عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده
آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-11-2014, 01:08 PM
(14-11-2014, 12:31 PM)M1KE نوشته: - به نظرم یک شماره تلفن در ابتدای رزومه کافی هست.
- به نظرم میرسه جمله College of Architecture an Urban design مشکل داشته باشه (قسمت an).
- معدل ایرانی رو بنویسید که از 20 بوده به صورت 16.59/20.0
- تحلیلی رو معمولا Analytical میگن و نه Experimental
- وقتی به اسم سه نفر اشاره می کنید بین اسم دو نفر آخر می بایست "و" بگذارید و نه "،" (در مورد مولفان کتاب سوم.
- under graduate سرهم نوشته میشه.
- قسمت خلاصه توانمندی ها به نظرم نیازی نیست آورده بشه.
- قسمت زمینه های پژوهشی مورد علاقه به نظرم بهتره به ابتدای رزومه و قبل یا بعد از قسمت تحصیلات آورده بشه.
- اسم رفرنس ها رو در صورتی که نخواستن نیازی نیست در رزومه آورده بشه و میشه به جاش Available upon request نوشت. در صورت لزوم می بایست آخرین سمت و اطلاعات تماس اون افراد نوشته بشه. قاعدتا این افراد زمانی که توصیه نامه برای شما می نویسند می بایست توضیح بدن که مثلا در فلان سال ها که در دانشگاه شما استاد بودن با شما در فلان پروژه یا درس کار می کردند و از عملکرد شما راضی بودن ولی سمت فعلی خودشون رو در همون سربرگ محل فعلی شون بنویسند.

خیلی ممنون از راهنمایی تون.
تو اون مورد and بوده که اشتباه تایپی هست و d افتاده.
برای رفرنس نگفته تو رزومه بیارید یا نه ولی چون این اساتید گفتند مینویسن و باهاشون کار کردم اوردم, فقط متوجه نشدم یعنی کلا بجای اینکه بنویسم refrences بنویسم Available upon reques ؟؟
و اینکه به سمت قبلیشون تو دانشگاهمون اشاره نکنم من؟فقط سمت فعلی رو بنویسم اونها خودشون تو رکام بگن چه نسبتی با من داشتن؟؟
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

Question  27-02-2015, 06:25 PM
سلام دوستان
رزومه اصلاح کردم در دو صفحه 
ممنون میشم نگاهی بندازید که ایرادات فنی رو برطرف کنم
با سپاس
http://up-is.ir/do.php?filename=142504582898581.pdf

نقل قول  

آفلاین MBA_DBA
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-06-2015, 12:12 PM
سلام دوستان من cv خودم رو قبل از ترجمه گذاشتم اینجا لطفا نظراتتون رو بگید تا من اصلاحش کنم.
با تشکر از همگی
cv_Mohammad Heydari
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

30-08-2015, 12:19 PM
سلام دوستان
یک نگاه به رزومه من میندازید؟
سپاس
http://s6.picofile.com/file/8209222892/A_B_.pdf.html
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-09-2015, 04:22 AM
- صفر شماره تلفن رو نباید بگذارید.
123456 (914) 98+
- قسمت مهارت های زبانی رو بهتره به انتهای رزومه منتقل کنید. مثلا به قبل از Hobbies
- در قسمت مهارت های زبانی، عبارت زبان مادری بهتره از انتهای سمت راست اون بخش حذف بشه.
- evaluating data’s درست نیست. Data خودش جمع مکسر Datum هست و جمع بسته نمیشه.
- من متن رزومه رو دقیق نخوندم که غلط های املایی و گرامری رو بگیرم ولی وقتی Watching to nature رو در قسمت Hobbies دیدم متوجه شدم که نیاز هست یک نفر اون رو دقیق نگاه کنه. این عبارت هم از نظر گرامری اشتباه هست و هم از نظر معنایی. از نظر گرامری به چای to باید the گذاشته بشه. بهتر بود مثلا Watching movie ای یا به طور خلاصه Cinema ای چیزی می گفتین. یا مثلا Reading psychology’s books هم از نظر گرامری ایراد داره و در این ترکیب نیازی به s' نیست.
- در ترکیب of country of Iran آوردن واژه کشور اضافی و redundant هست. همین طور به طور خلاصه باید of Iran گفته بشه.
- در خط اول افتخارات، nationwhid درستش nationwide هست.
- در همون قسمت 8 درصد 0.8 درصد نوشته شده.

در کل یک بار دیگه دقیق متن رو نگاه کنید. غلط های گرامری و املایی نداشته باشه.

(30-08-2015, 12:19 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان
سپاس
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-09-2015, 05:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2015, 05:41 AM توسط nasim1234.)
(30-08-2015, 12:19 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان
سپاس

علاوه بر نکاتی که دوستمون اشاره کردن:

در قسمت skillsمورد دوم رو کلا حذف کنید. معمول نیست این رو در رزومه آوردن.
بخش اولش هم good command ofرو حذف کنید.

در رفرنس هاتون نفر سوم جیمیلش رو دادین ایمیل آکادمیک بدین.

در قسمت work experienceانتهای جملاتی که از یک خط بیشتر بوده باید بیاد پایین سمت چپ نه پایین سمت راست مثلا ice cream 
یا کلش رو خط بعد بنویسید که توی یه خط جا بشه

منظور از lab assistant‌چی بوده؟ اگر کار تحقیقاتی می کردین بنویسین research assistant
اون objective‌رو هم از اون بالا حذف کنید. برای چه کشوری اپلای می کنید؟ البته من کلا ندیدم بالای رزومه بنویسن ولی گفتم حالا شاید برای کشور خاصی اون طوری مرسومه. چون ته فایل یه متن به زبان غیرانگلیسی بود!

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

11-09-2015, 04:20 PM
سلام میشه اشکالات رزومه من هم بگین 

ممنون

فایل‌های پیوست
.pdf   17.pdf (اندازه 77.31 KB / تعداد دانلود: 41)
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-09-2015, 04:53 PM
(11-09-2015, 04:20 PM)bahar456 نوشته: سلام میشه اشکالات رزومه من هم بگین 

ممنون

با سلام 

دوست عزیز من یه نگاه انداختم به رزومتون. 
در کا خوب نوشتین ولی یکم ایراد داره که میکم. 
1. خیلی طولانی هستش . حداکثر سعی کنین 3 صفحه باشه - حالا 2 صفحه بشه عالیه . علت طولانی بودن اینه که به جزییات وارد شدین. 
2. در قسمت مهارت کامپوتری نیازی به ذکر نمره نیست و سعی کنین بجای ذکر هر مهارت فقط بنویسین office program.
3. به نظرم قسمت مرجع یا همون reference اضافی هست و نیازی به نوشتن نیست.
4. در قسمت تحصیلات ذکر کردن دیپلم فقط به خاطر اینکه رزومتون طولانی نشه بهتره که حذف بشه وگرنه بودنش بد نیست. 
5 همچنین در قسمت تحصیلات به خاطر اینکه معدل لیسانستون خیلی پایینه , بهتره که به معدل ها ذکر نکنین. البته این نظر منه و شما باید تصمیم بگیرین که معدل رو ذکر کنین یا نه چون معدل ارشدتون خیلی خوبه. 

دیگر دوستان هم نظر بدن. 
موفق باشین Smile
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-09-2015, 01:51 AM
(11-09-2015, 04:20 PM)bahar456 نوشته: سلام میشه اشکالات رزومه من هم بگین 

ممنون

معدل لیسانس رو نگین.
در قسمت پروژه دروس ایمیل اساتید رو لازم نیست بدین. (رزومه شلوغ نباشه خوندنش راحت تره و مرسوم هست که رزومه خلوت باشه)
work‌رو بکنید work experience و تاریخش رو هم بگین مثلا بگین fall and winter 2011
الان دیدم work experience‌رو جداگانه دارید. پس اون work زیر دروس چیه؟
included بعد از responsibility رو حذف کنید
arabic‌رو هم لازم نیست جزیی بگین. چون زبونی نیست که به کارتون بیاد. بزنید intermediate‌کافیه
برای نرم افزار ها اون جوری ننویسید سطحتون رو. همه رو اشاره کنید. شما هر نرم افزاری که مینویسید تو رزومه لازم نیست عالی بلدش باشید ولی باید باهاش آشنا باشید و اگر یه هفته بهتون وقت داده بشه بتونید یه تسک رو باهاش انجام بدید. هر چیزی رو در این حد بلدید بنویسید. همه پشت هم در یک خط.

اون دو تا کنفرانسی که شرکت کردین از تو activity بردارین ببرین تو experience‌البته این سلیقه ای هست نظر من بود صرفا.

در قسمت work experience‌جمله بندیتون رو اینجوری کنید قشنگ تر و بهتره
working full time at .....‌تهش هم بنویسید مثلا fall2011-fall2012‌دیگه اون 1 year رو حذف کنید

supervisor‌همه مقالات کنفرانس یه نفره پس به جای سه بار یک بار در آخر اشاره کنید. یا در عنوان تو پرانتز بنویسید supervised by A.A Ghadimi
اون Dr‌رو هم ننویسید بهتره خیلی مرسوم نیست نوشتن این. اگر استاد بوده Prof بهتره به همین صورت مخفف .Prof

بعد چون ژورنال دو نفر هستند اسم هر دو رو تهش یا در عنوان بیارید. دیگه از روی مقاله معلومه هر استاد در کدوم supervisor‌بوده
اونجایی که موضوع تز ارشد رو گفتین باز اسم اساتید مربوطه رو تو یه خط بنویسید  ایمیل هاشونم که ته رزومه هست.
کلا همه ایمیل ها رو حذف کنید به جز ته رزومه که رفرنس هست. یه جا کافیه Smile

من بودم اون تنیس رو از Honors‌حذف میکردم. باری دکترا جوایز ورزشی اهمیت خاصی نداره. نهایتا تو activity‌بنویسید حرفه ای تنیس کار می کنید. Honors‌رو مختص افتخارات تحصیلی و علمیتون باشه

در کل خوب بود. موفق باشید

نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

19-09-2015, 12:52 AM
(12-09-2015, 01:51 AM)nasim1234 نوشته: معدل لیسانس رو نگین.
در قسمت پروژه دروس ایمیل اساتید رو لازم نیست بدین. (رزومه شلوغ نباشه خوندنش راحت تره و مرسوم هست که رزومه خلوت باشه)
work‌رو بکنید work experience و تاریخش رو هم بگین مثلا بگین fall and winter 2011
الان دیدم work experience‌رو جداگانه دارید. پس اون work زیر دروس چیه؟
included بعد از responsibility رو حذف کنید
arabic‌رو هم لازم نیست جزیی بگین. چون زبونی نیست که به کارتون بیاد. بزنید intermediate‌کافیه
برای نرم افزار ها اون جوری ننویسید سطحتون رو. همه رو اشاره کنید. شما هر نرم افزاری که مینویسید تو رزومه لازم نیست عالی بلدش باشید ولی باید باهاش آشنا باشید و اگر یه هفته بهتون وقت داده بشه بتونید یه تسک رو باهاش انجام بدید. هر چیزی رو در این حد بلدید بنویسید. همه پشت هم در یک خط.

اون دو تا کنفرانسی که شرکت کردین از تو activity بردارین ببرین تو experience‌البته این سلیقه ای هست نظر من بود صرفا.

در قسمت work experience‌جمله بندیتون رو اینجوری کنید قشنگ تر و بهتره
working full time at .....‌تهش هم بنویسید مثلا fall2011-fall2012‌دیگه اون 1 year رو حذف کنید

supervisor‌همه مقالات کنفرانس یه نفره پس به جای سه بار یک بار در آخر اشاره کنید. یا در عنوان تو پرانتز بنویسید supervised by A.A Ghadimi
اون Dr‌رو هم ننویسید بهتره خیلی مرسوم نیست نوشتن این. اگر استاد بوده Prof بهتره به همین صورت مخفف .Prof

بعد چون ژورنال دو نفر هستند اسم هر دو رو تهش یا در عنوان بیارید. دیگه از روی مقاله معلومه هر استاد در کدوم supervisor‌بوده
اونجایی که موضوع تز ارشد رو گفتین باز اسم اساتید مربوطه رو تو یه خط بنویسید  ایمیل هاشونم که ته رزومه هست.
کلا همه ایمیل ها رو حذف کنید به جز ته رزومه که رفرنس هست. یه جا کافیه Smile

من بودم اون تنیس رو از Honors‌حذف میکردم. باری دکترا جوایز ورزشی اهمیت خاصی نداره. نهایتا تو activity‌بنویسید حرفه ای تنیس کار می کنید. Honors‌رو مختص افتخارات تحصیلی و علمیتون باشه

در کل خوب بود. موفق باشید

سلام ممنون از راهنماییتون یعنی اگر استادیار هم بوده توی قسمت supervisor بنویسم Prof. XXX ?
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 بعدی »