عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
آفلاین mina_kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-05-2015, 05:33 PM
دوستان اگه اسم پدر یا مادر درست نباشه. مشکلی پیش میاد؟
باید یه فرم دیگه پر کرد؟
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
13-05-2015, 06:24 PM
اگر تا قبل از مصاحبه متوجه شدین فرم رو از نو پر کنید و با Confirmation جدید به سفارت مراجعه کنید. ملاک سفارت DS160 ای هست که در روز مصاحبه تحویل میدین و به روزرسانی فرم قبلی مشکلی نداره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین fazelpour
**
نقل قول

22-05-2015, 01:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-05-2015, 01:20 PM توسط fazelpour.)
سلام آقا بابک،

برای پر کردن DS-160 ، در قسمتی که شغل یا تحصیل کنونی و قبلی رو باید بنویسیم ، من هم دانشجوی دکترا هستم و هم در دانشگاه آزاد حق الندریس میکنیم میشه فقط تدریس رو بنویسم یا باید دانشجویی رو بنویسم؟! 
چون دانشگاه ما اسم جالبی برای سفارت نداره یعنی میگن اگه اسمش رو بفهمن اصلا ویزا نمیدن در صورتی که من فقط دانشجوی دکترای این دانشگاه هستم!
در این قسمت به صورتی هم نیست که بتونم هم شغل هم دانشجویی را بنویسم
به نظر شما چه کار کنم؟
ویزای من نوع J است یعنی برای sabbatical

نقل قول  

آفلاین سورنا69
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2015, 02:31 PM
سلام دوستان در قسمت us contact باید چکار کنیم؟ حتما کسی که درخواست ویزای توریستی داره معرف باید داشته باشه؟ اگر اسم و مشخصات کسیو بدیم و ویزا صادر بشه و مل برنگردیم واسه اون بنده خدا مشکلی پیش میاد؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
15-06-2015, 04:16 PM
می تونید مشخصات هتل رو بدین ولی اگر مشخصات فرد دیگری رو هم داده باشین مشکل خاصی برای اونها ایجاد نمی کنه چون رسما خامی مالی شما نیستن. این قسمت بیشتر برای اینه که اولا بدونند فرد داره کجا میره و دوم هم اینکه اگر خدای نکرده مشکلی پیش اومد بتونند از طریق اون فرد به خانواده فرد دسترسی داشته باشند.

البته موندن غیر قانونی در آمریکا هم به نظرم فایده چندانی نداره و بهتره این کار رو نکنید. شما اگر یک بار بتونید ویزا بگیرید و در مهلت مقرر برگردین معمولا در دفعات بعد هم مشکل زیادی نخواهید داشت.
(15-06-2015, 02:31 PM)'سورنا69' نوشته: سلام دوستان در قسمت us contact باید چکار کنیم؟ حتما کسی که درخواست ویزای توریستی داره معرف باید داشته باشه؟ اگر اسم و مشخصات کسیو بدیم و ویزا صادر بشه و مل برنگردیم واسه اون بنده خدا مشکلی پیش میاد؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

19-06-2015, 02:39 AM
(15-06-2015, 02:31 PM)'سورنا69' نوشته: سلام دوستان در قسمت us contact باید چکار کنیم؟ حتما کسی که درخواست ویزای توریستی داره معرف باید داشته باشه؟ اگر اسم و مشخصات کسیو بدیم و ویزا صادر بشه و مل برنگردیم واسه اون بنده خدا مشکلی پیش میاد؟

سلام

مشخصات هتلی که رزرو کردید البته به صورت دقیق. دیده شده فرد در فرودگاه که ازش پرسیدند هنوز نمیدونسته هتل کجای شهره و ... و این باعث معطلی زیادش شده. همانطور که گفتند اگر فقط یکبار سر وقت از کشور خارج نشید پروندتون سیاه میشه و برای دفعات بعد از ویزا خبری نیست. ضمن اینکه با این شیوه زندگی آسان نخواهدبود. در صورتیکه برگشت شما احتمال گرفتن مجدد ویزا رو مهیا میکنه. به نوعی فرد خوش حساب شریک مال مردمه. 

موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین sahart1979
**
نقل قول

08-07-2015, 09:37 PM
سلام

یه سوال دیگه برام پیش اومده و اینکه بعد از یک ماه میخوام برم سفارت لازمه عکس جدید ببرم و فرم DS-160 جدید پر کنم؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-07-2015, 10:25 PM
(08-07-2015, 09:37 PM)sahart1979 نوشته: سلام

یه سوال دیگه برام پیش اومده و اینکه بعد از یک ماه میخوام برم سفارت لازمه عکس جدید ببرم و فرم DS-160 جدید پر کنم؟

اگراز تاریخ عکستون شش ماه نگذشته باشه موردی نداره. باید فرم جدید پر کنید و شماره بندی هم که با ان ریجکت شدید بنویسید. بک مقدار کمی هم اگر تغییر بدهید فرمتون نسبت به قبل بهتر هستش
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-10-2015, 04:55 PM
(12-04-2012, 07:57 PM)Behnoush نوشته: Passport/Travel document type : REGULAR
have you made specific travel plans: NO
immediate relatives : پدر ، مادر، خواهر ، برادر، همسر، نامزد، فرزند
other relatives : معمولا تا درجه دو، شامل پدربزرگ، مادر بزرگ، عمو، عمه، دایی، خاله و فرزندانشان. ذکر بیشتر از آن نیاز نیست.

درجه دو طبق تعریف شامل cousin ها نمیشه. 
http://www.geneticseducation.nhs.uk/gene...e-relative
نقل قول  

آفلاین AmirHasanzadeh
**
نقل قول

09-11-2015, 01:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2015, 01:04 PM توسط AmirHasanzadeh.)
سلام دوستان، ممنون میشم راهنماییم کنید

در قسمت سربازی، اگر کسی تو سپاه خدمت کرده باشه، branch of service، رو باید بنویسه سپاه؟ یا مثلا نیروی زمینی یا هوایی؟

یه سوال دیگه! اینکه میگن روی خدمت تو سپاه خیلی حساس هستند، مفهومش اینه که کلا به دانشجوهایی که سپاه خدمت کردن ویزا نمیدن؟ اگه اینطوریه واقعا، چاره چیه؟

ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 32 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-06-2025، 03:52 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی