج داره.

خواستم پیشنهاد همین تاپیک رو بدم، هنوز پیشنهاد های قبلیم به جایی نرسیده. دیگه نمیدونم چیکار کنم، کجا این سوال رو بپرسم. (در انجمن انگلییس هم تاپیک مرتبط نبود)

پ‌ب‌م: این پست خیلی نقض قانون داره، اگر ممکن هستش با پیام مشکل رو حل کنید و این پست رو حذفش کنید.

با تشکر و احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
05-02-2016, 08:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-02-2016, 08:57 AM توسط M1KE.)
وقتی بعد از جستجو در انجمن موردنظر به این نتیجه رسیدید که تاپیک موردنظر وجود نداره مشکلی نداره می تونید تاپیک جدید ایجاد کنید. نهایتش در صورت وجود تاپیک مرتبط اون دو ادغام خواهند شد. برای نمونه در مورد این سوال:

نقل قول:1. لیست دوستان از بالاسمت راست با کلیک بر روی اسم کاربری و کلیک بر روی لیست دوستان، آپدیت نمی‌شود و اطلاعاتش قدیمی هستش، هرچند وقت یکبار آپدیت می‌شود؟ (پاسخ:  باید حتما کوکی های مرورگر رو پاک کنید تا آپدیت بشه

می تونید در انجمن راهنما تاپیکی با عنوان "سوال های مربوط به فهرست دوستان" ایجاد کنید.

در مورد سوال زیر: 

نقل قول:2.وقتی حریم شخصی پروفایل رو به پنهان از همه تغییر می‌دهیم، دقیقا چه چیزی از پروفایلمون از دید بقیه پنهان می‌شود؟

یعنی هیچکس دیگه نمی‌تونه پیام بفرسته یا پیام خصوصی؟ من که این حالت رو یک مدت فعال کردم و هم پیام دریافت می‌کردم و هم پیام خصوصی، البته می‌دونم تنطیمات اون ها جداست اما کلا چه کاربردی داره این قابلیت.

می تونید در همون انجمن راهنمای فروم تاپیک جدیدی با عنوان "حریم شخصی پروفایل" ایجاد کنید. یا هم که در تاپیک قدیمی تر پیام های پروفایل(Wall) بپرسید.

سوال سوم که مربوط به ویکی میشه رو هم می تونید در تاپیک نگارش جزوه (ویکی) مطرح کنید.

در مورد این سوال:

نقل قول:میخواستم بپرسم بهترین روش از نظر شما برای Active کردن لغت چه چیزی هستش؟
لایتنر فقط Passive میکنه لغت رو، تصویر سازی هم که همش دردسر هستش، خیلی لغات زیادی وجود داره که اصلا نمیشه تصویری براشون متصور شد.
فیلم و موسیقی هم یک دنیا زمان احتیاج داره.

من دقیقا متوجه منظورتون از Active کردن نشدم. چون از نظر گرامری Active و Passive نوشتن جملات یک مفهومی داره و از نظر یادآوری و بازیابی واژگان در ذهن هم یک معنی دیگری. ولی از اونجاییکه به نظر میرسه بیشتر مورد دوم مدنظرتون باشه می تونید در همون انجمن زبان انگلیسی تاپیک جدیدی با عنوان "یادآوری و به روزرسازی واژگان انگلیسی در ذهن" یا چیزی شبیه به اون ایجاد کنید.

موفق باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ali.z
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-02-2016, 04:54 PM
سلام عرض خسته نلاشید به دوستای عزیز
ببخشید نمیدونم مرتبط با این بخش هست سوالم یا خیر ممنون میشم اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید
دانشجوی کارشناسی ارشد بیومکانیک و توانبخشی ورزشی دانشگاه بوعلی سینا همدان هستم لیسانسم هم همین دانشگاه بودم معدل لیسانسم ۱۶ و دانشجوی ورودی امسال ارشد هستم رتبه ۲۰ کنکور ارشد هستم و ۲ ثبت اختراع یک مقالهisi .مقاله علمی پژوهشی ۲ عدد دارم و مدرک ایلتس ۶ دارم مربی بسکتبال و بدن سازی و آمادگی جسمانی هستم منظور کارتهای مربی گری دارم بسکتبالیست حرفه ای هستم سابقه لیگ دسته یک کشور و سابقه ی اردوهای تیم ملی جوانان نوجوانان و نونهالان دارم.
عذر میخوام اگه طولانی شد خواستم بدونم چقدر امکان داره دانشگاه سیدنی بورس کامل دولتی یا دانشگاه در مقطع ارشد بشم؟
ممنون از زحمتاتون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-02-2016, 05:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2016, 05:53 PM توسط M1KE.)
می تونید انجمن تحصیل در استرالیا رو نگاه کنید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-02-2016, 09:16 PM
سلام من لیسانس شیمی از دانشگاه روزانه هستم حالا می خوام برا پزشکی کنکور بدم آیا در دوره شبانه اجازه تحصیل دارم
آیا می تونم در داشگاه آزاد در این رشته تحصیل کنم با توجه به این که هر دو کنکور سراسری و آزاد یکی شده؟
پردیس خودگردان چیه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-02-2016, 09:41 PM
می تونید انجمن راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش رو نگاه کنید:

http://www.academiacafe.com/pf/Forum-راه...ل-از-پذیرش
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 24-05-2025، 03:49 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی