عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-05-2015, 11:49 AM
(14-05-2015, 10:25 PM)'nazi69' نوشته: سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی الی روزانه سراسری هستم ولیسانسم دانشگاه ازاد بوده میخوام کنکور 95روبدم برای داروسازی ولی شنیدم با مدرک کارشناسی ارشد فقط میتونم دانشگاه بین الملل برم حتی شبانه م نمیتونم برم این خبر چقدر درسته؟ممنون میشم راهنمایی م کنین

با سلام 

بله دوست من صحت داره چون مدرک کارشناسی ارشد دارین.
اگر هم از روزانه قبول بشین باز شما رو به چشم غیر روزانه میبینن و باید شهریه بپردازین.
راستی شما که لیسانس شیمی دارین پرا واسه ارشد داروسازی خارج از کشور اقدام نمیکنین.
این فکر کنم بهتر باشه .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین p@r@zit
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-05-2015, 04:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2015, 04:52 PM توسط p@r@zit.)
سلام دوستان من به جواب سؤالم رسیدم خواستم به شماهم اطلاع بدم گویا بعضی دوستان اطلاعات زیاد درستی هم نمیدن!
دانشجویی که از معافیت موقت استفاده میکنه یک بار میتونه انصراف بده و کنکور مجدد شرکت کنه به شرکت اینکه تو سنوات مجاز باشه که واسه کاردانی پنج ترم یا دو سال و نیم واسه کارشناسی ناپیوسته پنج سال یا ده ترم! نه زیر چهار ترم!!!!
و معافیت تحصیلی هم فقط برای هر مقطع یک بار صادر میشه یعنی من یا باید کاردانی بخونم یا دکتری یعنی نزولی و صعودی بودنش فرقی نداره! بعدشم از زمان انصراف یک سال وقت دارید تا دانشگاه جدید ثبت نام کنید... یاعلی
نقل قول  

آفلاین aida_ayz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-05-2015, 01:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-05-2015, 02:24 AM توسط aida_ayz.)
سلام
من دانشجوی ترم 6 برق هستم امسال تو کنکور ارشد 94 رتبه ام خوب شده میخوام انتخاب رشته کنم ولی دیدم بند 11 نوشته که اگه روزانه بزنی و فارغ‌التحصیل نشده باشی یه سال محروم از کنکوری! برای همین شبانه میخوام بزنم که بتونم کنکور ارشد 95 رو هم بدم ولی اگر مثلا من نتونستم کنکور95 رو خوب بدم و خواستم همین شبانه رو ثبت نام کنم اجازه میدن یا نه؟ یعنی یه سال (دو ترم) دیر تر ثبت نام کنم جامو رزرو نگه میدارن؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-05-2015, 10:17 AM
(15-05-2015, 04:51 PM)p@r@zit نوشته: سلام دوستان من به جواب سؤالم رسیدم خواستم به شماهم اطلاع بدم گویا بعضی دوستان اطلاعات زیاد درستی هم نمیدن!
دانشجویی که از معافیت موقت استفاده میکنه یک بار میتونه انصراف بده و کنکور مجدد شرکت کنه به شرکت اینکه تو سنوات مجاز باشه که واسه کاردانی پنج ترم یا دو سال و نیم واسه کارشناسی ناپیوسته پنج سال یا ده ترم! نه زیر چهار ترم!!!!
و معافیت تحصیلی هم فقط برای هر مقطع یک بار صادر میشه یعنی من یا باید کاردانی بخونم یا دکتری یعنی نزولی و صعودی بودنش فرقی نداره! بعدشم از زمان انصراف یک سال وقت دارید تا دانشگاه جدید ثبت نام کنید... یاعلی
با سلام .
دوست من. تمام سوالات در مورد کارشناسی پیوسته بوده و من همشو جواب دادام . جای تعجب نداره که این همه علامت تعجب گذاشتین, خب معلومه واسه کارشناسی ناپیوسته ۵ سال در نظر میگیرن , الان توضیح میدم ,
دوسال کاردانی میخونین بعلاوه اینکه یکسال هم بعد کاردانی زمان دارین که کنکور بدین ,این شد سه سال , اگه کارشناسی قبول شدین 2 سال هم اونجا وقت دارین که جمعا میشه ۵ سال .
شما که پست های قبلی رو اشتباه متوجه میشین , ما وظیفه نداریم واسه شما راه رو نشون بدیم.
همونطور که قبلا هم گفه شده واسه کارشناسی پیوسته , تاکید میکنم پیوسته واسه کنکور دوباره باید تا ۲ سال انصراف بدین .
با تشکر
نقل قول  

آفلاین s902205
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2015, 04:44 PM
سلام
من فارغ التحصیل عمران روزانه ۹۴ کارشناسی هستم
برای کنکور سال دیگه ۹۵ پزشکی برای معافیت تحصیلی میشه دفترچه برای تیر ۹۵ بفرستم و بعد که قبول شدم نظام وظیفه ترخیص بهم بده و معافیت تحصیلی صادر کنه ؟
چون حالت عادی اگه قبول بشم فکر نکنم معافیت تحصیلی بدن ..
ممنون
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

18-05-2015, 05:40 PM
(18-05-2015, 04:44 PM)s902205 نوشته: سلام
من فارغ التحصیل عمران روزانه ۹۴ کارشناسی هستم
برای کنکور سال دیگه ۹۵ پزشکی برای معافیت تحصیلی میشه دفترچه برای تیر ۹۵ بفرستم و بعد که قبول شدم نظام وظیفه ترخیص بهم بده و معافیت تحصیلی صادر کنه ؟
چون حالت عادی اگه قبول بشم فکر نکنم معافیت تحصیلی بدن ..
ممنون
ا سلام .
دوست عزیز مورد شما .رو دقیق اطلاع ندارم , چون یه بار مفاعفیت تحصیلی استفاده کردین ,شما میتونین حین خدمت اگه قبول شین ,, ترخیص شده و ادامه تحصیل بدین ,همه اگه غیبت نداشته باشن میتونن یکبار از وسط خدمت بیان برن تحصیل کنن و شما اگر از ارشد قبول بشین میتونین اینکار رو استفاده کنین چون حق شماست . ولی نمیدونم واسه پزشکی بهتون اجازه بدن یا نه .

مورد دوم اینه که گیرم دوباره بتونین معافیت
بگیرین و پزشکی بخونین , شهریه پرداخت کردن و نکردنش هم یک موضع دیگه هستش .

با تشکر
نقل قول  

آفلاین hadisssss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-05-2015, 03:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2015, 03:35 AM توسط hadisssss.)
سلام میخواستم بپرسم اگه کارشناسی ناپیوسته از یه دانشگاه روزانه انصراف داده باشم و الان برای ارشد هم روزانه میارم مشکلی نیست؟ یعنی محرومیت مقطع قبلی تاثیر داره برای مقطع ارشد؟ اگه محرومیت داره ،، محرومیتش یک ساله ست؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  19-05-2015, 10:53 AM
(19-05-2015, 03:23 AM)'hadisssss' نوشته: سلام میخواستم بپرسم اگه کارشناسی ناپیوسته از یه دانشگاه روزانه انصراف داده باشم و الان برای ارشد هم روزانه میارم مشکلی نیست؟ یعنی محرومیت مقطع قبلی تاثیر داره برای مقطع ارشد؟ اگه محرومیت داره ،، محرومیتش یک ساله ست؟

سلام
محرومیت شما تمام شده و الان مشکلی ندارید. اگر هم انصرافتون بعد از ثبت نام بوده باید دید فرم انصراف رو در موعد مقرر پر کردین و دارین یا نه؛اگر دارین هنگام ثبت نام بدین دانشگاه جدید. در کل شما نیازی به اینا ندارین
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین الناز باقری
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-05-2015, 09:34 PM
 با سلام و خسته نباشید .
من در هنرستان دیپلم کامپیوتر گرفتم  - کاردانیم نرم افزار کامپیوتر با معدل 16/30 - کارشناسیم معماری بافت فرسوده . با معدل 17 (از دانشگاه علمی و کاربردی کرمانشاه ). الان برای من در دو ضمینه متفاوت سوال وجود داره می خواستم راهنماییم کنید .
1 - با این سابقه تحصیلیم  - برای نظارت و طراحی ( نظام مهندسی ) می تونم شرکت کنم اینها به من تعلق میگیره  یا خیر ؟
2 - آیا میتوانم به طور کامل این کارشناسیم رو کنار بزارم و از اول برای کنکور سراسری آزمون بدم در رشته دندان پزشکی ؟ آیا اجازه این کار رو دارم و می تونم از سهمیه دانشگاه های دولتی استفاده کنم ؟
با تشکر.
نقل قول  

آفلاین hadisssss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-05-2015, 12:00 AM
(19-05-2015, 10:53 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام
محرومیت شما تمام شده و الان مشکلی ندارید. اگر هم انصرافتون بعد از ثبت نام بوده باید دید فرم انصراف رو در موعد مقرر پر کردین و دارین یا نه؛اگر دارین هنگام ثبت نام بدین دانشگاه جدید. در کل شما نیازی به اینا ندارین

من ترم سوم کارشناسی ناپیوسته غیرانتفاعی بودم و آزمون دادم روزانه قبول شدم رفتم و  انصراف دادم و برگشتم همون ترم سوم غیرانتفاعی Big Grin الان برای روزانه ارشد مشکلی نیست؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 87 بعدی »