عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 9
08-07-2014, 07:28 PM
خیلی خیلی شوکه شدم که شاهین داره از تیم جدا میشه!!! [img]images/smilies/huh.gif[/img] بابا دیگه با کی شوخی خوب خوب کنیم!!![img]images/smilies/wink.gif[/img][img]images/smilies/tongue.gif[/img]
به هر حال همیشه شاهین بهترین دوست و همشهری عزیزم بوده و هست. خیلی خیلی دوست دارم و از همه زحمات و راهنماییت من به شخصه استفاده کردم.[img]images/smilies/heart.gif[/img] از بابک عزیز و سایر دوستان که وقت بیشتری بهم دادن تشکر میکنم امیدوارم بتون در کنار دوستان عزیز با قدرت به جلو به پیش بریم. 
شاد و ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
08-07-2014, 08:09 PM
من هم از شاهین عزیز بابت همه زحماتش تشکر میکنم و امیدوارم که هر کجا هست، موفق، پیروز، سلامت و تندرست باشه Smile
از saaaaam و Mr-Voltage هم بابت قبول مسئولیت جهت کمک به هموطنان و دوستان عزیز، تشکر میکنم و براشون آرزوی موفقیت دارم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
08-07-2014, 09:41 PM
انصافا شاهین یکی از مدیران با معلومات این انجمن بود که نبودش واقعا حس میشه. امیدوارم شاهین عزیز هرجا که هستند کامیاب و شاد باشند.[img]images/smilies/smile.gif[/img]

تشکر ویژه دارم از Saaaam و Mr-Voltage عزیز که وقت فراوانی میگذارند و با معلومات خوب شان به پرسش های دیگران پاسخ میدهند.[img]images/smilies/smile.gif[/img]

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
08-07-2014, 09:56 PM
خیلی خیلی از شاهین عزیز بخاطر تمامی زحماتی که از مدتها قبل کشیده و آثارش رو میبینیم و همه استفاده میکنیم تشکر میکنم. امیدوارم همیشه موفق و سلامت و همینطور شاد باشی.
ممنون از Mr-Voltage و Saaaam عزیز بخاطر قبول زحمت. امیدوارم همینطور با انرژی ادامه بدن Smile
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-07-2014, 12:45 AM
منم واقعا جا داره از شاهین عزیز تشکر کنم بابت کارا و مشاوره های خوبش در سایت و کمک به هموطنامون.ایشالا هرجا هستی شاد،موفق، و سلامت باشی.
برای  Saaam هم آرزوی موفقیت می کنم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-07-2014, 03:00 PM
شاهین یکی از قدیمی ترین دوستان من در فروم هست و تعهد ایشان در همراهی با فروم واقعا قابل تقدیر است. آرزو میکنم هر کجا که هست موفق باشه و به تمام اهدافش در زندگی برسه. امیدوارم یکروز از نزدیک ببینمش و با هم یک دونوازی موسیقی داشته باشیم! ؛)
.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
10-07-2014, 09:04 AM
من هم به نوبه خودم به امین (amin-mb)، شاهین (spt) و همین طور m.ost عزیز که از قدیم و تا مدت زیادی بعد از گرفتن پذیرش همچنان در این سایت فعال بودن، خسته نباشید میگم و براشون آرزوی سلامت و موفقیت در آینده تحصیلی، شغلی و دیگر ابعاد زندگانی شون رو دارم.

همگی موفق باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 11
12-07-2014, 03:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-07-2014, 03:44 PM توسط eliroz.)
تازه امروز متوجه شدم که سه تا از دوستای عزیزمون دارن از گروه جدا میشن  Sad
از زمانی که با آکادمیا کافه آشنا شدم، شاهین جان جز اولین کسانی بود که با بزرگواری و حوصله به تمام سوال هام پاسخ میگفت.
M.ost عزیز هم که همیشه با بزرگواری ها و مهربونی هاش ما رو شرمنده میکرد و خوب و با حوصله راهنمایی میکردن.
و آقا amin-mb هم دورادور از راهنمایی هاشون و اطلاعاتشون سود میبردم.
هر سه دوست عزیز، از بهترین مدیرای آکادمیا بودن که واقعا از جون و دل کار میکردن.
امیدوارم، هر جای این کره خاکی هستند مثل همیشه سربلند، دلشاد و سلامت باشن و بهترین ها براشون اتفاق بیفته، چون از بهترین ها هستند.  

شادکام باشین
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-07-2014, 06:46 PM
جا داره از زحمات شاهین (spt) تشکر کنم. شاهین مدت زیادی در فروم مدیر بود و زحمات زیادی برای فروم کشید. حضورش در جمع مدیران همراه با انرژی مثبت بود همیشه. شاهین جان امیدوارم هر جا هستی موفق باشی و جداییت از تیم مدیریت به دلیل اتفاقات خوبی باشه که در انتظارش بودی. 

نقل قول  

آفلاین brusa1994
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-08-2014, 10:28 AM
من می خوام اینجا از بابک عزیز قدردانی و تشکر کنم،راستش خیلی خیلی با حوصله و دقیق جواب میده و لحن حرف زدنش رو خیلی دوس دارم و قطعا این حاصل حدود 7k پستی هست که ایشون تو AA و این سایت گذاشتن،به قولی دمت گرم دوست عزیز
راستی آقای پاشایی هم خیلی کمکم میکنه خیلی ممنون دوست گلم ! Smile
Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 49 بعدی »