عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
02-01-2017, 12:19 PM
(01-01-2017, 12:19 PM)kourosh2016 نوشته: @Babak
@Torkan
درود
1.میزان ساعت معمول و موظفی یک استاد دانشگاه و یا کسی که کار آکادمیک در دانشگاه انجام میده و همچنین کسی که در صنعت مشغول هست چگونه هست؟مثلا 8 یا 9 ساعت در نظر بگیریم دیگه بقیه طول روز مال خودشونه و می تونن مثلا به علاقشون(موسیقی) بپردازند چون من شنیدم یه استاد دانشگاه در امریکا فوق العاده مشغوله تا آخر شبها هم به تکالیف و ایمیل ها و...راستش من تک بعدی زندگی رو دوست ندارم و نمی تونم تحمل کنم.(مثلا چون شنیدم که پزشکها باید همه عمرشون بذارن برای مطالعه و...می خواستم بدونم که هیئت علمی ها هم همین طورن؟)
2.یه کسی که پست داکت رو بگذرونه در امریکا برای انجام کار آکادمیک چقدر شانس داره ؟ می دونم که رقابت وجود داره ! یا بعد از گرفتن مدرک از آمریکا چقدر شانس برای کار آکادمیک در استرالیا داره ؟
3.کار آکادمیک فقط استادی دانشگاه   هیئت علمی هست یا در دانشگاه کار های دیگه ای هم هست که آکادمیک محسوب بشه؟

سپاسگزارم.

۱. در صنعت به رشته و نوع کار خیلی بستگی داره. من دوستانی دارم که مثلا در رشته عمران محیط زیست کار می‌کنند و خیلی ساعات کاری ثابت و سفت و سخت دارند، اما در رشته کامپیوتر و در شرکت‌های کامپیوتری معمولا ساعت کاری به اون شکل وجود نداره و از شما انتظار نمی‌ره که تعداد ساعت خاصی در شرکت حضور داشته باشید، اما این به معنی نیست که مهم نیست چقدر کار انجام می‌دید. اغلب پروژه‌هایی وجود داره و پروژه‌ها زمان تحویل مشخصی دارند و باید به موقع تحویل داده بشن. معمولا زمانی که برای تحویل پروژه‌ها و اندازه پروژه‌ها در نظر گرفته می‌شه این طوره که شما با حدود ۸ ساعت کار در روز بتونید از پسش بربیایید.

۲. باز هم به رشته بستگی داره، اما تقریبا برای همه رشته‌ها رفتن به دانشگاه خوب یا دانشگاهی که در شهرهای خوب با آب و هوای خوب قرار دارند اصلا کار ساده‌ای نیست و صرف داشتن پست داک کافی نیست. شما باید مقالات بسیار خوب داشته باشید و کار مهمی در طی دوره دکترا انجام داده باشید. همچنین رتبه دانشگاهی که ازش مدرک گرفته‌اید در گرفتن کار آکادمیک خیلی موثره.

۳. اغلب همون هیات علمی دانشگاهه، اما گاهی مدرس دانشگاه به صورت پاره وقت یا محقق هم در دانشگاه‌ها هستند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین brusa1994
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-01-2017, 04:03 PM
@Babak
سلام، توی ایالت های دیگه به جز کالیفرنیا اون پوزیشن های فوق العاده مثل گوگل یا فیسبوک هست؟ 
منظورم اینه مثلا یه نفر توی یوتا یا فرضا فلوریدا دکترای کامپیوتر بگیره به شرط تخصص کافی بازم بیکار نمیونه؟ 
عذر میخام اگه سوالم خیلی مبتدی به نظر میرسه ولی چون اطلاعی ندارم میپرسم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
21-01-2017, 09:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2017, 09:32 AM توسط Babak.)
(20-01-2017, 04:03 PM)brusa1994 نوشته: @Babak
سلام، توی ایالت های دیگه به جز کالیفرنیا اون پوزیشن های فوق العاده مثل گوگل یا فیسبوک هست؟ 
منظورم اینه مثلا یه نفر توی یوتا یا فرضا فلوریدا دکترای کامپیوتر بگیره به شرط تخصص کافی بازم بیکار نمیونه؟ 
عذر میخام اگه سوالم خیلی مبتدی به نظر میرسه ولی چون اطلاعی ندارم میپرسم.

اگر منظورتون از مثال‌هایی که زدید، موقعیت‌های خوب کاری در رشته کامپیوتره، باید بگم که عمدتا این موقعیت‌ها در کالیفورنیا و به طور خاص‌تر در سیلیکون ولی پیدا می‌شن. بعد از سیلیکون ولی، در سیاتل به خاطر شرکت‌های مایکروسافت و آمازون و دو تا از دفاتر گوگل زیاد هستند. در ایالت‌هایی مثل یوتا یا فلوریدا احتمالا بی‌کار نخواهید موند، اما موقعیت‌ها متفاوتند.

اتفاق سوال خوبی بود و حتی اگر پیش پا افتاده هم می‌بود، نیازی به عذرخواهی نبود. هدف از این وب‌سایت همینه که اطلاع‌رسانی بشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohamadreza5560
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-02-2017, 03:13 PM
سلام من لیسانس الکترونیک دارم و شغلم تعمیرات تخصصی موبایل

شرایط کار تعمیرات موبایل در آمریکا به چه شکله ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
15-02-2017, 10:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-02-2017, 10:41 AM توسط Babak.)
(10-02-2017, 03:13 PM)mohamadreza5560 نوشته: سلام من لیسانس الکترونیک دارم و شغلم تعمیرات تخصصی موبایل

قبل از هر چیزی بگم که این مطلبی که می‌گم ممکنه در همه جای امریکا صادق نباشه. تجربه من بیشتر در مورد شهرهای بزرگ کالیفورنیاست.

گوشی‌های موبایل اغلب یک سال گارانتی دارند و تقریبا هر خرابی‌ای رو در این مدت خود شرکت سازنده برطرف می‌کنه و در خیلی از موارد گوشی رو عوض می‌کنند. بعد از یک سال، خرابی‌هایی مثل شکستن شیشه رو تعمیر می‌کنند، اما خرابی‌های عمده‌تر رو معمولا تعمیر نمی‌کنند و گوشی رو عوض می‌کنند. دلیل اصلیش هم اینه که نیروی انسانی در امریکا گرونه و در خیلی از مواقع نمی‌ارزه که کسی چند ساعت برای تعمیر وسیله‌ای که قیمت خیلی زیادی نداره صرف کنه. به همین خاطر، اون چه که من دیدم اینه که تعمیرات موبایل و بسیاری از وسائل الکترونیکی دیگه چندان در امریکا مرسوم نیست.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-02-2017, 11:03 AM
(10-02-2017, 03:13 PM)mohamadreza5560 نوشته: سلام من لیسانس الکترونیک دارم و شغلم تعمیرات تخصصی موبایل

در کشورهای مصرف گرا که قدرت خرید مردم بالاست کلا تعمیرات به انصورت مفهومی نداره. البته این به ان معنا نیست که هر چی کوچکترین مشکلی داشت بندازن دور وسیله رو. ولی حداقل در مورد موبایل و این قبیل وسایل میشه مطمین بود که وضعیت به روال بالاست.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ندااا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2017, 05:13 PM
سلام، واقعا ممنونم بابت راهنمایی هاتون. چند تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید.
من ارشد معماری هستم از دانشگاه آزاد و در دو سال اخیر در دو مقطع ارشد و دکتری تونستم از دانشگاههایی تاپ و متوسط آمریکا پذیرش بگیرم. ولی به علت نداشتن فاند و  هزینه ها خیلی بالا آمریکا الان تصمیم گرفتم یه مستر در زمینه  

از دانشگاه خیلی خوب ترکیه بگرم تا بعد برای دکتری برای آمریکا اقدام کنم.building science   
با توجه به اینکه این گرایش بیشتر یک رشته فنی محسوب میشه به نظرتون بعد از فارغ التحصیلی دکتری چقدر شانس یرای پیدا کردن شغل دارم؟
اصلا به نظرتون خوندن مستر مجدد در ترکیه برای تغییر گرایش فکر خوبی هست یا نه؟
در ضمن آیا فاکتور سن برای پیدا کردن شغل در آمریکا مطرح هست و چقدر تاثیر داره؟
@Babak
@Torkan
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-05-2017, 04:25 PM
(18-05-2017, 05:13 PM)ندااا نوشته:
سلام، واقعا ممنونم بابت راهنمایی هاتون. چند تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید.
من ارشد معماری هستم از دانشگاه آزاد و در دو سال اخیر در دو مقطع ارشد و دکتری تونستم از دانشگاههایی تاپ و متوسط آمریکا پذیرش بگیرم. ولی به علت نداشتن فاند و  هزینه ها خیلی بالا آمریکا الان تصمیم گرفتم یه مستر در زمینه  

از دانشگاه خیلی خوب ترکیه بگرم تا بعد برای دکتری برای آمریکا اقدام کنم.building science   
با توجه به اینکه این گرایش بیشتر یک رشته فنی محسوب میشه به نظرتون بعد از فارغ التحصیلی دکتری چقدر شانس یرای پیدا کردن شغل دارم؟
@Babak
@Torkan

درود

البته سوالاتتان بعضی هاش به این تاپیک ربطی نداره. با این حال
کلا کسانی که دکتری میخوانند هدفشان ماندن در جامعه آکادمیک هست مگر کارتون خاص باشه که کارفرما شما رو بخواد با مدرک دکتری. کارفرما چون نمیخواد پول زیادی بده معمولا به همون فوق لیسانس اکتفا میکنه. البته خب سابقه کاری کسی که فوق خونده ممکنه 5 سال بیشتر از کسی که دکتری خونده باشه!
بله خوب هست. اگر واقعا فکر میکنید هزینه ها کمتر میشه به خصوص دانشگاه دولتی بخونین و یا خصوصی که فاند میدن بخونین خیلی بهتر میشه.
همیشه سن مهم است ولی خب رزومه بسیار مهمتر خواهد بود.
این مورد رو بابک گرامی جواب بدن لطفا.

ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-05-2017, 09:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2017, 09:03 PM توسط ahmadpashaei.)
اگر بخواین مدرک مجدد بگیرین میتونید به کشورهای بهتری فکر کنید ولی اگر گزینه ای ندارید سه دانشگاه اول ترکیه هم خوبن. فاکتور سن در آمریکا تقریبا هیچ محدودیتی نداره. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-05-2017, 10:28 AM
(18-05-2017, 05:13 PM)ندااا نوشته:

@Babak
@Torkan

به طور کلی وضعیت کار در رشته معماری در امریکا خیلی خوب نیست. من دوستانی دارم که از دانشگاه‌های بسیار خوب ایران فارغ‌التحصیل شده‌اند و چندین سال هم در امریکا سابقه کار دارند، اما باز هم کارهای چندان پر درآمد و مطلوبی ندارند.
گفته بودید که می‌خواهید یه کارشناسی ارشد دیگه بگیرید تا راحت‌تر بتونید گرایش عوض کنید. راستش عوض کردن گرایش شاید بتونه شانس گرفتن شغل رو کمی تغییر بده، اما لزوما باعث گرفتن فاند نخواهد شد، مگر این که مطمئن باشید که گرایش جدید گرایشی هست که فاند براش بیشتر پیدا می‌شه.
در مورد سن برای پیدا کردن کار، چندان مهم نیست و چند سال این ور اون رو تاثیر چندانی نداره.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »