عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین لاله11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-10-2015, 08:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2015, 08:20 PM توسط لاله11.)
سلام من یه سوال دارم شاید خیلی با ناامیدی باشه اما
من تصمیم دارم که از یه دانشگاه رنک خیلی پایین پذیرش بگیرم البته با فاند بعد که رفتم ترنسفر کنم چون شنیدم خیلیا اینکارو انجام میدن
الان سوالم اینه رنک پایین میشه چه رنکی ؟ بر اساس us در رشته خودم؟
تافل 89 دارم
gre دارم میخونم
معدل لیسانس  شیمی16/5
ارشد17 یه مقاله ای اس ای
من با این رزومه کجاها رو بفرستم که به احتمال بالا بتونم پذیرش بگیرم البته اگه احتیاج باشه دوباره تافل میدم
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-10-2015, 11:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2015, 11:57 PM توسط Andre.)
(17-10-2015, 07:56 PM)sarangi نوشته: سلام من لیسانس شیمی کاربردی با معدل 15.97
ارشد شیمی آلی با معدل 15.67
4مقاله isi
1مقاله داخلی
1 سمینار
تالیف کتاب
متاهل
زبان ندارم ولی در حال گذروندن دورشم
2 سال سابقه کار مرتبط
هدفم دانشگاه های امریکا و کاناداست و برای پ
بهار 2017 میخوام اقدام کنم
ب نظرتون شانسی برای دریافت فول فاند دارم ؟

رزومتون خوبه. اگر بتونید در زمینه کاریتون استاد پیدا کنید خیلی بهتره هم خواهد شد. پیشنهاد من اینه که در کنار کانادا با یک GRE شانستون رو برای آمریکا هم امتحان کنید. اگر مقالاتتون کیفیت لازم رو داره (خودتون باید بدونید)، میتونید کشورهای پژوهش محور مثل استرالیا و آلمان رو هم در نظر بگیرید.

نکته دیگری که به نظرم مهم میاد اینه که ممکنه کمک هزینه ها و بورسیه های اختصاص یافته به شما تنها کفاف شما (به تنهایی) رو بده و همچنان نیاز داشته باشید که برای دریافت ویزا برای همسرتون هم مدارک مالی تهیه کنید، حالا خرج زندگی واقعی پس از ورود به کشور مربوطه بماند، باید در نظر بگیرید که در چنین حالتی چقدر میتونید با دست باز عمل کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-10-2015, 10:01 AM
(17-10-2015, 08:19 PM)لاله11 نوشته: سلام من یه سوال دارم شاید خیلی با ناامیدی باشه اما
من تصمیم دارم که از یه دانشگاه رنک خیلی پایین پذیرش بگیرم البته با فاند بعد که رفتم ترنسفر کنم چون شنیدم خیلیا اینکارو انجام میدن
الان سوالم اینه رنک پایین میشه چه رنکی ؟ بر اساس us در رشته خودم؟
تافل 89 دارم
gre دارم میخونم
معدل لیسانس  شیمی16/5
ارشد17 یه مقاله ای اس ای
من با این رزومه کجاها رو بفرستم که به احتمال بالا بتونم پذیرش بگیرم البته اگه احتیاج باشه دوباره تافل میدم
ممنونم

سلام
رزومتون خوب و برای امریکا جی ار ای ها هم مهم هستش و نمره اسپیکینگ. اگر از دانشگاه خوبی فارغ التحصیل شده باشید که با نمره های خوب جی ار ای دانشگاه های سطح بالا حتی می تونید در رنک های زیر 40 امریکا پذیرش بگیرید. کانادا هم می تونید دانشگاه های خوبی پذیرش بگیرید.
نقل قول  

آفلاین Morteza1430
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-10-2015, 04:09 PM
باسلام وخسته نباشید بابت سایت مفیدتون ممنونیم
من کارشنایی برق قدرت با معدل 13 دانشگاه ازاد و کاردانی امور زراعی و باغی با معدل 13 ازاد .میخوام ایلتس بگیرم نمره 6.5 یا هفت. دو یا سه مقاله دارم و دنبال پذیرش و چاپشونم isi . سن 23 سال بدون سابقه ی کار
شانس پذیرش تو چه کشورهایی و دانشگاه های هست اولویت من. گرفتن هزینه کمک تحصیلی اسکولرشیب من زیاد از اینا اطلاع ندام ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Lham46
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-10-2015, 04:31 PM
سلام...
من فارغ التحصیل تربیت بدنی در مقطع ارشد از دانشگاه شیراز با معدل 18.97 هستم... اما مدرک لیسانسم زبان فرانسه از دانشگاه اصفهان بوده با معدل 14... هر دو مقطع رو در دو تا بهترین دانشگاه های کشور خوندم...نمره پایان نامم 19.97 بوده و الان هم مشغول حواندن برای آزمون آیلتس هستم...
قصد دارم برای گرفتن پذیرش در مقطع دکترا اقدام کنم و اولویت هام  کانادا، انگلستان و آمریکاست... و اینکه حتما بتونم فاند تحصیلی بگیریم و یا تحصیلم رایگان باشه...
لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید...
نقل قول  

آفلاین samira m.a
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-11-2015, 06:46 PM
سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی ارشد معماری هستم ( ازاد ) معدل کارشناسی بالای 17 بوده و معدل ارشدم هم با توجه به اینکه هنور درسم تموم نشده بالای 18 یا 19 میشه . طراحی ام خیلی قویه و دارم پرتفولیو درست میکنم و برای ازمون ایلتس اماده میشم و 3 تا مقاله هم دارم مینویسم که برای 2 تا از مفاله هام امید زیادی برای isi دارم . از چند ماه دیگه هم میتونم توی یه دانشگاه ازاد مقاطع پایین تدریس کنم و هنوز فرصت زیادی دارم تا رزومه ی قوی اماده کنم اما میخواستم بدونم با شرایط من احتمال فول فاند phd هست؟ دانشگاهش واسم مهم نیست فقط کمک هزینه تحصیلی واسم مهمه اگر احتمالش کمه دیگه ادامه ندم چون همه تلاشم برای رفتن هست
نقل قول  

آفلاین sina___b
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-11-2015, 08:40 PM
سلام من دانشجوی کارشناسی برق قدرت ذانشگاه تبریزم معدلم 18.3 البته 2 ترمم مونده هنوز.
نمره آزمون تافل 100 (27 لیسینینگ 27 ریذینگ  24 اسپیکینگ 22 رایتینگ)
نمره آزمون GRE 305 ( وربال 144 کوانت 161 رایتینگ 3 )
میخوام برا رشته الکترونیک قدرت اقدام کنم به نظرتون کدوم دانشگاه میتونم قبول بشم ؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-11-2015, 10:04 AM
(08-11-2015, 08:40 PM)sina___b نوشته: سلام من دانشجوی کارشناسی برق قدرت ذانشگاه تبریزم معدلم 18.3 البته 2 ترمم مونده هنوز.
نمره آزمون تافل 100 (27 لیسینینگ 27 ریذینگ  24 اسپیکینگ 22 رایتینگ)
نمره آزمون GRE 305 ( وربال 144 کوانت 161 رایتینگ 3 )
میخوام برا رشته الکترونیک قدرت اقدام کنم به نظرتون کدوم دانشگاه میتونم قبول بشم ؟

نمرات زبان و GRE تون خوبه. برای دانشگاههایی آمریکا و کانادا اقدام کنید. چون برای ارشد اقدام میکنید نمیشه خیلی بحث مقاله و ارتباط با اساتید رو مطرح کرد. پیشنهاد میکنم که به برای چند دانشگاه مطرح و چند دانشگاه متوسط اقدام کنید و نهایتاً با توجه به نتایج بدست آمده تصمیم بگیرید. برای هر دو کشور آمریکا و کانادا شانس خوبی دارید. دستکم دانشگاههای متوسط. البته بحث کمک هزینه ها در مقطع ارشد اغلب به صورت جزئی هست یعنی شما باید مقداری از هزینه های زندگی و یا شهریه تون رو بپردازید. بهتره که قبل از هر اقدامی این مورد رو هم در نظر بگیرید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

14-11-2015, 05:23 PM
[b]@Andre[/b]
@Babak

سلام، عرض احترام، مشخصات من به این صوزت هست:

1-لیسانس مهندسی شیمی
2-دانشگاه صنعتی بابل
3-معدل کل 17
4-آیلتس: L6  R7  W6.5  S6.5 و در مجموع 6.5
5- چهار کنفرانس بین المللی، یک کنفرانس داخلی، 3 تا سابمیت ISI
6- سه توصیه نامه
سایر: یک ترم حل تمرین فیزیک2
جزییات بیشتر راجع به من رو میتونید در این سایت ببینید

قصد دارم برای ارشد یا دکترا در ایالات متحده یا کانادا اقدام کنم (با فاند). ضمن اینکه فقط برای تعداد 4 دانشگاه میتونم اپلای کنم.

چه دانشگاه ها با چه رنک هایی رو به من پیشنهاد میکنید؟
من فعلا UC riverside و واترلو و آلبرتا رو تو ذهنم کاندید کردم، به نظر شما برای این ها شانسم خوب هست؟
و سوال سومم اینکه با توجه به اینکه نمره آیلتسم 6.5 شده، آیا منطقی هست برای دانشگاه های بالا که مینیموم 7 اعلام کردن اپلای کنم؟

از اینکه مورد من رو بررسی میکنید پیشاپیش تشکر میکنم. بسیار ممنون میشم اگه زودتر پاسخ بدید تا من بتونم دانشگاه های مناسب رو برای دوشنبه که GRE دارم ریپورت کنم.
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-11-2015, 09:46 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-11-2015, 09:51 AM توسط Andre.)
(14-11-2015, 05:23 PM)Atlantis نوشته: [b]@Andre[/b]
@Babak

سلام، عرض احترام، مشخصات من به این صوزت هست:

1-لیسانس مهندسی شیمی
2-دانشگاه صنعتی بابل
3-معدل کل 17
4-آیلتس: L6  R7  W6.5  S6.5 و در مجموع 6.5
5- چهار کنفرانس بین المللی، یک کنفرانس داخلی، 3 تا سابمیت ISI
6- سه توصیه نامه
سایر: یک ترم حل تمرین فیزیک2
جزییات بیشتر راجع به من رو میتونید در این سایت ببینید

قصد دارم برای ارشد یا دکترا در ایالات متحده یا کانادا اقدام کنم (با فاند). ضمن اینکه فقط برای تعداد 4 دانشگاه میتونم اپلای کنم.

چه دانشگاه ها با چه رنک هایی رو به من پیشنهاد میکنید؟
من فعلا UC riverside و واترلو و آلبرتا رو تو ذهنم کاندید کردم، به نظر شما برای این ها شانسم خوب هست؟
و سوال سومم اینکه با توجه به اینکه نمره آیلتسم 6.5 شده، آیا منطقی هست برای دانشگاه های بالا که مینیموم 7 اعلام کردن اپلای کنم؟

از اینکه مورد من رو بررسی میکنید پیشاپیش تشکر میکنم. بسیار ممنون میشم اگه زودتر پاسخ بدید تا من بتونم دانشگاه های مناسب رو برای دوشنبه که GRE دارم ریپورت کنم.

@Atlantis

درود،

با معدل و مقالاتی که دارید شانستون خوبه. اگر GRE ندارید و یا نمره خوبی در اون آزمون کسب نکردید کلاً بهتره سمت آمریکا نرید. اکثر دانشگاههای معتبر آمریکایی نمره GRE رو اجباری درخواست دارن غیر از تعدادی محدود که در همین سایت بهشون اشاره شده. سایتتون هم دیدم. از روش یک رزومه درخور بنویسید. عموماً تیم پذیرش با کاغذ و سیستم سنتی کار میکنند. این سایت و صفحه لینکدین بیشتر حکم اطلاعات تکمیلی میاد.

به نظرم همان واترلو، آلبرتا دانشگاههای مناسبی هستند. طبق این لینک یکی از اساتید قدیم شما در این دانشگاه مشغول به فعالیتن. به نظرم میتونید اتاوا هم در نظر بگیرید و همچنین ازشون یک توصیه نامه برای اپلای کردن درخواست کنید. یک یا دو دانشگاه متوسط و پایین متوسط هم در نظر بگیرید که شانستون بیشتر بشه. برای دانشگاه متوسط Saskatchewan دانشگاه بسیار خوبی هست در رشته شما. میتونید در کنار این دانشگاههای کانادایی دانشگاههایی در اروپا هم در نظر بگیرید که البته اپلیکشن فی رایگان دارند. چون مقاله دارید به نظرم شانس بورس شدنتون در کشوری مثل آلمان، نروژ و ... خوب خواهد بود. برای اطلاعات و بحث تخصصی از دوستان ما در انجمن اروپا کمک بگیرید.

در مورد سوال دیگرتون، دانشگاه آلبرتا مثل خیلی دانشگاههای دیگه ابتدا یک گروهی تحت FGRS معدل و نمره زبان و سایر مدارک شما رو بررسی میکنند و مدارک رو به دانشکده برای بررسی نهایی میفرستند. مینیمم دانشگاه 6.5 (بالای 6 تمام اسکیل ها) هست ولی باید مینیمم دانشکده تون هم چک کنید. از فیلتر اول رد میشید ولی اینکه در دانشکده چطور با پروندتون رفتار بشه کاملاً بستگی به سایر داوطلب ها داره.

موفق باشید
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 72 بعدی »