عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی برق معرفی منابع درسی مهندسی کنترل

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معرفی منابع درسی مهندسی کنترل
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-04-2013, 06:16 PM
(21-04-2013, 02:37 PM)'amin_mb' نوشته: دوست خوبم، خوب شد این موضوعات را گفتی من هم یادم افتاد. آخه صبح زود اون پست را نوشتم و چند قلم را فراموش کرده بودم.
1- Hybrid Control Systems: از موضوعات جدید و پرطرفدار کنترل هست و مربوط به کنترل محض و تئوری سیستم های کنترل میشه.
2- Quantom Control: از موضوعات بسیار جدید این رشته هست که از علوم بین رشته ای فیزیک کوانتوم و مهندسی کنترل
3- Nano Scale Systems: یک عنوان کلی است و بیشتر به مهندسی مکانیک فکر می کنم مربوط میشه.
4- Distributed Systems: هم یکجواری میشه فرض کرد زیر مجموعه Networked Control هاست و از جدیدترین موضوعات تحقیق کنترل هست. اکثر دپارتمان ها دارند سوییچ میشوند روی Networked and Distributed Control Systems.
5- Nonlinear Model Predictive به اندازه کافی روش کار شده است. موصوع جدید Networked Model Predictive Control هست.
شاد و سلامت باشید

امين جان اگر كسي بخواد از فيلدش به اين سمت گرايش پيدا كنه ميتوني چند كتاب رفرنس رو كه مهمه دونستنشون بگي كه پايه محسوب يمشن براي كنترل؟ ممنون و شادزي [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-04-2013, 08:38 PM
سایمون جان، درود
منظورت اینه که از یک رشته یا گرایش دیگه سوییچ کنی به سمت کنترل؟

کلاً دروس اصلی رشته کنترل اینهاست:

- جبر خطی (پایه ریاضی)
- بهینه سازی (پایه ریاضی)
1- سیستم های کنترل خطی
2- سیستم های کنترل مدرن
3- سیستم های کنترل چند متغیره
4- کنترل غیرخطی
5- کنترل بهینه

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

21-04-2013, 09:16 PM
(21-04-2013, 08:38 PM)'amin_mb' نوشته: سایمون جان، درود
منظورت اینه که از یک رشته یا گرایش دیگه سوییچ کنی به سمت کنترل؟
کلاً دروس اصلی رشته کنترل اینهاست:
- جبر خطی (پایه ریاضی)
- بهینه سازی (پایه ریاضی)
1- سیستم های کنترل خطی
2- سیستم های کنترل مدرن
3- سیستم های کنترل چند متغیره
4- کنترل غیرخطی
5- کنترل بهینه

بله از يك گرايش ديگه . بعد اسم رفرنس اين ها رو هم داريد؟ مثلا كتاب ارجينال يا ترجمه ي شناخته شده. همشون 3 واحدي هستند؟ شادزي 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

21-04-2013, 09:55 PM
بلی، همگی سه واحدی هستند

جبر خطی: درس دوره کارشناسی رشته های ریاضی محض، ریاضی کاربردی، برق-کنترل
بهینه سازی: ریاضی کاربردی
سیستم های کنترل خطی: درس سه واحدی دوره کارشناسی همه برقی ها، مهندسی شیمی، 
سیستم کنترل مدرن: درس سه واحدی دوره کارشناسی برق کنترل
سیستم کنترل چند متغیره: درس سه واحدی ارشد کنترل
کنترل بهینه: ریاضی کاربردی، ارشد کنترل
کنترل غیرخطی: ارشد کنترل

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

21-04-2013, 10:46 PM
(21-04-2013, 09:55 PM)'amin_mb' نوشته: بلی، همگی سه واحدی هستند
جبر خطی: درس دوره کارشناسی رشته های ریاضی محض، ریاضی کاربردی، برق-کنترل
بهینه سازی: ریاضی کاربردی
سیستم های کنترل خطی: درس سه واحدی دوره کارشناسی همه برقی ها، مهندسی شیمی، 
سیستم کنترل مدرن: درس سه واحدی دوره کارشناسی برق کنترل
سیستم کنترل چند متغیره: درس سه واحدی ارشد کنترل
کنترل بهینه: ریاضی کاربردی، ارشد کنترل
کنترل غیرخطی: ارشد کنترل

استاد اونارو ميدونم تا حدي. منظورم اين بود براي كنترل خطي چه كتابي توصيه شده. ارجينال يا ترجمه؟ و اگر ترجمه مال كي؟ ارجينالش مال كي؟ [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]شادزي 

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-04-2013, 12:01 AM
(21-04-2013, 10:46 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
استاد اونارو ميدونم تا حدي. منظورم اين بود براي كنترل خطي چه كتابي توصيه شده. ارجينال يا ترجمه؟ و اگر ترجمه مال كي؟ ارجينالش مال كي؟ [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]شادزي 
اونایی که من میدونم و خوندم:
1- جبر خطی :مایکل اونان مال مرکز نشر دانشگاهی با کاغذ کاهی که من خیلی دوسش دارم و تقریبا همشو خوندم[img]images/smilies/heart.gif[/img]
2- سیستم های کنترل خطی: من اگاتا رو خوندم که برای کنترل مدرن هم هست و واقعا درسی نیست که وقت بشه چند منبع رو خوند. زبان اصلیش بهتره ولی میتونید از ترجمه ها استفاده بکنید،کاری که من نکردم[img]images/smilies/sad.gif[/img]
3- سیستم های کنترل مدرن: همون اگاتا (فصل 11 به بعد+ کل فصول با تحلیل فضای حالت) ، کنترل مدرن دکتر خاکی صدیق، مقدمه ای بر کنترل مدرن دکتر حمید تقی راد، کنترل اتوماتیک بنجامین کو و گل نراقی، سیستم های کنترل مدرن اثر دورف-بیشاپ (البته اینا برای کنترل خطی هم استفاده میشن بعضا)
برای دروس زیر هم من نخوندم ولی منابعش:
4- کنترل غیر خطی: کنترل غیر خطی کاربردی از اسلوتاین slotine که تو ایران اصلا نیست! و یک pdf داغون ناخوانا دارن و استفاده میشه. کنترل غیر خطی بحث نسبتا جدیدی هست ازش زیاد استفاده می شه و در حال گسترش هست.
5- سیستم های کنترل بهینه: دقیقا به همین اسم که نویسندش اسم عجیبی داره.naidu
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین moham
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-06-2013, 11:33 AM
با سلام،
در مورد درس جبر خطی یک کتاب جدید مربوط به سال 2009 که توسط اساتید کنترل نوشته شده هم وجود دارد که خیلی کامل است. اطلاعات این کتاب اینطوره:
جبر خطی: همراه با مثالهایی کاربردی از مهندسی و کدهای MATLAB
تالیف: سهیل دیانت و الی سابر
ترجمه: مهدی ایمان پرست و حمید دارابی
انتشارات دانش نگار- چاپ اول- 1391
نقل قول  

آفلاین Control
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-09-2013, 05:59 PM
سلام . از امین گرامی خواهش دارم به سوال من پاسخ بدهند
بنده از گرایش غیر کنترلی به کنترل رفته ام و در حال حاضر در مقطع ارشد کنترل در ایران مشغول تحصیل می باشم
درس کنترل مدرن را بعنوان پیشنیاز به بنده داده اند تا پاس کنم ولی درس جبرخطی را خودم باید مطالعه کنم
سوالم این هست که ایا عدم گذراندن درس جبرخطی برای گرفتن اپلای از دانشگاه های امریکایی یا المانی در مقطع دکتری 
مشکلی برای بنده ایجاد می کند ؟ ممکن است این شرط را برای بنده بگذارند که حتما باید این درس را پاس می کردم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر