عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل

صفحه‌ها (23): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 23 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل
آفلاین content
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-03-2014, 12:31 AM
(03-03-2014, 11:47 PM)'ForeverBlue' نوشته: دوست گرامی
من در خصوص این شهریورها گیج شدم. لطفا در کنار هر شهریور، سال را هم بنویسید
در مورد سوالهایتان (اگه درست فهمیده باشم شما شهریور 92 فارغ التحصیل شده اید و تا شهریور 93 وقت دارید)
1- اینجا را ببینید
2-  برای این کار کمتر از دوهفته وقت دارید! چون در 6 ماهه اول هستید (تا دو هفته دیگر این 6 ماه تمام میشود) میتوانید به سفر علمی و زبارتی بروید. اگر وارد 6 ماه دوم شوید حتما باید دفترچه خدمت را ارسال کنید و برگه سبز بدون غیبت که کمتر از 1 ماه به تاریخ اعزام مانده داشته باشید (این کار با توجه به شرایط شما خیلی ریسک دارد و اصلا این کار را پیشنهاد نمیکنم)
3- متاسفانه سفارت شما را فقط با پاسپورت میشناس و مدرک دیگری را برای هیچ کاری قبول ندارد 

سلام، ممنون از پاسختون 
بله من شهریور ۹۲ دفاع کردم...من ۱۲ شهریور دفاع کردم و تا کمتر از یک ساعت دیگه وارد ۶ ماه دوم میشم Sad
الان من باید چه کنم؟ چون وارد ۶ ماه دوم شدم نامه پذیرش رو ببرم وزارت علوم باز فایده نداره؟
ریسک دفترچه فرستادن چی؟ یکی منه بدبختو کمک کنه Sad
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-03-2014, 08:42 PM
(04-03-2014, 12:31 AM)'content' نوشته:
سلام، ممنون از پاسختون 
بله من شهریور ۹۲ دفاع کردم...من ۱۲ شهریور دفاع کردم و تا کمتر از یک ساعت دیگه وارد ۶ ماه دوم میشم Sad
الان من باید چه کنم؟ چون وارد ۶ ماه دوم شدم نامه پذیرش رو ببرم وزارت علوم باز فایده نداره؟
ریسک دفترچه فرستادن چی؟ یکی منه بدبختو کمک کنه Sad

درود
خواهش میکنم

شما اصلا جای نگرانی ندارید.
در مورد سفر زیارتی و سیاحتی و امتحان آیلتس عرض کردم ریسک نکنید. چون برای این کار مجبور هستید که حتما دفترچه پست کنید و صبر کنید تا برگ سبز اعزام بیاید و سپس با آن برگه سبز به نظام وظیفه بروید و درخواست خروج کنید. کاری که بسیار ریسک دارد چون ممکن است تاریخ اعزام شما همین 2 ماه آینده تعیین شود و ....

شما با داشتن نامه پذیرش اصلا کاری به 6 ماهه دوم و  ... ندارید. با داشتن آن نامه و طی کردن روال اداری میتوانید گذرنامه و مجوز خروج و .. بگیرید.  اطلاعات بیشتر در جزوه سایت (در قسمت خروج با معافیت تحصیلی) 
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mmnnnm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-03-2014, 01:46 PM
سلام دوستان
من متولد شهریور 74 هستم .
کاردانی هستم .
الان من مشمول سربازی هستم
و نیاز شدید به گذرنامه دارم برای 2 تا کار :
1: باز کردن حساب های paypal و ویزا کارت به نام خودم
2:رفتن به سفر تفریحی

چند تا سوال دارم
1: من چجوری می تونم گذر نامه بگیرم ؟
2:این گذرنامه ای که من میتونم بگیرم چه مدت اعتبار داره ؟
3: آیا میتونم گذرنامه با اعتبار  ساله بگیرم ولی اجازه خروج نداشته باشم و هر وقت خواست از کشور خارج بشم وثیقه بزارم ؟
یعنی گذر نامه دستم باشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول  

آفلاین محمد سیفی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-03-2014, 02:26 PM
سلام دوستان من تازه با این فروم آشنا شدم خدا خیرتون بده من یه سوال دارم. این نظام وظیفه که جواب نمیده منم درمونده شدم.
من تو تیر ماه 92 فارغ التحصیل شدم الان هم یه ویزا اقامت واسه استرالیا گرفتم میخوام برم, رفتم نظام وظیفه گفتند تا یه سال از مدرکت نگذشته 20 روز میتونی خارج بشی اما اینجا دیدم گفته میشه 6 ماه اول و 6 ماه دوم این 6 ماه واسه اولین بار اینجا دارم میشنوم نظام وظیفه یه چیز دیگه بهم گفت سوال من اینه چه جوری از ایران میشه خارج شد؟ من واسه 3 خرداد هم یه امتحان مهم دارم تو ترکیه باید اونجا باشم میخواستم وثیقه بزارم از ایران خارج بشم دیگه هم برنگردم میشه ؟ یا باید دفترچه فرستاد؟ من واقعا تو این قانونا الکی مغزم دیگه نمیکشه توروخدا کمکم کنید.
یه سوال دیگه اینکه اگه از این مملکت تونستم برم پاسپورت من تا 2016 اعتبار داره بعدا من که سرباز فراری میشم چه جوری میتونم تمدید کنم پاسپورتو؟
من منتظر جوابتونم دوستان.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-03-2014, 09:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2014, 10:00 PM توسط M1KE.)
مجمد سیفی گرامی

شما بسته به اینکه نوع سفرتون به خارج چی باشه می تونید از مدت های مختلف و با وثیقه های مختلف از کشور خارج بشین که در این قسمت از جزوه (گذرنامه و خروج از کشور) به مقدار وثیقه ها اشاره شده. شما تا حدود 3 ماه می تونید بدون ویزا در ترکیه بمونید بعد از اون موقع خروج ازتون جریمه می گیرند. مثلا برای یک سال جدود 1000 لیر جریمه می گیرند. بنابراین می تونید محوز قانونی خروج از کشور با گذاشتن وثیقه بگیرید و در ترکیه بمونید و امتحان تون رو بدین و بعد برین به استرالیا. البته بعد از مدت مقرر در مجوز طبیعتا وثیقه شما توسط نظام وظیقه برداشته میشه.

در استرالیا شما مشکلی ندارید و می تونید طبق اطلاعاتی که در این قسمت از سایت سفارت ایران در استرالیا (صدور مجدد گذرنامه در استرالیا برای ایرانیان) اقدام کنید.

mmmnnnn گرامی

شما چون مشمول هستید می بایست وثیقه بگذارید و گذرنامه بگیرید که مبلغ و جزئیات اون در همون لینکی از جزوه که در بالا برای مجمد معرفی کردم رو می تونید بخونید. گذرنامه ای که شما می گیرید 5 سال اعتبار داره. بعد از گرفتن گذرنامه می تونید برین و مجوز خروج تون رو باطل کنید و بگین که تصمیمتون عوض شده و قصد ندارید فعلن از کشور خارج بشین. وقتی مجوز خروج موقت باطل شد می تونید وثیقه تون رو از نظام وظیفه پس بگیرید. فقط نگذارید زمان مجوز تموم بشه و بعد اقدام کنید چون در اون صورت پس گرفتن وثیقه خیلی مشکل میشه.

به هر حال بعد از گرفتن این گذرنامه 5 ساله و ابطال مجوز خروح، گذرنامه در دست خود شما می مونه ولی نمی تونید با اون خارج بشین و هر وقت قصد خروج داشتید دوباره باید وثیقه بگذارین و مجوزش رو از نظام وظیقه به اداره گذرنامه ببرید تا مجوز خروج موقت براتون در سیستم ثبت بشه. اگر کارت پایان خدمت داشته باشید مسقیم به گذرنامه می رین و مجوز خروجتون رو در سیستم به دائمی تغییر می دن.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین محمد سیفی
**
نقل قول

08-03-2014, 10:44 PM
(08-03-2014, 09:44 PM)'M1KE' نوشته: مجمد سیفی گرامی
شما بسته به اینکه نوع سفرتون به خارج چی باشه می تونید از مدت های مختلف و با وثیقه های مختلف از کشور خارج بشین که در این قسمت از جزوه (گذرنامه و خروج از کشور) به مقدار وثیقه ها اشاره شده. شما تا حدود 3 ماه می تونید بدون ویزا در ترکیه بمونید بعد از اون موقع خروج ازتون جریمه می گیرند. مثلا برای یک سال جدود 1000 لیر جریمه می گیرند. بنابراین می تونید محوز قانونی خروج از کشور با گذاشتن وثیقه بگیرید و در ترکیه بمونید و امتحان تون رو بدین و بعد برین به استرالیا. البته بعد از مدت مقرر در مجوز طبیعتا وثیقه شما توسط نظام وظیقه برداشته میشه.
در استرالیا شما مشکلی ندارید و می تونید طبق اطلاعاتی که در این قسمت از سایت سفارت ایران در استرالیا (صدور مجدد گذرنامه در استرالیا برای ایرانیان) اقدام کنید.
mmmnnnn گرامی
شما چون مشمول هستید می بایست وثیقه بگذارید و گذرنامه بگیرید که مبلغ و جزئیات اون در همون لینکی از جزوه که در بالا برای مجمد معرفی کردم رو می تونید بخونید. گذرنامه ای که شما می گیرید 5 سال اعتبار داره. بعد از گرفتن گذرنامه می تونید برین و مجوز خروج تون رو باطل کنید و بگین که تصمیمتون عوض شده و قصد ندارید فعلن از کشور خارج بشین. وقتی مجوز خروج موقت باطل شد می تونید وثیقه تون رو از نظام وظیفه پس بگیرید. فقط نگذارید زمان مجوز تموم بشه و بعد اقدام کنید چون در اون صورت پس گرفتن وثیقه خیلی مشکل میشه.
به هر حال بعد از گرفتن این گذرنامه 5 ساله و ابطال مجوز خروح، گذرنامه در دست خود شما می مونه ولی نمی تونید با اون خارج بشین و هر وقت قصد خروج داشتید دوباره باید وثیقه بگذارین و مجوزش رو از نظام وظیقه به اداره گذرنامه ببرید تا مجوز خروج موقت براتون در سیستم ثبت بشه. اگر کارت پایان خدمت داشته باشید مسقیم به گذرنامه می رین و مجوز خروجتون رو در سیستم به دائمی تغییر می دن.

با عرض سلام وخسته نباشید ممنون از وقتی که میزارید.
توی این لینکی که گذاشتید نوشته واسه افراد زیر 50 سال برای تعویض گذرنامه ارایه کارت پایان خدمت الزامی است.

سوال دیگه اینکه من که تو 6 ماه دوم هستم نیازی به ارسال دفترچه نیست؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-03-2014, 01:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-03-2014, 01:24 AM توسط M1KE.)
اینطور که من متوجه شدم اون بند 5 برای افرادی هست که درخواست تغییر محل اقامت به استرالیا رو داشته باشند. به این معنی که شما با اون گذرنامه بتونید به صورت مکرر به ایران رفت و آمد داشته باشید و مجوز خروج تون دائمی باشه. در صورتی که مشمول باشید (که هستید) باید مطابق بند 6 که مخصوص مشمولین هست اقدام کنید یعنی سه سال در استرالیا اقامت داشته باشید و بعد مجوز برای سه ماه در سال بگیرید که به ایران بیایید. یعنی اینطور نیست که شما مشمول باشید و گذرنامه ای که به شما داده میشه باهاش بتونید هر چند بار که خواستین باهاش به ایران وارد و خارج بشین. ولی اینطور که من از قوانین متوجه شدم خود گذرنامه رو به هر حال به همه شهروندان ایرانی با هر شرایطی می دهند که در اون کشورها بدون هویت نباشند. یعنی اون 3 سال هم برای این هست که مشمولان بتونند به دیدار خانواده هاشون بیان وگرنه قبل از اون هم قاعدتا باید بتونید گذرنامه رو بگیرید منتهی اگر باهاش وارد ایران بشین باید به سربازی برین.

جواب سوال دوم شما رو نمی دونم. چون این نوع قوانین زود به زود عوض میشه. به تاپیک های انجمن سربازی مراجعه کنید باید اونجا بهش اشاره شده باشه. ولی به هر حال اگر بتونید مجوز خروج موقت بگیرید به شکلی که گفتم نباید مشکل حادی باشه. در بدترین حالت شما دو سال با همون گذرنامه در کشورهای خارجی رفت و آمد می کنید (و نه به ایران) و بعد یک سال دیگه در استرالیا می مونید تا اقامت تون 3 سال بشه و مجوز رفت و آمد به ایران رو هم داشته باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین arefeh
**
نقل قول

10-03-2014, 07:01 PM
(01-03-2014, 11:50 PM)'ForeverBlue' نوشته:
در اینجا به سوال شما پاسخ داده شده است.

مرسی ...فقط یه سوال دیگه..این مبلغ ها به روزه؟ یعنی الانم همین مبلغه؟ آخه من شنیده بودم خیلی بیشتره...
و اینکه وبزای ویزیتوری اصولا جزو سفرای سیاحتی حساب میشه دیگه؟ مدتشم مهمه؟ یعنی این وثیقه ای که میذاریم واسه مدت خاصی ک نیس؟
مرسی بازم
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-03-2014, 10:21 PM
مبلغ وثیقه برای خروج از کشور در سایت نظام وظیفه هم به همین میزان اشاره شده. شما اگر که متعهد به خدمت در سازمان خاصی نباشید این سفرتان غیر علمی (سیاحتی) به حساب اومده و 15 میلیون تومان خواهد بود. وثیقه رو به مدتی که در نامه مجوز خروج اشاره شده می گذارند و قبل از پایان یافتن مهلت اون می بایست برگردید و وثیقه رو آزاد کنید وگرنه بعد از اون توسط نظام وظیفه برداشته میشه. شما تاریخ های درخواستی خودتون رو در فرم مربوطه به نظام وظیفه اعلام می کنید و اونها هم با توجه به شرایط شما تاریخ مجوز خروج رو تنظیم می کنند.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-03-2014, 01:11 AM
(08-03-2014, 10:44 PM)'محمد سیفی' نوشته:
با عرض سلام وخسته نباشید ممنون از وقتی که میزارید.
توی این لینکی که گذاشتید نوشته واسه افراد زیر 50 سال برای تعویض گذرنامه ارایه کارت پایان خدمت الزامی است.
سوال دیگه اینکه من که تو 6 ماه دوم هستم نیازی به ارسال دفترچه نیست؟

دوست گرامی
در همان لینک (گذرنامه و خروج از کشور) اشاره شده است که:
نقل قول:
کلیه آقایانی که مشمول خدمت نظام وظیفه هستند، ممنوع الخروج محسوب می‌شوند و امکان دریافت یا تعویض گذرنامه را ندارند. این افراد تنها در صورتی می‌توانند گذرنامه دریافت کرده و از کشور خارج شوند که سازمان نظام وظیفه عمومی به آنها مجوز خروج از کشور را (برای یک بازه زمانی مشخص) اعطا کند. این مجوز به صورت نامه‌ای خواهد بود که سازمان وظیفه عمومی آن را از طریق سیستم اتوماسیون پلیس ایران به پلیس گذرنامه و مهاجرت کشور ارسال خواهد کرد. افراد مشمول با دریافت کپی این نامه و ارائه آن به دفاتر پلیس +۱۰ (به همراه سایر مدارک) می‌توانند گذرنامه دریافت نمایند. در خصوص شرایط و نحوه دریافت این مجوز در ادامه بحث خواهد گردید.

وقتی که شما وثیقه میگذارید، دیگر نیازی به ارائه کارت پایان خدمت نیست و با همان مجوز نظام وظیفه میتوانید گذرنامه دریافت کنید.
در مورد سوال دوم:
متاسفانه (بر اساس قوانین تا این لحظه) در 6 ماهه دوم برای سفرهای زیارتی و علمی و تفریحی بایستی دفترچه خدمت ارسال کرده باشید و برگه سبز اعزام به خدمت که تا تاریخ اعزام آن 1 ماه فرصت مانده باشد را نیز به نظام وظیفه ارائه کنید.

(10-03-2014, 07:01 PM)'arefeh' نوشته:
مرسی ...فقط یه سوال دیگه..این مبلغ ها به روزه؟ یعنی الانم همین مبلغه؟ آخه من شنیده بودم خیلی بیشتره...
و اینکه وبزای ویزیتوری اصولا جزو سفرای سیاحتی حساب میشه دیگه؟ مدتشم مهمه؟ یعنی این وثیقه ای که میذاریم واسه مدت خاصی ک نیس؟
مرسی بازم

تا این لحظه بله. مبالغ همین است. البته ممکنه در آینده تغییر کنه. میتوانید در سایت نظام وظیفه ببینید.
بله، عملا یک سفر توریستی و سیاحتی محسوب میشود و  مدت آن هم حداکثر یک ماه است

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (23): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 23 بعدی »