عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-03-2018, 02:43 PM
(03-03-2018, 10:01 AM) نوشته: سلام خوبید.من معافیت پزشکی گرفتم از نظر مچ پا و خیلیم مشکلی ندارم و دانشجوی مهندسی نفت هستم میخواستم بدونم محدودیتی برای استخدامی شرکت نفت دارم یا نه؟؟ممنونم پاسخ بدید.

سلام
بستگی به سمت شما دارد محدودیت فیزیکی و مساله معافیت پزشکی ارتباط مستقیم با شغل دارد، مثلا فردی که معافیت پزشکی به دلیل ضعف بینایی گرفته است، طبق قانون نمیتواند به عنوان نگهبان بانک استخدام شود، اما قطعا میتواند مدیر یا مسئول شود یا حتی در بادجه ها کار کند و منعی نیست، این موضوع را بسط دهید به صنعت نفت.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-03-2018, 08:23 PM
(03-01-2016, 12:52 PM) نوشته: سلام من الان پیش دانشگاهی هستم وتازه فهمیدم م بخاطره اینکه فاکتور ۷خونم کمه میتونم معافیت پزشکی بگیرم ایا بدابرای من مشکلی ایجاد نشه در استخدام در صنایع و کارنجات و دولت؟ ممنون یشم راهنماییم کنید

قانون کلی دراستخدامات دولتی این هست که اولویت اول باخاوادههای شهداوجانبازان وبعداکارت پایان خدمت وکفالت میباشد.مطمئنامعافیت پزشکی رودراستخدامهای دولتی مردودوقبول نمیکنن.توفکرمیکنی ادم سالم رومیزارن کنارادم ناسالم رواستخدام میکنن؟حتی مشاغل خصوصی هم به معافیت پزشکی گیرمیدن وقبول نمیکنن.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-04-2018, 06:34 PM
سلام من آسم دارم 3 ماه دارم خدمت میکنم آسم متوسط دارم ... و پادگانی ک خدمت میکنم هواش الودس خاکه
خواستم بدونم معاف از رزم میکنن یا معاف
و آیا امکان داره معاف از رزم کنن و محل خدمت منو عوض کنن بیارن مثلا نزدیک خونه ؟؟؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-04-2018, 09:18 PM
(16-04-2018, 06:34 PM) نوشته: سلام من آسم دارم 3 ماه دارم خدمت میکنم آسم متوسط دارم ... و پادگانی ک خدمت میکنم هواش الودس خاکه
خواستم بدونم معاف از رزم میکنن یا معاف
و آیا امکان داره معاف از رزم کنن و محل خدمت منو عوض کنن بیارن مثلا نزدیک خونه ؟؟؟

سلام
معاف دائم خواهید شد.

بند 21:
آسم به شرط اثبات كلينيكي و پاراكلينيكي و داشتن سوابق درماني باليني ( FEV1 کمتر از 50درصد) :
الف) با اختلال عملكرد تنفسي متوسط و يا بيشتر : معاف دائم
ب) در نوع خفيف و آلرژيهاي تنفسي : معاف از خدمات رزمي
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-04-2018, 11:20 AM
معافي اعصاب نگيرين، درست فكر كنيد كه داريد با خودتون چي كار ميكنيد ،

حتي ويديوكلوپ هم بهتون فيلم نميده ??چه برسه به ويزا كاري
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-04-2018, 01:07 PM
سلام

وسواس فکری داشته باشیم معافیت بگیریم مشکل ساز نمیشه بعدا برامون؟؟

ممنون از پاسخ ها
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

26-04-2018, 03:08 PM
(26-04-2018, 01:07 PM) نوشته: سلام

وسواس فکری داشته باشیم معافیت بگیریم مشکل ساز نمیشه بعدا برامون؟؟

ممنون از پاسخ ها

سلام
چند وقتی است که اخبار استخدامی‌ها را پیگیری می‌کنم. عموم استخدامی‌های دولتی به صراحت اعلام کرده‌اند که از استخدام افرادی که معافیت پزشکی دارند معذور هستند.
اگر قصد استخدام شدن در اداره ها و سازمان های دولتی را دارید و اگر امید به استخدام دارید از خیر معافیت پزشکی بگذرید و سربازی خود را به اتمام برسانید و کارت پایان خدمت دریافت کنید.
اگر قصد کار در بازار آزاد دارید که بحث آن جدا است.
محک
نقل قول  

آفلاین فرید 1388
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-05-2018, 02:32 PM
سلام
من از سال ۸۸ فهمیدم صرع دارم و الانم ۳ ماه خدمتم و میخوام از طریق بهداری یگانم اقدام به معافی کنم از سال ۸۹ هم گواهینامه رانندگی دارم و سال ۹۴ هم تمدید ۱۰ ساله کردم. میخواستم ببینم اگه معافی بگیرم ممکنه گواهینامه من باطل بشه؟؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

11-05-2018, 08:50 PM
(11-05-2018, 02:32 PM)فرید 1388 نوشته: سلام
من از سال ۸۸ فهمیدم صرع دارم و الانم ۳ ماه خدمتم و میخوام از طریق بهداری یگانم اقدام به معافی کنم از سال ۸۹ هم گواهینامه رانندگی دارم و سال ۹۴ هم تمدید ۱۰ ساله کردم. میخواستم ببینم اگه معافی بگیرم ممکنه گواهینامه من باطل بشه؟؟

طبق تبصره 3 افراد مبتلا به صرع مسلم اجازه دریافت گواهینامه ندارند.

اگر گواهینامه شما ابطال نشود نیز شما باید در نظر داشته باشید که اگر خدایی ناکرده اتفاقی بیافتد بیمه هیچ مسئولیتی را بر عهده نخواهد گرفت.
و با شما همانند فرد بدون گواهینامه رفتار خواهد شد.
البته این بدترین سناریو است و برای همین از مجاری قانونی پیگیر باشید که خدایی ناکرده اتفاق بدی نیافتد.
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-06-2018, 02:10 PM
باعرض سلام 15سال پیش معافیت اعصاب وروان شدم ولی براگرفتن کارت پایان هیچ اقدامی نکردم الان میخام پاسپورت بگیرم سن ام 40سال وبه ترکیه سفرکنم دوتاسوال داشتم اول کارت ام چجوری سریع بگیرم ودومین سوالم این پاسپورت به من میدن یاشرایط خواستی داره البته برای کارتم ازحوضه نظام وظیفه اقدام کردم با تلاش زیادتونستم معافیت پزشکی ام بهشون نشون بدم ولی برگه تسویه پادگان اومیخاستن به پادگان مراجعه کردم دیدم پادگان اتوبان شده توحوضه نظام وظیفه رفتم گفتن اون موقع سیستم کامپیوتری نبوده پرونده ای بودکه الان همش روازبین بردیم من چیکاربایدبکنم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »