عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General آموزشگاه های معتبر برای GRE General

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای GRE General
غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-09-2014, 12:59 PM
(07-09-2014, 11:54 AM)'blueroze' نوشته: خیلی خیلی ممنون از راهنمایتون. من تازه سروع کردم به خوندن official ets توی writting خیلی گیج میزنم .متاسفانه کلاسهای اقای برزابادی پر شد[img]images/smilies/sad.gif[/img] و متاسفانه کلاسهای اقای رستمی رو هم پیدا نمیکنم. 

کلاس های دکتر لزگی هم من شنیدم
البته اطلاعاتم به روز نیست[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-09-2014, 08:28 PM
(07-09-2014, 11:54 AM)'blueroze' نوشته: خیلی خیلی ممنون از راهنمایتون. من تازه سروع کردم به خوندن official ets توی writting خیلی گیج میزنم .متاسفانه کلاسهای اقای برزابادی پر شد[img]images/smilies/sad.gif[/img] و متاسفانه کلاسهای اقای رستمی رو هم پیدا نمیکنم. 

سلام
اگه کلاسهای ایشون پر شده به نظر من خودتون مطالعه کنید. وقتتان هم خیلی کمه به نظرم تمام وقت هم باید برای جی آر ای وقت بذارید. به عنوان یک امتحان ساده حسابش نکنید چون ایشون یک ابر امتحان هستند.
سطح رایتینگ و سوالات هم با آیلتس کاملا متفاوته. رایتینگ تا میتونید نمونه هاشو از همان کتاب آفیشال بخوانید.
امیدوارم موفق باشید.Smile
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

10-09-2014, 12:44 PM

سلام 
چیز خاصی از دست ندادید که نگران باشید. خودتون سعی کنید. گاهی در وقت کم خیلی بهتر میشه نتیجه گرفت. برنامه داشته باشید. جزوات سابق برآبادی هم که همه جا اسکنش یافت میشه. تو اینترنت یا کتابخونه اینجا سرچ کنید. من دیدم  85 درصد لغات 1100 و مثالهاشم نمیگم از کجاست که تبلیغ منفی نشه. بشینید تست های کرک و کاپلان و ETS و بارونز رو برای وربال بزنید و ریاضی رو هم خوب بخونید. رایتینگ رو کی لنگ نمیزنه؟ شما رو چیزی وقت بزار که زمان کم میبره و نتیجه بهتری بهت میده. مشخصه که  در این زمان کم نمیشه استاد وربال و رایتینگ شد. کلاس زمان زیادی ازت میکشه.بازم هرطور مایلی.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

02-10-2014, 12:26 AM
تو سایت دکتر زنگنه نوشته 20 جلسه واسه وربال. تو این 20 جلسه معجزه ی خاصی میشه یا اگه به صورت self stufy کتاب مثلا meriam webster vocabulary builder که ریشه ها رو یاد میده خونده بشه هم همون کارکرد رو داره؟
کلاس کلا چه کار خاصی انجام میشه؟   
نقل قول  

آفلاین blueearth
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-10-2014, 01:08 AM
(02-10-2014, 12:26 AM)'salazar716' نوشته: تو سایت دکتر زنگنه نوشته 20 جلسه واسه وربال. تو این 20 جلسه معجزه ی خاصی میشه یا اگه به صورت self stufy کتاب مثلا meriam webster vocabulary builder که ریشه ها رو یاد میده خونده بشه هم همون کارکرد رو داره؟
کلاس کلا چه کار خاصی انجام میشه؟   

والا اگر جزواتشون رو ببینید متوجه میشید که خیلی نسبت به منابع موجود شاهکار نیست البته من خودم کلاس ایشون رو شرکت نکردم ولی جزواتشون رو تقریبا دیدم ....میدونید کلا ما ایرانیا عادت به این داریم که تنهایی نمیتونیم خوب درس بخونیم من خودم اینجوریم ...به نظر من اگر شما هم جزو همین دسته اید سعی کنید در قدم اول به جای اینکه پولتون رو صرف کلاس بکنید با یکی دو نفر مچ بشید بخونید..
نقل قول  

آفلاین pegetive
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-03-2015, 12:22 PM
بچه ها کسی تو شیراز کلاس gre سراغ داره؟؟؟
ممنون میشم بهم معرفی کنین.
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-04-2015, 11:20 PM
من کلاسهای موسسه زنگنه را هم برای آیلتس و هم برای جی آر ای شرکت کردم و به هیچ وجه راضی نبودم ، بهترین کار برای جی آر ای و جی مت ، خواندن کتابهای منهتن و بارونز میباشد . اشتباه من را مرتکب نشوید . کلی پولم هدر رفت .
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-04-2015, 01:58 PM
سلام 

کلا برای این آزمون ها کلاس رفتن اشتباهه خصوصا اگر فرد توانمدی هستید و خودتون میتونید با یک برنامه ریزی درست به خودتون آموزش بدید. در این کلاس ها عمدتا افراد کند مانع از پیشرفت به موقع شما خواهند شد و علاوه بر اینکه هزینه هدر میره زمان رو هم نمیتونید درست مدیریت کنید. حتما چند کتاب مرجع مناسب انتخاب کنید و خودتون رو عادت بدید که در روز 2-3 ساعت روی موارد آزمون متمرکز بشید. مطمئن باشید در کلاس کار خاصی انجام نمیشه و همونایی که باید زحمت بکشید بخونید و بفهمید به شما ارائه میشه. 

موفق باشید

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین fatima204
نقل قول

21-06-2015, 04:41 PM
دوستان یه سوال ایا واجبه برای جنرال حتما کلاس رفت؟ ممنونم
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 10
21-06-2015, 08:32 PM
(21-06-2015, 04:41 PM)'fatima204' نوشته: دوستان یه سوال ایا واجبه برای جنرال حتما کلاس رفت؟ ممنونم

سلام،
به هیچ عنوان...
با مطالعه تجربیات دوستان تو فروم و منابع پیشنهادی و مشاهده ویدیوهای معرفی شده، خودتون به تنهایی میتونید نمره خوبی بگیرید.
موفق باشید Smile
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »