عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-11-2015, 12:57 PM
(06-11-2015, 08:17 AM)Atlantis نوشته: سلام

دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده. من تازه مدرک موقت کارشناسیم رو گرفتم. وقتی از مسئول آموزش تقاضای ریزنمرات رو کردم گفت نمیدیم و باید مدرکت رو آزاد کنی. من هم برای اون شخص توضیح دادم که نمرات غیررسمی و کپی رو میخوام اما گفتند که به هیچ عنوان نمیتونن این کارو بکنن.

حالا سوال من از شما اینه که اگه من خودم برم از سایت گلستان نام درس ها رو ترجمه کنم و نمره ها رو روبروش بنویسم و بعد ببرم بخش بین الملل دانشگاه تا مهروموم کنه، آیا این transcript برای دانشگاه مقصد رسمی قابل قبول خواهد بود؟

(پ.ن: من قصد دارم سال آینده مدرک رو آزاد کنم)

خیلی متشکرم

سلام

اولا کپی گرفتن از نمرات سیستم گلستان برای هیچ جایی قابل قبول نیست...دانشگاه هم جز ریزنمرات رسمی هیچ چیز دیگه ای رو مهر و موم نمی کنه...

ثانیا دانشگاه باید به شما "ریز نمرات فارسی غیر رسمی" رو ارائه کنه... با وجود اون هم (که قابل ترجمه رسمی نیست) اگر دانشگاهی از شما مدارک رسمی پیش از apply رو طلب کنه ناچارید مدرک رو آزاد بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mt67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-11-2015, 12:41 PM
سلام
برای آنلاین اپلیکیشن مراحل ارسال مدرک دقیقا به چه صورتیه؟ الان من تازه مدارکمو از دانشگاهها گرفتم حالا باید همه این مراحل (1.وزارت علوم 2.دارالترجمه 3.مهر و موم توسط دانشگاهها) انجام شه و بعد من ازون اسکن بگیرم واسه اپلای؟ یا این کارا واسه وقتیه که پذیرش گرفتیم که ببریم دانشگاه مقصد؟ خلاصه اینکه الان واسه اپلای از چی اسکن بگیرم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-11-2015, 07:52 PM
(14-11-2015, 12:41 PM)mt67 نوشته: سلام
برای آنلاین اپلیکیشن مراحل ارسال مدرک دقیقا به چه صورتیه؟ الان من تازه مدارکمو از دانشگاهها گرفتم حالا باید همه این مراحل (1.وزارت علوم 2.دارالترجمه 3.مهر و موم توسط دانشگاهها) انجام شه و بعد من ازون اسکن بگیرم واسه اپلای؟ یا این کارا واسه وقتیه که پذیرش گرفتیم که ببریم دانشگاه مقصد؟ خلاصه اینکه الان واسه اپلای از چی اسکن بگیرم؟
ممنون

سلام

بعضی از دانشگاه ها برای admission processing از همون ابتدا مدارک رسمی از شما طلب نمی کنند... در این صورت مدارک غیررسمی رو اسکن و upload می کنید و اگر دانشگاه به شما offer ی داد، مدارک رسمی رو در پاکت مهر و موم ارسال می کنید تا admission letter رسمی براتون صادر بشه..

ولی در مقابل برای بعضی از دانشگاه ها از همون اول ناچارید مدارک رسمی رو تهیه کنید و براشون ارسال کنید.. حتی این دانشگاه ها هم در مورد مدارک uploaded همون مدارک غیررسمی کافی می دونند... ولی hard copy مدارک رسمی رو برای تطبیق الزامی می دونند...
طبیعتا اگر مدارکتون رو آزاد می کنید، می تونید مدارک uploaded رو هم از تزجمه مدارک رسمی ارسال بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین megh500
**
نقل قول

03-12-2015, 08:01 PM
سلام
یک سوال مهم
الان من فقط یک نسخه از مدرک موقت ارشدم دارم و دیگه برابر با اصل نمیکنند
الان باید بفرستم افریقا برای ارزیابی به اسم saqa. الان پول ندارم بدهم دانشگاه ازاد برای ازاد سازی مدرکم.
فی این موسسه یک دکتری خودش برام واریز کرده اونجا.الام باید مدارکم فقط پست کاغذی کنم.بنظرتون مدرک ارشدم که فقط مهر دارالترجمه داره را پست کنم؟مدرک لیسانسم مشکلی نداره
نقل قول  

آفلاین nasim.gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-12-2015, 11:19 PM
سلام
من با یه استاد صحبت کردم و تقریبا باهام موافقت کرده و گفته باید مدارکتو حداکثر تا یه ماه دیگه بفرستی. توی سایت دانشگاه که چک کردم نوشته میشه موقتا مدارک unofficial  رو فرستاد و بعد تو مرحله بعدی اگه پذیرفته شدی مدارک official رو بفرستین.
میخواستم بدونم اصلا مدرک غیر رسمی چطور باید باشه؟ مدرکامو بردارم ترجمه کنم خورم؟ ریز نمراتم شاملشش میشه؟ من خیلی وقت کم دارم لطفا زودتر جواب بدین.
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-12-2015, 11:58 PM
(04-12-2015, 11:19 PM)nasim.gh نوشته: سلام
من با یه استاد صحبت کردم و تقریبا باهام موافقت کرده و گفته باید مدارکتو حداکثر تا یه ماه دیگه بفرستی. توی سایت دانشگاه که چک کردم نوشته میشه موقتا مدارک unofficial  رو فرستاد و بعد تو مرحله بعدی اگه پذیرفته شدی مدارک official رو بفرستین.
میخواستم بدونم اصلا مدرک غیر رسمی چطور باید باشه؟ مدرکامو بردارم ترجمه کنم خورم؟ ریز نمراتم شاملشش میشه؟ من خیلی وقت کم دارم لطفا زودتر جواب بدین.

سلام،
مدارک غیر رسمی یعنی فاقد مهر دادگستری باشد یا مورد تایید وزارت علوم نباشد ( موقتا) یا دانشنامه اصلی را نداشته باشید ( موقتا)
خیر، به نظر من حتما بدهید دارالترجمه
حتما باید ریزنمرات را هم بگذارید(حتی اگر اصل ریزنمرات را نداشتید ، کارنامه کلی را بدهید ترجمه)
بعضی دانشگاه ها حتی مدرک موقت فارغ التحصیلی را هم که مهر دادگستری میخورد غیر رسمی میدانند چون عنوان دانشنامه ندارد .
البته دانشگاه با دانشگاه فرق دارد...دوست من با همین مدرک موقتش در یکی از دانشگاه های فرانسه در حال تحصیل است (البته اصل ریزنمرات فارغ التحصیلی را داشت) در مقطع ارشد ،
اما بعضی از دانشگاه ها میگویند حتما باید دانشنامه و ریزنمرات فارغ التحصیلی را ارائه دهید ( نه کارنامه معمولی)

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین parinaz amn
**
نقل قول

13-12-2015, 10:22 PM
سلام دوستان

اگر در قسمت application requirements دانشگاه نوشته باشه مدارک حتما باید مستقیماً از طرف دانشگاه یا در پاکت مهر و موم شده فرستاده بشه منظورش موقع اپلای کردن هست یا بعد از اکسپت گرفتن? چون اگر اصل مدارک رو بفرستم براشون برای دانشگاههای دیگه نمیتونم اپلای‌ کنم،درسته؟ فقط باید اسکن مدارک رو الان بفرستم دیگه؟ 

For a transcript to be accepted, it MUST
  • Be an official document in your native language

• Be signed by an official of that institution

• Bear the seal of the institution

• If the documents which you are submitting are not in English, you will be required to provide notarized English translations together with copies of the original documents

• Be sent directly from the institution to university or be sent by the applicant in an envelope sealed by the institution
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-01-2016, 12:01 AM
من باید هرچه سریعتر ریزنمراتم رو تا جایی که تاحالا پاس کردم رو برای دانشگاه آمریکا پست کنم اما دانشگاه این مدرک رو آفیشال می خواد و منظورش داشتن مهر و امضاست. دانشگاه من یه غیرانتفاعی معمولی هست، نمی دونم برم بهشون بگم این کارنامه ی من رو مهر کنید قبول می کنن یا نه. نمی دونم قانونی هست که اون ها رو از همچنین کاری منع کنه یا مسئله ی اصرار و سماجت منه که میتونه رهایی بخش باشه ؟
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-01-2016, 12:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-01-2016, 12:37 AM توسط Torkan.)
(06-01-2016, 12:01 AM)Abyss نوشته: من باید هرچه سریعتر ریزنمراتم رو تا جایی که تاحالا پاس کردم رو برای دانشگاه آمریکا پست کنم اما دانشگاه این مدرک رو آفیشال می خواد و منظورش داشتن مهر و امضاست. دانشگاه من یه غیرانتفاعی معمولی هست، نمی دونم برم بهشون بگم این کارنامه ی من رو مهر کنید قبول می کنن یا نه. نمی دونم قانونی هست که اون ها رو از همچنین کاری منع کنه یا مسئله ی اصرار و سماجت منه که میتونه رهایی بخش باشه ؟

کاملا قانونی هست

شما شهریه جرا میدین به دانشگاه؟!
شما باید برید به امور دانشجویان بگید من تا اینجا کارنامم رو میخوام اونم با مهر رسمی آموزش.
بعد این رو که مدارک رو برای ترجمه رسمی کدوم اداره تایید میکنه دقیقا در جریان نیستم، این رو از دارالترجمه بپرسین یا سایر دوستان اینجا کمک کنن. اگر وزارت علوم میکنه که سریع باید پرونده در سایتش تشکیل بدید و باقی کارها رو انجام بدید تا اون رو تایید کنن ببرید واسه ترجمه رسمی.
البته سماجت در ایران حرف اول و اخر رو میزنه ولی این کار شما کاملا قانونی هست. حتی در دانشگاه سراسری کسی که روزانه خونده میتونه با پرداخت تعهد تا جایی که یعنی ترمی که خونده نمرات رو بگیره.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

07-01-2016, 07:25 PM
(06-01-2016, 12:37 AM)Torkan نوشته: کاملا قانونی هست

شما شهریه جرا میدین به دانشگاه؟!
شما باید برید به امور دانشجویان بگید من تا اینجا کارنامم رو میخوام اونم با مهر رسمی آموزش.
بعد این رو که مدارک رو برای ترجمه رسمی کدوم اداره تایید میکنه دقیقا در جریان نیستم، این رو از دارالترجمه بپرسین یا سایر دوستان اینجا کمک کنن. اگر وزارت علوم میکنه که سریع باید پرونده در سایتش تشکیل بدید و باقی کارها رو انجام بدید تا اون رو تایید کنن ببرید واسه ترجمه رسمی.
البته سماجت در ایران حرف اول و اخر رو میزنه ولی این کار شما کاملا قانونی هست. حتی در دانشگاه سراسری کسی که روزانه خونده میتونه با پرداخت تعهد تا جایی که یعنی ترمی که خونده نمرات رو بگیره.

بااحترام،
ترکان

خیلی ممنون از پاسختون، می خواستم ببینم ریزنمرات فقط یکبار صادر میشه یا میشه به تناوب از دانشگاه ها گرفت ؟
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »