عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
09-01-2015, 02:40 PM
چه خوب این تاپک رو دیدم
منم واقعا سپاس گزارم از آقا پویا 
Mr-Voltage

واقعا خود بنده وقتی سوال میپرسم تنها اسمی که تو ذهنم نقش میبنده 
Mr-Voltage
 عزیز هست..
سپاس
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
10-01-2015, 01:06 PM
سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوست بزرگوارم پویا
بدون شک همت عالی شما و دانش و تلاش شما و حضور بسیار پر رنگ شما در فروم اکادمیا کافه همواره ملموس بوده
من هم به عنوان عضو کوچکی از این خانواده بزرگ از شما برادر و دوست بزرگوارم بابت همه زحماتی که برای ارتقا فروم بر عهده گرفته اید از صمیم قلب سپاسگذاری می کنم
امیدوارم همواره در همه مراحل زندگی شاد و پیروز باشید
ارادتمند
سام
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-01-2015, 12:04 AM
با سلام بنده هم به از آقای Mr-Voltage بابت تمام زحماتی که در فروم می کشند تشکر می کنم.

نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
13-02-2015, 02:23 AM
با سلام
بنده جا دارد از تمام عزیزانی که تو این فروم بدون چشمداشت زحمت میکشند تشکر کنم. به خصوص از مدیرا ن عزیزی که فعال هستند و از جناب شاهین عزیز که خیلی زحمت کشیدن .
با تشکر
. .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین eliha1
نقل قول

13-02-2015, 01:28 PM
سلام به همه دوستان
منم از تمام مدیران زحمتکش و محترم سایت و کسانی که منو راهنمایی کردن و جواب سوالهامو دادن تشکر میکنم همیشه شاد و موفق باشید
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

امتیاز این پست: 12
14-02-2015, 01:36 AM
ببخشید میخوام رک و شفاف بگم حرفمو
اوایل ک با این سایتای رفتن و این سنخ آدما اشنا شدم، فک میکردم حتمن عقده ای ترین و عصبانی ترین ادما باید اینجا باشن..افرادی ک حال و حوصله داخلو ندارن و هزار سختی بر مسیر رفتنشون حس میکنن..یکم گذشت..انصافن جالب ترین و گرانقدرترین ادمای عمرمو ک دیدم بیشترشون تو همین سایتا بوده..نمیدونم چرا.
تو این چند سال خب افرادی رو دیدم قبل رفتن وقت میذارن..خیلی تعجب نمیکردم..ببخشیدا تفسیر میکردم اومدن اینجا براشون عادت شده، تفریحه..ب شکل کمک...اما وقتی گذر زمان دیدم خیلیاشون رفتن و بعد رفتن با اون مشکلات وقت و ..دارن وقت میذارن..دیگه...راستش تازه فهمیدم چه ادمایی وجود دارن..واقعن میگم..این میل و اشتیاق کمک کردن دیگه الکی نیس..نمیشه ب این راحتی راجبش نظر داد..از ته دل به بعضی از افراد این سایت غبطه میخورم
واقعن با شخصیتشون حال کردم و دارم ازشون جدای اطلاعات، درس بزرگوار بودن یاد میگیرم
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین penguinsjr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
17-02-2015, 10:09 PM
سلام دوستان
الان موندم از کدوم یکی از مدیران تشکر کنم Smile
اینقدر تعداد مدیران خوب فروم زیاده که می ترسم اگه اسم ببرم بعضی ها از قلم بیفتن...
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 13
10-03-2015, 09:19 AM
saaaaam گرامی مدت نسبتا زیادی در سمت‌های مدیر و مدیر ارشد سایت در آکادمیاکافه فعالیت داشتند و اطلاعات خوب ایشون همراه با فعالیت بسیار زیادی که در انجمن‌های مختلف داشتند کمک بسیاری به پیشبرد سایت کرده. همچنین ایشون نقش بسیار مهمی در ایجاد تیمی از کاربران فعال سایت و تکمیل اطلاعات قسمت نتایج پذیرش سایت داشته‌اند که بسیار ارزشمنده و این قسمت رو تبدیل به یک منبع بسیار مفید برای تخمین شانس پذیرش در رشته‌های مختلف کرده.
متاسفانه به خاطر مشکلات شخصی‌ای که در ماه‌های اخیر برای ایشون پیش اومد، ایشون تصمیم گرفته‌اند که از تیم مدیران ارشد جدا بشن تا فرصت بیشتری برای رسیدگی به کارهای شخصی‌شون داشته باشند.

saaaaam گرامی،
از زحمت‌های بسیار زیادی که برای آکادمیاکافه کشیدی سپاسگزاری می‌کنم و امیدوارم که مشکلات پیش اومده رو به سرعت پشت سر بگذاری و باز هم با قدرت و انرژی به سمت اهداف والای زندگیت حرکت کنی.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
10-03-2015, 09:47 AM
(10-03-2015, 09:19 AM)Babak نوشته: saaaaam گرامی مدت نسبتا زیادی در سمت‌های مدیر و مدیر ارشد سایت در آکادمیاکافه فعالیت داشتند و اطلاعات خوب ایشون همراه با فعالیت بسیار زیادی که در انجمن‌های مختلف داشتند کمک بسیاری به پیشبرد سایت کرده. همچنین ایشون نقش بسیار مهمی در ایجاد تیمی از کاربران فعال سایت و تکمیل اطلاعات قسمت نتایج پذیرش سایت داشته‌اند که بسیار ارزشمنده و این قسمت رو تبدیل به یک منبع بسیار مفید برای تخمین شانس پذیرش در رشته‌های مختلف کرده.
متاسفانه به خاطر مشکلات شخصی‌ای که در ماه‌های اخیر برای ایشون پیش اومد، ایشون تصمیم گرفته‌اند که از تیم مدیران ارشد جدا بشن تا فرصت بیشتری برای رسیدگی به کارهای شخصی‌شون داشته باشند.
saaaaam گرامی،
از زحمت‌های بسیار زیادی که برای آکادمیاکافه کشیدی سپاسگزاری می‌کنم و امیدوارم که مشکلات پیش اومده رو به سرعت پشت سر بگذاری و باز هم با قدرت و انرژی به سمت اهداف والای زندگیت حرکت کنی.

با سلام . نمیدونم باید چی بگم و چطور شروع کنم , فقط همین قد میگم که سام عزیز بشخصه با رفتنه تو شوکه و خیلی ناراحت شدم ولی چی میشه کرد دنیاس دیگه . در اول امیدوارم مشکلاتت به زودی حل بشن و دوباره در جمع مدیران ببینیمتون در ثانی بابت همه زحمت هایی که واسه سایت کشیدی بسیار بسیار مدیون و سپاسگزارم. در اینجا ارزوی بهترین ها رو واست دارم دوست خوبم . Smile
ارادتمند
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
10-03-2015, 10:13 AM
saaaaam عزیز، از زحمات بدون چشمداشتی که برای رشد و پویایی این فروم کشیدید سپاسگذارم. امیدوارم که در زندگی خودتون نتیجه این همه کمک خالصانه خودتون رو دریافت کنید. من هنوزم باور نمیشه که همچین پیشنهادی رو مطرح کردید. امیدوارم که دوباره فرصت بشه که در کنار هم به فعالیت فرهنگی بپردازیم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 49 بعدی »