عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-08-2017, 08:32 PM
(23-08-2017, 10:26 PM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشید من چشمم مشکل داشت عمل کردم خیلیا ب من میگن ک اگه معافی بگیرم کار دولتی نمیتونم بگیرم من توی ای استخدام بیشترشون زدن  ک معافیت غیر پزشکی بنظرتون برم سربازی؟

سلام
قانونا نباید برای استخدام افرادی که معافیت پزشکی دارند به جز موارد خاص (همانند مشکلات جسمی برای فردی که قصد دارد محافظ بانک شود) مشکلی پیش بیاید.
اما دو مساله را در نظر داشته باشید
1. به هر حال برای استخدام باید وضعیت جسمانی شما تایید شود.
2. شما عمل کرده‌اید و رسما دیگر نمی‌توان برای معافیت اقدام کرد (البته اگر اشتباه نکنم برای عمل بیماری‌های خاصی تا 6 ماه پس از عمل نیز می‌توان برای معافیت اقدام کرد).

به نظر من بهتر است به سربازی بروید هرچند تعداد استخدامی‌ها پایین است و قبولی در آن‌ها اصلا راحت نیست. باز هم با سایر افراد مشورت کنید و به جمع‌بندی برسید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین madn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2017, 12:46 PM
(11-12-2016, 03:18 AM)مهمان نوشته: با سلام و خسته نباشین ، بنده دانشجوی کارشناسی هستم و تو فکر انصراف برای خوندن یه رشته ی دیگه! 
آیا زمانی که انصراف دادم و مدرکم شده دیپلم میتونم از معافیت پزشکی استفاده کنم ؟ ( نمره ی جمع چشام به 8 میرسه، تو قانون امسال دیدم نوشته :مدرک دیپلم ،نمره مجموع 8 ) 
یه سوال دیگه ! زمانی که من دانشجو هستم و فارغ التحصیل نشدم یعنی هنوز لیسانسمو ندارم اگه دفترچه بفرستم مدرکم چی حساب میشه؟؟

بستگی داره چند ترم و چند واحد گذرونده باشید. تا جایی که یادمه اگه موقع انصراف نیمی از واحدها رو گذرونده باشید بهتون مدرک کاردانی تعلّق می‌گیره که قوانین معافیتش با دیپلم فرق می‌کنه. جزئیات دقیق‌تر رو راجع به وضعیت‌تون هنگام انصراف می‌تونید از دانشگاه بپرسید.
نقل قول  

آفلاین mamadw700
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-09-2017, 10:24 AM
سلام. من معافیت پزشکی بخاطر قلبم گرفتم. البته تو یگان اقدام کردم. الان دوتا سوال واسم پیش اومده
1 - امکان اینکه در آینده معافیتم لغو بشه وجود داره ؟
2- آیا من بلافاصله بعد از اومدن کارت معافیت میتونم برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم  ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

30-09-2017, 10:31 AM
(30-09-2017, 10:24 AM)mamadw700 نوشته: سلام. من معافیت پزشکی بخاطر قلبم گرفتم. البته تو یگان اقدام کردم. الان دوتا سوال واسم پیش اومده
1 - امکان اینکه در آینده معافیتم لغو بشه وجود داره ؟
2- آیا من بلافاصله بعد از اومدن کارت معافیت میتونم برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم  ؟

سلام
1- خیر.
2- بله.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

30-09-2017, 03:27 PM
(30-09-2017, 11:04 AM)Seiten_Devil90 نوشته: سلام و روز بخیر
من میخوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم که 3تا بیماری دارم:
1Big Grinسک کمر
on the obtained cuts,there is disk bulging at L5-S1 level
2:زانوم استخوان اضافه داره جلوش
ضایعه لیتیک با حدود اسکلروتیک در مجاورت کورتکس مدیال و پروگزیمال تیبیا مشهود است می تواند ضایعات چون chondromyxoid fibroma یا nonossifying fibrana را مطرح نماید.فاصله مفصلی طبیعی است.
3.پوستم مشکل داره.یعنی جوش میزنه مثل آبله مرغون البته از بچگی گرفتم و الان خیلی کمتر شده ولی هنوز میزنه.جاهای کندن جوشام هم همش مونده و یا مثل گوشت اضافه شده یا مثل گودال رفته تو
میخواستم بدونم اول اینکه میشه من برای هر 3تا مشکل اقدام کنم؟و این که آیا معاف میشم؟

سلام
.1
بند 2:
انواع هرني ديسكال يا Extrusion ديسک : معاف دائم ( در مورد بيماران عمل نشده ،انجام MRI ستون فقرات در مراكز درماني نظامي و يا دانشگاهي ضروري مي باشد و مواردي كه ممنوعيت داشته باشد از ميلوگرافي استفاده شود )
بند 3:
protrusion) ) ،برجستگي(Bul ging) يادهيدراتاسيون ديسكال همراه با علائم باليني ياندول اشمورل : معاف از خدمات رزمي
بند 4:
لامينکتومي با عمل جراحي همراه با سوابق مستند کلينيکي و پارا کلينيکي : معاف دائم

تبصره: ديسکتومي به روش ليزر که براي برجستگي(Bul ging) خفيف ديسک انجام شده است : معاف از خدمات رزمي
بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب

3. لینک زیر را مطالعه کنید.
بخش سوم : بيماري هاي پوست و بافت هاي زير پوست

برای هر سه مورد می‌توان اقدام کرد، احتمالا معاف از رزم می‌شوید.
محک
نقل قول  

آفلاین pedrammax
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-11-2017, 07:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2017, 07:58 PM توسط pedrammax.)
سلام. من 10 ماه هست که در حال خدمت سربازی هستم، 9ماه دیگه دارم، به شدت اوضاع بدی دارم از لحاظ روحی . میخوام معافیت اعصاب و روان بگیرم، یا معافیت دندان کمتر از 14 عدد، چونکه پوکی استخوان هم دارم و عکس های دندان هام نشون میده 80% اونها باید عصب کشی بشه یا کشیده بشه،چونکه از داخل خالی هستند و به آب گرم و سرد حساسیت شدید پیدا کردم و روز به روز بیشتر میشه.
حالا من اگر معافیت اعصاب بگیرم قطعاً نیازی به استخدام دولتی ندارم چونکه حرفه ام تدوین حرفه ای و ساخت کلیپ عروسی و موزیک ویدئو هست. پس در گرفتن پاسپورد و ویزا به مشکل بر نمیخورم؟ و میتونم شرکت هم ثبت کنم؟
اگر در مورد دندان هم چیزی میدونید و بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-12-2017, 07:19 PM
من معافیت ضعیفی چشم گرفتم و با اینکه هیچ مشکلی تو دید نداشتم و مهندسی عمران دارم و تخصص در زمینه کامپیوتر و......ولی زندگیم نابود شد.هر جایی که میرم به خاطر معافیت ردم میکنن.در نهایت ارایشگاه دارم ولی تمام ارزوهام دود شد رفت هوا.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-12-2017, 12:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2017, 10:31 AM توسط Babak.)
سلام
می‌خواستم بدونم بده اعتراض زدن به رأی شورای پزشکی‌ روند چجوری می‌شه؟
باید ۱بر دیگه بریم پیش پزشک بیمارستان یا اینکه مستقیم میریم شورای عالی پزشکی‌؟
کسیی‌ که تجربهٔ اعتراض زدن دارن لطفا کمک کنن
و مهمتر از همه اینکه آیا کسی‌ از اعتراض زدن نتیجیی‌ گرفته؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

10-12-2017, 10:10 PM
(10-12-2017, 12:22 AM) نوشته: سلام
می‌خواستم بدونم بده اعتراض زدن به رأی شورای پزشکی‌ روند چجوری می‌شه؟
باید ۱بر دیگه بریم پیش پزشک بیمارستان یا اینکه مستقیم میریم شورای عالی پزشکی‌؟
کسیی‌ که تجربهٔ اعتراض زدن دارن لطفا کمک کنن
و مهمتر از همه اینکه آیا کسی‌ از اعتراض زدن نتیجیی‌ گرفته؟

سلام
بله باید اعتراض کنید و نیازی به پزشک نیست، صرفا به شورای عالی پزشکی ارجا داده می‌شوید.
احتمال معاف شدن وجود دارد، اما تضمینی نیست.
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-12-2017, 01:40 PM
سلام من ٢٠سالمه و يه ترم ديگه درسم تموم ميشه الان قند خون گرفتم و ميتونم معاف بشم ولي رشته من شيمي هست و ميترسم تو پالايشگاه ها اجازه كار بهم ندن الان موندم توي ٢راهي ك چيكار كنم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 بعدی »