عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-02-2018, 11:41 PM
طبق گفته شما مادرتون حدود ۸ سال و خرده‌ای هست که وارد آمریکا نشده. ایشون شرایط داشتن گرین کارت رو همین الان هم از دست داده‌اند و احتمال این که بتونند با این گرین کارت وارد آمریکا بشن کمه. به عبارتی گرین کارت ایشون همین الان هم بدون اعتباره و بسیار بعیده که قابل تمدید باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-04-2018, 11:37 PM
سلام من با یک دختر خانوم میخوام ازدواج کنم اون آمریکاست من ایران ایشون گرین کارت داره و این گرین کارت رو از طریق ازدواجی گرفته و الان طلاق گرفته .ایشون میتونه منو با اون گرین کارت ببره آمریکا از طریق ازدواج.یا گرین کارت اون باطل شده؟ ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-04-2018, 01:03 AM
بستگی داره چه مدت بعد از گرفتن گرین کارت طلاق گرفته باشن. اگه گرین کارتشون از نوع موقت دو ساله بوده باشه (یعنی طلاق در دو سال اول ورود ایشون صورت گرفته باشه) ممکنه در زمان تمدیدش به دایمی قدری به مشکل بخورن. از طرف دیگه هم معمولا افرادی که طلاق می گیرن نمی تونن به سرعت اسپانسر فرد دیگه ای بشن (الان درست به خاطر ندارم مدت اون انتظار چقدر باید باشه. فکر کنم چیزی در حدود دو تا سه سال باشه).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-07-2018, 12:37 PM
سلام من با خانم ودخترم برنده لاتاری آمریکا شدم وحدود سه سال در آنجا اقامت دائم داشتیم،الان آمده آیم ایران ،ومیخواهیم ایران بمانیم،میخواستم ببینم هرچند ماه یکبار باید برویم و بیاییم تا سیتیزن شویم و یا گرین کارت مون باطل نشه؟ممنون از جواب شما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

29-07-2018, 07:24 PM
می بایست در دو سال آینده سفرهاتون به خارج از آمریکا بیشتر از شش ماه در سال نباشه. یعنی دست کم نیمی از سال رو در آمریکا باشین. در غیر اینصورت شرط اقامت پیوسته میتونه از بین بره و برای شهروندی به مشکل بخورین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-12-2018, 11:53 PM
سلام .
من ٢ سال پیش با گرین کارت وارد ایران شدم و الان بعد از ٢ سال قصد بازگشت دارم . در ضمن طی این مدت همسرم در آمریکا بوده ، ١۵ روز دیگه بلبط گرفتم و قصد پرواز دارم آیا ممکنه در فرودگاه آمریکا دچار مشگل بشوم ؟ ممنون میشم سریع پاسخ من را بدهید .
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

01-01-2019, 03:36 AM
بهتر بود برای چنین غیبت طولانی مدتی قبل از رفتن برگ عبور می گرفتین. روی کاغذ می تونند گیر بدهند ولی چون به نظر میرسه بار اولتون بوده و همسرتون هم در آمریکا بوده و ارتباطتون کامل قطع نشده بوده به نظر من اینبار فقط یه تذکر میدن.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین اسماعيل موسوي
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-02-2019, 01:29 AM
با سلام من حدود دوسال هست كه از امريكا بر گشتم وتاريخ گرين كارتم تا ٢٠٢٢ هست اينجا دچار سكته قابي شدم و نتونستم بر گردم از گرين كارت سفيد هم قبلا استفاده كردم من در چه صورت برگردم دچار مشكل نميشم ممنو
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-02-2019, 12:43 PM
(15-02-2019, 01:29 AM)اسماعيل موسوي نوشته: با سلام من حدود دوسال هست كه از امريكا بر گشتم وتاريخ گرين كارتم تا ٢٠٢٢ هست اينجا دچار سكته قابي شدم و نتونستم بر گردم از گرين كارت سفيد هم قبلا استفاده كردم من در چه صورت برگردم دچار مشكل نميشم ممنو

به نظرم در اولین فرصت ممکن به آمریکا برگردید و مدارک پزشکی خودتون رو (با ترجمه انگلیسی) همراه داشته باشید که اگر در مرز ورودی مشکلی پیش اومد، توضیح بدید. ضمنا به نظر می‌رسه که سختگیری در مرزهای ورودی در کالیفورنیا (مثل سن‌فرانسیسکو و لس‌آنجلس) نسبت به شهرهای شرقی یه مقدار کمتر باشه. در نتیجه شاید بهتر باشه از مرزهای سمت غرب وارد بشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین امبر اشکان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-03-2019, 04:27 PM
سلام و وقت بخیر، بعد از 5 سال زندگی در آمریکا من 1 سال پیش گرینم رو گرفتم،   یعنی 4 ماه بعد از گرفتن گرینم وارد ایران شدم و قصد داشتم 15 روز بمانم و برگردم (بلیط رفت و برگشت گرفته بودم) و به دلیل داشتن یک حکم قضایی یکسال و نیم ایران ماندگارم و اجازه خروج ندارم یعنی من یکسال و نیم غایب خواهم بود.
با توجه به مورد بنده چه خواهد پیش آمد؟ آیا به من اجاره ورود میدهند؟ و یا الان می توانم درخواست فرم I131 بکنم؟
لطفا راهنمایی بکنید.
سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »