عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی انتقال وجه نقد به خارج از کشور از طریق صرافی ها و بانک ها

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتقال وجه نقد به خارج از کشور از طریق صرافی ها و بانک ها
آفلاین kane
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-08-2015, 05:56 AM
(15-08-2015, 02:58 PM)Torkan نوشته: درود

دوست من اگر تهران هستید که تمام صرافیهای معتبر میتونن این کار رو بکنن. به هیچ وجه از طریق بانک امکان نداره پولی فرستاده بهش. ایران تحریمه و این موضوع فعلا برقرار است.
 ولی چاره دیگه ای جز آوردن فیزیکی( بده به یک نفر معتمد که داره میاد ایران اونم بده بهتون) و یا صراف نداره.
در ضمن شما حساب ارزی دارید که میخواین براتون دلار واریز کنن؟

بااحترام،
ترکان

سلام خدمت شما دوست گل من حساب ارزی ندارم ولی رفتم یه صرافی ثبت نام کردم گفت از هزار دلار 80 هزارتومان کم میشه ایا درست داره میگیره یا زیاد دوست گل و با صفا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-08-2015, 07:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2015, 07:21 AM توسط Torkan.)
(16-08-2015, 05:56 AM)kane نوشته: سلام خدمت شما دوست گل من حساب ارزی ندارم ولی رفتم یه صرافی ثبت نام کردم گفت از هزار دلار 80 هزارتومان کم میشه ایا درست داره میگیره یا زیاد دوست گل و با صفا

درود

خواهش میکنم دوست عزیز

ببینید در هنگام فرستادن پول به آمریکا صرافی ها معمولا 60 تا 80 دلار کارمزد میگیرن و روی هر دلار هم 10 تا 15 تومن اضافی میکنن (قیمت آزاد + 15 تومان) و این کار رو انجام میدند.
در هنگام گرفتن پول بنده فکر میکنم کمی اضافی دارن میگیرن ازتون و حدود 50 هزار تومن باید کم میشد ولی چاره ای نیست. از دو سه تا صرافی معتبر بپرسید بهتون میگن. حتی از اتحادیه طلا و جواهر هم پرس و جو کنید.
من جای شما باشم، از این شرکت های معتبر هم میپرسم (هرچند میدونم اونا هم کم از صرافی ندارن در این زمینه)!در واقع کار اصلی شرکت ها اون نیست.

پ.ن: شما اگر راه دیگری جز این ندارید بلاخره مجبورید این کار رو بکنید. فقط صرافیتون معتبر باشه. فکر کنم صرافیهای میدون فردوسی بود اگر جمع نشده باشه. اونها به نسبت با انصاف هستن.
شما اگر 10 هزار دلار بفرستن براتون همین امروز برین دلارها رو آب کنین! میشه 33400000 تومان.(نرخ خرید دلار). از این مقدار هم 800000 تومان کم کنید میشه 32600000 تومان. در این حالت که شما حساب ارزی ندارید و برید دلاراتون رو به تومان تبدیل کنید صرافی به شما اون مقدار آخری رو خواهد داد.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Surveying
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-09-2015, 05:14 PM
سلام ,
من باید حدود ۳۰۰۰ یورواز المان به ایران ارسال کنم اگه کسی تو المان یورو احتیاج داره پیام بده
surveying850@yahoo.com
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-10-2015, 01:40 PM
سلام من ميخوام به صورتى دانشجوى برام آمريكا و دانشگاه از من سوال ميكنه كشورت تحريم چطورى ميخواى پول شهريه رو بدى من ميخواستم بدونم صراف ها از نظر دولت آمريكا كارشون قانونى و اينكه اگه بخوام با خودم پول نقد ببرم بيشتر از ١٠٠٠٠$ امكان نداره چطورى ميتوانم اين كار و انجام بدم كه از نظر دولت آمريكا هم قانونى و منطقى باشه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-10-2015, 03:46 PM
(27-10-2015, 01:40 PM)مهمان نوشته: سلام من ميخوام به صورتى دانشجوى برام آمريكا و دانشگاه از من سوال ميكنه كشورت تحريم چطورى ميخواى پول شهريه رو بدى من ميخواستم بدونم صراف ها از نظر دولت آمريكا كارشون قانونى و اينكه اگه بخوام با خودم پول نقد ببرم بيشتر از ١٠٠٠٠$ امكان نداره چطورى ميتوانم اين كار و انجام بدم كه از نظر دولت آمريكا هم قانونى و منطقى باشه

درود

دوست من از آخر به اول میام.
هر قدر میخواین بیارین آمریکا. فقط در مبدا ورودی فرودگاه در اون فرمی که خواهند داد دقیقا اعلام کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد. از خداشونه 100 هزار تا بیارید. این رقمها چیزی نیست. فقط اعلام کنید.
دانشگاه سوال اصلا نخواهد کرد نگران نباش. شما هم پول رو سعی کن صراف به حسابت بریزه بعد خودت اینترنتی بریز به حساب دانشگاه.
فقط صرافی معتبر. تهران هستی بپرس از دوستانی که خیلی رفتن صرافی بگن بهتون کدوم بهتر و ایمن تر و سریعتره. شهرهای دیگه هم به همین منوال.
در ضمن اگر و اگر تحریمها برداشته بشه سوویفت فورا میاد  ایران و بانک دلال شما میشه که باز ایمنتر و بهتره. هرچند به نظر خود من به این زودیا نخواهد شد!

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-10-2015, 03:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2015, 03:48 PM توسط Torkan.)
درود

دوستانی که نگرانی دارن واسه آینده به احتمال زیاد در ماههای آتی شاهد گشایش سوویفت در داخل کشور خواهیم بود و تحریمهای مربوط به بانکهای ملت و تجارت و سایر بانکهای ایرانی برداشته شده و میشه به خارج از کشور پول فرستاد. فقط این رو بگم که نمیتونم منبع بذارم از لحاظ ف ***رینگ.
انجمن ارتباطات میان‌بانکی جهانی، سوییفت، روز دوشنبه، چهارم آبان، اعلام کرد که در «انتظار چراغ سبز» است تا «اغلب» بانک‌های ایرانی بار دیگر بتوانند ارتباط خود را با این نهاد مالی از سر گرفته و از خدمات آن بهره‌مند شوند.
سوییفت که امکان نقل و انتقالات مالی مطمئن را در میان حدود ۹ هزار و ۷۰۰ بانک در سراسر جهان فراهم می‌آورد، به دنبال وضع تحریم‌های بین‌المللی علیه برنامه هسته‌ای ایران، از اواخر سال ۱۳۹۰ خدمات را قطع کرد، اما اکنون با دستیابی به توافق جامع هسته‌ای میان تهران و قدرت‌های جهانی، سیاست‌های سوییفت نیز در قبال موسسات مالی ایران تغییر خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، بیانیه این نهاد مالی عنوان می‌کند که بانک‌هایی که مشمول تحریم‌ها بوده‌اند و در توافق هسته‌ای به‌ طور مشخص به آنها اشاره شده است، «پس از اتمام مراحل اداری، بررسی سامانه‌ها و هماهنگی‌های فنی» به‌ طور خودکار به سوییفت مرتبط می‌شوند.
این بیانیه پیرو اقدام اخیر اتحادیه اروپا منتشر می‌شود که لغو تحریم‌های ایران را به تصویب رساند. این تحریم‌ها شامل ممنوعیت همکاری نظام مالی جهانی نظیر سوییفت با ایران بود. اما حال با ازسرگیری ارتباط ایران با شبکه‌های اقتصادی جهانی، امکان همکاری شرکت‌های خارجی با ایران نیز هموار می‌شود.
با این حال سوییفت تاکید داشته که همچنان برخی از بانک‌های ایرانی تحت تحریم‌ها باقی خواهند ماند.
سوییفت یک کد شناسایی ویژه برای بانک‌ها و موسسات مالی بین‌المللی است که از طریق آن می‌توانند نقل و انتقال پول برای خرید و فروش کالا و خدمات را انجام دهند. کد سوییفت بزرگ‌ترین و مهم‌ترین سیستم ارتباط الکترونیکی جهان برای بانک‌هاست.
ایران نیز همچون دیگر کشورها تا پیش از وضع تحریم‌های بین‌المللی یکی از شرکای این سیستم بود و بخش بزرگی از مبادلات تجاری خود را با استفاده از همین سیستم انجام می‌داد.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-11-2015, 03:09 PM
سلام. خسته نباشید میگم خدمت مدیریت سایت وتشکر از مطالب بهینه ای که دراختیار افرادی مانند من گذاشتید
غرض از مزاحمت بنده درخواست کمک ازسوی شماست وبه نحوی به راهنمایی مفید شما نیاز دارم. نمی دونم چه جور می تونم پول انتقال بدم به کشور روسیه وبه فردی که در دانشگاه تحصیل می کنه. بهترین وکم هزینه ترین راه ممکنه چه راهی می باشد؟ودرصورت فعلی شرایط کشور ما تقریباً چند گزینه ممکنه پیش روی ماست که درکوتاهترین زمان ممکنه وکم هزینه ترین راه چه راهی است؟
بنده خدمت شما خسته نباشید عرض کنم وجهت سایت خوب شما تشکر از زحمات شما به عمل میارم. موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-11-2015, 03:27 PM
(28-11-2015, 03:09 PM)مهمان نوشته: سلام. خسته نباشید میگم خدمت مدیریت سایت وتشکر از مطالب بهینه ای که دراختیار افرادی مانند من گذاشتید
غرض از مزاحمت بنده درخواست کمک ازسوی شماست وبه نحوی به راهنمایی مفید شما نیاز دارم. نمی دونم چه جور می تونم پول انتقال بدم به کشور روسیه وبه فردی که در دانشگاه تحصیل می کنه. بهترین وکم هزینه ترین راه ممکنه چه راهی می باشد؟ودرصورت فعلی شرایط کشور ما تقریباً چند گزینه ممکنه پیش روی ماست که درکوتاهترین زمان ممکنه وکم هزینه ترین راه چه راهی است؟
بنده خدمت شما خسته نباشید عرض کنم وجهت سایت خوب شما تشکر از زحمات شما به عمل میارم. موفق باشید.

درود

ساده ترین راه داشتن فرد امین و اشنا هستش. شما به خانوادش ریال بدین در ایران اون به فردی که تحصیل میکنه روپل بده!
وگرنه برید صرافی معتبر که تایید شده باشه معمولا هر شهری محله ای است که صرافها هستن اونها معمولا از 40 تا 80 دلار میگیرن پول رو حواله میکنن و از 3 روز تا 2 هفته متغیره زمان رسیدنش. معمولا هم قسطی قسطی میریزن به حساب اگر مقدارش خطری باشه!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین Luna_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-02-2016, 04:30 PM
سلام دوستان
کسی اطلاع داره آیا امکانش هست از ایران از طریق بانک حدود 30000 یورو به یکی از بانک های دبی انتقال بدم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-02-2016, 04:44 PM
(12-02-2016, 04:30 PM)Luna_m نوشته: سلام دوستان
کسی اطلاع داره آیا امکانش هست از ایران از طریق بانک حدود 30000 یورو به یکی از بانک های دبی انتقال بدم؟

سیستم سویفت متصل شده ولی فعلا امکانش نیست. هر چند بعید میدونم فرق زیادی هم با انتقال از طریق صرافها داشته باشه چون دیگه وضع کشور خراب شده به احتمال زیاد بانکها هم کارمزد زیادی خواهند گرفت. ولی اگر کارتون واجبه از طریق صرافی میتونید اقدام کنید که حدود 60 دلار کارمزد میگیره و 10 تومن هم میاد روی قیمت فروش یورو. اینا متوسط بود و چیزی حدود 250 هزار تومان یا حتی 300 هزار تومان براتون آب میخوره که به نظرم در مقایل 120 میلیون پول زیادی نیست!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »