عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین miad.h
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,061
22-09-2018, 12:02 AM
سلام
من مدرک کارشناسی رو در سال ۸۹ گرفتم و بعد از اون پس از دو سال بیکاری سال ۹۲ کارشناسی ارشد رفتم و سال ۹۴ هم فارغ التحصیل شدم و تا به امروز بیکارم.
میخواستم هر دو مدرکم رو ازاد کنم.
یک نامه مربوط به کارشناسی و نامه دیگر مربوط به کارشناسی ارشد هست. با توجه یه اینکه یک بار در کاریابی ثبت نام میکنیم ایا تاریخ ثبت نام در کاریابی برای هر دو مقطع باید یکی باشد؟ اگر یکی هست باید تاریخ سال ۸۹ برای ثبت نام ثبت بشه یا ۹۴؟
یا اینکه تاریخ دو نامه باید متفاوت باشد؟ سال ۸۹ برای کارشناسی و سال ۹۴ برای کارشناسی ارشد
نقل قول  

آفلاین amateurobot
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,062
27-09-2018, 10:40 PM
سلام
من تیر ۹۳ فارغ‌التحصیل کارشناسی شدم و سه ماه بعد یعنی مهر ۹۳ ارشد شروع شد. شهریور ۹۶ ارشد تموم شد و یکسال گذشت و الان شهریور ۹۷ اعزام خدمت هستم.
تا حالا بیمه رد نشده. آیا میتونم بلافاصله بعد از دریافت کارت پایان خدمت برای آزادسازی هر دو مدرک اقدام کنم؟

تشکر و ارادت.

حدود ۶ ماه خدمت دارم (پروژه کسری داشتم). انقدر فرآیند اطلاع‌رسانی مثل هر بخش دیگه‌ این مملکت ضعیف هست که من تازه متوجه این قانون شدم.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,063
29-09-2018, 01:46 AM
(27-09-2018, 10:40 PM)amateurobot نوشته: سلام
من تیر ۹۳ فارغ‌التحصیل کارشناسی شدم و سه ماه بعد یعنی مهر ۹۳ ارشد شروع شد. شهریور ۹۶ ارشد تموم شد و یکسال گذشت و الان شهریور ۹۷ اعزام خدمت هستم.
تا حالا بیمه رد نشده. آیا میتونم بلافاصله بعد از دریافت کارت پایان خدمت برای آزادسازی هر دو مدرک اقدام کنم؟

تشکر و ارادت.

حدود ۶ ماه خدمت دارم (پروژه کسری داشتم). انقدر فرآیند اطلاع‌رسانی مثل هر بخش دیگه‌ این مملکت ضعیف هست که من تازه متوجه این قانون شدم.

بله موقع آزاد سازی همزمان برای هردو مدرک درخواست می دید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین amateurobot
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,064
29-09-2018, 04:16 PM
(29-09-2018, 01:46 AM)butterfly نوشته: بله موقع آزاد سازی همزمان برای هردو مدرک درخواست می دید.

ممنون که پاسخ دادین. یک بخشی هم به سوال اضافه کنم اگر اطلاع داشته باشین ممنون میشم. من بیمه جایی رد نکردم و رد نشده برام. منتها یک شرکت ثبت کردم به سمت ریاست هیات مدیره و بازرس یک شرکت دیگه شدم. منتها هیچ بیمه‌ای هیچ کجا برام رد نشده. آیا به جز بیمه مورد دیگه‌ای اینچنینی مهم هست؟
متشکر از شما.
نقل قول  

آفلاین era
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,065
29-09-2018, 05:24 PM
(14-09-2018, 11:49 AM)aminmoh نوشته: سلام و وقت بخیر.
من اسفند 97 خدمت سربازیم تموم میشه. هدفم آزادسازی مدارک لیسانس و ارشد هستش. 

1- با توجه به اینکه از یکسال وقفه بین ارشد تا خدمت رفتنم استفاده کردم آیا می تونم بعد از پایان خدمت تا قبل از  گذشت 6 ماه از طریق عدم کاریابی مدارکم رو آزاد کنم؟ در ضمن من از طریق یک شرکت خصوصی بیمه تامین اجتماعی تا قبل از خدمت رد شده بود واسم. بیمه رد شده مانع میشه واسه بحث آزادسازی از طریق کاریابی؟! شرکتی که بیمه رد کرده دولتی یا خصوصی باشه فرقی داره؟!

2- درصورتی که مجبور باشم بخرم مدارکم رو باید واسه هر دو همزمان به اداره کاریابی درخواست بدم یا اول باید لیسانس و بعد ارشد رو آزادکنم و چقد این پروسه زمان می بره؟! میتونم الان در حین خدمتم برای خرید مدرکم اقدام کنم؟ تا حداقل درصورت زمانبر بودن تا پایان خدمت تونسته باشم مدرکی رو آزاد کنم!

سپاس فراوان از پاسخگویی کاملتون.

اگر میخواین مدرکتون رو بخرید : از بیمه تامین اجتماعی سوابق بگیرید و کارت پایان خدمتتون هم ببرید دانشگاه چون مثل سابقه کار کم میشه از مبلغی که باید بپردازید دانشگاه  براتون حساب می کنن و شما مبلغ رو واریز میکنید و مدرکتون آزاد میشه
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

#1,066
29-09-2018, 10:20 PM
(29-09-2018, 04:16 PM)amateurobot نوشته: ممنون که پاسخ دادین. یک بخشی هم به سوال اضافه کنم اگر اطلاع داشته باشین ممنون میشم. من بیمه جایی رد نکردم و رد نشده برام. منتها یک شرکت ثبت کردم به سمت ریاست هیات مدیره و بازرس یک شرکت دیگه شدم. منتها هیچ بیمه‌ای هیچ کجا برام رد نشده. آیا به جز بیمه مورد دیگه‌ای اینچنینی مهم هست؟
متشکر از شما.

والا من چندین سال پیش از طریق عدم کاریابی مدرکم آزاد کردم و یادمه وقتی کاریابی بردم اداره کار، ظرف یه ربع نامه اصلی رو که باید می بردم دانشگاه تا مدرکم بهم بدن، بهم داد. برای همین فکر نمی کنم چیز خاصی رو چک کرد و شاید حتی سابقه بیمه هم اگر داشتم باز نامه رو می گرفتم. برای همین فکر نمی کنم براتون مشکلی به وجود بیاد.
نقل قول  

آفلاین ShaqayeqArT
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,067
30-09-2018, 04:01 PM
با سلام و عرض خسته نباشید...
میخواستم بدونم این گواهی برای دوره های کارشناسی ناپیوسته هم صدق میکنه؟
مثلا فارغ التحصیل از یه دانشگاه دولتی فنی حرفه ای باشیم اونم دوره کاردانی ؟ یعنی پس از اخذ مدرک فوق دیپلم؟
نقل قول  

آفلاین Yasi68
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,068
22-10-2018, 02:35 PM
سلام دوستان.
من بعد از فارغ التحصیلی کار کرده ام و سابقه بیمه دارم الآن پنج سال از فارغ التحصیلیم میگذره ودو ساله که بیکارم...در واقع سابقه بیمه یک سال و دوماه دارم
الآن میتونم از قانون عدم کاریابی استفاده کنم؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

#1,069
22-10-2018, 11:05 PM
(22-10-2018, 02:35 PM)Yasi68 نوشته: سلام دوستان.
من بعد از فارغ التحصیلی کار کرده ام و سابقه بیمه دارم الآن پنج سال از فارغ التحصیلیم میگذره ودو ساله که بیکارم...در واقع سابقه بیمه یک سال و دوماه دارم
الآن میتونم از قانون عدم کاریابی استفاده کنم؟

طبق قانون خیر، این سابقه کارتون رو از تعهد خدمتی که دارید کم می کنند برای پایین ترین مقطع تحصیلی و بعد برای مابقی باید پول بدید تا مدرکتون آزاد شه.
نقل قول  

آفلاین elaheafshari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,070
12-11-2018, 11:47 PM
(30-09-2018, 04:01 PM)ShaqayeqArT نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید...
میخواستم بدونم این گواهی برای دوره های کارشناسی ناپیوسته هم صدق میکنه؟
مثلا فارغ التحصیل از یه دانشگاه دولتی فنی حرفه ای باشیم اونم دوره کاردانی ؟ یعنی پس از اخذ مدرک فوق دیپلم؟

سلام بله فرقی نداره برای دانشگاه های فنی هم میشه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 109 بعدی »