عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-05-2020, 05:13 AM
به نظرم الان زمان (یا بهتره بگم زمانه) خوبی برای خارج شدن نیست چون تصمیمات دولت فعلی اصلا قابل پیش بینی نیست و نمونه اخیرش هم که متوقف کردن صدور گرین کارت برای مهاجران جدید هست و معلوم هم نیست بعد از اتمام دوره دو ماهه محدودیتش برداشته بشه یا خیر. بنابراین برای تمدید گرین کارت اقدام کنید و تا قبل از اینکه به دستتون نرسیده به نظرم خارج نشین. البته شرایط خانوادگی رو هم باید در نظر گرفت اینکه حضور شما چقدر تاثیرگذار هست و اینکه اگر نتونید برگردین چه چیزهایی رو از دست میدین. یک ارزیابی ریسک بکنید و ببینید ارزشش رو داره یا خیر.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-05-2020, 02:51 AM
با سلام خدمت شما , امیدوارم مسیج من رو بخونید و من را راهنمایی کنید ..

گرین کارت آمریکا ی من حدودا 8 سال میشه که منقضی شده و زمانیکه که ما کشور امریکا رو ترک کردیم من فقط 13 سال سن داشتم و تصمیم زندگیم با خانوادم بود .  آن زمان حدودا 6 ماه اونجا زندگی کردیم . درس هم خواندم اما مدرک تحصیلی انجا رو ندارم .
آیا میشه گرین کارت باطل شده رو بعد از 8 سال احیا کرد یا خیر ؟

ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-05-2020, 12:14 PM
فکر نمی کنم بعد از اینهمه مدت قبول کنند. اگر می خواهید شانستون را امتحان کنید می تونید تاپیک ویزای مقیمان بازگشتی رو نگاه کنید:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-م...ازگشتی-SB1
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین cupid7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-07-2020, 04:46 PM
با سلام
دوستان پدر مادر من دارای گرین کارت امریکا هستند.
در این مدت من به همراه مادرم در امریکا از سال ۲۰۱۷ ساکن هستیم، ولی پدرم در این مدت رفت و آمد داشته است ولی تا حالا بیشتر از ۶ ماه خارج از امریکا نبوده است.

حالا با توجه به کرونا، مدت زمان اقامت خارج از امریکا به ۸ ماه رسیده و برای ورود نمیدانیم چه مشکلی پیش خواهد آمد.

حالا آیا باید اقدام خاصی انجام داد و اینکه ممکن است اون مدت زمانی که قبلا در امریکا بوده است به طور کامل حذف شود؟
ممنون از راهنمایی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

06-07-2020, 02:33 AM
اگر خروج زیر یک سال باشه همچنان میشه با ارایه مدارکی که نشون بده ایشون ارتباطشون رو قطع نکردن پیوستگی اقامت را ثابت کرد (اجاره نامه، پرداخت مالیات، ثبت نام فرزند در مدرسه و مواردی از این دست). به ویژه الان که پروازها دارای محدودیت هستند و عمدتا خارج از اراده متقاضی هست و همین طور از اونجایی که خانواده شون اینجا حضور دارند قاعدتا نباید زیاد در این مورد سخت بگیرن. ولی در کل بهتره در اولین فرصت برگردن و خیلی طولش ندهند.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10