عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-04-2012, 05:40 PM
سلام و ممنون از پست مفید بالایی
به نظر شما قبول نکردن پیشنهاد شغلی(مربوط به بند 4) میتونه انجام بشه؟ یا مثلا مجبوریم دلایل منطقی برا رد این پیشنهاد کاری بیاریم؟

سپاس
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-04-2012, 05:53 PM
(14-04-2012, 05:40 PM)akbar_saeedi نوشته: به نظر شما قبول نکردن پیشنهاد شغلی(مربوط به بند 4) میتونه انجام بشه؟ یا مثلا مجبوریم دلایل منطقی برا رد این پیشنهاد کاری بیاریم؟
این مورد کاملا بستگی به دفتر کاریابی داره که شما به آنجا مراجعه می کنید، یعنی ممکنه واقعا کار پیدا بشه ولی چون شما با دفتر کاریابی هماهنگ هستید، پیدا شدن کار رو برای شما به اداره کار گزارش نکنه. به همین دلیل تاکید دارند دوستان که دفتر کاریابی تا حتی الامکان آشنا باشه یا شما رو یکی از دوستان معرفی کرده باشه به آنجا.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

14-04-2012, 11:04 PM
درود
البته باید هزینه ی پیدا کردن کار رو به کارآموزی بدید، البته بهتره بگم هزینه کار پیدا نکردن رو.این و حتما به کاریابی بگید که هزینه هاش رو پرداخت می کنید.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین reza1590
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-04-2012, 02:38 PM
با سلام من مدرک فوقم سال 87 گرفتم خدمتمم تازه تمام شده، امروز به یکی از کازیابی های شهرمون(اهواز) رفتم گفت باید 1 سال از پایان خدمتت گذشته باشه و 6 ماهم بعدش تو نوبت باشی واسه آزاد شدن مدرک فوق ......
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم چون فکر کنم چرت و پرت گفتن.....
نقل قول  

آفلاین javad1200
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-04-2012, 02:48 PM
(28-04-2012, 02:38 PM)reza1590 نوشته: با سلام من مدرک فوقم سال 87 گرفتم خدمتمم تازه تمام شده، امروز به یکی از کازیابی های شهرمون(اهواز) رفتم گفت باید 1 سال از پایان خدمتت گذشته باشه و 6 ماهم بعدش تو نوبت باشی واسه آزاد شدن مدرک فوق ......
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم چون فکر کنم چرت و پرت گفتن.....

ببین...بایستی حداقل شش ماه از پایان خدمت و حداقل شش ماه هم از فارغ التحصیلی گذشته باشید بعدا برید کاریابی ثبت نام کنید...شش ماه هم اونجا صبر کنید بعدش حله ! احتمالا اون بنده خدا خوابش میومده یه چی گفته یا تو فکر بوده !!! هر کی یه چیز میگه البته...شاید فردام همین قانونی هم که من میگم عوض شه !
نقل قول  

آفلاین azarr
**
نقل قول

30-04-2012, 11:40 AM
سلام.

اگه بعد 6 ماه فراغت از تحصیل بریم و مدرکه آزاد شه بعدش که برا شاغل شدن مشکلی پیش نمیاد؟

یه سوال دیگه؟ برا آزاد سازی فقط مهمه که تو طول این 6 ماه بیکار باشیم دیگه؟ یعنی اگه قبل این دوره 6 ماهه چند وقتی کار کرده باشیو بیمه رد شده باشه چی؟ مشکلی نیست که؟
زندگی زیبا نیست،

اجبار است.

لاجرم باید زیست........
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-04-2012, 02:40 PM
(30-04-2012, 11:40 AM)azarr نوشته: اگه بعد 6 ماه فراغت از تحصیل بریم و مدرکه آزاد شه بعدش که برا شاغل شدن مشکلی پیش نمیاد؟

یه سوال دیگه؟ برا آزاد سازی فقط مهمه که تو طول این 6 ماه بیکار باشیم دیگه؟ یعنی اگه قبل این دوره 6 ماهه چند وقتی کار کرده باشیو بیمه رد شده باشه چی؟ مشکلی نیست که؟
در مورد اول مدرک رسما یک سال بعد از روز فارغ التحصیلی آزاد میشه و پیدا کردن کار توسط خود شما پس از دریافت مدرک اصلی مشکلی نداره (مهر وزارت علوم رو هم زده باشید).
در مورد دوم شما از روز فارغ التحصیل شدن نباید شاغل باشید (یا متوجه بشن که کار دارید). اگر اون مدتی که کار کردید در دوره دانشجویی بوده مشکلی نداره.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین aliilab
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-05-2012, 08:45 PM
سلام دوستان
اینی که من اینجا میگم امیدوارم تجربه ای بشه برای آیندگان
من حدود 2.5 سال از مدرک لیسانسم و 3.5 سال از معافیتم میگذره. 6 ماه عدم کاریابیم هم چند روز پیش تموم شد. این رو هم بگم که 3 ماه پیش بره تعویض کارت معافیت اقدام کردم که روش تاریخ صدور رو 2 ماه پیش زده.
وقتی رفتم برای آزادسازی مدرک، طرف گفت کارت سربازی. منم از همه جا بیخبر کارت جدید رو دادم و اون هم گفت باید بری 10 ماه دیگه بیای. کارتت بره 2 ماه پیشه. من هم کپی کارت قدیم رو داشتم و هم رسیدی که بره تعویض کارت بود (هنوز 3-4 روز از اعتبارش باقی بود). خلاصه پدرم در اومد تا راضی شدن کا رو درست کنن. به طرف گفتم تو فکر کن اصلا این کارت جدید رو ندیدی.
درسی که میشه گرفت از این قضیه اینه که تا وقتی که ازتون کپی قبول میکنن و طرف نمیدونه کارتای قدیم اعتبار ندارن، از همون کپی قدیمی استفاده کنید. متاسفانه رو این جدیدا اصلا تاریخ معافیت رو نزده (حالا کی بخوان از مزایای کارت الکترونیک استفاده کنن خدا میدونه) و من که خوشحال میخواستم بره اولین بار از کارت جدید استفاده کنم، کلی خورد تو حالم و برام دردسر درست شد.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین سجاد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-05-2012, 03:38 PM
سلام دوستان
من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه شیراز هستم. در مورد آزاد کردن مدرک اقدام نکردم. واسه یه دانشگاه میخوام اپلای کنم، اینو جزو داکیومنتهای مورد نیاز خواستن:
  • certificates of your Master degree (with indication of credit system)
میتونم بدون آزاد کردن مدرک، فعلا یه ریز نمرات غیر رسمی به زبان انگلیسی از دانشگاه بگیرم و واسشون بفرستم؟ یا اینکه باید اصل مدرک رو داشته باشم؟ ضمنا این دانشگاه توی آلمانه. اگه میشه ریز نمرات غیر سمی رو گرفت، کسی از روند اداریش اطلاع داره؟ بازم نیاز هست به دارالترجمه رجوع کنم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

11-05-2012, 04:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2012, 04:12 PM توسط MaMi.)
(11-05-2012, 03:38 PM)سجاد نوشته: من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه شیراز هستم. در مورد آزاد کردن مدرک اقدام نکردم. واسه یه دانشگاه میخوام اپلای کنم، اینو جزو داکیومنتهای مورد نیاز خواستن:
  • certificates of your Master degree (with indication of credit system)
میتونم بدون آزاد کردن مدرک، فعلا یه ریز نمرات غیر رسمی به زبان انگلیسی از دانشگاه بگیرم و واسشون بفرستم؟ یا اینکه باید اصل مدرک رو داشته باشم؟ ضمنا این دانشگاه توی آلمانه. اگه میشه ریز نمرات غیر سمی رو گرفت، کسی از روند اداریش اطلاع داره؟ بازم نیاز هست به دارالترجمه رجوع کنم؟
ضمن عرض خوش آمد به شما جهت پیوستن به فروم Smile
- دوست من، شما با استفاده از ریزنمرات لاتین غیررسمی برای اکثر دانشگاه ها میتونید اپلای کنید، ولی بعضی از دانشگاه ها فقط ریزنمرات لاتین رسمی رو قبول دارند (به ویژه بعضی از دانشگاه های چند تا از کشورهای اروپایی مثل دانمارک)
- روند اداری مرسوم برای دریافت ریزنمره لاتین رسمی از دانشگاهی به دانشگاه دیگه فرق داره، فکر کنم که دانشگاه شیراز از دانشگاه هایی باشه که ریزنمرات لاتین (رسمی/غیررسمی) صادر میکنه، بنابراین در این مورد بهتره از دانشگاه محل تحصیلتون سوال کنید
- در صورتی که دانشگاه محصل تحصیل شما، ریزنمرات لاتین (رسمی/غیررسمی) صادر کنه، احتیاجی به مراجعه به دارالترجمه نیست
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 109 بعدی »