عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General آموزشگاه های معتبر برای GRE General

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای GRE General
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Exclamation  01-04-2014, 09:48 PM
(01-04-2014, 09:30 PM)'Madridista' نوشته: سلام
از دوستان کسی میتونه آموزشگاه خوب برای آزمون GRE معرفی کنه؟

سلام. شما زحمت خوندن چند پست قبلي رو بكشي. هرچي پرنام و نشان تو اين تهران بود آورديم.بازم هست البته
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-04-2014, 01:22 AM
(01-04-2014, 09:48 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام. شما زحمت خوندن چند پست قبلي رو بكشي. هرچي پرنام و نشان تو اين تهران بود آورديم.بازم هست البته

سلام
دوست عزیز آخه همه پست ها مال یک سال و نیم پیشه.
گفتم شاید آموزشگاه جدیدی دوستان اینجا رفته باشن،‌ بخوان تجربیاتشون رو بگن.
نقل قول  

آفلاین s.h
**
نقل قول

01-08-2014, 01:56 AM
سلام، آيا GRE General و GRE Revised General فرقى دارن؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-08-2014, 03:10 AM
's.h dateline='' نوشته: سلام، آيا GRE General و GRE Revised General فرقى دارن؟

سلام دوست خوب
ازمون جی ار ای از سال ۲۰۱۲ تغییر ساختار پیدا کرد و به ازمون ریوایسد شناخته شد پس کلا ازمون جی ار ای جنرالی که الان وجود دارد جی ار ای ریوایسد جنرال و جی ار ای ریوایسد سابجکت هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین s.h
**
نقل قول

01-08-2014, 06:25 PM
(01-08-2014, 03:10 AM)saaaaam نوشته:
سلام دوست خوب
ازمون جی ار ای از سال ۲۰۱۲ تغییر ساختار پیدا کرد و به ازمون ریوایسد شناخته شد پس کلا ازمون جی ار ای جنرالی که الان وجود دارد جی ار ای ریوایسد جنرال و جی ار ای ریوایسد سابجکت هست
مرسى دوست عزيز، يه سوال ديگه اينكه از طريق سايت سازمان سنجش واسه آزمون شركت كنم بهتره يا خود ets؟ من تنها تفاوتى كه ميبينم نحوه پرداخت هزينه س كه از طريق سنجش ميشه با كارتهاى عضو شتاب پرداخت كرد ولى خود ets ويزا كارت و .. ميخواد! و اينكه كلا انتخاب سازمان سنجش به جاى بقيه مراكز چه مزيتى داره؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-08-2014, 06:31 PM
(01-08-2014, 06:25 PM)'s.h' نوشته: مرسى دوست عزيز، يه سوال ديگه اينكه از طريق سايت سازمان سنجش واسه آزمون شركت كنم بهتره يا خود ets؟ من تنها تفاوتى كه ميبينم نحوه پرداخت هزينه س كه از طريق سنجش ميشه با كارتهاى عضو شتاب پرداخت كرد ولى خود ets ويزا كارت و .. ميخواد! و اينكه كلا انتخاب سازمان سنجش به جاى بقيه مراكز چه مزيتى داره؟

والا دوست خوبم 
بنظر من اگه هزینه دلاری که به سنجش می دهی کمتر از خرید ویزا کارت و پرداخت با ان هست خوب پرداخت هزینه با شتاب راحت تر هست و اینکه تفاوتی در نحوه ثبت نام وجود ندارد هر دو را سنجش برگذار می کند و اینکه اگر ازمون کنسل بشه بلاخره سنجش را میشه پیگیری و پول را پس گرفت ولی مراکز دیگر بعید هست و یا حداقل خیلی سخته
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
01-08-2014, 08:52 PM
(01-08-2014, 06:25 PM)'s.h' نوشته: مرسى دوست عزيز، يه سوال ديگه اينكه از طريق سايت سازمان سنجش واسه آزمون شركت كنم بهتره يا خود ets؟ من تنها تفاوتى كه ميبينم نحوه پرداخت هزينه س كه از طريق سنجش ميشه با كارتهاى عضو شتاب پرداخت كرد ولى خود ets ويزا كارت و .. ميخواد! و اينكه كلا انتخاب سازمان سنجش به جاى بقيه مراكز چه مزيتى داره؟

سنجش اصلا دخالتی در زمینه ثبت نام جی ار ای جنرال نداره. قبلا برای تافل ووچر می فروخت که الان اون کار را هم نمی کنه. 
نقل قول  

آفلاین blueroze
**
نقل قول

06-09-2014, 12:34 PM
سلام دوستان
Self Study بهتره یا شرکت در کلاس های آمادگی برای آزمون GRE؟ با توجه به اینکه من واسه اخر مهر می خوام امتحان بدم.
[align=right]در ضمن سطح زبانم در حد ایلتس 6.5 ..writing6.5وreading7...من قصد دارم واسه کلاسهای دکتر برزابادی اسم بنویسم.فقط واسه رایتینگ و وربال.در ضمن کلاسی که می خوام برم دو جلسه اخرش بعد از امتحان می افتهمنظور اینکه از 9 جلسه فقط 7 جلسه رو میرم. به نظر شما با توحه به وقت کمی که دارم جه کاری درسته self study یا کلاس؟
از دوستان کسی هست که با برزابادی کلاس برداشته باشه؟
[align=right]وقت زیادی برای انتخاب ندارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-09-2014, 01:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2014, 02:17 PM توسط ahmadpashaei.)
(06-09-2014, 12:34 PM)'blueroze' نوشته:
سلام دوستان
Self Study بهتره یا شرکت در کلاس های آمادگی برای آزمون GRE؟ با توجه به اینکه من واسه اخر مهر می خوام امتحان بدم.

در ضمن سطح زبانم در حد ایلتس 6.5 ..writing6.5وreading7...من قصد دارم واسه کلاسهای دکتر برزابادی اسم بنویسم.فقط واسه رایتینگ و وربال.در ضمن کلاسی که می خوام برم دو جلسه اخرش بعد از امتحان می افتهمنظور اینکه از 9 جلسه فقط 7 جلسه رو میرم. به نظر شما با توحه به وقت کمی که دارم جه کاری درسته self study یا کلاس؟
از دوستان کسی هست که با برزابادی کلاس برداشته باشه؟

وقت زیادی برای انتخاب ندارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

سلام.بستگی داره که قبلا چقدر براش خونده باشید،و اینکه چقدر بتونید در زمانی محدود رو خودتون اجبار بذارید و بخونید. به هرحال اگر فکر می کنید نمیتونید فشرده بخونید و یا آگاهی کمی از آزمون دارید کلاس میتونه بازدهی شما رو خیلی بالا ببره به شرطی که واقعا تمام تکالیف رو به نحو احسنت انجام بدین. ایشون در کلاساشون فشار بسیار زیادی میارن و کار سختیه که خیلی خوب تمام تکالیف رو انجام بدین.نمیشه گفت کدوم بهتره ولی از نظر اطلاعات دادن من بخاطر شناختم راهنمایی کردم و شمایید که باید تصمیم بگیرین. من بودم با توجه به تنبلی و نیز هزینه معقول کلاساشون می رفتم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین blueroze
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-09-2014, 11:54 AM
خیلی خیلی ممنون از راهنمایتون. من تازه سروع کردم به خوندن official ets توی writting خیلی گیج میزنم .متاسفانه کلاسهای اقای برزابادی پر شد[img]images/smilies/sad.gif[/img] و متاسفانه کلاسهای اقای رستمی رو هم پیدا نمیکنم. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »