عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین ismael
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-02-2016, 04:05 PM
(03-02-2016, 03:50 PM)Matinking نوشته: سلام

اشتباه رد شده؟!

یعنی می فرمایید کل فرآیند "اعلان حضور یک کارگر در کارگاه، صدور کد تامین اجتماعی، تایید کار کارگر در ادوار ماهانه و واریز حق بیمه" می تونه از دید وزارت کار "اشتباهی" تلقی بشه؟!

خیر...

فقط باید امیدوار باشید که سابقه تون چک نشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنونم شما درست میفرمایید. اما من بیشتر منظور و تاکیدم به این بود که این دو ماه قبل از ثبت نام تو کاریابی بوده و تو مدت زمان 6 ماهه کاریابی و بعد ازون هیچ سابقه بیمه ای ندارم و بیشتر امیدم به این مورد بود. ممنونم از راهنمایی شما
!whether YOU think you can, or YOU think you can't; YOU're righth
Henry Ford
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

03-02-2016, 11:11 PM
(03-02-2016, 12:35 PM)Matinking نوشته: سلام

- گرفتن نامه کاریابی > رفتن به اداره متبوع کار > گرفتن تامه وزارت کار > ارائه نامه به دانشگاه و اخد مدارک 
این مراحل می تونند theoretically در یک روز پیش برن ولی در مورد case خود من، مرحله دوم و سوم به دلائل واهی اداری و جلسه داشتن حضرات سه روز طول کشید... در ضمن اگر در محله چهارم دانش نامه آماده و مهر نشده باشه، می تونه به طرز قابل توجهی کارتون رو عقب بندازه...

- مسئول چک کردن گذشتن اون یک سال، اداره فارق التحصیلان دانشگاه شما خواهد بود...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون از پاسختون. 
منظورتون از مهر و آماده نبودن دانش نامه چیه؟ راه حل این مشکل چی هست؟

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-02-2016, 08:40 AM
(03-02-2016, 11:11 PM)nasim1234 نوشته: ممنون از پاسختون. 
منظورتون از مهر و آماده نبودن دانش نامه چیه؟ راه حل این مشکل چی هست؟

سلام مجدد

اگر به تازگی فارق التحصیل شده باشید، الزاما دانش نامه شما هنوز صادر نشده... صدور دانش نامه در هر دانشگاهی معمولا در period های خاصی انجام میشه... در نتیجه اگر دانش نامه تون هنوز صادر نشده باشه باید حضور مراجعه کنید و این کار بعید نیست زمان بر باشه...
به علاوه انتقال دانش نامه از اداره فارق التحصیلان به دانشکده برای مهرشدن و بازگشت به اونجا برای ارائه به شما کاملا bureaucratic هست و معمولا طول میکشه...

راه حل این مشکل فقط می تونه مراجعات پیاپی شما در این مراحل برای تسریع اونها باشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین ireza90
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-02-2016, 12:43 PM
سلام 
مدارک مورد نیاز برای مراجعه به اداره کار چیه ؟
من گواهی موقت دوره ارشدم رو گرفتم ولی دوره لیسانس رو نه !
همون گواهی موقت دوره ارشد کافیه ؟
نقل قول  

آفلاین amirgeran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-03-2016, 05:28 AM
سلام دوستان

من هم اکنون در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور مشغول به تحصیل هستم. قبل از شروع دوره کارشناسی ارشد برای عدم کاریابی ثبت نام کردم و در زمانی که مشغول به تحصیل در دوره ارشد بودم نامه عدم کاریابی را در دریافت کردم و به دانشگاه دوره کارشناسی ام تحویل دادم. با ارایه نامه عدم کاریابی توانستم دانشنامه ام را بگیرم. اکنون می خواهم دانشنامه ام را از طریق وزارت علوم تایید کنم. ممکن است مشکلی برایم پیش بیاید در این مرحله؟
ممنون از راهنمایی شما
نقل قول  

آفلاین نیلا2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-03-2016, 03:32 AM
سلام.
من کارشناسی مو از دانشگاه دولتی روزانه تهران فارغ التحصیل شدم که ای کاش نمیشدم Rolleyes .از دانشگاه علوم پزشکی.ولی رشتم پیراپزشکی نیست.
رشتم طرح اختیاری هست یعنی اجباری در گذروندنش نیست.
من 6 ماه طرح گذروندم و 6 ما بیمه رد شده واسه همین طرح، Confused
رشته ما کلا کار نداره خودشونم میدونن مازاد بر نیاز هستیم واسه همین طرح اختیاری شدیم(اجباری نیستیم مثل پرستارها ..) واسه همین طرح هم چندین ماه تو نوبت بودیم تا ورداشتن.حالا میخوام مدرکمو آزاد کنم.2 تا سوال دارم
1.من خودم به خاطر شرایطم توقف طرح زدم.حالا داستان نشه بگن خودت از کار زدی بیرون؟
2.چون این بیمه ی من واسه طرح هست و تاییدیه مدرکمو از دانشگاه گرفتن و طرحمو تو یه دانشگاه علوم پزشکی دیگه گذروندم،داستان میشه واسم؟ Rolleyes
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-03-2016, 08:51 AM
(25-03-2016, 03:32 AM)نیلا2 نوشته: سلام.
من کارشناسی مو از دانشگاه دولتی روزانه تهران فارغ التحصیل شدم که ای کاش نمیشدم Rolleyes .از دانشگاه علوم پزشکی.ولی رشتم پیراپزشکی نیست.
رشته ما کلا کار نداره خودشونم میدونن مازاد بر نیاز هستیم واسه همین طرح اختیاری شدیم(اجباری نیستیم مثل پرستارها ..) واسه همین طرح هم چندین ماه تو نوبت بودیم تا ورداشتن.حالا میخوام مدرکمو آزاد کنم.2 تا سوال دارم
1.من خودم به خاطر شرایطم توقف طرح زدم.حالا داستان نشه بگن خودت از کار زدی بیرون؟
2.چون این بیمه ی من واسه طرح هست و تاییدیه مدرکمو از دانشگاه گرفتن و طرحمو تو یه دانشگاه علوم پزشکی دیگه گذروندم،داستان میشه واسم؟ Rolleyes

سلام

جواب هر دو سوالتون منفی هست.. ولی مشکل می تونه از ناحیه دیکه ای درگیرتون کنه:

اگر فرض کنیم فردی که سابقه بیمه داره به هر نحوی از فیلتر وزارت کار رد بشه و اونجا مشخص نشه که سابقه بیمه داشته و نامه تاییدیه رو بگیره:

- در رشته های بدون طرح (فنی، انسانی و ...)، کار تمام هست: چون دانشگاه نه راهی داره تا تاییدیه وزارت کار رو برای خودش confirm کنه و نه محتملا تمایلی داره!

- ولی در رشته هایی که طرح دارن دانشگاه اساسا می دونه طرح کار رسمی هست و مستوجب سابقه بیمه... بنابراین حتی اگر از سد وزارت کار بگذرید، ممکن هست برای دانشگاه سوال بشه که چه طور با گذروندن طرح، نامه عدم کاریابی گرفتید؟!
در این شرایط احتمال اینکه "براتون داستان بشه" وجود داره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین sazman44
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-03-2016, 04:13 PM
سلام دوستان...
من لیسانسم را 5 سال پیش و ارشدم را 2 سال پیش تموم کردم....سربازیم 1 سال پیش تموم شده و مدرکم را تقریبا 10 ماه کاریابی گذاشتم...امروز نامه از اداره کار گرفتم برا اداره کار استان...میخام بدونم با این نامه میتونم هر دو تا مدرک لیسانس و ارشد را ازاد کنم همزمان ؟؟ آیا 6 ماهه کار ازاد سازی تموم میشه...(باید قبل از شروع ترم جدید اصل مدراکم را داشته باشم)
ممنون
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-03-2016, 08:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-03-2016, 09:12 PM توسط Faezeh_M.)
(25-03-2016, 03:32 AM)نیلا2 نوشته: سلام.

سلام

ضمن تایید نظرات  Matinking  گرامی، باید خدمتتون عرض کنم که  طرح اختیاری به معنای اختیاری بودن ثبت نام و شروع طرح هست اما وقتی که طرح شما شروع شد دیگه از حالت "اختیاری "به "اجباری "تغییر میکنه.

مشکلی برای آزاد کردن مدرکتون نخواهید داشت که بخواین از طریق عدم کاریابی و این طور مسائل مدرکتون رو آزاد کنین و اصلا شامل حال شما نمیشه.

تنها مساله ای که وجود داره  تسویه حساب با صندوق رفاه دانشگاه هست. و مبلغی که طبق قانون برای تحصیل در دانشگاه دولتی باید بپردازید.

یه نکته دیگه هم بگم که ممکنه دانشگاه بخواد به خاطر باقی مانده ی طرحتون به عنوان خسارت از شما مبلغی رو بگیره، اگر به این مساله برخوردین بدونین که این کار خلاف قوانین وزارت خانه هست.

موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی 
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......

....listen
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-03-2016, 10:19 AM
(27-03-2016, 04:13 PM)sazman44 نوشته: سلام دوستان...
من لیسانسم را 5 سال پیش و ارشدم را 2 سال پیش تموم کردم....سربازیم 1 سال پیش تموم شده و مدرکم را تقریبا 10 ماه کاریابی گذاشتم...امروز نامه از اداره کار گرفتم برا اداره کار استان...میخام بدونم با این نامه میتونم هر دو تا مدرک لیسانس و ارشد را ازاد کنم همزمان ؟؟ آیا 6 ماهه کار ازاد سازی تموم میشه...(باید قبل از شروع ترم جدید اصل مدراکم را داشته باشم)
ممنون

سلام،
بله، با همون یک نامه هر دو مدرک شما آزاد میشه. اول برای مدرک کارشناسی اقدام کنید و بعد برای کارشناسی ارشد. بخش آخر سوالتون متوجه نشدم. "آیا 6 ماهه کار ازاد سازی تموم میشه..." 
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 109 بعدی »