عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-09-2015, 11:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2015, 11:06 PM توسط nasim1234.)
(06-09-2015, 11:00 PM)hadi4 نوشته: با سلام
بنده برای spring 2016 اقدام کردم برا یه دانشگاه همه ی مدارکم رو هم فرستادم به غیر از مدرک تحصیلی چون هنوز دانشجو هستم (چند واحد نگه داشتم واسه مسائل سربازی که اگه پذیرش بگیرم سریع پاس میکنم و مدرکمو میگیرم) واسشون ایمیل زدم که نمیتونم الان مدرکمو بفرستم ولی ظاهرا این سیستم Admission به صورت اتوماتیک ایمیل میزنه. در ضمن قبلا ریزنمرات رو فرستادم براشون که تایید کردن(Verify).
لطفا یکی کمکم کنه که الان باید چیکار کنم؟

باتشکر

اصولا مدرک رو موقع اپلای نمیخوان. چون خیلی ها ترم ۷ کارشناسی اپلای میکنن و طبیعتا مدرک رو ندارن اون موقع و کاملا هم منطقی هست این.
الان تو فرم های اپلای جایی خالی مونده؟ عین عنوانش رو بگین ببینیم چی میخوان ازتون ولی قطعا مدرکتون رو نمیخوان Smile

نقل قول  

آفلاین hadi4
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-09-2015, 10:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2015, 10:54 AM توسط hadi4.)
(06-09-2015, 11:06 PM)nasim1234 نوشته: اصولا مدرک رو موقع اپلای نمیخوان. چون خیلی ها ترم ۷ کارشناسی اپلای میکنن و طبیعتا مدرک رو ندارن اون موقع و کاملا هم منطقی هست این.
الان تو فرم های اپلای جایی خالی مونده؟ عین عنوانش رو بگین ببینیم چی میخوان ازتون ولی قطعا مدرکتون رو نمیخوان Smile

ممنونم از پاسختون.
اونطوری که من متوجه شدم مدرکمو میخوان. اینو واسم فرستادن:
Program:    PHD:Civil Engineering
Requirement : Degree 1

چون همه ی مدارکمو فرستادم اصولا فقط مدرک تحصیلی میمونه دیگه؟ البته ددلاین گذشته ولی هنوز اپلیکیشن من بازه.

بازم تشکر
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-09-2015, 09:41 PM
(07-09-2015, 10:52 AM)hadi4 نوشته: ممنونم از پاسختون.

چون همه ی مدارکمو فرستادم اصولا فقط مدرک تحصیلی میمونه دیگه؟ البته ددلاین گذشته ولی هنوز اپلیکیشن من بازه.

بازم تشکر

شما به graduate coordinator ایمیل بزن. ایمیل یه شخص باید باشه. مربوط به دانشکده نه دانشگاه. این افراد کارشون همینه که رسیدگی کنن به این موارد و زود جواب میدن ایمیلتون رو.
خیلی عجیبه اگه مدرک رو بخوان. ب هر حال بپرسین دقیق از خودشون Smile
موفق باشید

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
07-09-2015, 09:54 PM
(07-09-2015, 10:52 AM)hadi4 نوشته: ممنونم از پاسختون.

بازم تشکر

درود

بعضی از دانشگاهها مدرک رو حتما میخوان و میگن ترجمه رسمی مدرک رو بفرست و یا نامه ای بیار که نشون بده درست رو تموم کردی.
با این همه باز بپرسید. اینکهددلاین گذشته رو هم بپرسید.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahdi.khoie
**
نقل قول

19-09-2015, 02:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-09-2015, 02:40 PM توسط mahdi.khoie.)
سلام دوستان،

من دنبال بخشی میگشتم که در اون بشه در مورد مدارکی که دانشگاه ها میخوان صحبت کرد. موضوع مشابهی پیدا نکردم به همین خاطر این موضوع جدید رو ایجاد کردم.
-----------------------------------------------------------
و سوال خودم در این مورد:
من میخوام برای مقطع دکترا اپلای کنم. یکی از دانشگاه ها این مدارک رو برای اپلای میخواد:
1) Two original or certified copies of your detailed academic record for each year of study presented in support of your application (4 years minimum);
2) Two original or certified copies of your final transcript, once it becomes available;
3) Two original or certified copies of the proof of successful completion of your last degree or diploma;

سوال اول: این مدارک باید دو نسخۀ ترجمه شدۀ رسمی ازشون فرستاده بشه؟! چرا دو نسخه؟؟ اولین جاییه که همچین چیزی میبینم برای همین شک کردم.
سوال دوم:  مورد یک و دو جفتشون منظور ریز نمراته؟ یکیش برای هر سال تحصیلی و یکیش کلی؟! منظور رو متوجه نمیشم آخه مگه دانشگاه به ما فقط یکجور ریز نمره نمیده؟ باید اینجا به دانشگاه بگم چجور ریز نمره ای میخوام؟! بعد این ریز نمرات رو هم باید برای لیسانس رو بفرستم و هم برای ارشد رو؟
سوال سوم:  گزینۀ 3 منظور دو نسخه از دانشنامۀ لیسانس و ارشده؟

پیشاپیش بسیار ممنونم از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-09-2015, 05:54 PM
(19-09-2015, 02:38 PM)mahdi.khoie نوشته: سلام دوستان،

من دنبال بخشی میگشتم که در اون بشه در مورد مدارکی که دانشگاه ها میخوان صحبت کرد. موضوع مشابهی پیدا نکردم به همین خاطر این موضوع جدید رو ایجاد کردم.
و سوال خودم در این مورد:
من میخوام برای مقطع دکترا اپلای کنم. یکی از دانشگاه ها این مدارک رو برای اپلای میخواد:
1) Two original or certified copies of your detailed academic record for each year of study presented in support of your application (4 years minimum);
2) Two original or certified copies of your final transcript, once it becomes available;
3) Two original or certified copies of the proof of successful completion of your last degree or diploma;

سوال اول: این مدارک باید دو نسخۀ ترجمه شدۀ رسمی ازشون فرستاده بشه؟! چرا دو نسخه؟؟ اولین جاییه که همچین چیزی میبینم برای همین شک کردم.
سوال دوم:  مورد یک و دو جفتشون منظور ریز نمراته؟ یکیش برای هر سال تحصیلی و یکیش کلی؟! منظور رو متوجه نمیشم آخه مگه دانشگاه به ما فقط یکجور ریز نمره نمیده؟ باید اینجا به دانشگاه بگم چجور ریز نمره ای میخوام؟! بعد این ریز نمرات رو هم باید برای لیسانس رو بفرستم و هم برای ارشد رو؟

مورد دوم برا کسایی هست که دانشجو هستن. اگر شما ارشدتون رو تموم کردین و الان میخواید برا PhD اقدام کنید باید دو نسخه از ریزنمرات و دو نسخه دانشنامه سابمیت کنید. کلش همینه
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-09-2015, 07:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2015, 09:46 PM توسط فرید.)
(19-09-2015, 02:38 PM)mahdi.khoie نوشته: سلام دوستان،

و سوال خودم در این مورد:

سلام
با ایمیل بپرسید که دو نسخه لازم دارن همون اول یا نه. قبلا یکسری از دانشگاهها دو سری می خواستن که یکی می فرستادن دانشکده و یکی برای دانشگاه نگه می داشتن
نقل قول  

آفلاین MBA_DBA
**
نقل قول

26-09-2015, 12:49 PM
با سلام یه سوال داشتم از خدمتتون
میخواستم بدونم میشه با مدارک موقت هم برای پذیرش اقدام کرد یا نه؟ من لیسانسم رو در 30 تیر 1393 از دانشگاه پیام نور گرفتم و هنوز دانشنامه به من ندادن فقط مدرک موقت دادن و میگن دانشنامه 4 سال طول میکشه و ارشد هم این ترم فارغ التحصیل میشم تو پیام نور و اینم مدرک موقت میدن. میخواستم بدونم میتونم برای دکتری اقدام کنم یا باید حتما اصل مدارک باشه؟
برای دکتری میخوام در دانشگاه EMU قبرس اقدام کنم.
ممنون از راهنمایی شما و آرزوی بهترین ها
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-09-2015, 01:00 PM
(26-09-2015, 12:49 PM)MBA_DBA نوشته: با سلام یه سوال داشتم از خدمتتون
میخواستم بدونم میشه با مدارک موقت هم برای پذیرش اقدام کرد یا نه؟ من لیسانسم رو در 30 تیر 1393 از دانشگاه پیام نور گرفتم و هنوز دانشنامه به من ندادن فقط مدرک موقت دادن و میگن دانشنامه 4 سال طول میکشه و ارشد هم این ترم فارغ التحصیل میشم تو پیام نور و اینم مدرک موقت میدن. میخواستم بدونم میتونم برای دکتری اقدام کنم یا باید حتما اصل مدارک باشه؟
برای دکتری میخوام در دانشگاه EMU قبرس اقدام کنم.
ممنون از راهنمایی شما و آرزوی بهترین ها

با سلام 
بله هیچ مشکلی نخواهین داشت. مدارک موقت پیام نور قابل تایید و ترحمه میباشند. 
فقط باید ریز نمرات و مدرک موقت رو ببرین واحد استان و از اونجا به سازمان مرکزی پیام نور واقع در تهران خیابان نخل بروید برای تایید مدارک و ریزنمرات و بعد از ان میرین به مزارت علوم برای تادیه مدارکتون. البته دارالترجمه ها تاییدیه گرفتن از وزارت علوم را برای شما انجام میدن. شما فقط از سازمان مرکزی پیام نور تاییدیه بگیرین. 
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-11-2015, 08:17 AM
سلام

دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده. من تازه مدرک موقت کارشناسیم رو گرفتم. وقتی از مسئول آموزش تقاضای ریزنمرات رو کردم گفت نمیدیم و باید مدرکت رو آزاد کنی. من هم برای اون شخص توضیح دادم که نمرات غیررسمی و کپی رو میخوام اما گفتند که به هیچ عنوان نمیتونن این کارو بکنن.

حالا سوال من از شما اینه که اگه من خودم برم از سایت گلستان نام درس ها رو ترجمه کنم و نمره ها رو روبروش بنویسم و بعد ببرم بخش بین الملل دانشگاه تا مهروموم کنه، آیا این transcript برای دانشگاه مقصد رسمی قابل قبول خواهد بود؟

(پ.ن: من قصد دارم سال آینده مدرک رو آزاد کنم)

خیلی متشکرم
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 بعدی »