عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-03-2013, 09:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2013, 10:44 AM توسط lavender.)
(06-10-2012, 08:59 AM)'Babak' نوشته: قسمتی که من متوجه نشدم اینه که شما اگر قصد این رو دارید که از امریکا دکترا بگیرید چرا می‌خواهید با لیسانس یا فوق لیسانس دنبال کار باشید؟ طبیعتا وضعیت کار تخصصی و حقوق شما وقتی با مدرک بالاتر کار می‌گیرید بهتر خواهد بود. در امریکا معمولا با افراد مصاحبه کاری می‌کنند و کسی که تخصص لازم برای شغلی رو نداره، به احتمال زیاد انتخاب نمی‌شه. در نتیجه وقتی کار پیدا می‌کنید معمولا معنیش اینه که قابلیت‌های انجام اون کار رو دارید و از عهده‌اش برخواهید اومد.

بابک جان به احتمال زیاد منظورشون این بوده که شاید با دکترا overqualified بشن و احتمالش هم کم نیست توی بعضی جاها.
بعضی از افرادی که overqualified می شن میان زمان تحصیلشون توی یه مقطع بالا رو می ذارن به جای سابقه ی کار ( کار روتینی هست) و رزومشون رو پر می کنن.
من فردی رو می شناسم که دکترای مکانیک داشت از ژاین و اومد اینجا... اکثر جاها overqualified می شد یا می گفتن حقوقت همینه نه بیشتر! برای همین با ارشد اقدام کرد و 5 سال دکترا رو گذاشت برای سابقه کاری. 
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
05-03-2013, 11:28 AM
(05-03-2013, 09:50 AM)'lavender' نوشته: بابک جان به احتمال زیاد منظورشون این بوده که شاید با دکترا overqualified بشن و احتمالش هم کم نیست توی بعضی جاها.
بعضی از افرادی که overqualified می شن میان زمان تحصیلشون توی یه مقطع بالا رو می ذارن به جای سابقه ی کار ( کار روتینی هست) و رزومشون رو پر می کنن.
من فردی رو می شناسم که دکترای مکانیک داشت از ژاین و اومد اینجا... اکثر جاها overqualified می شد یا می گفتن حقوقت همینه نه بیشتر! برای همین با ارشد اقدام کرد و 5 سال دکترا رو گذاشت برای سابقه کاری. 

این که کسی با مدرک دکترا برای شغلی overqualified باشه کاملا طبیعیه. در اغلب مواقع این طوره که تعداد شغل‌های موجود برای مدارک پایین‌تر بیشتره تا مدارک بالاتر. مثلا ممکنه شرکتی به ۵۰۰۰ نفر مهندس با مدرک لیسانس احتیاج داشته باشه، به ۱۰۰۰ تا مهندس با مدرک فوق و به ۵۰ تا مهندس با مدرک دکترا. در این شرایط کسی که مدرک دکترا داره برای ۶۰۰۰ تا از این موقعیت‌های شغلی overqulified خواهد بود و ممکنه تصمیم بگیره که مدرک دکتراش رو مخفی کنه تا موقعیت‌های بیشتری داشته باشه، اما بهتره که کسی که مدرک دکترا داره به دنبال مشاغلی باشه که واقعا به مدرک دکترا داشتن نیاز دارند، چون معمولا هم حقوق‌ در این شرایط بالاتره و هم ماهیت کار بهتره و احتمالا کمتر خسته کننده خواهد بود.
تجربه شخصی من بعد از این چند سالی که در امریکا کار کردم اینه که در شرکت‌های بزرگ مشاغلی که به ظاهر به مدرک دکترا نیاز دارند هم واقعا در سطح دکترا نیستند و براومدن از عهده کار نیازی به داشتن سابقه تحقیقاتی و دونستن اصول تحقیق نداره و با مدارک پایین‌تر هم می‌شه از عهده کار بر اومد. این موضوع باعث می‌شه که افرادی که مدارک بالا و به خصوص دکترا دارند در زمان نه چندان طولانی‌ای از کار خسته بشن. به همین خاطر توصیه شخصی من اینه که اگر دکترا دارید سعی کنید تا حد امکان کاری رو انتخاب کنید که واقعا احتیاج به داشتن مدرک دکترا داره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین hamid.y
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-03-2013, 09:37 PM
با درود.
بابک جان، با توجه به اینکه شما در امریکا در شرکت های کامپیوتری کار کردی، می خواستم بدونم برای یکی مثه من که دارای لیسانس نرم افزاره و مدارک بین المللی MCITP و CCNA و CCNP رو گرفته و تخصص در زمینه های مجازی سازی Vmware ESX و Linux داره و زبانشم در حد آیلس 6 هست (البته دارم کار می کنم) میشه چقدر روی پیدا کردن کار حساب کنم؟
و البته میزان حقوقش چقد خواهد بود؟
و اگه بخوام بیام باید از کجا شروع کنم؟
پیشاپیش ممنون.
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-03-2013, 09:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2013, 09:58 PM توسط M0TRIX.)
سلام.

حمید جان من نظر خودم رو میگم ایشاالله اقا بابک کامل توضیح میدن.

تا جایی که من میدونم تو اکریکا رقابت زیاده و معمولا با لیسانس نمیشه راحت کار پیدا کرد چون اکثرا بالای مستر هستن.و شانس شما با لیسنس پیش مستر ها کمه

نکته دوم اینکه تو ایران یه جوی ایجاد شده و یه سری شرکت ها امدن تبلیغ میکنن که مدارک بین المللی میدیم و ... ولی فک نمیکنم تو امریکا زیاد ارزشمند باشه یا حداقل اندازه ایران ارزشمند نیست.

منظورتون از مجازی ساز vmware  چیه ؟ اگه منظورتون اینه که یه سیستم عامل رو بتونید روش نصب کنید.به نظر من تخصص حساب نمیشه.کار با لینوکس هم level  بندی داره شما در چه level  ای هستین ؟ چون اکثر بچه های کامپیوتر یکمی با لینوکس کار کردن.

برای شروع هم اگه هدفتون اینه که مهاجرت کنید این فروم کاملا تخصصی در این مورد بحث میکنه.

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین hamid.y
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-03-2013, 12:29 AM
(08-03-2013, 09:57 PM)'M0TRIX' نوشته: سلام.

حمید جان من نظر خودم رو میگم ایشاالله اقا بابک کامل توضیح میدن.

تا جایی که من میدونم تو اکریکا رقابت زیاده و معمولا با لیسانس نمیشه راحت کار پیدا کرد چون اکثرا بالای مستر هستن.و شانس شما با لیسنس پیش مستر ها کمه

نکته دوم اینکه تو ایران یه جوی ایجاد شده و یه سری شرکت ها امدن تبلیغ میکنن که مدارک بین المللی میدیم و ... ولی فک نمیکنم تو امریکا زیاد ارزشمند باشه یا حداقل اندازه ایران ارزشمند نیست.

منظورتون از مجازی ساز vmware  چیه ؟ اگه منظورتون اینه که یه سیستم عامل رو بتونید روش نصب کنید.به نظر من تخصص حساب نمیشه.کار با لینوکس هم level  بندی داره شما در چه level  ای هستین ؟ چون اکثر بچه های کامپیوتر یکمی با لینوکس کار کردن.

برای شروع هم اگه هدفتون اینه که مهاجرت کنید این فروم کاملا تخصصی در این مورد بحث میکنه.

موفق باشید

با سلام خدمت دوست عزیزم.پس احتمالا شنیده های من اشتباهه. من شنیدم اونجا حداقل مدرک آکادمیک مورد نیاز لیسانسه اما کاری که بلدی و تسطت رو در نظر می گیرن اونم تو مصاحبه مشخص می شه. 
در مورد شرکت هایی که تو ایران می گید مدرک بین المللی میدن درست میگید اما من مدارکمو (MCITP 2008-CCNA-CCNP)از دبی گرفتم بدون اینکه به هیچ کدوم از این شرکت ها برم. خودم رفتم و گرفتم. (گرفتنشون خیلی سخت بود).
در مورد مجازی سازی هم اگه دقت می کردید، می دیدید که نوشتم Vmware ESX  و این یک رابط بین سخت افزار و سیستم های عاملی که قراره مدیریت بشن و این با نسخه Workstation که در بستر سیستم عامل به عنوان یک نرم افزار نصب میشه متفاوت است.
در مورد لینوکس هم نمی دونم تا چه اندازه آشنایی دارید، اما من تا LPIC2 خوندم و تقریبا سرویس هایی مثل وب سرویس (Apache)، میل سرور (Qmail)، پروکسی سرور (Squid) و ... را راه اندازی کردم.
ممنون از وب سایتی که معرفی کردید. بهتره یه سری به این سایت هم بزنید تا به ارزش این مدارک در امریکا پی ببرید.
در هر حال ممنونم 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-03-2013, 12:15 PM
حمید عزیز

من به دوستانی که دنبال پذیرش گرفتن هستند می‌گم که داشتن این جور مدارک چندان کمکی به گرفتن پذیرش نمی‌کنه و همچنین داشتن مدارکی مثل مدارک مایکروسافت یا سیسکو وقتی که کسی مدرکی در حد دکترا در رشته کامپیوتر داره برای پیدا کردن کار ارزش چندانی نداره. این حرف‌های من به این معنی نیست که کلا این جور مدارک بی‌ارزش هستند. این مدارک برای افرادی که مدارک دانشگاهی در رشته کامپیوتر ندارند می‌تونه خیلی مفید باشه. همچنین برای افرادی که مدرک لیسانس دارند تا حدی می‌تونه مفید باشه و به پیدا کردن کار کمک می‌کنه.

اما در مورد سوال شما که گفته بودید چقدر می‌شه به پیدا کردن کار در امریکا امیدوار بود، باید بگم که می‌شه تا حدی امیدوار بود ولی نه با احتمال بالا. مشکل اینجاست که استخدام افراد از خارج از امریکا برای شرکت‌ها هزینه‌های بسیار بیشتری داره تا استخدام افراد از داخل امریکا. به همین خاطر شرکت‌ها معمولا ترجیح می‌دهند که افراد رو از داخل امریکا استخدام کنند، مگر این که فردی تخصص خاصی داشته باشه که پیدا کردنش در امریکا ساده نباشه. در این صورت شرکت‌ها از خارج از امریکا استخدام می‌کنند. در مورد تخصص‌هایی که شما گفته بودید باید بگم که این تخصص‌ها اون قدر خاص نیست و افراد زیادی در داخل امریکا و همچنین در کشورهایی مثل هند وجود دارند که دارای تخصص‌های مشابه هستند. هند رو برای این گفتم که بسیاری از شرکت‌های بزرگ کامپیوتری امریکا در اونجا شعبه دارند و در صورت نیاز از متخصصین هندی در هند استفاده می‌کنند. به همین خاطر احتمال پیدا کردن کار در امریکا زیاد نیست، ولی به هر حال احتمالش صفر هم نیست و ممکنه که خوش شانس باشید و بتونید کار پیدا کنید.
برای شروع هم باید رزومه‌اتون رو تنظیم کنید و برای شرکت‌ها ارسال کنید. بسیاری از شرکت‌ها در وب‌سایت‌هاشون قسمتی به نام career دارند که به شما امکان می‌ده که رزومه‌اتون رو براشون بفرستید. همچنین ممکنه لیست موقعیت‌های کاری موجود رو بهتون نشون بده و به شما اجازه بده که برای موقعیت یا موقعیت‌های خاصی در اون شرکت اقدام کنید. شما می‌تونید برای چندین شرکت رزومه بفرستید و منتظر بشید ببینید آیا اصلا تماسی باهاتون گرفته می‌شه یا خیر.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین irankhah
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-03-2013, 01:53 PM
یه توضیحی در مورد سطح درآمد نرمال و روتین کسیکه توی امریکا Phd رشته های پزشکی مثل داروسازی و بیولوژی داره میدید ؟ یعنی میخوام یه دید حدودی پیدا کنم . اگه هم که سایتی باشه که مثل مهندسی بشه مقدار درآمد رو به صورت حدودی تخمین زد ممنون میشم 
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-03-2013, 03:12 PM
(09-03-2013, 01:53 PM)'irankhah' نوشته: یه توضیحی در مورد سطح درآمد نرمال و روتین کسیکه توی امریکا Phd رشته های پزشکی مثل داروسازی و بیولوژی داره میدید ؟ یعنی میخوام یه دید حدودی پیدا کنم . اگه هم که سایتی باشه که مثل مهندسی بشه مقدار درآمد رو به صورت حدودی تخمین زد ممنون میشم 

توی این سایت می تونید پیدا کنید .  
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین airinm1356
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-06-2013, 04:32 PM
با سلام به دوستان من در ایران مدیریت مالی ارشد خوندم زبانمم خوب. با این رشته و 12 سال سابقه کار در امریکا میتونم کار پیدا کنم؟ و نیاز به چه تخصص های دیگری دارم؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-07-2013, 10:59 AM
بسته به تجربیات و نوع کاری که در این ۱۲ سال انجام می‌دادید، به احتمال زیاد می‌تونید. به طور کلی نیاز به تخصص خاص دیگه‌ای غیر از زبان ندارید و اگر تجربه کاری‌تون با خواسته‌های شرکت‌هایی در امریکا مطابقت داشته باشه، می‌تونید کار رو بگیرید.
درست کردن رزومه مناسب و آشنا شدن با روال مصاحبه‌های کاری در امریکا می‌تونه به شما در این راه کمک بکنه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 26 بعدی »