عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-07-2016, 02:47 PM
(08-07-2016, 12:55 PM)ehsan2030 نوشته: سلام
دوستان کسی
درمورده آموزشگاه ایران_کمبریج اطلاعاتی داره؟
چجور آموزشگاهی هست؟
من ثبت نام کردم اونجا!

سلام

اول ثبت نام می فرمایید بعد در مورد کیفیتش تحقیق می کنید؟!

اینجا یه آموزشگاه عادی هست که دلیل شناخته شده بودنش بیشتر به دلیل کلاس های زبان دانمارکی اش هست...
یکی از ویژگی های اون هم این هست که همیشه از جدیدترین متد آموزشی هر زبان بهره میبره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین ehsan2030
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-07-2016, 03:24 PM
(08-07-2016, 02:47 PM)Matinking نوشته: سلام

اول ثبت نام می فرمایید بعد در مورد کیفیتش تحقیق می کنید؟!

اینجا یه آموزشگاه عادی هست که دلیل شناخته شده بودنش بیشتر به دلیل کلاس های زبان دانمارکی اش هست...
یکی از ویژگی های اون هم این هست که همیشه از جدیدترین متد آموزشی هر زبان بهره میبره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
مدرکی که میده به درد یعنی نمیخوره ؟چون میگید عادیه!
شما کدوم آموزشگاه خوب سراغ دارید نزدیکای ولی عصر،انقلاب ،میدان فاطمی ،مطهری باشه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-07-2016, 03:32 PM
(08-07-2016, 03:24 PM)ehsan2030 نوشته: مدرکی که میده به درد یعنی نمیخوره ؟چون میگید عادیه!
شما کدوم آموزشگاه خوب سراغ دارید نزدیکای ولی عصر،انقلاب ،میدان فاطمی ،مطهری باشه؟

سلام

مدرک هیچکدوم از این آموزشگاه ها "عملا" به درد نمی خوره...
شما باید برای آموزش اصولی (اگر نیاز دارید) برید آموزشگاه و بعد برید سراغ certification توانایی هاتون به کمک آزمون های رسمی و شناخته شده (مثل TOEFL و IELTS)... این مدارک هستند دانش زبانی شما رو نشون میدن...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین ehsan2030
**
نقل قول

08-07-2016, 03:35 PM
(08-07-2016, 03:32 PM)Matinking نوشته: سلام

مدرک هیچکدوم از این آموزشگاه ها "عملا" به درد نمی خوره...
شما باید برای آموزش اصولی (اگر نیاز دارید) برید آموزشگاه و بعد برید سراغ certification توانایی هاتون به کمک آزمون های رسمی و شناخته شده (مثل TOEFL و IELTS)... این مدارک هستند دانش زبانی شما رو نشون میدن...

براتون آرزوی موفقیت دارم
شما ایلتس دارید یا تافل؟
شما کدوم آموزشگاه رفتید که خوب بوده از نظرتون؟
میشه شرح بدید؟
آخه مدرک مهم هست برام،و اینجا بهم گفتن مدارکشون بین المللی  هست!
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

09-07-2016, 10:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-07-2016, 11:41 PM توسط automotive.)
(08-07-2016, 03:35 PM)ehsan2030 نوشته: شما ایلتس دارید یا تافل؟
شما کدوم آموزشگاه رفتید که خوب بوده از نظرتون؟
میشه شرح بدید؟
آخه مدرک مهم هست برام،و اینجا بهم گفتن مدارکشون بین المللی  هست!

Matinking در پاسخ شما به این موضوع اشاره کردند، من تکرار مکررات میکنم.
شما باید یا در امتحان TOEFL شرکت کنید یا IELTS.
از نظر دانشگاه مقصد فقط این آزمون ها معتبر هستند و مدرک بین المللی زبان نمیتواند نیاز های پذیرش دانشگاه را برطرف کند و پرونده شما رد میشود یا در بهترین حالت پذیرش مشروط دریافت میکنید تا زمانی که نمره ی مورد نظر را در یکی از آزمون های ذکر شده بدست نیاورید حق شرکت در کلاس های دانشگاه را ندارید و بعد از زمان معینی اخراج خواهید شد.
هزینه، تنش و مسائل محیطی باعث میشود که توصیه همیشه شرکت کردن در این امتحان ها در وطن باشد.
برای امتحان ها، دوستان به صورت خودخوان آماده میشوند.
آن ها از این راه درآمد دارند، چرا باید اصل موضوع را به شما بگویند، اصلا مدرک ان ها بین المللی، دانشگاه مقصد این مدرک را قبول نخواهد داشت، بدون شک، آنها فقط IELTS یا TOEFL یا هردو را قبول دارند و شما باید در یکی از این آزمون ها شرکت کنید.
برای راهنمایی بیشتر موضوعات زیر را مشاهده کنید.
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS
آزمون iBT
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین ehsan2030
**
نقل قول

10-07-2016, 12:54 AM
(09-07-2016, 10:04 PM)automotive نوشته: Matinking در پاسخ شما به این موضوع اشاره کردند، من تکرار مکررات میکنم.
شما باید یا در امتحان TOEFL شرکت کنید یا IELTS.
از نظر دانشگاه مقصد فقط این آزمون ها معتبر هستند و مدرک بین المللی زبان نمیتواند نیاز های پذیرش دانشگاه را برطرف کند و پرونده شما رد میشود یا در بهترین حالت پذیرش مشروط دریافت میکنید تا زمانی که نمره ی مورد نظر را در یکی از آزمون های ذکر شده بدست نیاورید حق شرکت در کلاس های دانشگاه را ندارید و بعد از زمان معینی اخراج خواهید شد.
هزینه، تنش و مسائل محیطی باعث میشود که توصیه همیشه شرکت کردن در این امتحان ها در وطن باشد.
برای امتحان ها، دوستان به صورت خودخوان آماده میشوند.
آن ها از این راه درآمد دارند، چرا باید اصل موضوع را به شما بگویند، اصلا مدرک ان ها بین المللی، دانشگاه مقصد این مدرک را قبول نخواهد داشت، بدون شک، آنها فقط IELTS یا TOEFL یا هردو را قبول دارند و شما باید در یکی از این آزمون ها شرکت کنید.
برای راهنمایی بیشتر موضوعات زیر را مشاهده کنید.
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS
آزمون iBT
با احترام
لطف کردین پاسخ دادین 
دوستان عزیز 
اگه سوالی نکته ای انتقادی پیشنهادی دارند
بسیار بسیار خوشحال خواهم شد 
هرچی که به ذهنتون خطور میکنه یا میرسد رو برام بنویسید
نقل قول  

آفلاین keyvanm
**
نقل قول

23-07-2016, 01:22 PM
سلام دوستان ...من واقعا دارم کلافه میشم یعنی توی این تهران هیچ  کس یه استاد خوب ایلتس که خصوصی تدرس کنه نمیشناسه؟ من فعلا به رسپینا تاک رسیدم شنیدم تمرکز روی مکالمه  داره...یه استاد دیگه هم هست استاد عطایی برای یه دوره 5 ماه چهار و نیم میلیون میگیره..م الان دو تا موسسه عوض کردم ...در مورد موسسه عبادی هم کسی نظری نداره؟ دوستان اگه واقعا با یه استاد خوب ایلتس رو گذرونید یا موسسه خوب خواهشا همه نظر بدین...ثواب داره بخدا اخه همه میگن ما خوبین..ولی تجربه شما دوستان خیلی با ارزش تر هست ممنونم از همتون
نقل قول  

آفلاین sharif
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-08-2016, 11:32 AM
(08-07-2016, 12:55 PM)ehsan2030 نوشته: سلام
دوستان کسی
درمورده آموزشگاه ایران_کمبریج اطلاعاتی داره؟
چجور آموزشگاهی هست؟
من ثبت نام کردم اونجا!
سلام من نکته مثبتی در این آموزشگاه نمیبینم این در این موسسه یه سری کلاس فشرده دارن برای انگلیسی  که اگر اونها رو میرید باید مراقب باشید که اصلا استاندارد نیست .
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

02-08-2016, 11:39 AM
(02-04-2016, 07:57 PM)raminz نوشته: ما هم اونجا اینترچنج خوندیم ولی همونطور که گفتم خیلی بر اساس کتاب نیست. بیشتر رو اسپیکینگ و گرامر کار میشه و موضوعات مختلف. از این نظر که بقیه کتابها ممکنه بهتر باشن، نگران نباش.

تافل هم به نظرم کلاس احتیاج به کلاس نداره. با همین منابع موجود راحت میشه بالای 100 شد چون عملاً کلاسا به شما چیزی یاد نمیدن و وقت تلف کردنه. من حدود 4.5 ماه وقت گذاشتم.

سلام دوست عزیز 

ممکنه بگید مطالعه تون  رو برای تافل با کدوم کتابها آغاز کردید ؟ من الان در مرحله شروع منابع هستم و سطحم رو در موسسه ها بالا بردم . اصلا از منابع تافل اطلاعات کافی ندارم . ممکنه بگید  از کدوم منابع شروع کنم ؟
سوال بعدیم هم در مورد اسپیکینگ هست این که به نظرتون به چه تعداد تاپیک باید مسلط باشیم تا بتونیم نمره بالا بگیریم ؟
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

02-08-2016, 12:49 PM
(02-08-2016, 11:39 AM)sharif نوشته: سلام دوست عزیز 

ممکنه بگید مطالعه تون  رو برای تافل با کدوم کتابها آغاز کردید ؟ من الان در مرحله شروع منابع هستم و سطحم رو در موسسه ها بالا بردم . اصلا از منابع تافل اطلاعات کافی ندارم . ممکنه بگید  از کدوم منابع شروع کنم ؟
سوال بعدیم هم در مورد اسپیکینگ هست این که به نظرتون به چه تعداد تاپیک باید مسلط باشیم تا بتونیم نمره بالا بگیریم ؟

سلام،

والا من برای ریدینگ و لیسنینگ با لانگمن ادیشن 2 و دلتا شروع کردم که برای آشنایی اولیه به نظرم خوب بودن. برای لغت هم کتاب essential خوندنش ضروریه. کتاب و منبع باز هم هست ولی برای شروع اینا میتونن خوب باشن. (لانگمن ادیشن 3 هم داره که سطحش بالاتر از ادیشن 2 هست و واسه همین برای شروع توصیه نمیشه)

برای رایتینگ و اسپیکینگ هم ویدیو های نوتفول رو فقط دیدم و کلاً کتابی نخوندم.

ببین برای سوال 1 و 2 اسپیکینگ نمونه سوالای موجود رو باید کار کرد و دلیل های خودتو براشون پیدا کنی. بعد  از یه مدت میبینی که برای سوالای مختلف میتونی از یه سری دلیل و پاسخ استفاده کنی و هرچقدر سوالا جدید باشن ولی باز همون جواب قبلیا به کار میان. پس ترجیحاً هرچی دستت میرسه رو جواب بده که با انواع سوالا آشنا باشی.
برای 3 تا 6 هم به نظرم T*P*O خیلی خوبه.
اینقدر باید اینارو تکرار کنی تا زبونت راه بیفته و روون حرف بزنی. اون موقع میشه انتظار یه نمره خوب تو اسپیکینگ داشت.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »