عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی معرفی کارتهای اعتباری بین المللی

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معرفی کارتهای اعتباری بین المللی
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-05-2012, 10:32 AM
با سلام.
در این تاپیک قصد دارم چیزی که برای خودم همیشه مبهم بود رو با چند لینک مفید به کسایی که مثل خودم آشنایی خیلی کمی با این چیزها دارن معرفی کنم. کارتهای اعتباری استفاده زیادی برای ما دارن و میشه باهاشون Application Fees و هزینه ثبت نام ibt & Ielts رو پرداخت کرد و .....
در این سایت و همچنین این سایت
و این وبلاگ
این سایت
شرکت کالای دانشگاه تهران
شرکت اپلای نیدز
اینم ساین شرکت نیلپر تبریز
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-05-2012, 10:39 AM
در این لینک سوالات متداول بسیار خوب توضیح داده شده اند که توصیه می کنم بخونید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

10-05-2012, 12:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-05-2012, 01:01 AM توسط MaMi.)
من با هیچ کدوم از شرکت های فوق کار نکردم ولی تجربه ای که امروز (20 اردیبهشت 1391) داشتم رو در اختیار دوستان میگذارم؛
هزینه ثبت نام GRE در اپلای نیدز = 420 هزار تومان
هزینه ثبت نام GRE در یو تی کالا = 388 هزار تومان
هزینه ثبت نام GRE در نیلپر = 350 هزار تومان
هزینه ثبت نام GRE در سنجش = 412 هزار تومان
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-05-2012, 01:00 AM
Dear MaMi
you mean their prices are not up dated?!!! As we know in spite of the GRE exam costs 190$,they present their services by an unreasonable prices!!!
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-05-2012, 01:03 AM
(10-05-2012, 01:00 AM)ahmadpashaei نوشته: you mean their prices are not up dated?!!! As we know in spite of the GRE exam costs 190$,they present their services by an unreasonable prices
همه این سایت ها در مورد قیمت دلاری امتحان GRE یکسان هستند ولی دلار رو هر کدوم یک قیمتی محاسبه می کنند، مثلا اپلای نیدز دلار را هنوز 2150 تومان حساب میکنه!

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

10-05-2012, 12:35 PM
دوستان عزیز، این تاپیکی که احمد جان زده به نظرم بهتره برای آشنایی اولیه و توضیح در مورد نحوه استفاده از انواع کارت های اعتباری بپردازه و اگر کسی سوالی در این مورد داره در اون مطرح کنه. با توجه به اینکه ما قبلاً در مورد شرکت ها این تاپیک رو داشتیم بهتره مباحث 2 تا تاپیک با هم قاطی نشه. ممنون ازتون.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

05-08-2012, 01:10 AM
این نوع Gift Card ها رو می شه برای سایت هایی که نیاز به Card Holder Name و Billing Address دارند استفاده کرد؟ من خیلی سر در نیاوردم راستش. ممنون.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-08-2012, 01:24 AM
در این لینک و در قسمت Online or phone purchases توضیح داده که برای خرید آنلاین یا تلفنی که اطلاعات دارنده کارت لازمه، باید کارت رو ابتدا ثبت کنید. برای ثبت کارت هم بستگی به این که کارت رو چه شرکتی صادر کرده باشه، معمولا وب‌سایتی وجود داره که می‌تونید بهش مراجعه کنید و کارت رو به نام خودتون ثبت کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

19-12-2022, 10:10 PM
(19-12-2022, 12:09 PM)ناهید رنجبر نوشته: یه سؤال دارم. من میخوام کارت اعتباری بگیرم. بنظرتون ازکدوم شرکت بگیرم بهتره.؟ من تبلیغات شریف ویزا و ایرانی کارت رو دیدم ولی یه سری میگن کیاسان کارت بهتره. میشه من رو تو این زمینه راهنمایی بفرمایید کدوم شرکت بهتره؟

درود
شریف ویزا پرداخت داشتم خودم و دوستانم راضی بودیم اما مساله ی کارت اعتباری متفاوت هستش، به نظرم با توجه شه شرایط موجود پرداخت انجام بدید و کارت تهیه نکنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر