عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-03-2012, 11:00 AM
همون طور که گفتم حقوق‌ها به شرکت و ایالت و غیره بستگی داره، اما به طور کلی ۶۰ هزار تا برای کسی که دکترا در برق یا کامپیوتر داره خیلی حقوق پایینی محسوب می‌شه و تا اونجا که من دیدم در کالیفورنیا حتی بدون سابقه کار حقوق‌ها از ۹۰ هزار به بالاست.
ساعت کار هفتگی هم معمولا ۴۰ ساعت در هفته است و اغلب شرکت‌ها روزهای شنبه و یک‌شنبه تعطیلند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-05-2012, 09:36 AM
نقل قول:مقایسه درآمد در ایران و امریکا:

در
صورتی که به دنبال داشتن شرکت خودتون هستید، احتمال این که شما بتونید در
ایران یک شرکت کوچک با حدود ۱۰ نفر کارمند داشته باشید، خیلی بیشتره تا این
که در امریکا بتونید چنین شرکتی ایجاد کنید. دلایل اصلی این موضوع هم
رقابت بسیار زیاد در بین شرکت‌های امریکایی و تا حدودی مسائل مرتبط با
مهاجرت مثل آشنا نبودن با فرهنگ امریکا و صحبت کردن انگلیسی با لهجه و غیره
است.
بابک جان ممکنه بیشتر توضیح بدهید. لهجه چه محدودیت هایی دارد؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-05-2012, 11:23 AM
منظور من از اون پست این بود که رسیدن به مراحل بالای مدیریتی برای مهاجرین به خاطر آشنا نبودن کامل با فرهنگ آمریکا و عدم تسلط کامل به زبان انگلیسی و روان صحبت نکردنش سخت‌تره. طبیعتا انتظار اینه که مدیر عامل یک شرکت بزرگ بتونه خیلی خوب صحبت کنه و نماینده بسیار شایسته‌ای برای شرکت باشه. صحبت کردن به طور خاص برای این جور افراد نقش مهمی بازی می‌کنه و لازمه که تسلط زیادی به زبان انگلیسی داشته باشند. به همین خاطر کار مهاجرین برای رسیدن به این سطوح سخت‌تر می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-05-2012, 08:27 PM
سلام آقا بابک
با توجه به اینکه شما سالهاست آمریکا هستین خبر ایران رو در مورد اخبارای تلویزیون دیگه خیلی ندارید حتما! اینجا آمریکا تقریبا در حد نابودی و ورشکستگی هست و هر روز بالغ بر 30000 نفر دارن بیکار میشن از ماه ها پیش!!!!!!!!!!! واقعا اینجوریه؟بحران در چه حدیه؟یعنی استانداردهای زندگی و رفاه و صنعات و بهداشت اونها نسبت به 10 سال پیش خیلی پایین اومده ؟مثلا مقدار درآمد و سرانه اونها که اثر مستقیم روی تغذیه و پوشاک و اعصاب میذاره چقدر تغییر کرده؟
مثلا میگم: آیا مثل ایران سرانه مصرف گوشت (مخصوصا قرمز) و پروتئین و لبنیات آمریکایی ها کمتر شده؟ یا مسافرتهاشون؟
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-05-2012, 08:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2012, 08:57 PM توسط Mike.)

(30-05-2012, 08:27 PM)ahmadpashaei نوشته:
سلام آقا بابک
با توجه به اینکه شما سالهاست آمریکا هستین خبر ایران رو در مورد اخبارای تلویزیون دیگه خیلی ندارید حتما! اینجا آمریکا تقریبا در حد نابودی و ورشکستگی هست و هر روز بالغ بر 30000 نفر دارن بیکار میشن از ماه ها پیش!!!!!!!!!!! واقعا اینجوریه؟بحران در چه حدیه؟یعنی استانداردهای زندگی و رفاه و صنعات و بهداشت اونها نسبت به 10 سال پیش خیلی پایین اومده ؟مثلا مقدار درآمد و سرانه اونها که اثر مستقیم روی تغذیه و پوشاک و اعصاب میذاره چقدر تغییر کرده؟
مثلا میگم: آیا مثل ایران سرانه مصرف گوشت (مخصوصا قرمز) و پروتئین و لبنیات آمریکایی ها کمتر شده؟ یا مسافرتهاشون؟

در اینجا ما در حال ورود به ماه ژوئن و ژولای هستیم! به این دو همه میگن باربیکیو Months. دلیلشم اینه که هرچی‌ که گیر میرندو میندازند رو گریلو بعدشم میخورند!تو ایالت ما هرکی‌ در آمدش از ۱ عددی کمتر باشه میره ۱ دفتر داریم اونجا میگه اینو اونم SSN رو چک میکنند و بعدش تا سقف ۳۰۰ دلار بهش کمک هزینه غذا میدند! ۳۰۰$ ماهیانه می‌شه باهاش ۱ تن گوشت خورد! بعدشم اینجا بری کلیسا بگی‌ من فقیرو بیچارم کلی‌ بهت حال میدند! من اینجا که اومدم اون هفته اول هیچکیو نداشتم و نمیشناختم تا خونه بگیرم خوب طول می‌کشید. ۱ ایرانیم اینجا بود که من ۲ شب رفتم پیشش رو زمین خوابیدم ۲ ماه بعدش اینقدر پشت سر ما حرف زد که ای‌کاش پام میشکستو آسان نمی‌رفتم اونجا! آسان دلیل تنفره من از ایرانیا اینجا اینه! حتا بچه‌های ایرانیم اینجا ۱ کیشون گفت برم خونشون گفتم نه نمیام می‌خوابم تو دانشگاه! خلاصه نرفتم و نخاهمم رفت!هتلم شعبی‌ ۸۵ $ بود! خلاصه ۱ کی‌ از این آمریکایی یا به ما گفت اینجا ۱ جای هستش که مال اقامت موقت بیخانه منست! برو اونجا بهت کمک میکنند! ۲-۳ روزی اونجا بمون تا خونت آماده بشه! منم رفتم از دور ساختمونو دیدم خیلی‌ ترو تمیز بود. رفتم تو که با مسئولش صحبت کنم که دیدم دارند غذا میخورند تو سالن غذا خوری گفتم بذار ۱ نگاهی‌ بندازم ببینم می‌شه موند! یعنی‌ امنه و تمیزه یا نه! به جون مادرم سیاه پست ۱ جفت کفش NIKE پاش بود اندازه ۴۰۰$ می‌ارزید! انطرف ۱ خانواده بودند ک ۲-۳ تا بچه داشتند که سرو وضعشون خیلی‌ بهتر از من بود! تازه همه اینم هم موبیل داشتند هم ماشین! اونم ماشینای خوب! اول فککردم که اشتباه اومدم! خلاصه اومدم بیرون ۱ ذره به خودم فک کردم و گفتم: یعنی‌ اینا بیخنمنند! اگه اینا بیخانمان پس منچیم؟؟؟ بیخانمان اینا سرو وزش از خیلی‌ از عدم حسابیهای ایران بهتر بود! تا اینکه ۱ سیاهه اومد بهم گفتش که اسمش MIKE هستس و من چی‌ کار دارم. خلاصه بهش گفتم که داستان چیه و این خونه من کی‌ آماده می‌شه. اونم گفت که بیع برو بشین ۱ چیزی بخور بعدشم ۱ اتاق با همچی‌ داد بهم گفت حالشو‌ ببر!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
30-05-2012, 11:31 PM
(30-05-2012, 08:27 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام آقا بابک
همیشه خوبه که در کنار شنیدن اخبار، خودتون هم کمی تحقیق کنید و لزوما چیزی رو که می‌شنوید قبول نکنید. به عنوان مثال اگر به این لینک مراجعه کنید، درصد بیکاری رو در امریکا نشون می‌ده. همون طور که می‌شه دید آمار بیکاری نسبت به سال گذشته برای گروه سنی ۲۵ سال به بالا رو به کاهش هست.
امریکا همچنان قدرتمندترین اقتصاد جهانه و به نظر من بحران‌های اقتصادی‌ای که در اواخر ۲۰۰۸ شروع شد، برطرف شده. این بحران‌ها به طور عمده قشر متوسط و پایین جامعه رو تحت تاثیر قرار داد و متخصصین کمتر دچار مشکلات عمده شدند.
اگر شما قصد دارید که به عنوان متخصص وارد بازار کار امریکا بشید، به نظر من جای نگرانی وجود نداره و از نظر تغذیه و پوشاک مشکلی نخواهید داشت. چیزی که تعداد زیادی رو در امریکا دچار مشکل کرد، پرداخت اقساط سنگین مسکن بود، نه خورد و خوراک روزمره. اون هم به عقیده من علاوه بر دولت، مقصر خود مردم امریکا بودند که گاهی از نظر اقتصادی کاملا بدون فکر عمل می‌کنند و طرف بدون داشتن درآمد کافی می‌ره و خونه گرون قیمت می‌خره و تمام هزینه خرید رو وام می‌گیره و بعد که اوضاع اقتصادی خراب می‌شه و طرف چند ماه بدون کار می‌مونه دیگه قادر به پرداخت قسط‌هاش نیست.
به هر حال به نظر من از نظر بازار کار مشکل خاصی در حال حاضر برای متخصصین وجود نداره.

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

03-08-2012, 08:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-08-2012, 08:39 PM توسط akbar_saeedi.)
سلام دوستان
من الان سایتایی در مورد پوزیشن های کاری رشته خودمو در امریکا سرچیدم اکثر غالب از حدود 100 موقعیت راحت 80 تاش فقط لیسانس 15 تاش لیسانس و مستر و 5 تاش دکتری میخواس و عجیب برام این بود ک دکتری رو برا پروژه ها و مدیریت ها یا تحقیقاتی میخواستن ک زده بودمثلا حداق 5 -7 سال سابقه کار ولی برا مدرکای پایین 2 و حداکثر 3 میخواس ک بالاخره میشه یکاریش کرد ولی اون 5 7 سالو از کجا باس پیدا کرد؟!! یعنی ب نظرتون کسی ک دکترا داره احتمال زیاد باید با مدرکای پایین ترش راضی ب کار بشه تا ب اون 5 سال برسه بعد با مدرک دکتری ش بره سرکار؟
و اینکه کلا اگه ی پوزیشنی مثلا مستر با 3 سال سابقه کار میخواد..داشتن مدرک دکتری بدون سابقه کارو میگیرن معمولا؟یا سابقه کار براشون مهمتره؟
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-08-2012, 10:12 AM
درسته که تعداد موقعیت‌ها برای لیسانس بسیار بیشتره، اما تعداد افرادی که لیسانس دارند هم به مراتب بیشتر از کسانی هست که دکترا دارند و در رشته‌های فنی معمولا کسی در امریکا با مدرک دکترا بیکار نمی‌مونه.
در مورد سابقه کار سختگیری خیلی زیاد نیست و بسته به موقعیت و دانش و مهارت‌های شما شرایط معمولا انعطاف پذیره. بعلاوه خیلی از شرکت‌ها هستند که برنامه‌های خاصی برای استخدام مستقیم از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها دارند و در نتیجه بدون سابقه کار هم می‌شه استخدام شد.
در نهایت در این مقطع فعلی اگر هدف‌تون گرفتن پذیرشه، روی گرفتن پذیرش تمرکز کنید و زیاد نگران پیدا کردن کار نباشید.

نقل قول  

آفلاین juju
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-10-2012, 11:52 PM
سلام من میخواستم بپرسم سطح کار تخصصی در امریکا چطوره؟ مثلا من تو ایران حدود 3 سال سابقه کار تو مهندسی شیمی تو کارخونه دارم ولی سطح کار تخصصی که تو ایران انجام میشه به نظرم خیلی پایین هست و من هیچ دیدی نسبت به سطح کار توی امریکا ندارم. میخوام بدونم اگه دکترا تو امریکا بگیرم و حالا بعدش بتونم کار با فوق لیسانس یا همون لیسانس پیدا کنم میتونم از عهدش بر بیام؟ میشه امیدوار بود؟ مثلا با دوره اموزشی که میگذارن بعدش میتونم از عهده کار تخصصی اونجا بر بیام؟ نگرانم اگه ممکنه راهنماییم کنید. یه سوال دیگه به نظرتون موقعیت شغلی تو کانادا و استرالیا بیشتره یا امریکا؟ من از یک دانشگاه با رنک پایین کانادا پذیرش دکترا با فاند گرفتم و میخواستم ببینم ارزشش رو داره که صبر کنم برا سال دیگه واسه امریکا اپلای کنم؟ یا کانادا یا استرالیا بهتره؟ خیلی خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-10-2012, 08:59 AM
سطح کارها بستگی به نوع کار داره و همه جا یکسان نیست. اگر در شرکت‌های معتبر امریکایی استخدام بشید سطح کار تخصصی عموما بالاست و احتمالا بالاتر از ایران خواهد بود.
قسمتی که من متوجه نشدم اینه که شما اگر قصد این رو دارید که از امریکا دکترا بگیرید چرا می‌خواهید با لیسانس یا فوق لیسانس دنبال کار باشید؟ طبیعتا وضعیت کار تخصصی و حقوق شما وقتی با مدرک بالاتر کار می‌گیرید بهتر خواهد بود. در امریکا معمولا با افراد مصاحبه کاری می‌کنند و کسی که تخصص لازم برای شغلی رو نداره، به احتمال زیاد انتخاب نمی‌شه. در نتیجه وقتی کار پیدا می‌کنید معمولا معنیش اینه که قابلیت‌های انجام اون کار رو دارید و از عهده‌اش برخواهید اومد.

در مورد این که چه کشوری برای کار بهتره، نمی‌شه قانون کلی صادر کرد. همون طور که می‌دونید امریکا اقتصاد قوی‌تری نسبت به کانادا و استرالیاست. در نتیجه موقعیت‌های رشد بیشتری در امریکا وجود داره، ولی در عین حال بسته به رشته کشوری ممکنه به دیگری برتری داشته باشه. مثلا استرالیا در زمینه مهندسی معدن خیلی فعاله و موقعیت‌های کاری زیادی در اونجا پیدا می‌شه. امریکا در زمینه برق و کامپیوتر خیلی پیشرفته است و موقعیت‌های کاری در این زمینه‌ها زیاده. در مورد مهندسی شیمی اطلاعات من خیلی زیاد نیست، ولی می‌دونم که وضعیت کاری این رشته در امریکا خوبه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 26 بعدی »