عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل

صفحه‌ها (23): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 23 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل
آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-10-2014, 11:41 PM
دوستان سلام
می خواستم بدونم اگر من حج دانشجویی برم به من پاسپورت می دن؟این اتفاق چه مزیتی برای من داره در روند خروج از کشور من برای تحصیل داره؟ آیا باعث میشه که یک سری مراحل مثل رفتن به نظام وظیفه و بردن پذیرش و ... کلا حذف بشه و من فقط برم وثیقه بذارم و خارج بشوم از کشور؟

راستی دوستان اگر دانشگاهی که ما میخوایم مورد تایید وزارت علوم نباشه بهمون اجازه خروج نمیدن؟
راهی نداره که این مشکل حل بشه؟ مثلا بگیم خودمون می خوایم توی فلان دانشگاه درس بخونیم و پول بدیم. یا تعهدی بدیم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-10-2014, 02:52 AM
(30-10-2014, 11:41 PM)'Madridista' نوشته: دوستان سلام
می خواستم بدونم اگر من حج دانشجویی برم به من پاسپورت می دن؟این اتفاق چه مزیتی برای من داره در روند خروج از کشور من برای تحصیل داره؟ آیا باعث میشه که یک سری مراحل مثل رفتن به نظام وظیفه و بردن پذیرش و ... کلا حذف بشه و من فقط برم وثیقه بذارم و خارج بشوم از کشور؟
راستی دوستان اگر دانشگاهی که ما میخوایم مورد تایید وزارت علوم نباشه بهمون اجازه خروج نمیدن؟
راهی نداره که این مشکل حل بشه؟ مثلا بگیم خودمون می خوایم توی فلان دانشگاه درس بخونیم و پول بدیم. یا تعهدی بدیم؟

بله دوست من، اگر شما تشریف ببرید حج دانشجویی، به شما گذرنامه خواهند داد، منتها در گذرنامه ذکر میشه که تنها برای یک بار خروج از کشور هست. از نظر مزیت، مزیتی نداره این گذرنامه برای شما، چرا که، شما اگر بعد از برگشت از سفر حج، اگر بخواهید دوباره از کشور خارج بشید (به هر دلیلی) مراحل نظام وظیفه، سپردن وثیقه و ... رو دوباره باید طی کنید.
در مورد سوال دومتون هم، پیشنهاد میکنم ارسال های این تاپیک و این تاپیک رو مطالعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

31-10-2014, 03:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2014, 03:40 PM توسط M1KE.)
قبلا در ابتدای گذرنامه افرادی که می خواستن برای مقاصد تفریحی یا زیارتی از کشور خارج بشن و به عبارتی گذرنامه شون رو با گذاشتن وثیقه گرفته بودن نوشته میشد که "دارنده گذرنامه مجاز است برای یک بار از مرزهای کشور خارج شود" منتهی از چند سال پیش به اینطرف این جمله رو دیگه نمینویسن و ظاهر این نوع گذرنامه ها مثل گذرنامه های معمولی هست در عوض محدودیت در خروج رو فقط در سیستم های کامپیوتری شون اعمال می کنند و اگر روزی کارت پایان حدمت گرفتین می تونید با مراجعه به اداره گذرنامه اون محدودیت رو هم بردارید.

اینکه در سالیان اخیر دوباره این روند برعکس شده باشه رو اطلاع ندارم ولی بعید می دونم دوباره به شکل گذشته برگردونده باشند.

از این نظر اگر گذرنامه بگیرید تنها مزتیتش شاید این باشه که فرآیند 15-10 روزه گرفتن گذرنامه رو دوباره طی نمی کنید و فقط نامه نظام وظیفه رو به اداره گذرنامه می برید که مجوز خروج رو در سیستم کامپیوتری شون اعمال کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Madridista
**
نقل قول

02-11-2014, 05:07 PM
(31-10-2014, 03:39 PM)M1KE نوشته: قبلا در ابتدای گذرنامه افرادی که می خواستن برای مقاصد تفریحی یا زیارتی از کشور خارج بشن و به عبارتی گذرنامه شون رو با گذاشتن وثیقه گرفته بودن نوشته میشد که "دارنده گذرنامه مجاز است برای یک بار از مرزهای کشور خارج شود" منتهی از چند سال پیش به اینطرف این جمله رو دیگه نمینویسن و ظاهر این نوع گذرنامه ها مثل گذرنامه های معمولی هست در عوض محدودیت در خروج رو فقط در سیستم های کامپیوتری شون اعمال می کنند و اگر روزی کارت پایان حدمت گرفتین می تونید با مراجعه به اداره گذرنامه اون محدودیت رو هم بردارید.
اینکه در سالیان اخیر دوباره این روند برعکس شده باشه رو اطلاع ندارم ولی بعید می دونم دوباره به شکل گذشته برگردونده باشند.
از این نظر اگر گذرنامه بگیرید تنها مزتیتش شاید این باشه که فرآیند 15-10 روزه گرفتن گذرنامه رو دوباره طی نمی کنید و فقط نامه نظام وظیفه رو به اداره گذرنامه می برید که مجوز خروج رو در سیستم کامپیوتری شون اعمال کنند.

دوست عزیز اگر همونطور که گفتید به بهانه آزمون جی مت برم پاسپورت بگیرم، نظام وظیفه از من مدرکی نمی خواد که اثبات کنه من توی آزمون ثبت نام کردم؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

02-11-2014, 05:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-11-2014, 05:44 PM توسط M1KE.)
خیر چیزی نمی خوان. شما اگر در حال تحصیل باشین درخواست خروج از کشور خودتون رو برای شرکت در آزمون مثلا جیمت در یک بازه زمانی حدودا 20 روزه (بیشتر از اون فکر نمی کنم مجوز داده بشه مگر اینکه بخشی از اون مثلا در تعطیلات نوروز بیافته) به دانشگاه میدین و اگر دانشگاه تایید کنه یک معرفی نامه به نظام وظیفه میده (قبلش باید در وزارت علوم هم تاییدش کنید) که نظام وظیفه هم بر اساس اون از شما وثیقه میگیره و یک معرفی نامه دیگه ای به شما میده که ببرید به اداره گذرنامه و برای اون مقطع 20 روزه مجوز خروج می گیرین و بواسطه اون بتونید گذرنامه بگیرید. درست یادم نیست که نامه نظام وظیفه رو باید ابتدا به پلیس + 10 می بردید و تشکیل پرونده برای گذرنامه میدادین یا ابتدا به اداره گذرنامه (باید از مسوول صدور مجوز در نظام وظیفه یا هم که پلیس + 10 بپرسید). البته افرادی هم که در اونجا مشابه شما هستند مسیر دقیق رو می دونند. بعد از گرفتن گذرنامه یا به خارج میرین یا نمیرین و در هر دو حال وقتی نزدیک های اتمام مهلت 20 روزه باشه باید مراجعه کنید و مجوز رو باطل و وثیقه رو آزاد کنید.

(02-11-2014, 05:07 PM)'Madridista' نوشته: دوست عزیز اگر همونطور که گفتید به بهانه آزمون جی مت برم پاسپورت بگیرم، نظام وظیفه از من مدرکی نمی خواد که اثبات کنه من توی آزمون ثبت نام کردم؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
**
نقل قول

02-11-2014, 07:57 PM
سلام دوست گرامی می خواستم بدونم هنوز همون قانونی که دوسال پیش گفته بودید وجود داره یعنی من دانشجو هم می تونم برای بیست روز برای یه سفر تفریحی از کشور خارج بشم ؟ اگه هست یه سؤال دیگه هم دارم چقدر وثیقه بانکی نیاز هست؟
[/url][url=http://mehrsaviber.com/]مهرسا وایبر
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

02-11-2014, 09:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-11-2014, 09:05 PM توسط Andre.)
(02-11-2014, 07:57 PM)'Mohammadsr' نوشته: سلام دوست گرامی می خواستم بدونم هنوز همون قانونی که دوسال پیش گفته بودید وجود داره یعنی من دانشجو هم می تونم برای بیست روز برای یه سفر تفریحی از کشور خارج بشم ؟ اگه هست یه سؤال دیگه هم دارم چقدر وثیقه بانکی نیاز هست؟

به مطالب موجود در  لینک زیر توجه کنید. جواب بیشتر سوالات احتمالی خود را پیدا می کنید.
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&site...pageid=520
و قانون خروج بدون وثیقه برای نخبگان دیگر موجود نیست و در صفحه زیر اطلاعات جامع تری می یابید.
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&site...ageid=3073
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
**
نقل قول

02-11-2014, 09:25 PM
بندهیه سؤال دیگه هم از شما داشتم:من می خوام برای ادامه تحصیل از ایران برم کشور کره جنوبی می خواستم بدونم اگه بدون سربازی رفتن برم کره چقدر وثیقه می خواد و می تونم برم و بر نگردم واگه بر نگردم غیر از از دادن اون وثیقه ای که گذاشتم دیگه چه مشکلی پیش میاد آیا برای خانوادم مشکلی ایجاد نمی شه ؟ واگه سربازی برم چی ؟ دیگه به هیچ وثیقه ای نیاز نیست؟ یعنی می تونم بعد از تحصیلم هم اونجا کار کنم و بعد از اینکه رفتم به اون کشور می تونم حتی یه بارم به ایران بر نگردم ؟ ببخشید خیلی بیشتر از یه سؤال شد !
[/url][url=http://mehrsaviber.com/]مهرسا وایبر
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

22-11-2014, 01:54 AM
سلام

فرجه فراغت از تحصیل مگر یکسال از تاریخ فارغ التحصیلی نیست؟
در ثبت نام سامانه نشا نوشته شش ماه. 
و گزینه ی در فرجه شش ماهه داره فقط. 
این چطوری هستش؟ 
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین AMIR1362
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-12-2014, 03:53 AM
1- آیا می توان در فرجه فراغت از تحصیل مجوز خروج ازکشور علمی (وثیقه 5 میلیون تومانی) گرفت؟
2- اگر در شش ماهه دوم فرجه فراغت از تحصیل نیاز به داشتن کارت سبز است، آیا می توان در هنگام تکمیل دفترچه تقاضا شود تا تاریخ اعزام را آخرین فرصت ممکن درج کنند؟ چون برای اینکه در شش ماهه دوم کارت سبز داشته باشیم باید دفترچه را قبل از آن تکمیل کنیم و در این صورت ممکن است تاریخ اعزام را مثلاً ماه هشتم درج کنند در حالی که هنوز یک سال فرجه تمام نشده است! به عبارت دیگر آیا آپشن برای تعیین تاریخ اعزام در همان بازه یکساله داریم با هر وقت که دفترچه پست شد در اولین تاریخ ممکن اعزام می شویم بدون لحاظ فرجه؟

مرسی همه دوستان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (23): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 23 بعدی »