عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-07-2014, 03:14 AM
(31-07-2014, 02:36 AM)'arash.at' نوشته: سلام 
دوستان عزیز 
از آنجایی که تافل یک آزمون آمریکایی لحاظ می شود ، اعتبار آن صرفا در چند ایالت آمریکا و کانادا به رسمیت شناخته می شود ، در صورتی که آیلتس بر انگلیسی ، بریتانیایی ، کانادایی ، آمریکایی ، استرالیایی و ایرلندی و سایر سیستم های تلفظی تاکید می شود و اتحادیه اروپا و سایر دولت ها آنرا به عنوان یک اعتبار زبانی پذیرفته اند . 

درود

از سال ۲۰۰۹ تا کنون تمامی موسسات معتبر دنیا این دو امتحان را معادل یکدیگر دانسته و تفاوتی بین آنها حائز نشده اند. نمره این امتحانات کاملا با یکدیگر معادلسازی می شود. و دانشجو مختار است یکی از این دو امتحان را برگزیند. 

موفق باشید
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین نگین میرخسروی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-09-2014, 04:23 PM
دوستان سلام
من برای فرانسه میخوام اپلای کنم
اما حتما میخوام آیلتس یا تافل یکیشو داشته باشم
سطح زبانم خوبه یعنی دیپلم دارم ااما 100% برای این امتحانات امادگی ندارم
توقع خودم نمره ی بالاست
توی کدوم بهتر میشه نتیجه گرفت ؟
میتونم کلاس برم  و هردو رو امتحان بدم ؟
tnx
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Smile  06-09-2014, 12:36 AM
(05-09-2014, 04:23 PM)'نگین میرخسروی' نوشته: دوستان سلام
توقع خودم نمره ی بالاست
tnx

طبعا به وقت شما بسنگی داره که بخواهید هر دو کلاس رو برید و امتحان بدین. اینجا هم چند نمونه داشتیم. ولی برای هر آزمون چند ماه زمان آماده سازی باید کنار بذارید. البته از اونجایی که انگلیسی خوبی دارید میتونید اول منابع معروف رو بخونید و با سوالات و فرمت امتحان کاملا آشنا بشید بعد یک تست کامل از هر کدوم مشابه شرایط امتحان بزنید و نمرتون رو محاسبه کنید و ببینید با کدوم راحت ترید بعد یک از این آزمونها رو انتخاب کرده برید کلاس.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین !par
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2014, 05:21 PM
سلام دوستان، کسی میدونه برای دانشگاه تورنتو تافل اولویت داره یا آیتلس؟ خودم به تافل بیشتر علاقه مندم.. و سوال مهم ترم اینه که برا من که سطح زبانم متوسطه و دو سال وقت دارم چه سیستمی رو توصیه می کنید برا کلاس رفتن؟ اول ترمیک برم بعد برا آزمون یا..؟ موسسه شو هم اگه پیشنهاد کنید خیلی خیلی ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Brick  08-09-2014, 08:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2014, 08:03 PM توسط ahmadpashaei.)
(08-09-2014, 05:21 PM)'!par' نوشته: سلام دوستان، کسی میدونه برای دانشگاه تورنتو تافل اولویت داره یا آیتلس؟ خودم به تافل بیشتر علاقه مندم.. و سوال مهم ترم اینه که برا من که سطح زبانم متوسطه و دو سال وقت دارم چه سیستمی رو توصیه می کنید برا کلاس رفتن؟ اول ترمیک برم بعد برا آزمون یا..؟ موسسه شو هم اگه پیشنهاد کنید خیلی خیلی ممنون میشم

سلام. وقت شما خیلی زیاده و سطحتون برای این آزمونها هنوز پایین. بهتره تا 1.5 سال کلاس زبان عمومی برید که در این تاپیک برای آموزشگاه مناسب خیلی بحش شده. بعدش با اتمام سطح حداقل Upper و جستجو در همین سایت کاملا میدونید چکار کنید بهتره و شاید اصلا نیازی به کلاس رفتنم پیدا نکنید. خود کلاس هاس تافل و آیلتس اصلا بار دانشی انگلیسی به شما اضافه نمی کنن و فقط برای آشنایی و یادگیری فرمت پاسخگویی سوالات این آزمونها هستن.
دانشگاه تورنتو هر دو آزمون رو قبول داره و براش فرقی هم نداره. باید رزومه بسیار درخشانی داشته باشید برای این سطح دانشگاه ها و اگر به اینا فکر می کنید سعی کنید جوری زبان بخونید که اصلا تافل زیر 100 یا آیلتس زیر 7 نداشته باشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

10-09-2014, 12:49 PM
(05-09-2014, 04:23 PM)'نگین میرخسروی' نوشته: دوستان سلام
توقع خودم نمره ی بالاست
tnx

سلام 
بد نیست تو سایت خود دانشگاه ها یک سرچ داشته باشید. چون تو اروپاست خودم آیلتس رو پیشنهاد میدم علتشم اینه که قبالی حصولتره در زمان کمتر. اما اگر به تافل علاقه دارید میتوندی اون و آزمون بدید. راستی هدف شما از این آزمون ها چیه؟ اینها بعد از 2 سال اکسپایر میشه. میتونید امادگیتون رو حفظ کنید و سال های آخر که فرانسه هستید آزمون بدید که به یه کاری بیاد. صرف مدرک داشتن چه کمکی میکنه؟ کسی که زبانش خوبه خوبه دیگه. ضمن اینکه هزینه ثبت نام این آزمون ها همه جای دنیا یکی.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین سهیل توفیقی
**
نقل قول

16-09-2014, 03:01 AM
سلام دوستان'من تقریبا  ۲ماهه که برای امادگی در آیلتس دارم خودم رو به صورت خودخوان آماده میکنم'اما الان کمی دچار تردید شدم'اول شرایطم رو میگم:حدود ۱۵ ماه برای آزمون زبان وقت دارم 'سطح فعلی من متوسط شاید هم کمی ضعیف باشه'هدف اول من کشور امریکا برای مستر به همراه فاند هست که اگه نباشه نمیتونم برم'پس مجبورم greهم بخونم که برای اون هم بعد امتحان زبان حدود ۸ ماه وقت دارم'مجموعا۲سال'گفتم که هدف اول آمریکا اما چون مشکل مالی هم دارم اگه اونجا نشه صد در صد شانس اروپا رو از دست نمیدم'به استرالیا و انگلیس هم زیاد فکر نمیکنم'
حالا با توجه به شرایطم می‌پرسم'اینکه آزمون تافلibt تاثیر زیادی رو مطالعه ی greداره?
اگه امریکا نشد برای فاند گرفتن از اروپا با کدومشون راحت ترم?
من از نظر حفظیات قوی هستم وبه دلیل وقت نه چندان زیاد مجبورم امتحانی رو بدم که روی greهم تاثیر مثبت داشته باشه'
حالا به نظر شما خودم رو برای کدوم امتحان آماده کنم?
ان فدر شکست میخورم تا شکست دادن را بیاموزم.s:t
نقل قول  

آفلاین نگین میرخسروی
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-09-2014, 12:23 AM
(10-09-2014, 12:49 PM)'Simon2007' نوشته:
سلام 
بد نیست تو سایت خود دانشگاه ها یک سرچ داشته باشید. چون تو اروپاست خودم آیلتس رو پیشنهاد میدم علتشم اینه که قبالی حصولتره در زمان کمتر. اما اگر به تافل علاقه دارید میتوندی اون و آزمون بدید. راستی هدف شما از این آزمون ها چیه؟ اینها بعد از 2 سال اکسپایر میشه. میتونید امادگیتون رو حفظ کنید و سال های آخر که فرانسه هستید آزمون بدید که به یه کاری بیاد. صرف مدرک داشتن چه کمکی میکنه؟ کسی که زبانش خوبه خوبه دیگه. ضمن اینکه هزینه ثبت نام این آزمون ها همه جای دنیا یکی.
شادزی

خیلی ممنون
من هم برای کانادا میخوام اقدام کنم هم فرانسه
این امتحانم بیشتر برای رزومه هام میخوام
مساله بعدیم اینکه من برام مهمتره به اصطلاح امتحان راحت تر باشه
این مساله تبدیل نمرات رو دیدم بعضیا نظر داده بودن امتحان تافل بهتر و راحت تره نمره آوردنش
نظر شما ؟؟؟

(06-09-2014, 12:36 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
طبعا به وقت شما بسنگی داره که بخواهید هر دو کلاس رو برید و امتحان بدین. اینجا هم چند نمونه داشتیم. ولی برای هر آزمون چند ماه زمان آماده سازی باید کنار بذارید. البته از اونجایی که انگلیسی خوبی دارید میتونید اول منابع معروف رو بخونید و با سوالات و فرمت امتحان کاملا آشنا بشید بعد یک تست کامل از هر کدوم مشابه شرایط امتحان بزنید و نمرتون رو محاسبه کنید و ببینید با کدوم راحت ترید بعد یک از این آزمونها رو انتخاب کرده برید کلاس.

سپاس من حدودا 1سال دیگه میخوام امتحان بدم
حقیقتش از الان تصمیم گرفتم یکی رو شروع کنم
و فعلا خودم بخونم با تکنیکا و در آخر کلاس برم
با این شرایط که هم میخوام فرانسه و هم برای کانادا اپلای کنم
کدوم به اصطلاح نمره آوردنش راحت تره ؟؟؟
چون اولین موضوع اینه که نمرم خوب باشه فرقی نداره کدوم یک رو امتحان بدم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

17-09-2014, 07:26 AM
(17-09-2014, 12:30 AM)'نگین میرخسروی' نوشته:
سپاس من حدودا 1سال دیگه میخوام امتحان بدم
حقیقتش از الان تصمیم گرفتم یکی رو شروع کنم
و فعلا خودم بخونم با تکنیکا و در آخر کلاس برم
با این شرایط که هم میخوام فرانسه و هم برای کانادا اپلای کنم
کدوم به اصطلاح نمره آوردنش راحت تره ؟؟؟
چون اولین موضوع اینه که نمرم خوب باشه فرقی نداره کدوم یک رو امتحان بدم
سلام به شما
راستش وقتی زبانتون خیلی خوبه اصلا نگرانی نداره و اینم در نظر داشته باشید برای آیلتس با انگلیس و برای تافل با آمریکا طرفید که زبانشون انگلیسی هست و واقعا اینا جوری آزمون طراحی نمی کنن که مو رو از ماست نکشن. معمولا هرکس هر دو امتحان رو داده نمره معادلی از اون یکی رو هم آورده و اینطور نبوده که طرف آیلتس7.5 بیاره و تافل 90! اگر سطح زبانش رو ثابت داشته حتما نمره بالای 100 آورده. پس بحث سختس و آسونی رو بذارید کنار.هر دوشون سختن و باید با آمادگی امتحان داد،سر جلسه متوجه میشید چه فشاری روی آدم میاد. فقط فرقشون اینه که تافل خیلی طولش بیشتره حدود 4 ساعت ولی آیلتس دو ساعت و خرده ای و طبق تجربه شنیدم که میگن اونایی که خیلی ضعیف و به خصوص کم خونن بهشون بیشتر فشار میاد و ممکنه سر writing سردرد بگیرن یا فشارشون کمی افت کنه و نتونن تواناییشون رو بخوبی نشون بدن. یا بازم میگن کسب نمره 6.5 در آیلتس سخت تر از 79 تافل هست که معادلشه (از 94-79معادل 6.5). اینایی که میگم اصلا مستند نیست بلکه تجربی هست. پس همون کاری که گفتم بهترین کاره که شما اول خودخودان با فرمت آزمون آشنا بشید بعد هردو رو تست کنید. برای همه جا هردو آزمون قبوله و فرق نداره. فقط برای مهاجرت آیلتس بهتره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین dariush53
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-09-2014, 12:09 PM
(16-09-2014, 03:01 AM)'سهیل توفیقی' نوشته: سلام دوستان'من تقریبا  ۲ماهه که برای امادگی در آیلتس دارم خودم رو به صورت خودخوان آماده میکنم'اما الان کمی دچار تردید شدم'اول شرایطم رو میگم:حدود ۱۵ ماه برای آزمون زبان وقت دارم 'سطح فعلی من متوسط شاید هم کمی ضعیف باشه'هدف اول من کشور امریکا برای مستر به همراه فاند هست که اگه نباشه نمیتونم برم'پس مجبورم greهم بخونم که برای اون هم بعد امتحان زبان حدود ۸ ماه وقت دارم'مجموعا۲سال'گفتم که هدف اول آمریکا اما چون مشکل مالی هم دارم اگه اونجا نشه صد در صد شانس اروپا رو از دست نمیدم'به استرالیا و انگلیس هم زیاد فکر نمیکنم'
حالا با توجه به شرایطم می‌پرسم'اینکه آزمون تافلibt تاثیر زیادی رو مطالعه ی greداره?
اگه امریکا نشد برای فاند گرفتن از اروپا با کدومشون راحت ترم?
من از نظر حفظیات قوی هستم وبه دلیل وقت نه چندان زیاد مجبورم امتحانی رو بدم که روی greهم تاثیر مثبت داشته باشه'
حالا به نظر شما خودم رو برای کدوم امتحان آماده کنم?

طبق تجربه من واسه امریکا تافل خیلی بهتر از آیلتس هست، اگر یکم سایت دانشگاههای امریکارو بگردید میتونید متوجه بشید. مینیمم نمره برای تافل در آمریکا کمتر هست نسبت به آیلتس ( اگر هر دورو معادل کنیم.) ولی تو اروپا ممکن بر عکس باشه.
اگر شما نمره بالای 92 بیارید در تافل تقریبا 90 درصد دانشگاههای دنیارو مینیمم دارید ( تو رشته مهندسی البته) ولی اینم در نظر بگیرید که نمره مینیمم گرفتن فاند شما رو تضمین نخواهد کرد!!!!
شاید چون ETS هم IBT و هم GRE رو برگزار میکنه بشه گفت IBT روی GRE  بی تاثیر نیست.
و در آخر اینکه ایلتس و تافل علاوه بر زبان احتیاج به یکسری مهارت داره و هر کس ممکن هست با یک سبکی احساس راحتی کنه مخصوصا توی اسپیکینگ. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 30 بعدی »