عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
مهمان
Unregistered
نقل قول

19-12-2015, 01:03 PM
ممنون از شما 
دوست عزیز mmjavad شما لیسانس رو برای ازاد کردن گذاشتید یا ارشد رو ؟
دوست عزیز Glee من 14 اسفند 90 فارغ از لیسانس شدم 20 شهریور 91 ارشد رو شروع کردم. ولی ربطی نداره ها قانونش اینه که هر مقطعی رو شما میزاری برای ازاد کردن یکسال از تاریخ فارغ التحصیلیت مقطعی که میخای ازادش کنی گذشته باشه یکسال از پایان خدمت برای اقایون و شش ماه هم از ثبت نامت تو کاریابی و تو مدت که تو کاریابی هست مدرکت مشغول به خدمت نبوده باشی من 26 خرداد 94 که رفتم ثبت نام دیگه دانشجو نبودم پس اشتغال نداشتم الان هم که 28 اذر هست شش ماه از ثبت نامم گذشته شاغل هم نبودم تو این مدت یکسال از لیسانسمم که گذشته پایان خدمت هم مشکلی ندارم پس قاعدتا باید بدن که میدن ولی این خانومه میگفت باید از ارشدت هم یکسال گذشته باشه بعدن دانشگاه لیسانس بهت گیر میده استعلام میکنه گیر میده و بعدشم وزارت علوم که من فکر میکنم اشتباه میگه
ممنونم 
حمید
نقل قول  

آفلاین mmjavad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-12-2015, 01:07 PM
(19-12-2015, 01:03 PM)مهمان نوشته: ممنون از شما 
دوست عزیز mmjavad شما لیسانس رو برای ازاد کردن گذاشتید یا ارشد رو ؟
دوست عزیز Glee من 14 اسفند 90 فارغ از لیسانس شدم 20 شهریور 91 ارشد رو شروع کردم. ولی ربطی نداره ها قانونش اینه که هر مقطعی رو شما میزاری برای ازاد کردن یکسال از تاریخ فارغ التحصیلیت مقطعی که میخای ازادش کنی گذشته باشه یکسال از پایان خدمت برای اقایون و شش ماه هم از ثبت نامت تو کاریابی و تو مدت که تو کاریابی هست مدرکت مشغول به خدمت نبوده باشی من 26 خرداد 94 که رفتم ثبت نام دیگه دانشجو نبودم پس اشتغال نداشتم الان هم که 28 اذر هست شش ماه از ثبت نامم گذشته شاغل هم نبودم تو این مدت یکسال از لیسانسمم که گذشته پایان خدمت هم مشکلی ندارم پس قاعدتا باید بدن که میدن ولی این خانومه میگفت باید از ارشدت هم یکسال گذشته باشه بعدن دانشگاه لیسانس بهت گیر میده استعلام میکنه گیر میده و بعدشم وزارت علوم که من فکر میکنم اشتباه میگه
ممنونم 
حمید

بله متوجه منظورتون شدم!
همون کارشناسی رو گفتم که کاری به ارشد من نداشتن،
ارشد رو هم دوباره شش ماه کاریابی رفتم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-12-2015, 01:17 PM
(19-12-2015, 01:07 PM)mmjavad نوشته: بله متوجه منظورتون شدم!
همون کارشناسی رو گفتم که کاری به ارشد من نداشتن،
ارشد رو هم دوباره شش ماه کاریابی رفتم

ممنونم از شما. کاش میشد فهمید اگه اول لیسانسمو ازاد کنم بعدن ارشدمو آیا بعدن وزارت علوم گیر میده یا نه چون ظاهرا باید برای تایید مدارکت بری وزارت علوم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-12-2015, 03:17 PM
(19-12-2015, 12:33 PM)Glee نوشته: برای آزادسازی مدرک باید حداقل یک سال از تاریخ فارغ التحصیلی مقطع موردنظر گذشته باشه و حداقل 6 ماه از تاریخ ثبت نام در کاریابی، و در این بازه اشتغال به تحصیل یا کار نداشته باشید.
اگر منظورتون از تاریخ فارغ التحصیلی ارشدتون هست، نه، مشکل نداره.
گفتن این مساله به کاریابی ها بیشتر باعث فراهم کردن زمینه سواستفاده برای کاریابی ها هست. ناگفته، اکثر کاریابی ها هدف و انگیزه ثبت نام اغلب فارغ التحصیلان مقاطع بالا در کاریابی رو میدونن!

مرسي كه جواب دادين فقط اينكه من الان دانشگاه آزاد دارم درس ميخونم مشكلي پيش نمياره؟؟؟
نقل قول  

آفلاین mmjavad
**
نقل قول

19-12-2015, 04:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2015, 06:37 PM توسط mmjavad.)
نگاه کنید اگه دارید دانشگاه آزاد الان ارشد درس می خونید، پس مدرک موقت کارشناسی پیش دانشگاه آزاد هست که با اون ثبت نام کردید یا بعدا از دانشگاه کارشناسی شما گرفتن. برای آزاد کردن مدرک کارشناسی خودتون نیاز به مدرک موقت، پایان خدمت، نامه اداره کار، تصفیه صندوق رفاه دارید. اگه اینا باشه و تاریخ ها هم به اندازه کافی ازشون گذشته باشه، نباید مشکلی برای گرفتن از دانشگاه پیش بیاد. بهتره قبل از رفتن از دانشگاه بپرسید. ولی فکر می کنم تا ارشد فارالتحصیل نشید نتونید انجام بدید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-12-2015, 04:57 PM
من ليسانس و فوق ليسانس و از دانشگاه تهران گرفتم.الان دارم باز ليسانس مامايي دانشگاه ازاد ميخونم .(پس يني مدرك ليسانسم دست همون دانشگاه تهرانه هنوز).ريز نمرات و واسه تطبيق واحد ميخوام، بم گفتن بايد دانشنامه و ازاد كني.خود مسئول اونجا بم گفت برو نامه بيكاري بگير.اما سوالم اينه :اينكه من دانشجو دانشگاه ازادم الان ربطي داره به اين موضوع؟ يا ققط نبايد دانشگاه دولتي و روزانه مشغول باشم
نقل قول  

آفلاین mmjavad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-12-2015, 06:36 PM
(19-12-2015, 04:57 PM)مهمان نوشته: من ليسانس و فوق ليسانس و از دانشگاه تهران گرفتم.الان دارم باز ليسانس مامايي دانشگاه ازاد ميخونم .(پس يني مدرك ليسانسم دست همون دانشگاه تهرانه هنوز).ريز نمرات و واسه تطبيق واحد ميخوام، بم گفتن بايد دانشنامه و ازاد كني.خود مسئول اونجا بم گفت برو نامه بيكاري بگير.اما سوالم اينه :اينكه من دانشجو دانشگاه ازادم الان ربطي داره به اين موضوع؟ يا ققط نبايد دانشگاه دولتي و روزانه مشغول باشم

اگر که با مدرک دیپلم دانشگاه ثبت نام کردین، دانشگاه آزاد کاری به تحصیلات دیگه شما نداره
کاریابی و اداره کار هم که به دانشجو بودن شما نگاه نمی کنن مگر اینکه جدیدا تغییری در سیستمشون اومده باشه
شما که احتمالا خانم هستین و مشکل سربازی هم ندارید. پس راحت کاریابی ثبت نام کنید، یه سال از فارالتحصیلی و شش ماه هم از کاریابی بگذره می تونید آزاد کنید مدرکتون رو
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-12-2015, 04:09 AM
دوستان من این مطالب رو که خوندم نگران شدم...
من یه مدت برای فقط یه ترم رفتم دانشگاه آزاد درس دادم. اونها هم آخرش گفتن که به اندازه یه ماه برات بیمه رد میکنیم و یادمه خودم رفتم اداره بیمه شماره پرونده ساختم و دادم دانشگاه. من الان یک سال بیشتره فارغ التحصیل شدم ولی تازه با این قانون عدم کاریابی آشنا شدم. میخواستم فردا برم درخواست بدم, حالا به خاطر همون یه ماه دیگه بهم گواهیشو نمیدن?!! Sad( البته هنوز حقوق اون یه ترم دانشگاهمو پرداخت نکردن و در نتیجه احتمالا برای بیمه هم چیزی نفرستادن...
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-12-2015, 10:20 AM
(27-12-2015, 04:09 AM)مهمان نوشته: دوستان من این مطالب رو که خوندم نگران شدم...
من یه مدت برای فقط یه ترم رفتم دانشگاه آزاد درس دادم. اونها هم آخرش گفتن که به اندازه یه ماه برات بیمه رد میکنیم و یادمه خودم رفتم اداره بیمه شماره پرونده ساختم و دادم دانشگاه. من الان یک سال بیشتره فارغ التحصیل شدم ولی تازه با این قانون عدم کاریابی آشنا شدم. میخواستم فردا برم درخواست بدم, حالا به خاطر همون یه ماه دیگه بهم گواهیشو نمیدن?!! Sad( البته هنوز حقوق اون یه ترم دانشگاهمو پرداخت نکردن و در نتیجه احتمالا برای بیمه هم چیزی نفرستادن...

سلام دوست عزیز
من خودم کامل برام بیمه رد شد و مدارک رو آزاد هم کردم..احتمال بسیار بالا مثل من کسی نمیاد سابقه بیمه دراره..
موفق باشید
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین msarchi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2016, 03:33 PM
سلام و خسته نباشيد
من ارشدم شبانه بوده، در اين صورت سابقه كار تمام وقت در طول تحصيل در دوره ارشد ، جزو سوابق كار براي آزاد كردن مدرك ليسانس محسوب ميشه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 109 بعدی »