عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) v
1 2 بعدی »
ازدواج با فرد ایرانی یا خارجی؟

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ازدواج با فرد ایرانی یا خارجی؟
آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-07-2012, 02:24 AM
به نظر من اختلاف فرهنگی مسئله خیلی مهمیه. برای افرادی که سالها در خارج زندگی کردند و با اون فرهنگ کاملا آشنا هستند، شاید راحت تر باشه ولی برای افرادی که تازه در بزرگسالی میرند، کنار آمدن با اون فرهنگ راحت نیست و می تونه مشکلات جدی ایجاد کنه. متاسفانه من ایرانی های زیادی رو دیدم که در نهایت از همسراشون جدا شدند. (خانم و آقا فرقی نداره).

به نظر من مذهب تنها مشکل موجود نیست ! حتی سبک زندگی، چگونگی خرج کردن درآمد، محل زندگی، روابط اجتماعی، تربیت فرزندان و ..... مسائلی هستند که در زندگی مشترک خودشونو نشون می دهند و قبل از ازدواج ممکنه به چشم نیایند. گرچه در یک فرهنگ مشترک هم این اختلافات هست ولی با یک زبان مشترک شاید راحت تر بشه حلشون کرد.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-10-2012, 08:23 PM
من چند باری با بعضی از دوستان صحبت کردم. بعضی هاشون به دلایلی معتقد بودند که انسان برای زندگی مشترک در خارج از کشور باید روی یک سری از فرضیات ذهنیش پا بذاره ( که یکیش حجاب بود!) و گاهی اوقات باید به یکسری چیزها تن بدی ( مثلا اینکه ناراحت نشی که همسرت در یک مجلس دوستانه با یک نفر دیگه (منظورم جنسیت مخالف همسره) رقصید و نباید آزادیهاشو محدود کنی!!!).

نمی گم اینها بده. می گم اینکه اینها رو دوست نداشته باشی ولی به خاطر تغییر محیط اجتناب ناپذیر بدونی یک اشتباه بزرگه. این همه در آمریکا محجبه هستند. طرف در فرانسه، برقع رو برنمی داره! کسی که در آمریکا حجاب کامل داره همونقدر حق زندگی داره که یکی که نداره.

من احساس می کنم این که اینها رو ضروری بدونیم که باید کنار بذاریم بیشتر از روی جوگیریه و هویت نداشتن. چرا می گم هویت نداشتن؟

چون کسی که با این فرهنگ (مشابه فرهنگ آمریکایی) در ایران بار اومده اتفاقا دارای هویت هست ( این هویت هر چی که می خواد باشه)

ولی کسی که فرهنگ شرقی خودشو تنها و تنها برای مشابه اکثریت شدن زیر پا می ذاره هویتی نداره! هویت نداشتن با هویت غربی یا شرقی داشتن متفاوته.

مهمترین ملاک من برای انتخاب یک نفر، دارای ساختار بودن ذهن اون هست. ذهنی که چهارچوب داشته باشه، اصولی برای خودش داشته باشه، با یک تغییر محیط به هم نریزه و.... که بدونی با کی طرفی! با یکی ازدواج نکنی که در ایران نماز سروقت می خونده و از دست دادن با نامحرم اجتناب می کرده، در آمریکا شب و روز دنبال کلوب و دیسکو و.. هست!

من احساس می کنم عربها، یا باقی مسلمونها، هویتی پایدار تر از ایرانی ها دارند. اینه که موضوع رو یک مقدار در انتخابها خطرناک می کنه.

(من اسمی از زن و مرد نیاوردم. کلی گفتم)
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-01-2013, 03:42 PM
فکر میکنم موردی که اینجا مورد تغافل قرار گرفته، همون معیارهای هر فرد برای ازدواجه. ممکنه معیارای من با شما از زمین تا آسمون فرق کنه و شما نمیتونید بطور کلی تعیین کنید که این چیزا مهمه یا اون چیزا. فکر نکنم لازم باشه این مساله زیاد باز بشه چون تقریبا بدیهیه. مثلا برای یکی ممکنه عشق مهم باشه، برای دیگری پول طرف و برای سومی ظاهر!
با توجه به اولویت معیارها من فکر نمیکنم دیگه ایرانی یا خارجی بودن طرف خیلی مهم باشه، یعنی اگه یکی معیارهای موردنظر شما رو داشت مریخی هم که باشه فکر میکنم با کمی بالا و پایین شما میتونید باهاش زندگی کنید وگرنه اگه تو خونتونم زندگی کنه بعیده...
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Amir_Hamidi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-01-2013, 04:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-01-2013, 04:11 PM توسط Amir_Hamidi.)
همیشه پای یک زن در میان است..........!!! Big Grin
.
من نظر شخصیم اینه که باید دو طرف از هر لحاظ باهم مچ باشن، حالا میخواد خارجی باشه یا ایرانی! ولی نکته ای که بیشتر نمود پیدا میکنه مسئله فرهنگی و اعتقادیه که دوستان من به هیییییچ وجه قابل چشم پوشی نیست! شاید الان بگید آره طوری نیست برقصه، باکره نباشه، چکار دارم من به اون، ولی در اصل اینطوری نیست!
من نظرم اینه که حتی اگگگگه مسئله فرهنگی و اعتقادی رو بتونید بصورت کامل کنار بگذارید، باز هم دیدگاه و حرف دل یک ایرانی رو بیشتر و بهتر میفهمید و اینطوری خیلی مسائل حل میشه!
.
این نظر شخصی من بود!
.
من یه دوستی دارم که میگه من میخوام برم خارج و از همونجا زن میگیرم و اتفاقا اعتقادات اونارو ترجیح میدم، اصلا مهم نیست که باکره باشه از اعتقادات ایرانیا متنفرم و....! ولی پاش که میرسه غیرت بقیه رو زیرسوال میبره و میگه فلانی چرا اینطوریه؟ خیلی بی غیرته و....!
با این نمونه میخواستم دیدگاه کسیو که کاملا اعتقادات اونارو ترجیح میده رو واستون روشن کنم.
ببینید همه تو یک شرایط بزرگ شدیم، دوز ها فرق میکنه ولی تهش واقعا به یک چیز میرسیم!
باز این هم نظر شخصی منه!
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود، و هرکس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد!
(دکتر محمود حسابی)
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

30-12-2015, 03:16 PM
(27-10-2012, 08:23 PM)Shahrouz نوشته: من چند باری با بعضی از دوستان صحبت کردم. بعضی هاشون به دلایلی معتقد بودند که انسان برای زندگی مشترک در خارج از کشور باید روی یک سری از فرضیات ذهنیش پا بذاره ( که یکیش حجاب بود!) و گاهی اوقات باید به یکسری چیزها تن بدی ( مثلا اینکه ناراحت نشی که همسرت در یک مجلس دوستانه با یک نفر دیگه (منظورم جنسیت مخالف همسره) رقصید و نباید آزادیهاشو محدود کنی!!!).

نمی گم اینها بده. می گم اینکه اینها رو دوست نداشته باشی ولی به خاطر تغییر محیط اجتناب ناپذیر بدونی یک اشتباه بزرگه. این همه در آمریکا محجبه هستند. طرف در فرانسه، برقع رو برنمی داره! کسی که در آمریکا حجاب کامل داره همونقدر حق زندگی داره که یکی که نداره.

من احساس می کنم این که اینها رو ضروری بدونیم که باید کنار بذاریم بیشتر از روی جوگیریه و هویت نداشتن. چرا می گم هویت نداشتن؟

چون کسی که با این فرهنگ (مشابه فرهنگ آمریکایی) در ایران بار اومده اتفاقا دارای هویت هست ( این هویت هر چی که می خواد باشه)

ولی کسی که فرهنگ شرقی خودشو تنها و تنها برای مشابه اکثریت شدن زیر پا می ذاره هویتی نداره! هویت نداشتن با هویت غربی یا شرقی داشتن متفاوته.

مهمترین ملاک من برای انتخاب یک نفر، دارای ساختار بودن ذهن اون هست. ذهنی که چهارچوب داشته باشه، اصولی برای خودش داشته باشه، با یک تغییر محیط به هم نریزه و.... که بدونی با کی طرفی! با یکی ازدواج نکنی که در ایران نماز سروقت می خونده و از دست دادن با نامحرم اجتناب می کرده، در آمریکا شب و روز دنبال کلوب و دیسکو و.. هست!

من احساس می کنم عربها، یا باقی مسلمونها، هویتی پایدار تر از ایرانی ها دارند. اینه که موضوع رو یک مقدار در انتخابها خطرناک می کنه.

(من اسمی از زن و مرد نیاوردم. کلی گفتم)

خیلی جالبه من تازه این پست شهروز بزرگوار را دیدم
دقیقا من هم به این نکته رسیدم اول ادم باید تکلیفش با خودش مشخص باشه بعد به فکر ازدواج باشه
1- بسیاری از افراد اینجا در عرض کمتر از سه ماه ماهیت خودشون را نشون می دهند ولی برخی تا یک سال و حتی دو سال نقش بازی می کنند. 
2- در مورد اقایون بنظر من تا به ثبات نسبی نرسیدید وارد رابطه طولانی مدت نشید و در حد شناخت و دوستی با خارجی ها رابطه را نگه دارید
3- اگر قصد اوردن کسی از ایران دارید هم تا شخصا به ثبات فکری نرسیدید اقدامی نکنید
بقیه موارد را هم که شهروز عزیز فرمودند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-01-2016, 04:18 PM
(30-12-2015, 03:16 PM)saaaaam نوشته: خیلی جالبه من تازه این پست شهروز بزرگوار را دیدم
دقیقا من هم به این نکته رسیدم اول ادم باید تکلیفش با خودش مشخص باشه بعد به فکر ازدواج باشه
1- بسیاری از افراد اینجا در عرض کمتر از سه ماه ماهیت خودشون را نشون می دهند ولی برخی تا یک سال و حتی دو سال نقش بازی می کنند. 
2- در مورد اقایون بنظر من تا به ثبات نسبی نرسیدید وارد رابطه طولانی مدت نشید و در حد شناخت و دوستی با خارجی ها رابطه را نگه دارید
3- اگر قصد اوردن کسی از ایران دارید هم تا شخصا به ثبات فکری نرسیدید اقدامی نکنید
بقیه موارد را هم که شهروز عزیز فرمودند

درود

این جمله شما "اول ادم باید تکلیفش با خودش مشخص باشه بعد به فکر ازدواج باشه" خیلی عجیبه و یه جورایی واضح هست!
خوب برای همه کارها نه تنها ازدواج ادم باید با خودش تکلیفش مشخص بشه. هر چند من نوعی عقیده دارم تا اخرعمر ادم نمیتونه تکلیف خودش رو با خودش مشخص کنه!
در مورد اول حرفی ندارم! یه جورایی مثل ویزای امریکا میتونه از یک روز تا چند سال متغیر باشه!
در مورد دوم، خوب یه جوری شما گفتید وارد رابطه طولانی مدت با خارجی نشید که گویا این مساله به راحتی اتفاق میفته! در حالی که اینطور نیست. البته من دقیقا نمیدونم اینجا میخواید به این نکته اشاره کنید که کلا خارجی ها واسه دوستی بهترن تا ازدواج یا نه ولی در حالت کلی شما هر کار هم بکنید رابطه طولانی داشتن با خارجی حتی ممکنه تعریفش با داخلی فرق داشته باشه.
در مورد سوم هم نظری ندارم!

پ.ن: دو نوع تعریف مختلف برای ازدواج وجود داره و هر کسی این رو در ذهنش داره:
1- ازدواج یک قرارداد عاطفی, احساسی و عاشقانه است و مثل رمانهای رمانتیک میمونه.
2- کاملا برعکس علاقه به طرف که در قالب عشق معنا میشه صرفا به دلیله نیازه و اینکه آدم یه چیزایی میبینه که جذبش میکنه، و کم کم حس خوبی به بودن در کنار اون شخص دارین.
بعضیها ذهنشون رو درگیر ازدواج کردن بعضیها هم سپردنش به طبیعت.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Agirl
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-01-2016, 04:30 PM
من واقعا گاهی اوقات حیرت میکنم! چون بحث ازدواج یکی از پیچیده ترین و سخت ترین و زیباترین و رمانتیک ترین و چند تا "ترین" دیگه در عالم هستی هست!
خیلی ساده ما میام اونو به یه تاپیک تبدیل میکنیم!!
ازدواج با ایرانی یا خارجی یا مریخی! یا هرکس دیگه، بیشتر از ملیت، به خود ما و معیارهامون برمیگرده.
یکی ممکنه با یه سوئدی در تفاهم باشه و اگه جونشو بگیری هم با هیچ ایرانی به تفاهم نرسه برای دوستی، چه برسه به ازدواج!
یکی هم ممکنه با هم وطنانش راحت باشه.
بحث اینه، شما داری میری دانشگاه مثلا! از یکی خوشت میاد. مهمم نیست کجایی باشه.
آشنا میشین، دوست میشین، بعد مدتی هم میگین خب! ما انقدی به هم علاقه داریم و انقدری برای هم ارزش و احترام قائلیم و انقد همدیگه رو دوست داریم و انقد در هر هدفی حضور طرف مقابل برای ما با ارزش و مهم هست! که میخوایم با هم ازدواج کنیم! و ازدواج میکنین!!
یکی ممکنه آمادگی داشته باشه، یکی ممکنه آمادگی روحی یا هر آمادگی دیگه ای رو نداشته باشه.
منظورم اینه تایپ های آدما با هم خیلی متفاوته! دو تا خواهر دو قلو با هم یه عالمه فرق دارن. نمیشه تو یه تاپیک، اونم با یه عنوان "ازدواج با فرد ایرانی یا خارجی"، یا  "ازدواج و اپلای" یا هر تاپیک اینطوری این مسائل رو بررسی کرد.
به هر حال نظر همه عزیزان برای من باارزش و محترمه.
برای همه دوستان خوبم آرزوی موفقیت دارم Smile
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم  موجیم که آسودگی ما عدم ماست
!Never Give Up
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
02-01-2016, 04:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2016, 04:44 PM توسط Torkan.)
(02-01-2016, 04:30 PM)Agirl نوشته: من واقعا گاهی اوقات حیرت میکنم! چون بحث ازدواج یکی از پیچیده ترین و سخت ترین و زیباترین و رمانتیک ترین و چند تا "ترین" دیگه در عالم هستی هست!
خیلی ساده ما میام اونو به یه تاپیک تبدیل میکنیم!!
ازدواج با ایرانی یا خارجی یا مریخی! یا هرکس دیگه، بیشتر از ملیت، به خود ما و معیارهامون برمیگرده.
یکی ممکنه با یه سوئدی در تفاهم باشه و اگه جونشو بگیری هم با هیچ ایرانی به تفاهم نرسه برای دوستی، چه برسه به ازدواج!
یکی هم ممکنه با هم وطنانش راحت باشه.
بحث اینه، شما داری میری دانشگاه مثلا! از یکی خوشت میاد. مهمم نیست کجایی باشه.
آشنا میشین، دوست میشین، بعد مدتی هم میگین خب! ما انقدی به هم علاقه داریم و انقدری برای هم ارزش و احترام قائلیم و انقد همدیگه رو دوست داریم و انقد در هر هدفی حضور طرف مقابل برای ما با ارزش و مهم هست! که میخوایم با هم ازدواج کنیم! و ازدواج میکنین!!
یکی ممکنه آمادگی داشته باشه، یکی ممکنه آمادگی روحی یا هر آمادگی دیگه ای رو نداشته باشه.
منظورم اینه تایپ های آدما با هم خیلی متفاوته! دو تا خواهر دو قلو با هم یه عالمه فرق دارن. نمیشه تو یه تاپیک، اونم با یه عنوان "ازدواج با فرد ایرانی یا خارجی"، یا  "ازدواج و اپلای" یا هر تاپیک اینطوری این مسائل رو بررسی کرد.
به هر حال نظر همه عزیزان برای من باارزش و محترمه.
برای همه دوستان خوبم آرزوی موفقیت دارم Smile

درود

دوست عزیز تمام نوشته های شما از نظر ذهنی درسته و من کاملا قبول دارم.
تاپیک زده نشده که بگه کدوم بهتره، دقت کنید به خاطر این زده شده که شما نظرتون رو بگین (حداقل اونایی که تجربش رو داشتن بگن) که ازدواج با یک ایرانی یا ازدواج با یک خارجی و بیشتر به این برمیگرده که ایا ازدواج با فرد خارجی به مشکل نمیخوره؟
حرف شما دقیقا یکی از مواردی بود که من اشاره کردم. ازدواج با یک فرد خارجی و دوام داشتنش به همین راحتی نیست که اون رو در قالب اشنا شدن و هر از گاهی قرار اشکال رفع کردن! و علاقه و در نهایت ازدواج گنجاند.
بحث، خودتون همونطور که اشاره کردین به این سادگی ها هم نیست و به نظر خود من وجود تاپیک واسه این مسایل خیلی مفید میتونه باشه.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-05-2016, 10:43 AM
سلام
با احترام به نظر شما
بنظر من و مشاهدات من در دو سال گذشته در فقط کشور فنلاند، ازدواج بین ملیتهای مختلف از دو کشور متفاوت فرضا ایران و فنلاند در صورتی موفق خواهد بود که شناخت مناسبی از فرهنگ و رفتار و زبان انها وجود داشته باشد٬ 
عملا مشاهده کردم متاسفانه بیشتر دوستان ایرانی بخاطر زیبایی ظاهری و یا اقامت ازدواج کردند و پس از مدتی کوتاه مشکلات خود را نشان می دهند٬ البته بنظر من برای برخی از افراد که در ایران هم دارای شرایط خاصی نبودند و مشکلات مالی و ٫٬٬ داشتند این امر می تواند راهی میانبر باشد فقط این وسط اعتبار جامعه ایرانی کم می شود
کما اینکه الان بازخورد های ان را شخصا مشاهده می کنم٬ 
بنظر من پس از حداقل چند سال از ورود به کشور جدید و شناخت بیشتر از فرهنگ و زبان کشور جدید و با شناخت کافی احتمال موفقیت در این قبیل ازدواج ها بالا می رود
و نکته دیگر هم نا خاسته شما پس از چند سال از ورود به کشور جدید تا حدی با فرهنگ و شرایط محیط جدید سازگار می شوید و مراحل شوک فرهنگی را کم کم طی می کنید٬ در این زمان اوردن همسر از ایران در صورتی که شخصا به ثبات فکری و کاری نرسیده باشید بنظر صحیح نمی باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-05-2016, 11:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-05-2016, 12:37 PM توسط Torkan.)
(10-05-2016, 10:43 AM)saaaaam نوشته: سلام
با احترام به نظر شما
بنظر من و مشاهدات من در دو سال گذشته در فقط کشور فنلاند، ازدواج بین ملیتهای مختلف از دو کشور متفاوت فرضا ایران و فنلاند در صورتی موفق خواهد بود که شناخت مناسبی از فرهنگ و رفتار و زبان انها وجود داشته باشد٬ 
عملا مشاهده کردم متاسفانه بیشتر دوستان ایرانی بخاطر زیبایی ظاهری و یا اقامت ازدواج کردند و پس از مدتی کوتاه مشکلات خود را نشان می دهند٬ البته بنظر من برای برخی از افراد که در ایران هم دارای شرایط خاصی نبودند و مشکلات مالی و ٫٬٬ داشتند این امر می تواند راهی میانبر باشد فقط این وسط اعتبار جامعه ایرانی کم می شود
کما اینکه الان بازخورد های ان را شخصا مشاهده می کنم٬ 
بنظر من پس از حداقل چند سال از ورود به کشور جدید و شناخت بیشتر از فرهنگ و زبان کشور جدید و با شناخت کافی احتمال موفقیت در این قبیل ازدواج ها بالا می رود
و نکته دیگر هم نا خاسته شما پس از چند سال از ورود به کشور جدید تا حدی با فرهنگ و شرایط محیط جدید سازگار می شوید و مراحل شوک فرهنگی را کم کم طی می کنید٬ در این زمان اوردن همسر از ایران در صورتی که شخصا به ثبات فکری و کاری نرسیده باشید بنظر صحیح نمی باشد

درود

قبلا هم عرض کردم اکثر ازدواجها با ملیتهای دیگر به خصوص اگر بعد از گذشتن به قول شما حداقل 5 سال نباشد معمولا جنبه اقامتی به خود میگیرد. البته من در مورد ظاهر نظری ندارم چون واقعا نمیشه در مورد ظاهر قضاوت کرد و هر کسی دید خودش رو داره.
یکی از دوستانی که در آمریکا داشتم و رفت و به ایالت دیگه خیلی تعجب کردم از نامزدی رسمیش با یک آمریکایی که خودش هم واقعا از نظر اخلاق میگفت بهش نمیخوره ولی با این حال میگفت من که تحمل میکنم چون به هر حال میخوام منم شهروند درجه یک بشم!
به نظر من موفق ترین ازدواج ها با ملیتهای دیگر زمانی رخ میدهد که اولا از سنین پایین تر مهاجرت صورت گرفته باشد 18 بهتر از 22 و 22 بهتر از 26 و 26 بهتر از 30 و الی اخر باشد و دوما به قول شما اصلا نباید عجله کرد خیلی زمان میخواد خیلییییی. مساله 40 سال قبل با الان خیلی متفاوته!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »