عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مشاوره و رفع اشکال IELTS مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-08-2015, 09:14 PM
(31-08-2015, 09:07 PM)delbina نوشته: سلام
ببخشید میخواستم بپرسم اگر واسه 14 آذر 94 آیلتس ثبت نام کنم به ددلاین دانشگاه های آمریکا یا کاندا میرسم؟؟ چون میخوام هم واسه چند دانشگاه امریکا اپلای کنم و هم کانادا
 با احترام

اگر ددلاین ها رو 15 ژانویه یا 1 فوریه در نظر بگیریم. روی کاغذ مشکلی وجود نخواهد داشت اگر نمره مناسب رو دریافت کنید. برای ددلاین های 15 دسامبر (تنها چند دانشگاه سراغ دارم) قطعاً به طور عادی این زمان رد خواهد شد مگر اینکه از خود دانشگاه مقصد فرصت بیشتری تقاضا کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-08-2015, 09:25 PM
(31-08-2015, 09:07 PM)delbina نوشته: سلام
ببخشید میخواستم بپرسم اگر واسه 14 آذر 94 آیلتس ثبت نام کنم به ددلاین دانشگاه های آمریکا یا کاندا میرسم؟؟ چون میخوام هم واسه چند دانشگاه امریکا اپلای کنم و هم کانادا
 با احترام

(31-08-2015, 09:14 PM)Andre نوشته: اگر ددلاین ها رو 15 ژانویه یا 1 فوریه در نظر بگیریم. روی کاغذ مشکلی وجود نخواهد داشت اگر نمره مناسب رو دریافت کنید. برای ددلاین های 15 دسامبر (تنها چند دانشگاه سراغ دارم) قطعاً به طور عادی این زمان رد خواهد شد مگر اینکه از خود دانشگاه مقصد فرصت بیشتری تقاضا کنید.

درود

با تشکر از Andre عزیز. البته هستند دانشگاههایی که کمی دیرتر هم ددلاین دارند به خصوص آمریکا ولی باز هم کمی زودتر بدید غنیمته!
صرف احتیاط!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین emy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-09-2015, 07:08 PM
دوستان عزیز بین کتاب
new insight into ielts
و
The Official Cambridge Guide to IELTS
کدام یکی مناسب تر است و نکات بیشتری داره و متنش روان تره؟
من تعریف این دو تا کتاب و زیاد شنیدم و فقط می خوام یکیش و استفاده کنم. ممنون میشم نظر خودتونو بدین
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

21-09-2015, 08:18 PM
(21-09-2015, 07:08 PM)emy نوشته: دوستان عزیز بین کتاب
new insight into ielts
و
The Official Cambridge Guide to IELTS
کدام یکی مناسب تر است و نکات بیشتری داره و متنش روان تره؟
من تعریف این دو تا کتاب و زیاد شنیدم و فقط می خوام یکیش و استفاده کنم. ممنون میشم نظر خودتونو بدین

اگر سطحتون مناسب امتحان نیست سری کتابهای Collins رو پیشنهاد میکنم تا با انتخاب سری ای مناسب سطح خودتون با چند و چون کار آشنا بشید. در مورد سوالتون هم، کتاب دومی به نظر من مناسبتره واسه آزمون، هرچند کتاب اولی هم سطح بسیار بالایی داره.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین pedrammax
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-09-2015, 10:58 AM
درود. من هیچی از IELTS نمیدونم و انگلیسیم در حد پیش دانشگاهی هست. و میخوام شروع کنم به یاد گیری . باید از کجا شروع کنم؟ روزی چقدر وقت میبره؟
نقل قول  

آفلاین khashayar1988
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-09-2015, 02:42 PM
(29-09-2015, 10:58 AM)pedrammax نوشته: درود. من هیچی از IELTS نمیدونم و انگلیسیم در حد پیش دانشگاهی هست. و میخوام شروع کنم به یاد گیری . باید از کجا شروع کنم؟ روزی چقدر وقت میبره؟

به نظرم شما اول از همه باید کمی سطح دانش زبان انگلیسیتو بالا ببری بعد اقدام به خوندن مفاد آزمونی مثل آیلتس بکنی، البته چون فرمودی که در سطح پیش دانشگاهی کار کردی و پیشنهادم به شما اینه که حتما زبان رو به صورت آکادمیک و با اصول گرامر صحیح، حداقل تا سطح متوسط یاد بگیری که بتونی در تمام ماژول های آیلتس و آزمونهای دیگر راحتتر امتیازی که میخوای رو بدست بیاری.
نقل قول  

آفلاین pedrammax
**
نقل قول

29-09-2015, 03:38 PM
(29-09-2015, 02:42 PM)khashayar1988 نوشته: به نظرم شما اول از همه باید کمی سطح دانش زبان انگلیسیتو بالا ببری بعد اقدام به خوندن مفاد آزمونی مثل آیلتس بکنی، البته چون فرمودی که در سطح پیش دانشگاهی کار کردی و پیشنهادم به شما اینه که حتما زبان رو به صورت آکادمیک و با اصول گرامر صحیح، حداقل تا سطح متوسط یاد بگیری که بتونی در تمام ماژول های آیلتس و آزمونهای دیگر راحتتر امتیازی که میخوای رو بدست بیاری.
سپاس از پاسخ شما، ولی چه کتاب یا آموزشگاهی رو پیشنهاد میدید؟ کتاب 504 رو دارم و حقیقتش از آموزشگاه بدم میاد اگر کتاب یا روشی برای خود آموزشی بگید لطف بزرگی کردید
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
29-09-2015, 04:06 PM
(29-09-2015, 03:38 PM)pedrammax نوشته: سپاس از پاسخ شما، ولی چه کتاب یا آموزشگاهی رو پیشنهاد میدید؟ کتاب 504 رو دارم و حقیقتش از آموزشگاه بدم میاد اگر کتاب یا روشی برای خود آموزشی بگید لطف بزرگی کردید

با سلام 
دوست من پروسه یادگیری زبان یکم طولانیه . 
ببنین شما باید دانش جنرال انگلیسی خودتون را تا حد اینترمدیت ببرین بالا و بعدا رو اکادمیک کار کنین . چون بدون دانش جنرال کار یکم سخت میشه. 

حالا هر فردی باید در وحله اول زیر اسکیل ها (sub skills)  را تا حدی ببره جلو تا بتونه راه رو برای دیگر اسکیل ها باز کنه, البته مهارت لیسینگ را بهتره از اول شروع کنین . 
شما باید لغات و تا حدی گرامر خود را اول از همه تا حد معقول جلو ببرین بعد این مرحله شروع کنین به ریدینگ و در کنارش لیسینگ . 
حالا خود من ریدینگ را از مجموعه کتاب های Inside reading شروع کردم . و لیسینگ رو از مجکوعه کتاب های Tactics for Listening .  البته استادم برای من از اینا شروع کرد برای تدریس. در ضمن من از اول به سریال هایی مثله how i met your mother  نگاه میکردم گرچه متوجه نمیشدم ولی باز نگاه میکردم. 
برای لغت به من کتاب جلد زرد رنگ intermediate vocabulary Bj Thomos رو معرفی کرد که برای جنرال مناسب بود. 
بعد از اینکه لغات جنرال رو تقریبا مسلط شدین برین به سمت لغات اکادمیک مثله 504 و لغات ضروری تافل و .............  . 

اینجا هم مراحل یادگیری زبان رو نشون میدم:

منابع ورودی: READING AND LISTENING . اما یه استثنایی هست که قبل از اینا مخصوصا ریدینگ شما SUB SKILL ( لغت و گرامر ) رو یاد بگیرین ولی لیسنگ مثله فیلم و سریال رو میتونین هر وقت که بخواین شروع کنین.

منابع خروجی : SPEAKING - WRITING .   مطمین باشین اگر منابع ورودی خوبی نداشته باشین به هیچ وجه قادر نخواهی بود تا خوب و روان صحبت کنین و بنویسین. پس عجله ای در کار نیست باید ورودی ها رو در حدمعقول یلد بگیرین تا بتونین خروجی بدین. 

در مورد منابع زبان که خیلی زیادن و اینایی که من گفتم برای من مناسب بودن و من نمیتونم بگم حتما از اینا استفتده کنین . مهم روش مطالعه هستش. 

اهان داشت یتدم میرفت برای لغات حتما از نرم افزار انکی یا از این قبیل استفاده کنین . 

موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین pedrammax
**
نقل قول

29-09-2015, 04:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-09-2015, 04:16 PM توسط pedrammax.)
(29-09-2015, 04:06 PM)Emir نوشته: با سلام 

موفق باشین
سپاس از شما که اینقدر وقت گذاشتید برای راهنمایی بنده. پس همین کتاب های ورودی رو میخرم و شروع میکنم به خوندن
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-09-2015, 04:22 PM
(29-09-2015, 04:16 PM)pedrammax نوشته: سپاس از شما که اینقدر وقت گذاشتید برای راهنمایی بنده. پس همین کتاب های ورودی رو میخرم و شروع میکنم به خوندن

خواهش میکنم. 

ببینین من اصول کلی زبان رو بهتون گفتم ولی من باز هم میگم منابع زیاد هستند و ایت بسته به شما داره که از کدوم استفاده کنین. در مورد منابع سعی کنین مشورت کنین . اگر هم میخواین از منابعی که من خوندم شروع کنین فقط بدونین من معرفی نکردم و اگر خدا نکرده یه وقت نتونین با این منابع نتایج مناسبی بگیرین من رو سرزنش نکنین :Smile

موفق باشید
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 05-07-2025، 03:33 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی