عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل

صفحه‌ها (23): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 23 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-12-2014, 05:23 AM
(22-11-2014, 01:54 AM)'Cortex' نوشته: سلام
فرجه فراغت از تحصیل مگر یکسال از تاریخ فارغ التحصیلی نیست؟
در ثبت نام سامانه نشا نوشته شش ماه. 
و گزینه ی در فرجه شش ماهه داره فقط. 
این چطوری هستش؟ 

بله فرجه یکساله است اما ظاهرا در 6 ماهه دوم نظام وظیفه دیگر به فراغت از تحصیل شما کاری ندارد و باید برگه سبز اعزام به خدمت داشته باشید که حداقل 1 ماه تا تاریخ اعزامتان زمان باقی باشد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-12-2014, 05:41 AM
(13-12-2014, 03:53 AM)'AMIR1362' نوشته: 1- آیا می توان در فرجه فراغت از تحصیل مجوز خروج ازکشور علمی (وثیقه 5 میلیون تومانی) گرفت؟
2- اگر در شش ماهه دوم فرجه فراغت از تحصیل نیاز به داشتن کارت سبز است، آیا می توان در هنگام تکمیل دفترچه تقاضا شود تا تاریخ اعزام را آخرین فرصت ممکن درج کنند؟ چون برای اینکه در شش ماهه دوم کارت سبز داشته باشیم باید دفترچه را قبل از آن تکمیل کنیم و در این صورت ممکن است تاریخ اعزام را مثلاً ماه هشتم درج کنند در حالی که هنوز یک سال فرجه تمام نشده است! به عبارت دیگر آیا آپشن برای تعیین تاریخ اعزام در همان بازه یکساله داریم با هر وقت که دفترچه پست شد در اولین تاریخ ممکن اعزام می شویم بدون لحاظ فرجه؟
مرسی همه دوستان

1- بله
2- ظاهرا که اینطور است و مشکلی که شما گفتید هم وجود دارد. برای همین بهتر است در همان 6 ماهه اول هر کاری دارید انجام دهید. دلیل این موضوع هم مشخص نیست.
نقل قول  

آفلاین nasser_az
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-12-2014, 08:23 PM
با سلام خدمت همه دوستان،
خلاصه بگم. برای اینکه فرایند گرفتن ویزا رو جلو بندازم و فعلن با هزینه کمتری پاس بگیرم از طریق سفر زیارتی افدام کردم. برگه های مربوط به تودیع وثیقه رو هم گرفتم، اما دیدم جدای تمام برگه ها و تعهد نامه یه برگه دادن به اسم تعهد نامه خروج مشمولین ویژه سفرهای زیارتی. همه ی محتواش قابل اجرا بود.
اما یه قسمتی داشت که برام سوال ایجاد کرد. عینن اینجا نقل می کنم:
"همچنین تقبل می نمایم چنانچه به هر دلیلی در زمان تعیین شده به کشور مراجعه نکرده و یا به کشور و یا شهر غیر زیارتی سفر کنم و یا صرفن جهت اخذ گذرنامه اقدام نمایم، مبلغ وجه الضمان به نفع دولت ضبط شده و سایر قوانین مقرر مانند محدودیت خروج مجدد در مورد من اعمال گردد."
اونجایی که میگه "صرفن جهت اخذ گذرنامه اقدام نمایم... وجه الضمان ضبط میشه" یعنی اگه من خارج نشم وثیقه 2 میلیون تومنی رو ضبط میکنن؟ بعد گذرنامه میمونه پیش خودم؟ یا اگه اثبات کنم که مریض شدم و نرفتم و نتونستم برم وثیقه برمیگرده؟
این دو تا سوال برام مهمه که اول از همه * پاس رو میتونم نگه دارم آیا؟ و دوم اینکه * میشه وثیقه رو پس بگیرم؟ با این پیش فرض که با وجود این تعهد نامه برای سفر زیارتی پاس بگیرم و بعد از کشور خارج نشم.
خیلی ممنون از حوصلتون Smile و جوابتون ؛)
نقل قول  

آفلاین z.sarir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-01-2015, 11:51 AM
سلام
من برای ادامه تحصیل ارشد میخوام معافیت تحصیلی بگیرم، مبلغ وثیقه ای ک باید بذارم رو کسی میدونه؟ میشه سند گذاشت؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-01-2015, 11:59 AM
(01-01-2015, 11:51 AM)'z.sarir' نوشته: سلام
من برای ادامه تحصیل ارشد میخوام معافیت تحصیلی بگیرم، مبلغ وثیقه ای ک باید بذارم رو کسی میدونه؟ میشه سند گذاشت؟

طبق این لینک،فعلاً (دی ماه 93) مبلغ  15 میلیون تومن هست. اینظور که مشخصه با سند ملکی مشکلی نیست.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین amirhossein714
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-01-2015, 11:14 AM
دوستان میشه با گذاشتن وثیقه 2 میلیون تومانی به عنوان سفر زیارتی، کشور رو به مقصد ارمنستان،دوبی یا کشورهای دیگه ترک کرد؟
اگر ممکن هست بفرمایید که افسر گذرنامه در سیستم هنگام خروج در فرودگاه دسترسی به مقصدی که از قبل وارد شده مثلاً (عراق - کربلا یا هر کشور زیارتی دیگر) دارد؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-01-2015, 05:44 PM
(01-01-2015, 11:59 AM)'Andre' نوشته:
طبق این لینک،فعلاً (دی ماه 93) مبلغ  15 میلیون تومن هست. اینظور که مشخصه با سند ملکی مشکلی نیست.

کاملا درسته. کلا برای سفرهای موقت (مانند زیارتی، علمی، سیاحتی، درمان بیماری و ..) وثیقه نقدی میگیرند و برای سفرهای طولانی مانند ادامه تحصیل و ... سند ملکی و .. هم برایشان قابل قبول است. البته این مورد آخر هم ترجیحشان به وثیقه نقدی است تا سند ملکی.
عملا برای 15 میلیون تومان هم بهتر است یک سند ملکی را درگیر نکنید چون با آن در آینده میتوانید بهتر وام بگیرید یا ...

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-01-2015, 05:46 PM
(02-01-2015, 11:14 AM)'amirhossein714' نوشته: دوستان میشه با گذاشتن وثیقه 2 میلیون تومانی به عنوان سفر زیارتی، کشور رو به مقصد ارمنستان،دوبی یا کشورهای دیگه ترک کرد؟
اگر ممکن هست بفرمایید که افسر گذرنامه در سیستم هنگام خروج در فرودگاه دسترسی به مقصدی که از قبل وارد شده مثلاً (عراق - کربلا یا هر کشور زیارتی دیگر) دارد؟

خیر نمیشود.
زمانی که شما مجوز خروج زیارتی مثلا برای عراق میگیرید در سیستم گذرنامه ثبت میشود که شما فقط اجازه دارید کشور را به مقصد عراق ترک کنید. حتی اجازه پروازهای دو سفره هم نمیدهند. (مثلا پروازی که ابتدا از تهران به استانبول و سپس از استانبول به عراق برود)
نقل قول  

آفلاین alirezazz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-01-2015, 06:32 PM
سلام دوستان، من چون خودم این مشکل رو داشتم گفتم سریع تجربه‌ خودمو بنویسم اینجا تا دوستان استفاده کنن،
من می‌خواستم پاس بگیرم فقط پاس، در ۶ ماه ۲دوم فرجه هم هستم
۲روز پیش رفتم دانشگاه بخش نظام وظیفه، گفتم می‌خوام برم ارمنستان امتحان آیلتس بدم، مسئولی هم که اونجا نشست بود ۲تا فرم بمن داد و یه فیش ۲هزقرتمقنی رو واریز کردم به حساب بانک ملی‌، بعدش اینرو تایپ کردو‌ رفتم پیش رئیس دانشگاه امضا گرفتمو مهر کردو‌ بعدشم کارای دبیرخون. ( اینجا کارم تو اونی تمام شد).
نامهرو بردم نظام وظیفه استان آونهم یه فرم داد مشخستمو نوشتمو یه لیست داد که مدارکو تکمیل کنمو واسشون بیارم، یه حساب باز کردم تو بانک قوامین، ۱۶.۵ میلیون ریختم، پوشهٔ آبی اینجور چیزارو گذشتم روشو بردم دوباره نظام وظیفه. کاراشو اونجا انجام دادن منو فرستادن ادارهٔ گذرنامه. سرهنگ اونجا یه نامه بهم دادو بردم پولیس ۱۰ و مدارکو فرمرو کارای پاس رو انجام دادم و گفتن تا ۵ روز دیگه پاس میاد دم خونه.
نتیجه: اصلا کقری به ۶ ماه اولو ۲دوم ندران. نترسید کلا ۱ هفته شاید طول بکشه این پروسه تا پاس بیاد
نقل قول  

آفلاین irandv
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-01-2015, 04:38 PM
با عرض سلام
آیا یک سرباز که قبلا گذرنامه داشته و الان سربازه میتونه از کشور خارج بشه؟

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (23): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 23 بعدی »