عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل

صفحه‌ها (23): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 23 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل
آفلاین amirhosein
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-09-2013, 12:06 PM
سلام.

من بخاطر مشکلی که داشتم رشته ای که تحصیل می کردم با تاخیر به اتمام رسوندم و به سنوات تحصیلی و نظام وظیفه خوردم .الان که فارغ تحصیل شدم هیچ راهی نیست که بتونم از این فرجه یک ساله استفاده کنم و گذرنامه بگیرم؟لطفا زود جوابمو بدید

یکی از دوستام گفت باید دفترچه اعزام پر کنی اگه غیبت نخوری می تونی بری به نظرتون من غیبت می خورم؟چون نمی خوام زود برم سربازی می خوام چند ماهی کار کنم.لطفا زود جوابمو بدید بد جور گیر کردم نمی دونم چیکار کنم
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

04-09-2013, 08:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2013, 11:49 PM توسط MaMi.)
(04-09-2013, 12:06 PM)'amirhosein' نوشته: سلام.
من بخاطر مشکلی که داشتم رشته ای که تحصیل می کردم با تاخیر به اتمام رسوندم و به سنوات تحصیلی و نظام وظیفه خوردم .الان که فارغ تحصیل شدم هیچ راهی نیست که بتونم از این فرجه یک ساله استفاده کنم و گذرنامه بگیرم؟لطفا زود جوابمو بدید
  یکی از دوستام گفت باید دفترچه اعزام پر کنی اگه غیبت نخوری می تونی بری به نظرتون من غیبت می خورم؟چون نمی خوام زود برم سربازی می خوام چند ماهی کار کنم.لطفا زود جوابمو بدید بد جور گیر کردم نمی دونم چیکار کنم

درود و خوش آمدید به فروم. 
ببینید، معمولا طول کشیدن دوران تحصیل مشکلی  ایجاد نمیکند (در خصوص فرجه که همچنان یکسال فرصت دارید. در خصوص خروج از کشور در قوانین هست که نمیتوانید ولی خیلی ها توانسته اند...)
چه زمانی فارغ التحصیل شده اید؟

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین amirhosein
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-09-2013, 02:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-09-2013, 02:53 AM توسط amirhosein.)
(04-09-2013, 08:13 PM)ForeverBlue نوشته:
درود و خوش آمدید به فروم. 
ببینید، معمولا طول کشیدن دوران تحصیل مشکلی  ایجاد نمیکند (در خصوص فرجه که همچنان یکسال فرصت دارید. در خصوص خروج از کشور در قوانین هست که نمیتوانید ولی خیلی ها توانسته اند...)
چه زمانی فارغ التحصیل شده اید؟

سلام خیلی ممنون از پاسختون

من تازه تقریبا یک ماه می شه که فارغ التحصیل شدم می خواستم با خانواده قبل سربازی اگه بتونم مسافرتی به خارج داشته باشم و در این یک سال فرجه چند ماهی کار کنم اگر راهی هست برای گرفتن گذرنامه در حالی که این فرجه یک ساله هم از بین نره لطفا راهنمایم کنید
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

05-09-2013, 02:57 AM
(05-09-2013, 02:20 AM)'amirhosein' نوشته: سلام خیلی ممنون از پاسختون
من تازه تقریبا یک ماه می شه که فارغ التحصیل شدم می خواستم با خانواده قبل سربازی اگه بتونم مسافرتی به خارج داشته باشم و در این یک سال فرجه چند ماهی کار کنم اگر راهی هست برای گرفتن گذرنامه در حالی که این فرجه یک ساله هم از بین نره لطفا راهنمایم کنید

اینجا را کامل بخوانید
نقل قول  

آفلاین k24
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-11-2013, 12:46 AM
سلام به دوستان
من تمام این 4 صفحه رو مطالعه کردم و وقتی گفته های اینجا رو با گفته های بیرون و گفته های نظام وظیفه ی شهرمون(مشهد) مقایسه میکنم به کلی گیج میشم.
من بهمن امسال فارغ التحصیل میشم و میخوام برای ترم پاییز 2014 در مقطع ارشد اپلای کنم. اول رفتم نظام وظیفه و گفتم من که بهمن فارغ التحصیل میشم میتونم تا قبل بهمن 93 که فرجه ام تموم میشه واسه ادامه تحصیل برم؟ اونام گفتن آره میتونی.

با دوستان دیگر هم که صحبت میکنم میگن مشکلی نداره و با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی میتونی بری. ولی حالا اینجا میبینم چیزایی مطرح شده که کلا 180 درجه با دانسته های من فرق داره. خواهشا اگه سایتی هست که در مورد مشمولان توضیح داده معرفی کنید و یا مدیران عزیز لطف کنن و آخرین اخبار رو قرار بدن تا از این گیجی حداقل من یکی در بیام.

ممنون
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-11-2013, 01:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2013, 01:09 AM توسط rulany.)
(11-11-2013, 12:46 AM)'k24' نوشته: سلام به دوستان
من تمام این 4 صفحه رو مطالعه کردم و وقتی گفته های اینجا رو با گفته های بیرون و گفته های نظام وظیفه ی شهرمون(مشهد) مقایسه میکنم به کلی گیج میشم.
من بهمن امسال فارغ التحصیل میشم و میخوام برای ترم پاییز 2014 در مقطع ارشد اپلای کنم. اول رفتم نظام وظیفه و گفتم من که بهمن فارغ التحصیل میشم میتونم تا قبل بهمن 93 که فرجه ام تموم میشه واسه ادامه تحصیل برم؟ اونام گفتن آره میتونی.
با دوستان دیگر هم که صحبت میکنم میگن مشکلی نداره و با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی میتونی بری. ولی حالا اینجا میبینم چیزایی مطرح شده که کلا 180 درجه با دانسته های من فرق داره. خواهشا اگه سایتی هست که در مورد مشمولان توضیح داده معرفی کنید و یا مدیران عزیز لطف کنن و آخرین اخبار رو قرار بدن تا از این گیجی حداقل من یکی در بیام.
ممنون

چي عزيزم گيجت كرده؟ شما در فرجه ي يك ساله ميتوني با گذاشتن وثيقه خارج بشي. چيز مشخصي هم هست.نگراني نداشته باش
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

11-11-2013, 03:33 AM
(11-11-2013, 12:46 AM)'k24' نوشته: سلام به دوستان
ممنون

دوست گرامی
به این فروم خوش آمدید.
پیشنهاد میکنم ابتدا جزوه سایت را مطالعه کنید. اگر ابهامی داشتید میتوانید در اینجا مطرح کنید.
نقل قول  

آفلاین soheylsedaghati
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-11-2013, 07:05 PM
سلام دوستان .
من شهریور 93 فارغ التحصیل میشم ...اگه بتونم برای دکترا پذیرش بگیرم ،میزان وثیقه ای که باید بزارم 5 میلیون تومن هستش یا 15 میلیون ؟سفرهای علمی شامل چه چیزهایی میشه ؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

19-11-2013, 07:24 PM
درود
سفرهای علمی شامل کنفرانس، امتحان زبان و امتحان های معتبر بین المللی دیگر است. 

برای دکتری و ادامه تحصیلی می بایست 15 میلیون تومان وثیقه بگذارید.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین MCullen
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-12-2013, 01:11 PM
سلام  ! شرمنده اینطوری سوال میپرسم اخه هرچه سریعتر پاسخ بگیرم خیلی واسم خوب میشه ! 
من دانشجو هستم تمام کارای اجازه خروج از کشورم رو انجام دادم فقط منتظر پاسپورتم ! 
پاسپورتم هنوز نیومده و مشکل اصلی اینکه حدود 10 روز دیگه مهلت مجاز خروج از کشورم تموم میشه ( از 10/9/92 لغایت 30/9/92 . 
حالا چیکار میتونم بکنم ؟ چطور تمدیدش کنم ؟
پیشاپیش دست گلتون درد نکنه !
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (23): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 23 بعدی »