عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل

صفحه‌ها (23): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل
آفلاین univers_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-11-2015, 08:25 PM
سلام دوستان،

اگه ميخوايد سفر نرید و فقط پاسپورت بگيريد يه نکته رو حواستون باشه. من از مسئول مجوز خروج نظام وظيفه پرسيدم و گفت اگر سفر رو انجام نديد تا 6 ماه ممنوع الخروج ميشيد. البته گفت که اگه پذيرش از دانشگاه خارجی داشته باشيد اين ممنوعيت لغو ميشه و میتونید برید! پس اين رو حتما بپرسيد اگه براتون مهمه.

من تصمیم گرفتم تا قبل از عید یک سفر برم برای گرفتن پاسپورت و دو تا سؤال دارم ممنون ميشم هرکی ميدونه پاسخ بده.

1. يه مدتی طول ميکشه که پاسپورت آماده شه و يک مدتی هم طول ميکشه واسه گرفتن ويزای هر کشوری که مشخص نيست چقدر هست. اونايی که وثيقه میذارن و میرن مسافرت اول بلیط میگیرن و بعد طبق اون، تاريخ خروجشون رو مشخص میکنن؟ چند مدت قبل از تاريخ بليط باید اقدام کرد؟

2.  واسه اطمینان میپرسم. من یک سال فرجم تموم شده و الان برگ سبز بدون غیبت دارم برای ارديبهشت سال بعد. من اگه قبل از تاریخ اعزامم بخوام معافيت تحصيلی برای خارج از کشور بگیرم اين مسافرت مشکلی واسم ایجاد نمیکنه درسته؟
نقل قول  

آفلاین alikeshvar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-12-2015, 12:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2015, 12:04 AM توسط alikeshvar.)
سلام دوستان
من چند روزیه با چند تاسوال مواجه شدم که هر چی گشتم جوابی براشون پیدا نکردم. ممنون میشم کمکم کنید
من شهریور ماه امسال تاریخ دفاع پایان نامه ام بود و کارشناسی ارشدم رو گرفتم. در حال حاضر شرکتی که در اون مشغول به کار هستم برای انتقال دانش فنی میخوان من رو بفرستن به آلمان برای دیدن یه سری دوره های آموزشی تو محل دفتر شرکت مشاور آلمانیمون. حالا سوال هام ایناست :
1- من در صورتی که یه دعوت نامه از شرکتی آلمانی داشته باشم میتونم اجازه خروج از کشور رو بگیرم ؟
2- مدت زمانی که میتونم خارج از کشور باشم چقدره؟
3- از اونجایی که آلمان نیاز به ویزا داره مراحل اخذ مجوز خروج و ویزا چطوریه !؟؟؟
4- یه جا خوندم 20 رو مهلت خروج از کشور میدن به مشمول ها! این 20 روز از زمان دریافت ویزا هستش یا از زمان تایید درخواست خروج !؟ چون اگه قرار باشه از زمان تایید درخواست باشه شاید نتونم تو اون بازه بیست روزه ویزا رو بگیرم !!!!!
5- تا چند بار میتونم اجازه خروج بگیرم به این شکل ؟ چون ممکنه تمام دوره ها رو نتونم تو یه ماه برم و نیاز باشه برگردم ایران و دوباره برم آلمان!

اگه کسی اطلاعاتی داره که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم بهم ایمیل بزنه.
با تشکر از همه دوستان
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-12-2015, 12:49 AM
(28-11-2015, 08:25 PM)univers_m نوشته: سلام دوستان،

اگه ميخوايد سفر نرید و فقط پاسپورت بگيريد يه نکته رو حواستون باشه. من از مسئول مجوز خروج نظام وظيفه پرسيدم و گفت اگر سفر رو انجام نديد تا 6 ماه ممنوع الخروج ميشيد. البته گفت که اگه پذيرش از دانشگاه خارجی داشته باشيد اين ممنوعيت لغو ميشه و میتونید برید! پس اين رو حتما بپرسيد اگه براتون مهمه.

من تصمیم گرفتم تا قبل از عید یک سفر برم برای گرفتن پاسپورت و دو تا سؤال دارم ممنون ميشم هرکی ميدونه پاسخ بده.

1. يه مدتی طول ميکشه که پاسپورت آماده شه و يک مدتی هم طول ميکشه واسه گرفتن ويزای هر کشوری که مشخص نيست چقدر هست. اونايی که وثيقه میذارن و میرن مسافرت اول بلیط میگیرن و بعد طبق اون، تاريخ خروجشون رو مشخص میکنن؟ چند مدت قبل از تاريخ بليط باید اقدام کرد؟

2.  واسه اطمینان میپرسم. من یک سال فرجم تموم شده و الان برگ سبز بدون غیبت دارم برای ارديبهشت سال بعد. من اگه قبل از تاریخ اعزامم بخوام معافيت تحصيلی برای خارج از کشور بگیرم اين مسافرت مشکلی واسم ایجاد نمیکنه درسته؟

درود برشما
احتمالا ایشان منظور شما را درست متوجه نشده اند
این که مجوز بگیرید و سفر نروید هیچ مشکلی ایجاد نمیکند. مهم این است که در بازه مشخص شده به نظام وظیفه مراجعه کنید و اعلام بازگشت کنید.

در مورد سوالهایتان:

1. همیشه باید اول ویزا را بگیرید و بعد برای مجوز خروج اقدام کنید. کل امور مجوز خروج و گرفتن پاسپورت دو هفته هم طول نمیکشد.

2. تا جایی که من میدانم تا یک ماه قبل از تاریخ اعزام میتوانید اقدام کنید. این مورد را دقیق تر چک کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-12-2015, 12:53 AM
(15-12-2015, 12:01 AM)alikeshvar نوشته: سلام دوستان
من چند روزیه با چند تاسوال مواجه شدم که هر چی گشتم جوابی براشون پیدا نکردم. ممنون میشم کمکم کنید
من شهریور ماه امسال تاریخ دفاع پایان نامه ام بود و کارشناسی ارشدم رو گرفتم. در حال حاضر شرکتی که در اون مشغول به کار هستم برای انتقال دانش فنی میخوان من رو بفرستن به آلمان برای دیدن یه سری دوره های آموزشی تو محل دفتر شرکت مشاور آلمانیمون. حالا سوال هام ایناست :
1- من در صورتی که یه دعوت نامه از شرکتی آلمانی داشته باشم میتونم اجازه خروج از کشور رو بگیرم ؟
2- مدت زمانی که میتونم خارج از کشور باشم چقدره؟
3- از اونجایی که آلمان نیاز به ویزا داره مراحل اخذ مجوز خروج و ویزا چطوریه !؟؟؟
4- یه جا خوندم 20 رو مهلت خروج از کشور میدن به مشمول ها! این 20 روز از زمان دریافت ویزا هستش یا از زمان تایید درخواست خروج !؟ چون اگه قرار باشه از زمان تایید درخواست باشه شاید نتونم تو اون بازه بیست روزه ویزا رو بگیرم !!!!!
5- تا چند بار میتونم اجازه خروج بگیرم به این شکل ؟ چون ممکنه تمام دوره ها رو نتونم تو یه ماه برم و نیاز باشه برگردم ایران و دوباره برم آلمان!

اگه کسی اطلاعاتی داره که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم بهم ایمیل بزنه.
با تشکر از همه دوستان

درود بر شما

شما اول ویزا را بگیرید و بعد برای خروج اقدام کنید. در حصوص ویزای شنگن آلمان به سایت سفارت آلمان در قسمت ویزاهای کاری مراجعه کنیدو مدارک لازم را ببینید. معمولا صدور ویزای شنگن در صورت کامل بودن مدارک2 یا 3 هفته طول میکشد.

مجوز خروج هیچ ربطی به ویزا ندارد و صرفا مجوز خروج شما از کشور برای بازه محدود 20 روزه یا بیشتر است. این بازه را خودتان تعیین میکنید. بعنی خودتان درخواست میکنید که از کی تا کی باشد و ربطی به ویزا ندارد.
نقل قول  

آفلاین univers_m
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-12-2015, 11:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-12-2015, 11:50 PM توسط univers_m.)
(15-12-2015, 12:49 AM)ForeverBlue نوشته: درود برشما
احتمالا ایشان منظور شما را درست متوجه نشده اند
این که مجوز بگیرید و سفر نروید هیچ مشکلی ایجاد نمیکند. مهم این است که در بازه مشخص شده به نظام وظیفه مراجعه کنید و اعلام بازگشت کنید.

در مورد سوالهایتان:

1. همیشه باید اول ویزا را بگیرید و بعد برای مجوز خروج اقدام کنید. کل امور مجوز خروج و گرفتن پاسپورت دو هفته هم طول نمیکشد.

2. تا جایی که من میدانم تا  یک ماه قبل از تاریخ اعزام میتوانید اقدام کنید. این مورد را دقیق تر چک کنید.

ممنون از پاسختون دوست عزیز
در مورد مشکلی که برای نرفتن سفر گفتم من از چندجا پرسیدم و متاسفانه واقعیت داره. 

در مورد سوال هام:
1. من تا پاسپورت نداشته باشم که نمیتونم ویزا بگیرم.
2. به من گفتند از 45 روز قبل از تاریخ اعزام باید ایران باشی.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-12-2015, 11:58 PM
(16-12-2015, 11:46 PM)univers_m نوشته: ممنون از پاسختون دوست عزیز

در مورد سوال هام:

درود بر شما

عذر میخوام من اصلا حواسم به این نبود که شما هنور پاسپورت ندارید. ببینید خودتون باید زمان بندی دقیق انجام بدهید. در نظر بگیرید که از روز مصاحبه تا آمدن ویزا معمولا 2 تا 3 هفته طول میکشه و همچنان برای امور نظام وظیفه از اقدام تا گرفتن پاسپورت هم یک تا دو هفته زمان میبره. حالا بستگی به زمانبندی خودتون داره که چطور اینها را تنظیم کنید. یعنی اون بازه زمانی که به نظام وظیفه اعلام میکنید به گونه ای باشه که بعد از گرفتن ویزا بیفته.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

17-12-2015, 01:02 AM
(16-12-2015, 11:46 PM)univers_m نوشته: ممنون از پاسختون دوست عزیز

در مورد سوال هام:

ابتدا به یک بهانه ای مثلاً سمینار (اگر دانشجو هستید) و یا سفر زیارتی برید اجازه خروج بگیرید و با اون پاسپورت بگیرید و بعد که پاستون صادر شد برید بگید که منصرف شدم و ودیعه رو بگیرید. بعدش با پاستون برید سراغ مراحل ویزا و زمانی که ویزا گرفتید و تاریخ مشخص شد برید اجازه خروج جدیدی بگیرید. به نظر من تنها راه حل عملی همین میتونه باشه. تمام مراحل هم قانونی هست.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

17-12-2015, 01:15 AM
(17-12-2015, 01:02 AM)Andre نوشته:
ابتدا به یک بهانه ای مثلاً سمینار (اگر دانشجو هستید) و یا سفر زیارتی برید اجازه خروج بگیرید و با اون پاسپورت بگیرید و بعد که پاستون صادر شد برید بگید که منصرف شدم و ودیعه رو بگیرید. بعدش با پاستون برید سراغ مراحل ویزا و زمانی که ویزا گرفتید و تاریخ مشخص شد برید اجازه خروج جدیدی بگیرید. به نظر من تنها راه حل عملی همین میتونه باشه. تمام مراحل هم قانونی هست.

موفق باشید

البته الان یادم نیست که اون محدودیتی که قبلا بود (این که با داشتن برگه سبز حداکثر یکبار میشود خارج شد) هنوز وجود داشته باشد یا نه. اگر هنور باشد این راهکار شدنی نیست. البته امیدوارم که آن محدودیت برداشته شده باشد.
نقل قول  

آفلاین univers_m
**
نقل قول

17-12-2015, 01:16 AM
(17-12-2015, 01:02 AM)Andre نوشته:

موفق باشید

سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون

اگه کسی یک بار مجوز خروج بگیره و استفاده نکنه تا 6 ماه نمیتونه دوباره بگیره. این چیزی هست که چندجا به من گفتند. حالا اینکه اجرا بشه یا نه رو نمیدونم. 
من حدود یک ماه قبل از تاریخی که قصد سفر دارم برای گذاشتن وثیقه اقدام میکنم که بعدش برم دنبال پاسپورت و بلیط و مشکلی پیش نیاد.
نقل قول  

آفلاین univers_m
**
نقل قول

17-12-2015, 01:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-12-2015, 01:26 AM توسط univers_m.)
(17-12-2015, 01:15 AM)ForeverBlue نوشته: البته الان یادم نیست که اون محدودیتی که قبلا بود (این که با داشتن برگه سبز حداکثر یکبار میشود خارج شد) هنوز وجود داشته باشد یا نه. اگر هنور باشد این راهکار شدنی نیست. البته امیدوارم که آن محدودیت برداشته شده باشد.

این محدودیت 1 بار حالا بر فرض که درست باشه روی تعداد دفعات خروج مجاز در صورت گرفتن پذیرش از دانشگاه خارج که تاثیر نداره درست میگم؟ مثلا اینو استفاده کنی از اون کم نمیشه؟!!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (23): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 بعدی »