عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 104 105 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,001
28-10-2017, 08:35 AM
(26-10-2017, 07:10 PM)صبا قاسمی نوشته: سلام من لیسانس و ارشد روزانه هستم.(به صورت پشت سر هم )
بعد در حین ارشد برا امرارمعاش کار کردم و برام بیمه رد شد
بعد از یک سال تعدیل نیرو شدم.
به زودی ارشدمو دفاع می کنم .
من خودم در یکی از شهر های محروم زندگی میکنم و احتمالا بعد از بازگشت به محل سکونتم برام کاری پیدا نمیشه.
آیا میتونم مدرکمو با عدم کاریابی آزاد کنم ؟ چون کار در حین تحصیل برای لغو تعهد حساب نمیشه برای عدم کاریابی هم نباید حساب شه که Confused Confused

به صورت معمول الان فقط با هزینه می تونید مدرکتون رو آزاد کنید. اما هستند برخی از کاریابی ها که همکاری میکنند. بهتره بگردید دنبال کاریابی که اینکاررو انجام بده (من خودمم از طریق عدم کاریابی آزاد کردم اصلا چک نمیکنند!)
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین clueless
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,002
28-10-2017, 10:41 AM
اگه کسی پول برای آزادسازی مدرک نداشته باشه می تونه وثیقه بذاره؟ یا فقط اونایی که خدمت سربازی نرفتند با وثیقه می تونن کاراشون رو انجام بدند و در دانشگاه های خارجی پذیرش بگیرند
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,003
28-10-2017, 04:49 PM
(28-10-2017, 10:41 AM)clueless نوشته: اگه کسی پول برای آزادسازی مدرک نداشته باشه می تونه وثیقه بذاره؟ یا فقط اونایی که خدمت سربازی نرفتند با وثیقه می تونن کاراشون رو انجام بدند و در دانشگاه های خارجی پذیرش بگیرند

کاری به پول داشتن و نداشتن نداره در اصل- شما سابقه بیمه دارید یا خیر؟ اگر شاغل بودید و بیمه براتون رد شده باید مدرک رو خرید (در حالت معمول) اگر نه سابقه بیمه ندارید نیازی به خرید اون نیست و با مراجعه به مراکز کاریابی میتونید مدرکتون رو آزاد کنید (طبق روالی که میگن)

نقل قول  

آفلاین clueless
**
نقل قول

#1,004
30-10-2017, 10:44 AM
(28-10-2017, 04:49 PM)AitUniversity نوشته: کاری به پول داشتن و نداشتن نداره در اصل- شما سابقه بیمه دارید یا خیر؟ اگر شاغل بودید و بیمه براتون رد شده باید مدرک رو خرید (در حالت معمول) اگر نه سابقه بیمه ندارید نیازی به خرید اون نیست و با مراجعه به مراکز کاریابی میتونید مدرکتون رو آزاد کنید (طبق روالی که میگن)

سابقه ی بیمه سه ماهه دارم که کار رو خراب می کنه و نمی تونم از طریق عدم کاریابی استفاده کنم ولی پول خرید مدرک رو ندارم میشه وثیقه بذارم تا بتونم مدرک و ریز نمرات قابل ترجمه بگیرم یا هیچ راهی نیست ؟
چند نفری رو رو دیدم که بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی برای اداه تحصیل رفتند خارج و حتی سربازی هم نرفتند و به جای دادن پول وثیقه گذاشتند
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

#1,005
30-10-2017, 05:24 PM
(30-10-2017, 10:44 AM)clueless نوشته: سابقه ی بیمه سه ماهه دارم که کار رو خراب می کنه و نمی تونم از طریق عدم کاریابی استفاده کنم ولی پول خرید مدرک رو ندارم میشه وثیقه بذارم تا بتونم مدرک و ریز نمرات قابل ترجمه بگیرم یا هیچ راهی نیست ؟
چند نفری رو  رو دیدم که بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی برای اداه تحصیل رفتند خارج و حتی سربازی هم نرفتند و  به جای دادن پول وثیقه گذاشتند

اونایی که شما دیدید به جای سربازی وثیقه گذاشتند. دانشگاه در صورت خرید مدرک دانشنامه و ... رو میده. 
برخی کاریابی ها هستند که میتونن اون 3 ماه رو در نظر نگیرند و نامه عدم کاریابی بهتون میدن، برید بپرسید و شرایطتتون رو بگید، خیلیا اینجوری با داشتن سابقه بیمه مدرکشون رو رایگان آزاد کردند

نقل قول  

آفلاین clueless
**
نقل قول

#1,006
01-11-2017, 10:35 AM
(30-10-2017, 05:24 PM)AitUniversity نوشته: اونایی که شما دیدید به جای سربازی وثیقه گذاشتند. دانشگاه در صورت خرید مدرک دانشنامه و ... رو میده. 
برخی کاریابی ها هستند که میتونن اون 3 ماه رو در نظر نگیرند و نامه عدم کاریابی بهتون میدن، برید بپرسید و شرایطتتون رو بگید، خیلیا اینجوری با داشتن سابقه بیمه مدرکشون رو رایگان آزاد کردند
خیلی ممنون! مشکل اینه که یه نامه ای از محل کارم برای دانشگاه برای دریافت تاییدیه تحصیلی م فرستاده شده که احتمالا کار رو خراب می کنه و می فهمند که شاغل بودم
نقل قول  

آفلاین dariush315
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,007
09-11-2017, 08:21 PM
سلام. من کارشناسی را دولتی روزانه خوندم و ارشد هم همینطور در حال تحصیل هستم. برای ارشد منتهی یک سال پشت کنکور ماندم و یک گپ یکساله بینشون افتاد.
حالا بلافاصله بعد از ارشد می خوام که مدرکم رو ببرم کاریابی تا این که یک سال بعد، بتونم مدرکمو آزاد کنم.

سوالم اینجاست که من می تونم هر دو مدرک رو با هم آزاد کنم؟ یا بابت اون گپ نمی تونم کارشناسیم رو آزاد کنم؟
نقل قول  

آفلاین sajjad sh
**
نقل قول

#1,008
15-11-2017, 05:57 PM
سلام و خسته نباشید
یکی از اقوام من ترم اخره لیسناسه و میخواد از طریق عدم کاریابی مدرکشو بگیره بعد از فارغ التحصیل شدن و سربازی هم نرفته 
برای گرفتنه مدرک میشه بگید مرحله به مرحله باید چیکار کنه ؟
ایا سربازی نرفتن واسه اون مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ چون میخواد بعدا واسه تحصیل وثیقه بذاره
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

#1,009
15-11-2017, 06:43 PM
(15-11-2017, 05:57 PM)sajjad sh نوشته: سلام و خسته نباشید
یکی از اقوام من ترم اخره لیسناسه و میخواد از طریق عدم کاریابی مدرکشو بگیره بعد از فارغ التحصیل شدن و سربازی هم نرفته 
برای گرفتنه مدرک میشه بگید مرحله به مرحله باید چیکار کنه ؟
ایا سربازی نرفتن واسه اون مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ چون میخواد بعدا واسه تحصیل وثیقه بذاره

سلام. تا جایی که من اطلاع دارم یکی از شرایط آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی داشتن کارت پایان خدمت هست.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین minook
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,010
25-11-2017, 09:37 PM
سلام دوستان خیلی متشکر میشم منو راهنمایی کنید. من سال 92 ارشدمد گرفتم. بلافاصله کاریابی ثبت نام کردم و میتونم اون نامه کاریابی رو بگیرم. اما مشکلم اینه که الان دانشجوی دکتری روزانه ام ایا این قانون شامل حال من میشه یا باید پول بدم؟ بین ارشد تا قبولی دکتری هم 2 سال فاصله بوده که حق التدریس داشتم اما بیمه نبودم. ممنونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 104 105 ... 109 بعدی »