عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور
آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-09-2012, 03:11 PM
درود
شما تمام کارات رو که کردی و بلیط رفتن رو هم گرفتی بعد تشریف میبری انصراف میدی. قبل از اون توصیه نمیشه چون اصن بحث رفتن حساب و کتاب خاصی نداره
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین setareh28
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-09-2012, 03:18 PM
مرسی. بعد باید هزینه انصراف هم بدم؟راستش از نظر مالی توانشو ندارم.
نقل قول  

آفلاین بهمن
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-09-2012, 03:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2012, 03:38 PM توسط بهمن.)
(18-09-2012, 03:18 PM)setareh28 نوشته: مرسی. بعد باید هزینه انصراف هم بدم؟راستش از نظر مالی توانشو ندارم.

من یکبار از کارشناسی دانشگاه آزاد انصراف دادم هزینه دادم.حالا سراسری هم باید جریمه ای چیزی داشته باشه.چون از نظر اونا جای یکی دیگه رو گرفتی
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

18-09-2012, 06:09 PM
درود
تا جایی که من میدونم محدودیت تحصیلی داره. یعنی شما نمیتونید دوباره امتحان دکترا بدید برای یک یا دوسال. این و مطمئن نیستم بپرسید.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

18-09-2012, 07:39 PM
من نمی دونم چرا می خواید انصراف بدید؟ اگر انصراف ندهید و بروید دانشگاه خارج کشور، چه اتفاقی میفته؟
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-09-2012, 08:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2012, 08:33 PM توسط Karim.)
(18-09-2012, 03:18 PM)setareh28 نوشته: مرسی. بعد باید هزینه انصراف هم بدم؟راستش از نظر مالی توانشو ندارم.
درود،
اگه قصدتون رفتن بوده دلیلی واسه ادامه تحصیل در داخل نبوده که الان اینجوری خودتون ذریک دوراهی قرار بدهید!!، بهرحال چون به اصرار خانواده بوده است بنظر من برای راضی نگه داشتن خانواده هم که شده داخل رو فعلا انصراف ندهید تا بقول پینک بلیت که گرفتی انصراف بده. البته اینکه هزینه را بخوای بدی یا ندی من دقیق نمی دونم ولی خب نهایتش اگرم هزینه بخواد بدی قسطی می کنن معمولا،اگرم گفتن نقدی بده بگو ندارم زندانت که نمی کنند .فعلا ذهن خودتون درگیر انصراف نکنید و بچسبید به آزمون آیلتس

واینکه فعلا در بین هم دانشگاهیهاتون و همکلاسیهاتون حرفی از خارج نزنید چون ممکنه برسه به گوش اساتید داخل و یه نمه با هات راه نیایند

شاد باشی
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-09-2012, 08:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2012, 08:44 PM توسط Karim.)
(18-09-2012, 07:39 PM)Shahrouz نوشته: من نمی دونم چرا می خواید انصراف بدید؟ اگر انصراف ندهید و بروید دانشگاه خارج کشور، چه اتفاقی میفته؟
شهروز جان
،موقع ثبت نام در دانشگاهای دولتی((تا اونجا که یادمه) از دانشجویان ضامن با تعهد محضری میگیرند واگه کسی بدهی هاشو به دانشگاه پرداخت نکنه یا مشکلی پیش بیاره یقه ضامن رو میگیرند!!

ضمنا همه پل های پشت سر رو نباید خراب کرد، برخی ممکنه بخوان بعد از تحصیل در خارج به هر دلیلی برگردند ایران وحتی در همین دانشگاهی که دکتری رو رها کردند هییت علمی بشوند(شاید این دوستمون خودش اهوازی باشه وبخواد بعد از خارج برگرده توی شهر خودش استاد بشه من نمی دونم اینو) و کلا آدم بدون اطلاع برود خارج زیاد صورت خوشی نداره .بنظرم اگه آدم روال قانونی رو طی کنه و بحتی روی ماه اساتید رو ببوسه( کار سختیه لووووووو Smile ل) و با هاشون خداحافظی کنه خیلی بهتره تا اینکه بی خبر بخواد بذاره بره. تا پشت سرشم همیشه ازت تعریف کنند یه دانشجوی خوبی داشتیم رفت خارج تا اینکه بگن فلانی یهو غیبش زد و ما شنیدیم رفته خارج لووووووووووول
هرچند خودم از این دو دره بازی ها زیاد انجام دادم Big Grin ولی خب به این نتیجه رسیدم همه سعیم رو واسه حل کردن منطقی قضایا انجام بدم.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

18-09-2012, 11:27 PM
(18-09-2012, 08:43 PM)Karim نوشته: شهروز جان
،موقع ثبت نام در دانشگاهای دولتی((تا اونجا که یادمه) از دانشجویان ضامن با تعهد محضری میگیرند واگه کسی بدهی هاشو به دانشگاه پرداخت نکنه یا مشکلی پیش بیاره یقه ضامن رو میگیرند!!

ضمنا همه پل های پشت سر رو نباید خراب کرد، برخی ممکنه بخوان بعد از تحصیل در خارج به هر دلیلی برگردند ایران وحتی در همین دانشگاهی که دکتری رو رها کردند هییت علمی بشوند(شاید این دوستمون خودش اهوازی باشه وبخواد بعد از خارج برگرده توی شهر خودش استاد بشه من نمی دونم اینو) و کلا آدم بدون اطلاع برود خارج زیاد صورت خوشی نداره .بنظرم اگه آدم روال قانونی رو طی کنه و بحتی روی ماه اساتید رو ببوسه( کار سختیه لووووووو Smile ل) و با هاشون خداحافظی کنه خیلی بهتره تا اینکه بی خبر بخواد بذاره بره. تا پشت سرشم همیشه ازت تعریف کنند یه دانشجوی خوبی داشتیم رفت خارج تا اینکه بگن فلانی یهو غیبش زد و ما شنیدیم رفته خارج لووووووووووول
هرچند خودم از این دو دره بازی ها زیاد انجام دادم Big Grin ولی خب به این نتیجه رسیدم همه سعیم رو واسه حل کردن منطقی قضایا انجام بدم.
خب بحث ضامن یک چیز دیگه هست که البته در دانشگاه ما چیزی نگرفتند مثلان من دکترای امیرکبیر رو هم آوردم که به دلیل همین تعهد اصلا سمتش نرفتم. ولی دردسرهای این موضوع که استاد از خارج رفتن بفهمه کمتر از دردسرهای اینکه بعدها شاید برگردی و شاید کارت به اون استاد و اون دانشگاه گیر باشه نیست.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-09-2012, 12:05 AM
تعهد برای دوره دکترا چند ساله و چطوریه ؟!
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-09-2012, 02:52 PM
(19-09-2012, 12:05 AM)Paradise4 نوشته: تعهد برای دوره دکترا چند ساله و چطوریه ؟!
برای دکتری وزرات بهداشت :
تعهدات متفاوتند مثلا برخی بر اساس سهمیه مناطق محروم قبول می شوند ومتعهد می شوند بعد از تحصیل درشهرهای و مناطق محروم کار کنند و بقیه تعهدات...

اما برای سهمیه آزاد دوبرابر مدت تحصیل تعهداته !! که بعد از اتمام تحصیل باید در کشور کار کرد، اگه نخواهند کار کنند می توانند پول بدهند و این تعهد رو بخرند
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »