عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل

صفحه‌ها (23): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 23 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل
مهمان
Unregistered
نقل قول

03-06-2015, 01:51 PM
سلام. من داییم در آمریکا هست و میخوام برای سفر تفریحی به اونجا اقدام کنم من چون سفارت آمریکا تو ایران نی مجبورم برم یه کشور دیگه واسه اخذ ویزا. و چون باید برگردم ایران برای اخذ ویزا در پاسپورت شیش ماه ممنوع الخروج میشم و اون ویزا هم شیش ماهه هست ویزا هم باطل میشه.اول اینکه میتونم برم آمریکا واسه تفریح و اینکه اگه میتونم چجوری این قضیه رو درست کنم ینی بهم پاسپورت چن ساله بدن که دوباره ممنوع الخروج نشم.ممنون لطفا کمک کنید مرسی
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-06-2015, 04:32 PM
سلام با عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان

با اینکه اکثر پست ها رو خوندم اما جواب سوالم رو نگرفتم !!!

من حدود 3 ماهه که فارغ التحصیل شدم و یک ماه پیش گذرنامه رو با نامه معافیت تحصیلی گرفتم و حالا میخواستم بدونم الان نمیشه واسه سفر سیاحتی اجازه خروج گرفت ؟ تو فرجه یک ساله فقط یکبار میشه این کار رو کرد ؟ اگه میشه واسه خروج سفر سیاحتی اقدام کرد باید چه پروسه ای رو انجام داد ؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین mehran_tabesh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-07-2015, 07:29 PM
سلام دوستان
در ابتدا تشکر میکنم بابت اطلاعات جامع و کامل این فروم.
تقریبا با مطالعه این فروم جواب خیلی از سوالهامو گرفتم جز یکی و اون اینه که برای پاسپورت زیارتی یا سیاحتی لزوما باید در کاروان زیارتی یا آژانس مسافرتی ثبت نام کرده و هزینه سفر را بپردازیم؟ یا اینکه صرفا با یه نامه ساده از طرف کاروان یا آژانس مسافرتی(بدون پرداخت هیچ هزینه ای به انها ) میتوان به نظام وظیفه مراجعه کرد؟ اون نامه باید شامل چه مواردی باشه؟(تاریخ سفر؟ مقصد؟و.......)
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-07-2015, 07:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-07-2015, 07:45 PM توسط ForeverBlue.)
(12-07-2015, 07:29 PM)mehran_tabesh نوشته: سلام دوستان
در ابتدا تشکر میکنم بابت اطلاعات جامع و کامل این فروم.
تقریبا با مطالعه این فروم جواب خیلی از سوالهامو گرفتم جز یکی و اون اینه که برای پاسپورت زیارتی یا سیاحتی لزوما باید در کاروان زیارتی یا آژانس مسافرتی ثبت نام کرده و هزینه سفر را بپردازیم؟ یا اینکه صرفا با یه نامه ساده از طرف کاروان یا آژانس مسافرتی(بدون پرداخت هیچ هزینه ای به انها ) میتوان به نظام وظیفه مراجعه کرد؟ اون نامه باید شامل چه مواردی باشه؟(تاریخ سفر؟ مقصد؟و.......)

درود بر شما و خوش آمدید به این انجمن

صرفا یک معرفی نامه ساده حاوی اسم و مشخصات شما بهمراه بازه زمانی دقیق سفر و مقصد کافی است. تنها کشورهای زیارتی هم عراق و عربستان هستند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین sspy
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-07-2015, 10:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2015, 10:42 PM توسط sspy.)
دوستان یک سوال داشتم ؛
ایا برای مستر مجدد معافیت تحصیلی صادر می شود ، من پاییز از پایان نامه ام دفاع می کنم (حیفم میاد نکنم) ولی در عین حال می خوام در رشته مرتبط با رشته خودم (رشته فعلی نرم افزار هست می خواهم برای مستر مجدد برای ای تی یا شبکه ) اقدام کنم امکان دارد برای من مجددا معافیت صادر بشه یا نه باید انصراف بدم یا برای دکتری اقدام کنم ؟(دکتری اقدام کنم احتمال فاند خیلی خیلی کمه) در ضمن برای دکتری پژوهشی که دو سال هست معافیت صادر میشه ؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-07-2015, 01:18 AM
(25-07-2015, 10:21 PM)sspy نوشته: دوستان یک سوال داشتم ؛
ایا برای مستر مجدد معافیت تحصیلی صادر می شود ، من پاییز از پایان نامه ام دفاع می کنم (حیفم میاد نکنم) ولی در عین حال می خوام در رشته مرتبط با رشته خودم (رشته فعلی نرم افزار هست می خواهم برای مستر مجدد برای ای تی یا شبکه ) اقدام کنم امکان دارد برای من مجددا معافیت صادر بشه یا نه باید انصراف بدم یا برای دکتری اقدام کنم ؟(دکتری اقدام کنم احتمال فاند خیلی خیلی کمه) در ضمن برای دکتری پژوهشی که دو سال هست معافیت صادر میشه ؟
با تشکر

تا جایی که من اطلاع دارم، در طول تحصیل، برای هر مقطع تحصیلی تنها یک بار معافیت تحصیلی صادر خواهد شد، مگر اینکه شما انصراف بدید و دوباره بخواهید همون مقطع رو بخونید (این موضوع انصراف و تحصیل مجدد در همون مقطع هم، تنها یک بار امکان پذیر هست - یعنی شما نمیتونی یکبار از ارشد انصراف بدی، بعد دوباره رفتی دکتری، دوباره انصراف بدی و دوباره با معافیت تحصیلی، دکتری بخونی). در مورد سوال دومتون اطلاع دقیقی ندارم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین kamran70
**
نقل قول

08-08-2015, 06:33 PM
درود بر دوستان

بنده احیانا اواخر پاییز درسم تموم میشه و برای بهار قصد دارم به آلمان برای سفر سیاحتی بروم . از انجایی که در اصفهان هستم ، دیدم دوستان نوشته بودند که باید در تهران اقدام کنم . از طرفی هم قصد داشتم مستقل از آزانس سفر کنم ولی ظاهرا باید نامه از آزانس هم داشته باشم . خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-08-2015, 08:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2015, 08:15 PM توسط nader.)
(08-08-2015, 06:33 PM)kamran70 نوشته: درود بر دوستان

بنده احیانا اواخر پاییز درسم تموم میشه و برای بهار قصد دارم به آلمان برای سفر سیاحتی بروم . از انجایی که در اصفهان هستم ، دیدم دوستان نوشته بودند که باید در تهران اقدام کنم . از طرفی هم قصد داشتم مستقل از آزانس سفر کنم ولی ظاهرا باید نامه از آزانس هم داشته باشم . خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
درود
شما برای رفتن به آلمان نیاز به ویزا دارین
اگه خودتون بخواید بگیرید باید وقت سفارت بگیری و بری مصاجبه و بعد ویزا
اگه آژانس بخوای اقدام کنی اون این مراحل رو انجام میده حق و زحمه هم بر میداره طبیعتا

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین kamran70
**
نقل قول

08-08-2015, 09:04 PM
(08-08-2015, 08:13 PM)nader نوشته: درود
شما برای رفتن به آلمان نیاز به ویزا دارین
اگه خودتون بخواید بگیرید باید وقت سفارت بگیری و بری مصاجبه و بعد ویزا
اگه آژانس بخوای اقدام کنی اون این مراحل رو انجام میده حق و زحمه هم بر میداره طبیعتا

موفق باشید

ممنونم از شما آقای نادر
یعنی از طریق آزانس نیازی به حضور در سفارت نیست ؟ چه جالب نمیدونستم
البته سوال بنده برای سربازی و مجوز خروج است . جهت گذرنامه باید چه کار کنم (درسم تقریبا به اتمام رسیده و تا یکسال معافیت تحصیلی دارم)
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-08-2015, 09:07 PM
(08-08-2015, 09:04 PM)kamran70 نوشته: ممنونم از شما آقای نادر
یعنی از طریق آزانس نیازی به حضور در سفارت نیست ؟ چه جالب نمیدونستم
البته سوال بنده برای سربازی و مجوز خروج است . جهت گذرنامه باید چه کار کنم (درسم تقریبا به اتمام رسیده و تا یکسال معافیت تحصیلی دارم)

آژانس همیشه نمشه گفت موفق به اخذ وبزا بشه یا نه اما این کارا رو هم انجام میده(پادویی و وقت سفارت و ...)

شوما باید یه سر بری خیابون رودکی همه چیز رو خدمتت عرض میکنند
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (23): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 23 بعدی »