عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 182 183 184 185 186 187 188 189 190 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین shahinr41
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,851
25-12-2015, 01:41 AM
(24-12-2015, 11:47 PM)عقیل نوشته: سلام شاهین جون مخلصتم آقا به روی چشمم الان میذارم عکسای اپ آر آیم رو تا ببینی
ولی خوب این تصویرم ماله دو ماه پیشمه ها
اگه امکانش هست یه عکس از قست ام ار ای بده
و جواب نوار عضله هم بزار مرسی
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,852
25-12-2015, 05:02 PM
سلام چرا هیچکس به من جواب نمیده؟؟؟ مشکل بنده پارگی و کوتاهی تاندون آشیل. به طوری که اختلال در عملکرد و نشستن ایجاد شده. وضع پام اصلا خوب نیست و با کمترین مسافت و پیاده روی شروع به درد و تورم میکنه. تمامی مدارکشم دارم. زمانی ک تاندون پام پاره شد MRI گرفتم داخل عکسا نوشته 5 سانتی متر، ولی من متوجه نمیشم دقیقا یعنی چی. الانم اقدام کردم برای معافیت و پزشک معاینه اولیه تایید کرد. مدرک تحصیلیم هم دیپلم. حالا با این اوصاف به نظر شما معاف دائم میشم یا رزمی؟؟ خواهشا جواب بدید خیلی برام مهمه.
نقل قول  

آفلاین reza6270
**
نقل قول

#1,853
26-12-2015, 02:32 AM
سلام خدمت همه و نادر عزیز
من چهارشنبه تو کمیسیون شهرستان معاف شدم
ولی گفتن باید بره مرکز استان که تایید بشه
پزشکی که رییس جلسه بود گفت مرکز استان هم تایید میکنه
دوستان لطفا بگین (امکان داره مرکز استان تایید نکنه؟؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

#1,854
26-12-2015, 02:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2015, 02:40 AM توسط nader.)
(26-12-2015, 02:32 AM)reza6270 نوشته: سلام خدمت همه و نادر عزیز
من چهارشنبه تو کمیسیون شهرستان معاف شدم
ولی گفتن باید بره مرکز استان که تایید بشه
پزشکی که رییس جلسه بود گفت مرکز استان هم تایید میکنه
دوستان لطفا بگین (امکان داره مرکز استان تایید نکنه؟؟
درود
من به همه میگم به شمام همینطور
۹۰٪مواقع تایید میکنه مگه اینکه خیلی خیلی بدشانس باشید و باز بخواندت برای بررسی های بیشتر

امیدوارم معاف بشی دوست عزیز

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین dadgw
**
نقل قول

#1,855
26-12-2015, 03:56 AM
سلام آقا نادر دستم به دامنت من نا واردم تازه ثبت نام کردم اطلاعی ندارم
سابقه ی انصراف از دانشگاه دولتی امیرکبیر- پنج شش تا نسخه ی پزشکی(پیش دکترای مختلف 4-5 رفتم ولی نسخه نگرفته بودم)-سابقه ی مرخصی از دانشگاه(به خاطر حال خرابم) و 20 روز بستری-سابقه ی تشنج در بچگی و حمله های ضعیف و کم در نوجوونی و جوونی-وسواس فکری دیوانه وار-دوقطبی
چکار کنم؟ مشمول صرع هستم؟توصیه ی کلیتون چیه؟ دو ماهه که غیبت خوردم(سال چهارم انصراف دادم) تو این مدت هیچ کاری نکردم
نمیدونم باید برم خدمت اقدام کنم یا قبلشم میشه(با توجه به اینکه غیبت خوردم)-تبعاتشم اصلا واسم مهم نیست چون قصد اینو دارم که اگه تونستم برم امریکا(مشکلی که ایجاد نمیکنه؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,856
26-12-2015, 11:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2015, 11:36 AM توسط nader.)
(26-12-2015, 03:56 AM)dadgw نوشته: سلام آقا نادر دستم به دامنت من نا واردم تازه ثبت نام کردم اطلاعی ندارم
سابقه ی انصراف از دانشگاه دولتی امیرکبیر- پنج شش تا نسخه ی پزشکی(پیش دکترای مختلف 4-5 رفتم ولی نسخه نگرفته بودم)-سابقه ی مرخصی از دانشگاه(به خاطر حال خرابم) و 20 روز بستری-سابقه ی تشنج در بچگی و حمله های ضعیف و کم در نوجوونی و جوونی-وسواس فکری دیوانه وار-دوقطبی
چکار کنم؟ مشمول صرع هستم؟توصیه ی کلیتون چیه؟ دو ماهه که غیبت خوردم(سال چهارم انصراف دادم) تو این مدت هیچ کاری نکردم
نمیدونم باید برم خدمت اقدام کنم یا قبلشم میشه(با توجه به اینکه غیبت خوردم)-تبعاتشم اصلا واسم مهم نیست چون قصد اینو دارم که اگه تونستم برم امریکا(مشکلی که ایجاد نمیکنه؟

درود دوست عزیز خوش آمدید به فروم

ابتدای امر باید بگم که شما باید قبل سربازیتون اقدام کنید واسه معافی
با این توضیحات من فکر کنم حداقل ۲ قطبی شامل حالتون بشه
اما میتونه بیماری های دیگه هم به قوت خودش باقی بمونه
اینکه از دانشگاه مرخصی داشتی و انصراف و اینا هم میتونه موثر باشه روی تصمیم گیری شورای پزشکی
شما از طریق دفتر پلیس +۱۰ اقدام کن سپس برای معاینه اولیه که میری پیش دکتر عمومی کلیات رو باز گو کن
اما اینطوری بگو که من میخوام برای ۲ قطبی اقدام کنم اما با این شرایطم آیا بیماری دیگه ای هم بهم تعلق میگیره یا نه؟
و بگو که بندشو مشخص کنه

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین Amir73
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,857
26-12-2015, 06:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2015, 06:07 PM توسط Amir73.)
با عرض سلام و خسته نباشید. مشکل بنده پارگی و کوتاهی تاندون آشیل. به طوری که اختلال در عملکرد و نشستن ایجاد شده. وضع پام اصلا خوب نیست و با کمترین مسافت و پیاده روی شروع به درد و تورم میکنه. تمامی مدارکشم دارم. زمانی ک تاندون پام پاره شد MRI گرفتم داخل عکسا نوشته 5 سانتی متر، ولی من متوجه نمیشم دقیقا یعنی چی. الانم اقدام کردم برای معافیت و پزشک معاینه اولیه تایید کرد. مدرک تحصیلیم هم دیپلم. حالا با این اوصاف به نظر شما معاف دائم میشم یا رزمی؟؟ خواهشا جواب بدید خیلی برام مهمه.
نقل قول  

آفلاین Alive
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,858
26-12-2015, 07:19 PM
با سلام.
دوستان می خواستم من رو راهنمایی کنید، این جواب MRI من هست. با این شرایط من می تونم معاف کامل بشم؟ یا فقط معاف از رزم؟ اگر معاف از رزم بشم توی کارت پایان خدمتم این موضوع درج میشه؟ یعنی برای اینده شغلیم مشکلی ایجاد میکنه؟ با تشکر.
[عکس: waZgJ.jpg]
نقل قول  

آفلاین dadgw
**
نقل قول

#1,859
26-12-2015, 11:37 PM
آقا نادر ممنون از پاسختون یه سوال دیگه ای که من دارم اینه که اگر معافیت ندادن و مجبور شدم برم خدمت، چطوری سال دیگه از کشور خارج شم؟(شنیدم سفر زیارتی و علمی-نیمه علمی... مشیه واسه سربازا، ولی کسی که غیبت نخورده، من چند ماه غیبت دارم تا اعزام بشم چند ماه دیگه هم اضافه میشه، نمیدونم چجوری میشه گیج گیجم! شنیدم گاهی عفو میکنن نمیدونم عفو شامل حالم میشه که سرباز بدون غیبت محسوب شم که مجوز خروج واسه سفر علمی یا زیارتی بهم بدن؟)
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,860
26-12-2015, 11:47 PM
(26-12-2015, 11:37 PM)dadgw نوشته: آقا نادر ممنون از پاسختون یه سوال دیگه ای که من دارم اینه که اگر معافیت ندادن و مجبور شدم برم خدمت، چطوری سال دیگه از کشور خارج شم؟(شنیدم سفر زیارتی و علمی-نیمه علمی... مشیه واسه سربازا، ولی کسی که غیبت نخورده، من چند ماه غیبت دارم تا اعزام بشم چند ماه دیگه هم اضافه میشه، نمیدونم چجوری میشه گیج گیجم! شنیدم گاهی عفو میکنن نمیدونم عفو شامل حالم میشه که سرباز بدون غیبت محسوب شم که مجوز خروج واسه سفر علمی یا زیارتی بهم بدن؟)

عفو مال غیبت خورده هاست که معمولا عفو میخوره
درواقع اضافه خدمتشون بخشیده میشه معمولا
مال اونایی که دیر اقدام کردن برای ارسال دفترچه نه اپنایی که ارسال میکنن و خدمت نمیرن یا فرار میکنن
در مورد عدم معافی هم اینکه خدمتتون عارضم همیشه با خروج و ترخیص سربازها خیلی سرسختی نشون داده میشه
ولی قبل از اعزام خدمت معمولا میشه با گذرنامه و وثیقه از کشور خارج شد
دوست خود من همین بهمن ماه عازمه اما ۱ ماه پیشم رفت کربلا و اومد
اما حساسیت ها زیاد هست بهش

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 182 183 184 185 186 187 188 189 190 ... 366 بعدی »