عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین haniehs
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-10-2015, 04:39 PM
با سلام
1)معدل لیسانس:17.5 و معدل ارشد:18.5
2)مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر در هر دو مقطع
3)تافل 80(read=24, lis=21, wrt=18,spk=17)
4) چهار مقاله isi, یک مقاله داخلی, 3کنفرانس بین المللی در ایران
5)مقطع مورد تقاضا: دکترا
در کدوم دانشگاه ها شانس پذیرش و فاند دارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-10-2015, 04:44 PM
(25-10-2015, 04:39 PM)haniehs نوشته: با سلام
1)معدل لیسانس:17.5 و معدل ارشد:18.5
2)مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر در هر دو مقطع
3)تافل 80(read=24, lis=21, wrt=18,spk=17)
4) چهار مقاله isi, یک مقاله داخلی, 3کنفرانس بین المللی در ایران
5)مقطع مورد تقاضا: دکترا
در کدوم دانشگاه ها شانس پذیرش و فاند دارم

درود

حیف شد! یه لحظه تافلتون رو دیدم وگرنه میخواستم بگم احتمال داره شما از سه دانشگاه معروف کانادا پذیرش بگیرید. دوست من توصیه برادرانه دارم تافل رو یکبار دیگه بدید و دو ماه یا 1.5 ماه روش وقت بذارید. حیفه واقعا.
در ضمن همین الان شروع به ایمیل زدن بکنید فکر میکنم در دانشگاه McGill بتونید استاد پیدا کنید. بدون استاد خیلی سخته بتونید از کانادا پذیرش بگیرید ولی من این رو مطمین هستم تافل رو 95 و به بالا بگیرید دیگه کم کم کمش از top 5 کانادا میتونید فاند بگیرید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Lham46
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-10-2015, 05:52 PM
سلام و خسته نباشید... من لیسانس زبان و ادبیات فرانسه با معدل 14 از دانشگاه اصفهان و ارشد تربیت بدنی  گرایش رفتار حرکتی با معدل 19 از دانشگاه شیراز هستم... فعلا در حد نمره 6.5 آیلتس هستم ولی هنوز امتحان ندادم و دارم برای نمره بالای 7 میخونم.... فعلا دوتا مقاله دارم و دوتا مقاله دیگه هم فرستادم ولی هنوز جواب نگرفتم... برای مقطع دکترا قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور دارم... اولویت هام آمریکا، کانادا و آلمانه...
نقل قول  

آفلاین haniehs
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-10-2015, 06:59 PM
(25-10-2015, 04:44 PM)Torkan نوشته: درود

حیف شد! یه لحظه تافلتون رو دیدم وگرنه میخواستم بگم احتمال داره شما از سه دانشگاه معروف کانادا پذیرش بگیرید. دوست من توصیه برادرانه دارم تافل رو یکبار دیگه بدید و دو ماه یا 1.5 ماه روش وقت بذارید. حیفه واقعا.
در ضمن همین الان شروع به ایمیل زدن بکنید فکر میکنم در دانشگاه McGill بتونید استاد پیدا کنید. بدون استاد خیلی سخته بتونید از کانادا پذیرش بگیرید ولی من این رو مطمین هستم تافل رو 95 و به بالا بگیرید دیگه کم کم کمش از top  5 کانادا میتونید فاند بگیرید.

از توجه و لطفتون ممنون.به نظر شما باتوجه به اینکه تاریخ باز ازمون های تافل حدود دو - سه ماهه دیگس و از ددلاین ها میگذره و من شانسم رو برای فال 2016 از دست میدم، بنظر شما می ارزه برای دانشگاه های پایین تر کانادا اقدام کنم؟

یا اینکه با توجه به اینکه امریکا نمره تافل کمتری میخواد, امتحان جی ار ای بدم و برای امریکا اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-10-2015, 09:12 PM
(25-10-2015, 06:59 PM)haniehs نوشته: از توجه و لطفتون ممنون.به نظر شما باتوجه به اینکه تاریخ باز ازمون های تافل حدود دو - سه ماهه دیگس و از ددلاین ها میگذره و من شانسم رو برای فال 2016 از دست میدم، بنظر شما می ارزه برای دانشگاه های پایین تر کانادا اقدام کنم؟

یا اینکه با توجه به اینکه امریکا نمره تافل کمتری میخواد, امتحان جی ار ای بدم و برای امریکا اقدام کنم؟

اگر مساله مالی براتون مهم نیست میتونید ترکیه برید تافل بدید نمرتونم سریع میدن. البته باز چک کنید. من یادمه دو سال پیش یکی از همکلاسیها از نمرش راضی نبود و ایران همه جا پر بود رفت ترکیه امتحان داد.
درسته که آمریکا تافل کمتری میخواد ولی نمره فعلی شما خیلی تو ذوق می زنه. همون طور که دوستمون گفتن حیفه بابت تافل پذیرشتون خراب بشه. یا برای سال آینده برنامه ریزی کنید یا یه تافل دیگه بدید. البته ایمیل زدن به اساتید هم میتونید مفید باشه. شاید یه استادی گفت بهتون وقت میده بابت یه تافل دیگه.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-10-2015, 09:23 PM
(25-10-2015, 06:59 PM)haniehs نوشته: از توجه و لطفتون ممنون.به نظر شما باتوجه به اینکه تاریخ باز ازمون های تافل حدود دو - سه ماهه دیگس و از ددلاین ها میگذره و من شانسم رو برای فال 2016 از دست میدم، بنظر شما می ارزه برای دانشگاه های پایین تر کانادا اقدام کنم؟

درود

نه به نظرم اگر میخواید جی ار ای بدید بمونید برای سال بعد. ولی من جای شما باشم یکبار دیگه تافل میدم و واسه کانادا دیگه امسال رو جمع و جور میکنم سال بعد میرم.
میتونید امتحان بدید. بلاخره باز میشن شهرهای مختلف هم هست.
تو این مدت کم جی ار ای بعید میدونم بتونید خوب بدید و ممکنه معدل و مقالات شما رو زیر سایه ببره.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rezarele
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-10-2015, 05:12 PM
با سلام
دوستان من دارم در ایران دکتری میخونم ولی چون از دوستام شنیدم که برای پست داک باید مقاله های خوب در ژورنال های خفن داشت و من ندارم میخوام دوبره برای دکتری در کانادا اقدام کنم.
به نظرتون ممکنه؟
لیسانس ماشینهای کشاورزی معدل 16.17
فوق مکانیزاسیون کشاورزی 18
آیلتس 6.5
به نظرتن اگه دوباره برای دکتری اقدام کنم مورد داره؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
28-10-2015, 06:55 PM
(28-10-2015, 05:12 PM)rezarele نوشته: با سلام
دوستان من دارم در ایران دکتری میخونم ولی چون از دوستام شنیدم که برای پست داک باید مقاله های خوب در ژورنال های خفن داشت و من ندارم میخوام دوبره برای دکتری در کانادا اقدام کنم.
به نظرتون ممکنه؟
لیسانس ماشینهای کشاورزی معدل 16.17
فوق مکانیزاسیون کشاورزی 18
آیلتس 6.5
به نظرتن اگه دوباره برای دکتری اقدام کنم مورد داره؟

برای مقطع پست داک، زمانی که مدرکتون از دانشگاههای ایران صادر شده کار بسیار سختی هست. بهتره که برای دوره دکتری اقدام کنید. برای دکتری،

- معدلاتون نسبتاً خوبه
- نمره زبانتون مینیمم بسیاری رو با فرض بالای 6 بودن تمامی مهارت ها پوشش میده
- اگر مقاله قابل ارزیابی ای هم داشته باشید شانس خوبی خواهید داشت.

بهتره که دنبال موقعیت خالی باشید و در صورت امکان با اساتید ارتباط برقرار کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین saidrasekhi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-10-2015, 05:29 AM
با سلام
من لیسانس مهندسی عمران خوندم با معدل 13.43
و بعد تغییر رشته دادم به فیزیک و الان ترم آخر هستم با معدل 17.7
مقاله و GRE ندارم و زبان هم iBT 85-90 میتونم بیارم
میخواستم بدونم برای UBC یا McGill چقدر شانس دارم و چه توصیه ای میکنید؟
نقل قول  

آفلاین سپهرار
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-10-2015, 07:56 AM
سلام من دانشجوی سال 5 داروسازی از هندوستان هستم .دکترای بالینی داروسازی میخونم...و نمره ایلتسم 7 هست...راهنمایی میخواستم که برای phD به گونه ای که بورسیه بگیر چطور میتونم اقدام کنم؟؟ایا شانسی در استرالیا یا کانادا دارم؟؟در هر دانشگاهی و هرشهری
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 109 بعدی »