عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور
آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-01-2016, 08:33 AM
دوستان عزیز سلام

من دانشجوی دکتری هستم و میخوام انصراف بدم البته اگه بتونم پذیرش بگیرم
سوالم اینه که من میتونم از اساتید دانشگاه دکتری توصیه نامه بگیرم البته ذکر نکنن که من دانشجوی دکتری هستم و اینکه آیا تفاوت نام دانشگاه با دانشگاه مقطع لیسانس و ارشد من من اشکالی پیش نمیاره؟
و اینکه خوب من میتونم رزوممو قوی تر کنم مثلا یکی دوتا مقاله بدم آیا میتونم بگم من برای قوی تر شدن رزومه تو این دانشگاه بعد ارشد RA , TA بودم و حرفی از ذکترام نزنم ؟

ممنون از راهنماییتون
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-01-2016, 10:23 AM
(26-01-2016, 08:33 AM)fatima204 نوشته: دوستان عزیز سلام

من دانشجوی دکتری هستم و میخوام انصراف بدم البته اگه بتونم پذیرش بگیرم
سوالم اینه که من میتونم از اساتید دانشگاه دکتری توصیه نامه بگیرم البته ذکر نکنن که من دانشجوی دکتری هستم و اینکه آیا تفاوت نام دانشگاه با دانشگاه مقطع لیسانس و ارشد من من اشکالی پیش نمیاره؟
و اینکه خوب من میتونم رزوممو قوی تر کنم مثلا یکی دوتا مقاله بدم آیا میتونم بگم من برای قوی تر شدن رزومه تو این دانشگاه بعد ارشد RA , TA بودم و حرفی از ذکترام نزنم ؟

ممنون از راهنماییتون

سلام

- اگر reference بتونه در LoR من باب ارتباط با شما justification منطقی بیاره دلیلی نداره که الزاما affiliation هر دو شما یکی بوده باشه...

- بله... البته برای پوشش gap شاید کافی نباشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین fatima204
نقل قول

26-01-2016, 11:14 AM
(26-01-2016, 10:23 AM)Matinking نوشته: سلام

- اگر reference بتونه در LoR من باب ارتباط با شما justification منطقی بیاره دلیلی نداره که الزاما affiliation هر دو شما یکی بوده باشه...

- بله... البته برای پوشش gap شاید کافی نباشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون البته من از تموم شدن ارشدم تا سال دیگه که میخوام اپلای کنم فقط دوسال گذشته آیا گپ خیلی زیادیه؟ ممنونم
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-01-2016, 11:40 AM
(26-01-2016, 11:14 AM)fatima204 نوشته: ممنون البته من از تموم شدن ارشدم تا سال دیگه که میخوام اپلای کنم فقط دوسال گذشته آیا گپ خیلی زیادیه؟ ممنونم

سلام

gap بیشتر از چند ماه معمولا نیاز به justification داره...
ولی چیزی که در مورد این justification اهمیت فوق العاده داره، explanation موثر اون هست...
افراد کمی نبوده ان که موفق شدن با gap explanation letter های قوی حتی چند سال gap رو هم با موفقیت توجیح کنند...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین lakistan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-01-2016, 01:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2016, 01:34 AM توسط lakistan.)
دوستان، اگه وسط دکترا، پذیرش جای خوب بگیری و بخوای بری، ممنوع الخروج میشی؟!!اصلا عاقلانه است برای بهتر کردن رزومه و جای بهتر رفتن، دکترای داخل بخونیم؟!!!
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-01-2016, 08:49 AM
(30-01-2016, 01:33 AM)lakistan نوشته: دوستان، اگه وسط دکترا، پذیرش جای خوب بگیری و بخوای بری، ممنوع الخروج میشی؟!!اصلا عاقلانه است برای بهتر کردن رزومه و جای بهتر رفتن، دکترای داخل بخونیم؟!!!

سلام

- خیر..

- خیر... 

چنین ایده ای دو دلیل جالب نیست:

- اخلاقی: شما position ی را در اختیار خواهید گرفت که خودتون هم می دونید اون رو به سرانجام نخواهید رسوند... بنابراین هم استاد مورد نظر و هم کسانی که ممکن هست به جای شما می تونستند به اون position دست پیدا کنند کلا متضرر میشن...

- تکنیکی: دکترا ایران در یکی دو سال اول کلا در گذروندن دروس خلاصه میشه... بنابراین به اون صورت بار تقویت رزومه براتون نخواهد داشت...

بعد از اتمام دوره ارشد زمان مناسبی نیست که تازه به فکر افتاده باشید رزومه تون رو تقویت کنید... در این مرحله می تونید روی نمرات بالای زبان تمرکز کنید و حتی با اساتید در کارهای تحقیقاتی (که به مقاله منتج میشن) همکاری داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

06-02-2016, 05:08 PM
از لحاظ سربازی این مسئله مشکل ساز نیست؟ 
انصراف از داخل و اپلای برای خارج 
آیا باید به اونطرف توضیح بدیم که انصراف دادیم ؟
جنبه منفی داره؟
نقل قول  

آفلاین half_tone
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-02-2016, 09:14 PM
با سلام به دوستان عزیز

منم همین سوال رو دارم. من الان دانشجوی دکترا و در سال سوم هستم. در حال اجرای تزم هستم. میخوام از تزم دفاع کنم و همزمان با مقالات منتج برای آمریکا اپلای کنم.فکر می کنم موضوع تزم موضوع مناسبی باشه و بشه اپلای کرد
متاسفانه اگه بخوام اینجا تا آزاد شدن مدرکم صبر کنم میشه حداقل چهار پنج سال دیگه و دیر میشه. می خوام برم اونجا از اول شروع کنم. نظر دوستان چیه؟؟
ممنون
Enjoy the little things in life for one day
You’ll look back and realize they were the big things

Kurt Vonnegut

نقل قول  

آفلاین Meghdad1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-02-2016, 10:05 PM
با سلام.
من دانشجوی سال چهارم دکترا هستم در رشته برق گرایش الکترونیک ، خیلی اتفاقی و فقط برای اینکه بدونم رزومم چقدر مطلوب هستش رزومم رو برای پذیرش به چندتادانشگاه تو کانادا برای تقاضای دکترای مجدد یا Post doc فرستادم و مراحل پذیرش و که شامل سوالات مختلف و مصاحبه از طریق اسکایپ و تلفن بود و پشت سر گذاشتم و در نهایت دو تا استاد منو خواستن( با حالت فول فاند) البته گفتن دکتراتو بیا اینجا، Post هم میتونی بعدش همینجا باشی. مستقیم پست نگرفتن گفتن چون ریز گرایشت عوض شده.یکی دانشگاه لاوال و بعدی هم دانشگاه کبک. حالا با اینکه من قصد جدی نداشتم اما با توجه به مشورتی که با اساتیدم کردم مخصوصا استاد پروژه خودم که گفته اصلا شک نکن و نمون، و قرار شده که من برم سال دیگه اونجا درسمو شروع کنم ( کارای پروژه الانمو هم در خلالش انجام بدم) سال دیگه تابستون برگردم اینجا دکترامو دفاع کنم و دوباره برگردم اونجا ادامه تحصیلمو داشته باشم، که نه 4 سال وقته اینجام تلف بشه نه فرصت خوب اونجا. تنها مشکلی که خیلی نگرانشم سربازیه با توجه به اینکه من متولد 66 هستم و تمام دوره ها رو پشت سرهم خوندم اصلا سربازی نشده برم الانم خیلی دیره واسه پروژه برداشتن چون 8 ماه بیشتر وقت ندارم، میخواستم از دوستان مطلع بپرستم آیا راهی،تبصره ای ، ترفندی چیزی هستش که بشه سربازیرو یکاریش کرد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-02-2016, 10:39 PM
(06-02-2016, 05:08 PM)sharif نوشته: از لحاظ سربازی این مسئله مشکل ساز نیست؟ 
انصراف از داخل و اپلای برای خارج 
آیا باید به اونطرف توضیح بدیم که انصراف دادیم ؟
جنبه منفی داره؟

از لحاظ سربازی، شما برای هر مقطع تحصیلی میتونید تنها یک بار معافیت تحصیلی دریافت کنید، اما در کل دوران تحصیل تون، تنها یکبار میتونید برای یک مقطع دو بار معافیت تحصیلی بگیرید (به شرط انصراف) یعنی برای ارشد داخل معافیت تحصیلی میگیرید و شروع به تحصیل میکنید، برای ارشد خارج پذیرش میگیرید، از ارشد داخل انصراف میدید و برای ارشد خارج معافیت تحصیلی میگیرید. مسائل مربوط به معافیت تحصیلی رو هم میتونید در انجمن معافیت تحصیلی دنبال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15 بعدی »