عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
اگر زمان به عقب برگردد چه کارهایی رو انجام میدید و از چه کارهایی دوری میکنید؟

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7
رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اگر زمان به عقب برگردد چه کارهایی رو انجام میدید و از چه کارهایی دوری میکنید؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-10-2017, 11:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2017, 11:40 AM توسط Torkan.)
(13-10-2017, 11:14 AM)لاله11 نوشته: خیلی ممنونم
واقعیتش اصلا همدردی نمیخوام
ای کاش روزیکه داشتم این راهو انتخاب می کردم فقط یه نفر بهم نقد کرده بود
بله سی سالگی مدرک در دست من خواهد بود و من باید تمام تلاشم رو بکنم که در دوسال آتی مدرکموبگیرم
یه سوال دیگه هم دارم این که اگر من احیانا پذیرش بگیرم امسال تا یه سال میتونم دیفر کنم پذیرشو ؟ البته فاندی که استاد امریکا گفته بهم میدن تی ای دانشگاه هست حدود 1700 تا با کسر مالیات و .. خالص میرسه دستم

میدونم همدردی نمیخواین. من از بعد روانی به این مساله نگاه کردم. کسی که مشکل این چنینی داره و مطرح میکنه در اصل دنبال دو چیز هست. راه حل و یه نوع جواب که تا حدی ارومش کنه.
بله معمولا میشه یه ترم نهایت دو ترم عقب انداخت ولی در مورد فاند شاید نشه این کار رو کرد خیلی وقتا. از دانشگاه مربوطه بپرسید دقیقا بگن و بیشتر در مورد فاند بگید اونم همراه پذیرش دیفر میشه.
نهایت دو ترم البته بعضی دانشگاهها خود پذیرش

اما در مورد این تاپیک از دید من اگر اون مساله تعهد رو میدونستید قبلا که مشکل براتون پیش میاره خب اون قابل تامل هست ولی اگر نمیدونستید و کسی بهتون میگفت فقط اون مورد رو بله حرفتون درست هست.
ولی اینکه اگر یه نفر به من میگفت این کار رو نکن یا اون کار رو بکن گوش میدادین به نظر من به این راحتی هم نیست. این تجربه الان شماست که داره به شما میگه کاش این کار رو میکردم یا کاش یکی به من میگفت.
مثال بزنم: به کسی که تازه رتبه خوبی اورده در رشته مهندسی و داره در یک دانشگاه سراسری شهرستان درس میخونه ترم اولش هست . چیزی در مورد اپلای اصلا نمیدونه بگی فک نکن خبریه ها مدرک رو بگیری در ایران اخرش یا بیکاری یا باید ادامه بدی تا ببینی دوباره چی پیش میاد! اون خودش باید اون راه رو بره تا مقصود این حرف رو بفهمه.

موفق باشید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-10-2017, 09:01 PM
(13-10-2017, 10:02 AM)لاله11 نوشته: سلام دوستان من الان دانشجوی دکترام و به خاطر تعهد مالی سنگین نمیتونم اپلای کنم
هر روز از روز قبل افسرده تر و عصبانی تر میشم و خب این تاثیر منفی داره روی کارم  و اعصابم
با توجه به تجربه دوستانم برای دکترا مجدد باید برم نه پست داک
هرچقدر هم تلاش کنم نمیتونم مقاله توپ بدم چون وسایل مواد و امکانتشو نداریم
یه سوال چطور دست از سرزنش خودم بردارم
در سن  سی سالگی بری دوباره دکترا رشته خودتو بگیری زمانیکه نمام دوستان صمیمی شما در بهترین دانشگاه های امریکا در حال گذراندن دوره پست داک هستند
شما بری تازه بشینی سر کلاس ترم اول دکترا همون رشته قبلیت
واقعا دردناکه من انقدر رزومم خوب بود که دایرکت پی اچ دی میتونستم برم اما الان هفت سال عقب افتادم

لطفا راهنمایی کنید

@Torkan
سلام.
هدفتون از دکترا خوندن چی هست؟  یعنی غیر از اینکه تمام دوستانتون دارن اونور دکترا می گیرن یا گرفتن؟
برای کسانی که تو دانشگاه های خوبی تو ایران درس خوندن طبیعیه تو این جو قرار بگیرن که ای بابا "همه" دکترا یا پست دکترا گرفتن و تو خارج استاد شدن و ...
ولی ایا اینا هدفه یا مسیر؟ 
تو بهترین دانشگاه های کانادا ادمی هست که ایران دکترا خونده ولی پست داک امده اینجا و حالا هم استاد اون دانشگاه شده. یعنی از دوران دکتراش استفاده کرده برای رزومه ساختن.
نقل قول  

آفلاین Alale1365
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-05-2018, 05:02 AM
مقاله می نوشتم
نقل قول  

آفلاین Alale1365
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-05-2018, 05:04 AM
پایان نامه بهتری انجام می دادم تا الان مقاله ای اس ای داشتم
نقل قول  

آفلاین Farzane0919
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-06-2018, 10:14 AM
تصمیمم رو واسه رفتن به کره جدی تر میکردم
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-06-2019, 02:43 PM
سلام من پنج سال پیش اینجا نوشته بودم چه کارایی می کردم و چه کارایی بهتر بود انجام نمی دادم در طی این سالها تجارب زیادی بدست اوردم و فکر می کنم بد نباشه اینجا بنویسم شایذ به کار دوستان بیاد
یک : ادامه تحصیل همیشه بهترین کار نیست خصوصا برخی از رشته ها که حتی در ایران هم بازار کار مناسبی ندارند.بطور مثال دوستانی که رشته های علوم انسانی نظیر فلسفه تاریخ علوم سیاسی زبان انگلیسی تربیت معلمی و یا رشته های مشابه تحصیل کردند به یاد داشته باشند بجز کار اکادمیک شاید هیچ شانس دیگری نباشد. با چشم باز تصمیم به مهاجرت بگیرید.
دوم: اگر پذیرش دارید ولی فاند یا اسکالرشیپ ندارید در صورتی که شرایط مالی مناسبی ندارید اماده انجام کارهای خدماتی نظیر نظافت و یا کار در رستوران و یا حمل پیتزا باشید اینجا کار عار نیست ولی توقع فرش قرمز هم نداشته باشید. اینکه می گوییم هوش ایرانی ها بالاتر از بقیه ملیتها هست متاسفانه درست نیست و حرفی نژاد پرستانه هست همه انسانها از هوش یکسانی برخوردارند مگر در موارد خاص
سوم: صد در صد در ورود به کشور دیگر با چالش فرهنگ متفاوت مواجه می شوید بطور مثال در در فنلاند افراد به حریم شخصی یکدیگر خیلی احترام می گذارند و احتمال خیلی کمی وجود دارد که کسی در خیابان با شما حرف بزنذ مثل تهران گفتگوی کوتاه بین مردم در فضای عمومی اصلا متداول نیست
چهارم: به یاد داشته باشید رمز موفقیت در هر کاری پشتکار هست به هیچ عنوان به افراد منفی نگر اجازه دخالت در زندگی خود را ندهید ولی این به معنای غیر واقع گرایانه نگریستن نیست
پنجم اماده پذیرش فرهنگ جدید و اصلاح برخی رفتارهایی که در فرهنگ جدید قابل قبول نیست مثل رانندگی غیر متعارف عدم احترام به حق عابر پیاده احترام به حریم شخصی افراد و .... باشید
ششم: تجارب قبلی شما مثل مقالات یا کتبی که چاپ کردید در ایران تا حدی به شما حس اعتماد به نفس می دهد ولی اماده باشید که روش تحقیق را اصولی دوباره مطالعه کنید
هفتم روی مهارت مطالعه و خلاصه نویسی متون علمی به زبان انگلیسی کار کنید
هشتم بنظر من بهتر هست مجرد به خارج از کشور بیایید و بعذ از جا افتادن ازدواج کنید البته این مورد در مورد اشخاص کمتر از سی و پنج سال هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7