عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-02-2014, 11:23 PM
درود

در دانشگاه ما هر دو حالتی شما گفتید هست. حتی کسی را داریم که با سوپروایزرش هماهنگ کرده و اینجا داره دکتری می خونه. 

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-02-2014, 11:37 PM
(20-02-2014, 11:23 PM)'amin_mb' نوشته: درود
در دانشگاه ما هر دو حالتی شما گفتید هست. حتی کسی را داریم که با سوپروایزرش هماهنگ کرده و اینجا داره دکتری می خونه. 

ممنون از جوابتون
در واقع سوال اصلیم این بود که کلا چند ترم میشه مرخصی گرفت؟
آخه من شنیدم که فقط یه ترم میشه و یه ترم کمه برای این کار مگه اینکه مثل همین موردی که شما میگی استاد راهنما کاملا باهات راه بیاد و دانشگاه هم گیر نده بهت
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-02-2014, 12:26 AM
یه حالتی هم میشه که به فکرم رسید اینه که دانشجو بتونه اساتید هر دو طرف رو متقاعد کنه
ببینید دانشگاه های مطرح ایران واحد بین الملل دارن حال شما دانشگاهی خارجی قبول شده اید بعد اگه بتونید مثلا یه حالت دوره ی مشترک برقرار کنید با رضایت طرفین هم میشه دکترایی در خارج گرفت هم در ایران.مثلا بیشتر دوره در خارج باشه ولی یه سری کورس های دکترا را در ایران بگذرانید و اگه در مورد زمینه های تحقیقاتی تزتان هم توافقی به وجود بیاد دیگه کاملا یه دوره ی مشترک میشه که هر دو دانشگاه سهمی دارند و در نتیجه دانشجو دست بازتری داره

البته این یه حالتی هست که ممکنه به وجود بیاد و احتمالات زیاد داره که نشه ولی خوب بستگی به خیلی چیزها داره که جور در بیاد...
(20-02-2014, 11:37 PM)'yasmary14' نوشته:
ممنون از جوابتون
در واقع سوال اصلیم این بود که کلا چند ترم میشه مرخصی گرفت؟
آخه من شنیدم که فقط یه ترم میشه و یه ترم کمه برای این کار مگه اینکه مثل همین موردی که شما میگی استاد راهنما کاملا باهات راه بیاد و دانشگاه هم گیر نده بهت

نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

09-05-2014, 09:01 AM
سلام
من دانشجوی ترم 2 دکترای پژوهش محور یکی از پژوهشگاه ها هستم
در مورد انصراف و اخراج و مرخصی سوال دارم:
1-1- در طی دوران تحصیل دکترای پژوهش محور چند ترم میتوان مرخصی گرفت؟ آیا مرخصی جزو سنوات محسوب میشود؟دلیل مرخصی حتما باید مورد پزشکی حاد باشد یا بدلایل شخصی هم می توان مرخصی گرفت؟
2- در صورت انصراف آیا باید جریمه پرداخت کرد؟ در صورت مثبت بودن جواب میزان جریمه چطور حساب می شود؟ و نیز پس از انصراف آیا حق شرکت دوباره در کنکور سراسری دکتری را داریم؟ از چه سالی؟
3- اگز یک دانشجوی دکتری اخراج شود چه مشکلاتی دارد؟ منظورم اینست که آیا باید جریمه ای بپردازد؟ و آیا محرومیت از شرکت دوباره در آزمون سراسری را دارد و ...؟

نقل قول  

آفلاین leilaa_control
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2014, 06:42 PM
سلام دوستان عزیز
[align=right]من یه سوال دارم
[align=right]من دانشجوی ترم 4 کارشناسی ارشد یکی از دانشگاه ها ی دولتی تهرانم.
[align=right]واسه امسال شرایطم طوری نیست که بتونم اپلای کنم.پس باید یکسال وقفه بندازم.از طرفی اینجا با سهمیه رتبه یک می تونم دکتری بدون آزمون وارد شم.
[align=right]خوب از این نظر که با شروع کردن دکتری ارتباطم با دانشگاه قطع نمیشه و دیگه نگرانی مسکن و خوابگاه تو تهران ندارم ، خوبه. علاوه بر این شاید چون گزینه دومی هم برام می مونه با ارامش بیشتری کارای اپلای انجام بدم.ولی از طرفی سوالم اینه که بعد از گرفتن یه پوزیشن مناسب؛مدارک ارشد و کارشناسیمو چطوری می تونم بدون اینکه نیاز به انصراف و پرداخت جریمه مقطع دکتری باشه آزاد کنم؟ 
[align=right]سوال دیگه:یکی از دوستام که داره میره میگه که اگه بعد از ارشد، میتونی گواهی موقت فراغت از تحصیلتو بذاری یه اداره کاریابی و شرایط بالا بگی بعد 6 ماه اونا برات کار نمیتونن پیدا کنن و مدرکت آزاد میشه.بدون اینکه نیاز باشه بخری. می خواستم بدونم کسی تا حالا این کارو کرده؟ من اگه وارد دوره دکتری شم بازم میتونم این کارو انجام بدم؟
سر دوراهی بزرگی هستم خواهش میکنم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-05-2014, 07:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2014, 07:37 PM توسط butterfly.)
سلام دوست عزیز،
روشی که دوستتون بهتون پیشنهاد دادن یکی از سه روش موجود برای آزاد کردن مدرکه و خود من و خیلی دیگر از دوستان باهمین روش و بدون پرداخت پول اصل مدارکشون دریافت کردند. منتها برای آزادکردن مدرک از این طریق شما نمی تونید هنگامی که دانشجوی دوره روزانه در یک مقطع هستید برای آزاد کردن مدرکتون در مقاطع پایین تر اقدام کنید چون طبق قانون دانشجوی دوره روزانه حق کارکردن حین تحصیل نداره. درضمن برای گرفتن مدرک از این طریق باید یکسال از فارغ التحصیلیتون هم گذشته باشه نتیجتا شما اگر 4 ترمه وهمین تابستون درستون تموم بشه و از این روش اقدام کنید سال دیگه تابستون مدارکتون آزاد میشه. 
بنابراین راه حلی که برای شما باقی می مونه- اگر همچنان مصر هستید که وارد دوره دکترا بشید- خریدن مدرکتون بعد از پذیرفته شدن و درست شدن کارهای اپلایتونه. 
توصیه من به شما اینه که اول خوب فکر کنید و ببینید برای ادامه تحصیل در خارج از ایران چقدر مصمم هستید. خود من زمانی که ارشدم تموم کردم قاطعانه تصمیم گرفتم که یا موفق میشم برای دکترا برم خارج وگرنه به هیچ وجه دیگه برنمی گردم دانشگاه های ایران. نکته بعدی،اگر هدفتون قطعا رفتنه به نظر من یکسال دکترا خوندن تو اینجا بیشتر روند رفتن شما رو کند می کنه. درنظر داشته باشید که تو این یکسال باید آزمون زبان و احیانا GRE رو بدید و خود آمادگی برای این آزمون ها به اندازه کافی وقت گیر هستید. همین طور باید وقت بگذارید و سایت دانشگاه ها و استادها رو نگاه کنید تا سال دیگه دقیقا مشخص باشه که برای کجا می خوهید اپلای کنید و شانس بهتری برای پذیرفته شدن دارید. از طرفی برای دوره دکترا در ایران دوباره باید واحد بگیرید که دیگه درس لیسانس نیست که شب امتحانی بشه پاس کرد. آیا توان انجام چند کار همزمان دارید؟ 
نمی دونم اهل کدوم شهر هستید اما از نظر امکانات بهتون حق می دم که دوست دارید تهران بمونید اما اینم درنظر داشته باشید خیلی از دوستانی که موفق شدند برند و یا دارند می رند لزوما ساکن تهران نبودند. 
موفق باشید.
(18-05-2014, 06:42 PM)'leilaa_control' نوشته:
سلام دوستان عزیز

من یه سوال دارم

من دانشجوی ترم 4 کارشناسی ارشد یکی از دانشگاه ها ی دولتی تهرانم.

واسه امسال شرایطم طوری نیست که بتونم اپلای کنم.پس باید یکسال وقفه بندازم.از طرفی اینجا با سهمیه رتبه یک می تونم دکتری بدون آزمون وارد شم.

خوب از این نظر که با شروع کردن دکتری ارتباطم با دانشگاه قطع نمیشه و دیگه نگرانی مسکن و خوابگاه تو تهران ندارم ، خوبه. علاوه بر این شاید چون گزینه دومی هم برام می مونه با ارامش بیشتری کارای اپلای انجام بدم.ولی از طرفی سوالم اینه که بعد از گرفتن یه پوزیشن مناسب؛مدارک ارشد و کارشناسیمو چطوری می تونم بدون اینکه نیاز به انصراف و پرداخت جریمه مقطع دکتری باشه آزاد کنم؟ 

سوال دیگه:یکی از دوستام که داره میره میگه که اگه بعد از ارشد، میتونی گواهی موقت فراغت از تحصیلتو بذاری یه اداره کاریابی و شرایط بالا بگی بعد 6 ماه اونا برات کار نمیتونن پیدا کنن و مدرکت آزاد میشه.بدون اینکه نیاز باشه بخری. می خواستم بدونم کسی تا حالا این کارو کرده؟ من اگه وارد دوره دکتری شم بازم میتونم این کارو انجام بدم؟

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Rainbow  18-05-2014, 07:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2014, 10:47 PM توسط mahyarelc.)
(18-05-2014, 06:42 PM)'leilaa_control' نوشته:
سلام دوستان عزیز
من یه سوال دارم
من دانشجوی ترم 4 کارشناسی ارشد یکی از دانشگاه ها ی دولتی تهرانم.
واسه امسال شرایطم طوری نیست که بتونم اپلای کنم.پس باید یکسال وقفه بندازم.از طرفی اینجا با سهمیه رتبه یک می تونم دکتری بدون آزمون وارد شم.
[size=13px]خوب از این نظر که با شروع کردن دکتری ارتباطم با دانشگاه قطع نمیشه و دیگه نگرانی مسکن و خوابگاه تو تهران ندارم ، خوبه. علاوه بر این شاید چون گزینه دومی هم برام می مونه با ارامش بیشتری کارای اپلای انجام بدم.ولی از طرفی سوالم اینه که بعد از گرفتن یه پوزیشن مناسب؛مدارک ارشد و کارشناسیمو چطوری می تونم بدون اینکه نیاز به انصراف و پرداخت جریمه مقطع دکتری باشه آزاد کنم؟ [/size]
سوال دیگه:یکی از دوستام که داره میره میگه که اگه بعد از ارشد، میتونی گواهی موقت فراغت از تحصیلتو بذاری یه اداره کاریابی و شرایط بالا بگی بعد 6 ماه اونا برات کار نمیتونن پیدا کنن و مدرکت آزاد میشه.بدون اینکه نیاز باشه بخری. می خواستم بدونم کسی تا حالا این کارو کرده؟ من اگه وارد دوره دکتری شم بازم میتونم این کارو انجام بدم؟
سلام.به این سایت خوش اومدین و امیدوارم بتونید به خوبی استفاده کنید از اطلاعات سایت و نظرات دوستان.[img]images/smilies/shy.gif[/img]
برای اینکه اپلای کنید خیلی لازم نیست حتما در تهران زندگی کنید و فقط برای کارهای آزاد کردن مدرک و ترجمه نهایتا بیاین. منظورتون از گزینه دوم چیه؟ اپلای پروسه وقتگیری هست و باید زمان بسیار زیادی برای انگلیسی و آمادگی برای آزمونهاش و پیدا کردن دانشگاه و استاد و همچنین تهیه مدارک اپلای بذارید که اگر مشغول دکتری باشید بعید میدونم با کیفیت بتونید کار کنید. تحصیلات تکمیلی در ایران و به خصوص دیگه دکترا چندان جذابیت نداره و برای شما که معدل خیلی بالایی از دانشگاه خوب تهران دارید و ایشالا مقاله خواهید داشت اصلا نگرانی جز نمرات خوب زبان نمی مونه. البته به رشته(احتمالا برق-کنترل[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]) و کشورهای مقصدتون هم اشاره نکردین.به نظر من ارزشش رو داره تلاش کنید و به دکتری داخل بسنده نکنید که اینم به نگرش شما به زندگی و پیشرفت بر می گرده و نظر من برای خودم هست(یعنی نمیتونم بگم رفتن حتما بهتره). و اما:
با انصراف یا اخراج شدن مجبورید هزینه تحصیل رایگان رو بدین.با انصراف فکر کنم باید هزینه تحصیل رایگان رو بدین.پس تصمیم بگیرین چکار می خواید بکنید.
برای آزاد کردن مدارک باید به تاپیک مرتبط رجوع کرده و پستهای مهمش رو بخونید و همونجا سوال بپرسید. اینکارم نیاز به یکسال زمان پس از فارغ التحصیلی ارشد داره. اگر وارد دکتری بشید نمیتونید اینکارو بکنید،باید تحصیل نکنید.
ببینید شما الان شدیدا درگیر تحقیقات پایان نامه هستین و نمیتونید تا دفاع چندان زبان بخونید ولی میتونید یک کارایی بکنید مثل خوندن لغت، که در تاپیک های مرتبط خودش باید پست بدین راهنمایی کنیم.
بازم سوالی بود در خدمتم.

دلیل ویرایش: درخواست کاربر

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-05-2014, 07:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2014, 08:01 PM توسط butterfly.)
البته اگر ایشون مدارک لیسانس و فوق لیسانسشون آزاد کنند- در واقع اگر وارد دوره دکترای ایران بشند باید بخرند- مشکلی برای انصراف و جریمه و اینا نیست چون خیلی راحت از کشور خارج می شند و نیازی به گواهی یا چیزی برای اون دو ترم ندارند. من خودم چند نفر از هم رشته ای های دانشگاه خودم می شناسم که مشابه شرایط ایشون بدون کنکور وارد دوره دکترا شدند ولی بعد از درست شدن کارشون ول کردن رفتند. فکر نمی کنم انصراف داده باشند و جریمه پرداخت کرده باشند. چه لزومی هست که حتما برن انصراف خودشون اعلام کنند؟
(18-05-2014, 07:42 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
برای اینکه مشمول جریمه نشید فکر کنم باید یا نرید یا اخراج بشید.با انصراف فکر کنم باید هزینه تحصیل رایگان رو بدین.پس تصمیم بگیرین چکار می خواید بکنید.

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-05-2014, 08:12 PM
(18-05-2014, 07:57 PM)'butterfly' نوشته: البته اگر ایشون مدارک لیسانس و فوق لیسانسشون آزاد کنند- در واقع اگر وارد دوره دکترای ایران بشند باید بخرند- مشکلی برای انصراف و جریمه و اینا نیست چون خیلی راحت از کشور خارج می شند و نیازی به گواهی یا چیزی برای اون دو ترم ندارند. من خودم چند نفر از هم رشته ای های دانشگاه خودم می شناسم که مشابه شرایط ایشون بدون کنکور وارد دوره دکترا شدند ولی بعد از درست شدن کارشون ول کردن رفتند. فکر نمی کنم انصراف داده باشند و جریمه پرداخت کرده باشند. چه لزومی هست که حتما برن انصراف خودشون اعلام کنند؟

الان یک مقداری قضیه داره عوض میشه و شرایط دارن مشکل تر می کنند. در دانشگاه هایی که ترک تحصیل دانشجویان دکترا زیاد شده سخت گیری ها شدیدتر شده بخاطر اینکه هزینه دانشجوی دکترا خیلی بالاست و تقریبا دو سال اول کار خاصی انجام نمی دهند و مقاله ای چاپ نمی کنند. من شنیدم در بعضی دانشگاه ها قانون گذاشتن اگر کسی مدرک هاش ازاد کرده باشه حتما باید به دانشگاه تحویل بده یا برای استاد راهنما مشکل ایجاد می کنند.
نقل قول  

آفلاین leilaa_control
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2014, 09:05 PM
ممنون از راهنماییتون دوستان

منظورم از گزینه دوم دکتری ایران بود.منظورم اینه که اگه اینجادانشجو باشم حداقل خیالم راحته که اگه نشد برم؛اینجا از دستم نرفته. ولی حق با شماست باید یه راه انتخاب کنم. چند هدفه بودن انرژی و تمرکزمو کمتر میکنه.
کاش به یقین برسم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 15 بعدی »