عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی برق کدام گرایش کنترل برای فاند بهتر است؟

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام گرایش کنترل برای فاند بهتر است؟
آفلاین armince
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-04-2013, 09:53 PM
سلام
اول اینکه گرایش های کنترل ( با بیس برق) خیلی متنوعه ولی به نظر شما کدوم گرایشش واسه آمریکا یا استرالیا فول فاند بهتری میدن؟

ترجیحاشغل آینده Green Energy باشه یا اولویت دوم Automation
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-04-2013, 11:18 PM
سلام.به این سایت خوش آمدین.کشورهای توسعه یافته مبالغ زیادی دارن برای اینها به خصوص اولی هزینه می کنند و این به رزومه شما بستگی داره که بتونید پذیرش با فاند بگیرین.برای اینکار نمیگم نابغه ولی حداقل باید نخبه باشید و بتونید با مدارکتون اینو بهشون ثابت بکنید.(البته اساتید این سایت همشون نخبه هستن ولی شکسته نفسی می کنن)
در مورد گرایش هم باید بگم تعداد دانشجوهای ارشد و دکترای اونها بیشتر از ایرانه و تحقیقات هم بسیار هدفمند و پویا هست و به همین دلیل تنوع زیادی وجود داره که باعث میشه گرایش معنی نده.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

20-04-2013, 11:30 PM
(20-04-2013, 09:53 PM)'armince' نوشته: سلام
اول اینکه گرایش های کنترل ( با بیس برق) خیلی متنوعه ولی به نظر شما کدوم گرایشش واسه آمریکا یا استرالیا فول فاند بهتری میدن؟
ترجیحاشغل آینده Green Energy باشه یا اولویت دوم Automation
ممنون میشم راهنمایی کنید

در مورد آمريكا رو گرايش كنترل كمي حساس باشيد كه مربوط به فعاليتهاي حساس اونها نباشه در اين صورت در مورد ويزا مشكل خواهيد داشت. در مورد فول فاندم بايد تك تك سايت اساتيد كه رو اين زمينه كار ميكنن بگرديد ببينيد زدن پوزيشن داريم يا خير. كسي به اين راحتي نميتونه جواب شما رو بده. در مورد GREEN‌ENERGY‌در مورد ويزاي آمريكا مطمئن شيد. طبق دستور مستر پرزيدنت به هر تحقيق كه به انرژي مربوط شه اجازه ورود نميدن خصوصا ايراني ها.  باز اتوماسيون قابل تحملتره براشون اگر نره تو حوزه ي موشك و زير دريايي و در مقوله هاي ساده بگرده. شادزي [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین armince
**
نقل قول

20-04-2013, 11:54 PM
ممنونم واسه جوابا
سوال بی ربط : این فروم نرم افزار اندروید واسه دریافت و ارسال نداره؟

ببینید دوستان من دارم کارشناسی کنترل ابزار دقیق میخونم و تا الان در زمینه اتوماسیون مسلط شدم، احساس تکلیف کردم که از الان مشخص کنم رو چه چیزی ادامه بدم و تلاش کنم، تحقیق کنم واسه مقاله و نزدیک شدن ب فیلد های مورد نظر اونا و علاقه خودم
بحث green energy رو دوست دارم اما از سایر فیلد ها هم خوشم میاد به جز bio
پس اول باید بفهمم چه فیلدهایی هست، راجع ب چیاست بعد برم روش کار کنم
از صنایع نظامی هم بیزارم
دنبال کار هم نیستم میخوام خودم بعدا کسب و کار راه بندازم
خواهش میکنم هر اطلاعاتی دارین دریغ نکنید، با اشتیاق دنبال میکنم
نقل قول  

آفلاین armince
**
نقل قول

21-04-2013, 01:14 AM
لیست گرایشهای کنترل رو از کجا میشه پیدا کرد؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-04-2013, 06:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2013, 05:31 PM توسط amin_mb.)
دوست خوبم،
گرایش اتوماسیون و ابزاردقیق، بیشتر در آلمان و کشورهای اروپایی باقی مونده. البته در آمریکا هم اساتیدی هستند که زمینه تحقیقاتی آنها در مورد ابزاردقیق و اتوماسیون است. ولی امروزه رشته کنترل از اتوماسیون و ابزاردقیق فاصله زیادی گرفته.

کنترل را میشه اینجوری تقسیم کرد:
کنترل در مهندسی شیمی: Process Control
کنترل در بیولوژی: System Biology
کنترل در مکانیک: Structure Control, Vibaration Control, Mechatronics, Robotic Control, MEMS
کنترل در هوافضا: Unmanned Aerial Vehicles , Spacecraft, Satellite, Aircraft, Missile, Hellicopter Control,  کنترل هر جسم پرنده
کنترل و ریاضیات کاربردی

کنترل محض و کلاسیک: تئوری های کنترل
کنترل در برق: Networked Control, Smart Grid, Sensor Networks
کنترل در برق و کامپیوتر: Cyber physical Networked Systems

زمینه های که برای کنترل در برق، برق و کامپیوتر و بیولوژی، زمینه های نوین در رشته کنترل هستند که هم از نظر تحریم ها و حساسیت ها، کم خطر هستند و هم شانس بیشتری برای دریافت فاند و بورس خواهند داشت.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین armince
**
نقل قول

21-04-2013, 01:53 PM
اطلاعات بسیار خوبی بود. ممنونم ازت دوست خوبم

ممکنه راهنمایی کنی این فیلدها بیشتر به گرایشهایی متمایل هستن؟
Hybrid Control Systems
Nonlinear Predictive
Quantom Control
Nano scal systems
Distributed Systems

سپاس
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-04-2013, 02:37 PM
دوست خوبم، خوب شد این موضوعات را گفتی من هم یادم افتاد. آخه صبح زود اون پست را نوشتم و چند قلم را فراموش کرده بودم.

1- Hybrid Control Systems: از موضوعات جدید و پرطرفدار کنترل هست و مربوط به کنترل محض و تئوری سیستم های کنترل میشه.
2- Quantom Control: از موضوعات بسیار جدید این رشته هست که از علوم بین رشته ای فیزیک کوانتوم و مهندسی کنترل
3- Nano Scale Systems: یک عنوان کلی است و بیشتر به مهندسی مکانیک فکر می کنم مربوط میشه.
4- Distributed Systems: هم یکجواری میشه فرض کرد زیر مجموعه Networked Control هاست و از جدیدترین موضوعات تحقیق کنترل هست. اکثر دپارتمان ها دارند سوییچ میشوند روی Networked and Distributed Control Systems.
5- Nonlinear Model Predictive به اندازه کافی روش کار شده است. موصوع جدید Networked Model Predictive Control هست.

شاد و سلامت باشید
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-04-2013, 11:39 PM
با سلام. منم لازم دیدم علی رغم سواد ناقصم و با حضور استادایی مثل امین نظرمو بگم. برای کنترل یکی از مهمترین دروسی که معنی میده به گرایش برق-کنترل قطعا آشنایی با ابزار دقیق (ابزار دقیق پیشرفته)و شبکه های صنعتی هست.دنیایی هست برای خودش و بازار کار خوبی هم داره ولی از نظر تحقیقاتی خوب خیلی تو مقاله ها دیدم استفاده بشن ولی توی خود شبکه ها زود به زود اتفاق و حرف جدیدی دیده نمیشه.البته نه که فکر کنید خیلی کمه ها،نه! اختراع و ابداع میشه ولی کمتر و کندتر. یعنی بیشتر مقالاتش application-based هستن.ولی اونایی که امین گفت هم کاربرد گرا و هم تئوری کنترل رو شامل میشن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین armince
**
نقل قول

21-04-2013, 11:49 PM
استاد امین سپاسگذارم از پاسخت. ممکنه راهنمایی بفرماید لیستی که دادم باضافه لیستی که عنوان کردین در مجموع کدوم رو برای سرمایه گذاری علمی واسه رسیدن به پذیرش با فاند بهتر میدونی؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »