عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 105 106 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,011
25-11-2017, 10:21 PM
(25-11-2017, 09:37 PM)minook نوشته: سلام دوستان خیلی متشکر میشم منو راهنمایی کنید. من سال 92 ارشدمد گرفتم. بلافاصله کاریابی ثبت نام کردم و میتونم اون نامه کاریابی رو بگیرم. اما مشکلم اینه که الان دانشجوی دکتری روزانه ام ایا این قانون شامل حال من میشه یا باید پول بدم؟ بین ارشد تا قبولی دکتری هم 2 سال فاصله بوده که حق التدریس داشتم اما بیمه نبودم. ممنونم

سلام دوست عزیز، شما باید تو همون فاصله بین ارشد و شروع دکترا نامه عدم کاریابی رو می گرفتید و مدارکتون رو ازاد می کردید. احتمال زیاد الان نمی تونید اینکار کنید چون دانشجوی دکترا هستید  و طبق قانون وزارت علوم دانشجوی دوره روزانه حق اشتغال نداره و از دانشگاه دوره ارشد و لیسانس شما هم برای مدارکتون از دانشگاه دکترا استعلام شما و این در پرونده شما هست. نتیجه اینکه می دونند دانشجوی دکترا هستید الان.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین minook
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,012
26-11-2017, 02:56 AM
نمیشه به یه روشی تخفیف گرفت یا هزینه کمتری پرداخت کنیم؟ البته بجز ستد گذاشتن. برای ارشد باید 8 ملیون بدم. خیلی زیاده
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,013
26-11-2017, 06:44 PM
(26-11-2017, 02:56 AM)minook نوشته: نمیشه به یه روشی تخفیف گرفت یا هزینه کمتری پرداخت کنیم؟ البته بجز ستد گذاشتن. برای ارشد باید 8 ملیون بدم. خیلی زیاده

بنظرم یه چک بکنید ببینید دانشگاه فعلیتون از اون دو دانشگاه قبلی استعلام گرفته یا نه. اگر تو پروندتون نباش برید کاریابی و مدرک آزاد کنید. ممکن استعلام نکرده باشند
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین mehrzadsh20
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,014
27-11-2017, 06:21 PM
سلام خسته نباشید.
من ورودی بهمن 89 مقطع کارشناسی و فارغ التحصیل شهریور 93 هستم و روزانه بودم. چند ماه بعد رفتم خدمت و 21 ماه خدمت کردم تا شهریور 95. از شهریور 95 تا شهریور 96 پنج ماه بیمه با مدرک پیش دانشگاهی دارم. از مهر 96 هم دانشجوی ارشد روزانه ام.
سوال اول: من میتونم از سربازیم که قبل ارشد بوده برای آزاد کزدن مدرک ارشدم استفاده کنم؟؟ اگه میشه چقد از زمان ثبت فارغ التحصیلی ظول میکشه؟
سوال دوم: اگه بخوام پولی مدرک لیسانسم رو بگیرم با توجه به منطقه 2 بودن کنکور ورود به لیسانس چقد باید هزینه بدم؟
سوال سوم: راست میگن اگه از پایان خدمت 6 ماه بگذره قانون عدم کاریابی شامل حال فرد نمیشه؟؟ اگه شامل بشه از زمان فارغ التحصیلی ارشد چقد طول مییکشه مدرکم آزاد شه؟؟
سوال چهارم: میشه جفت مدرم لیسانس و ارشد رو باهم از طریق عدم کاریابی آزاد کرد یا تک تک باید این کارو بکنیم؟؟ اینجوری ک بیشتر طول میکشه!
سوال پنجم: برای اپلای چه موقع باید اصل مدارک رو بدم؟؟ موقت کافی نیس؟ چجوری باید برنامه ریزی کنم که با توجه به زمان فارغ التحصیلی(مثلا بهمن 97) به مشکل برنخورم و پذیرشم لغو نشه!
یکی لطف کنه جواب بده، خیلی خیلی سردرگمم!
نقل قول  

آفلاین Sharmin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,015
02-12-2017, 08:59 PM
سلام.
من سال 92 دوره کارشناسی ام (وزارت علوم) به اتمام یافت و با گپ یکساله وارد مقطع ارشد (وزارت بهداشت) شدم که نهایت تا آخر سال(96) به اتمام می رسه. با توجه به قانون جدید مبنی بر فرصت حداکثر 6 ماهه ای که پس از فارق التحصیلی برای آزاد سازی مدرک وجود دارد، آیا بعد از فارق التحصیلی از مقطع ارشد می تونم برای آزادسازی مقطع کارشناسی یا حتی هر دو مدرک اقدام کنم؟؟؟ در یکی از سایتها عنوان شده است که اگر وارد مقطع ارشد شده باشیم و  مدرک کارشناسیمونو قبل از آن آزاد نگرده باشیم بعد فارق التحصیلیی از ارشد نمی توانیم برای آزادسازی مدرک کارشناسی به این روش اقدام کنیم:

اگر فردی دارای دو مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد باشد می‌تواند فقط مدرک کارشناسی ارشد خود را به دلیل نگذشتن بیش از 6 ماه از زمان فارغ التحصیلی آزاد کند در صورتی که در ابتدا این فرد می‌بایست مدرک کارشناسی خود را آزاد کند( مدرک کارشناسی بهدلیل گذشتن بیش از 6 ماه از زمان فارغ التحصیلی دیگر از این طریق آزاد نخواهد شد) با این اوصاف فرد مورد نظر برای آزادسازی مدرک کارشناسی ارشد خود، مجبور به پرداخت هزینه بابت مدارک کارشناسی است.

چنانچه این مطلب درست می باشد آیا با خرید مدرک کارشناسی می توانم مدرک ارشدم که وزارت بهداشتم هست را با عدم کاریابی آزاد کنم؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سپاس

البته لازم به ذکر هست که رشته کارشناسی ارشدم مشمول طرح اجباری نیست. (طرح اختیاریه)
نقل قول  

آفلاین parisa b
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,016
11-12-2017, 01:00 AM
سلام دوستان، من یه سوال داشتم، ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
الان حدودا 5 ماه از دریافت مدرک ارشد من گذشته.  امروز برای آزادسازی مدرک ارشد به یک اداره کاریابی غیر دولتی تو کریم خان تهران مراجعه کردم ، وقتی در مورد هزینه ها سوال کردم، گفتن که آزادسازی مدرک ارشد حداقل 500 تومن هزینه داره و وقتی در مورد علت این هزینه پرسیدم گفتند که تمام ادارات کاریابی این هزینه رو میگیرن ولی خیلیاشون از ابتدا به فرد اعلام نمیکنن. میخواستم بدونم این مسئله درسته و اینکه پولی که دارن تحت عنوان رایزنی با اداره کار میگیرن به جاست؟ و اینکه گفتند شما باید یه جلسه ای هم با مسئول دفتر داشته باشید تا اینکه ایشون تصمیم بگیرند چقدر باید از شما هزینه دریافت بشه.
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,017
11-12-2017, 07:50 AM
(11-12-2017, 01:00 AM)parisa b نوشته: سلام دوستان، من یه سوال داشتم، ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
الان حدودا 5 ماه از دریافت مدرک ارشد من گذشته.  امروز برای آزادسازی مدرک ارشد به یک اداره کاریابی غیر دولتی تو کریم خان تهران مراجعه کردم ، وقتی در مورد هزینه ها سوال کردم، گفتن که آزادسازی مدرک ارشد حداقل 500 تومن هزینه داره و وقتی در مورد علت این هزینه پرسیدم گفتند که تمام ادارات کاریابی این هزینه رو میگیرن ولی خیلیاشون از ابتدا به فرد اعلام نمیکنن. میخواستم بدونم این مسئله درسته و اینکه پولی که دارن تحت عنوان رایزنی با اداره کار میگیرن به جاست؟ و اینکه گفتند شما باید یه جلسه ای هم با مسئول دفتر داشته باشید تا اینکه ایشون تصمیم بگیرند چقدر باید از شما هزینه دریافت بشه.

Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes 
فکر کنم هزینه اش 18 هزار توومن بود امسال، پرسجو کنید باز اما اصلا این رقم ها نیست - راستی تا 6 ماه هم وقت دارید آزاد کنید طبق قوانین جدید
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین parisa b
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,018
11-12-2017, 11:08 AM
(11-12-2017, 07:50 AM)AitUniversity نوشته: Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes 
فکر کنم هزینه اش 18 هزار توومن بود امسال، پرسجو کنید باز اما اصلا این رقم ها نیست - راستی تا 6 ماه هم وقت دارید آزاد کنید طبق قوانین جدید

ممنون، درسته، هزینه اولیش برای ثبت 18 تومن هستش ولی من پرس و جو که کردم یه سری از ادارات کاریابی مبلغ مازادی هم میگیرند و میشه گفت بدون پرداخت این مبلغ نامه عدم کاریابی رو به شما نمیدن، برای همین میخواستم بپرسم از دوستان کسی به تازگی در اداره کاریابی ثبت نام کرده؟ و اینکه شرایط ثبت نام اون اداره چطور بوده؟ متشکر میشم اگر کسی تجربیاتش رو در این زمینه در اختیار بگذاره.
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

#1,019
11-12-2017, 11:08 AM
سلام
میشه برای ازادسازی مدرک لیسانس و ارشد همزمان اقدام کرد؟
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,020
11-12-2017, 01:23 PM
(11-12-2017, 11:08 AM)delbina نوشته: سلام
میشه برای ازادسازی مدرک لیسانس و ارشد همزمان اقدام کرد؟
دوست عزیز سلام

بله میشه همزمان اقدام کرد، البته به شرطیکه مشمول قانون جدید نشید. 

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 105 106 ... 109 بعدی »