عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آموزشگاه های معتبر برای تافل

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای تافل
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-01-2015, 08:32 PM
(10-09-2014, 10:04 PM)'gabriel2311' نوشته: سلام
من کرج زندگی میکنم تا فروردین یا اردیبهشت سال بعد وقت دارم بنظرتون کجا برم زبانم در حد متوسط اگر تهرانم باشه اشکال نداره اما کرج رو ترجیح میدم .

سلام من اون موقع ک کرج بودم کلاس فشرده گرامر پیشرفته موسسه نصیر یا ایران کانادا ی کرج رو رفتم..خوب بود..کلا جو و استادای خوبی تو موسسه بود..البته ب نظر من

(03-01-2015, 09:02 AM)'Cmn' نوشته: سلام
من يه اموزشگاه زبان خوب توي تهران مي خوام، خودم بين اريان پور و امير بهادر و اعلايي و عليمحمدي موندم، امكان داره كه راهنماييم كنين كه كجا برم؟ خيلي هم عجله دارم و مي خوام زود ثبت نام كنم.

سلام من فقط تعریف آریان پور و امیر بهادر و اعلایی رو هم شنیدم ولی خودم از نزدیک تجربش نکردم اما الان در حین گذروندن کلاس TOEFL 1 علیمحمدی هستم..کلاس حدود 20 نفره..ولی واقعن تایر منفی مشخصی رو کیفیت یادگیری نذاشته...واقعن راضیم..و دارم استفاده میکنم ازش.. ی نظر شخصی هم راجب این قضیه..خب نباید بیش از حد از کلاس زبان انتظار داشت..کلاس زبان ی مشوق خوب و کاتالیزور برا خوب خوندنه..نه خیلی بیشتر..کلا سخت نگیرید خلیلی تو انتخاب و یکیشونو انتخاب و جلو برید ..
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین fa1989
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-02-2015, 01:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-02-2015, 01:15 PM توسط fa1989.)
سلام دوستان
من می خوام در کلاس های تافل ترمیک شرکت کنم. اینجا دوستان استاد محمدی و اعلایی رو معرفی کردند که این اطلاعات دوره هاشون هست :
http://www.m-alimohammadi.com/more.php?id=89
http://www.aalaee.com/shownew.php?id=46
امکانش هست دوستانی که تجربه با هر دو استاد دارند و یا در بارشون شنیدند به طور دقیق تر کلاس هاشون رو مقایسه کنند و اینکه  به طور مشخص تر بگویند که کدام skill با کدام استاد بهتر هستش. 
ممنونم یک دنیا. 
نقل قول  

آفلاین الاله
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-02-2015, 07:37 PM
سلام . ميشه لطفا اگر كسي از آموزشگاهي آقاي عليمحمدي تدريس ميكنن خبر داره اطلاع بده. من او سايت كه دوستان در پست هاي قبلي گذاشته بودن رفتم ولي بلاك بود. مرسي
نقل قول  

غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-02-2015, 07:58 PM
(23-02-2015, 07:37 PM)'الاله' نوشته: سلام . ميشه لطفا اگر كسي از آموزشگاهي آقاي عليمحمدي تدريس ميكنن خبر داره اطلاع بده. من او سايت كه دوستان در پست هاي قبلي گذاشته بودن رفتم ولي بلاك بود. مرسي

این سایت که بلاک نیست!
http://www.m-alimohammadi.com/
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین fz_916
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-03-2015, 01:40 PM
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید:
من خیلی تحقیق کردم، الان بین علیمحمدی و اعلایی شک دارم، کدوم بهتر هستند؟
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-03-2015, 03:21 PM
(03-03-2015, 01:40 PM)'fz_916' نوشته: سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید:

سلام
من با استاد اعلایی کلاس داشتم.. البته به صورت خصوصی.. چون وقت کلاسهای ترمیک رو نداشتم.. البته تو اسکیل رایتینگ و سپیکینگ فقط..  خیلی‌ راضی‌ بودم از ایشون. و البته درمورد استاد علیمحمدی... خودم باهاشون کلاس نداشتم.. اما میدونم تو آموزشگاه زبان تهران به صورت مشارکتی با اعلایی کلاس دارن... یعنی اسپیکینگ و رایتینگ رو اعلایی برمی‌داره و بقیه  رو علیمحمدی... اگه همون‌جا ثبت نام کنید.. احتمالا خودشون تقسیم می‌کنن اسکیلها رو..
نقل قول  

آفلاین fa1989
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-03-2015, 05:03 AM
(03-03-2015, 03:21 PM)'nox' نوشته:
سلام
من با استاد اعلایی کلاس داشتم.. البته به صورت خصوصی.. چون وقت کلاسهای ترمیک رو نداشتم.. البته تو اسکیل رایتینگ و سپیکینگ فقط..  خیلی‌ راضی‌ بودم از ایشون. و البته درمورد استاد علیمحمدی... خودم باهاشون کلاس نداشتم.. اما میدونم تو آموزشگاه زبان تهران به صورت مشارکتی با اعلایی کلاس دارن... یعنی اسپیکینگ و رایتینگ رو اعلایی برمی‌داره و بقیه  رو علیمحمدی... اگه همون‌جا ثبت نام کنید.. احتمالا خودشون تقسیم می‌کنن اسکیلها رو..

سلام.می تونید آدرس سایت آموزشگاه زبان تهران را معرفی کنید ؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-03-2015, 12:30 PM
(14-03-2015, 05:03 AM)'fa1989' نوشته:
سلام.می تونید آدرس سایت آموزشگاه زبان تهران را معرفی کنید ؟ ممنون

سلام، دوست عزیز آدرس سایت این دو مدرس در پست های قبلی همین تاپیک ذکر شده، همین طور اگر اسم هرکدوم از این دو مدرس رو با کلید واژه تافل گوگل کنید خیلی راحت آدرس وب سایتشون پیدا می کنید. شماره تماس و اطلاعات دوره ها در وب سایتشون قابل دسترسه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-03-2015, 09:21 PM
(03-03-2015, 01:40 PM)'fz_916' نوشته: سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید:

سلام

من نظرم این هست که استاد اعلایی برای کسانی که پیشینه ایی در تافل دارند مناسب ترند چون کمی سرعتشون بالاتره. اما استاد علیمحمدی برای کسانی که در ابتدای راه هستند و شناختی از آزمون ندارند بسیار مناسب هستند. 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین saheleh
**
نقل قول

19-05-2015, 05:42 PM
سلام دوستان از نظرات مفیدتون واقعا متشکرم.
من دوره های ترمیک زبان رو کامل گذروندم و الان دوساله هیچ کلاس زبانی نرفتم.  میخوام تا قبل از پایان 2015 آزمون ibt رو بدم و با نمره خیلی خوب بالای 100 قبول بشم چون برای یکی از دانشگاههای آمریکا میخوام پذیرش با فول فاند بگیرم و اونجا هم حداقل نمره رو 100 زده. الان با موسسه آقای علی محمدی تماس گرفتم به من دوره فشرده رو پیشنهاد دادن در حالی که من خیلی از لغات رو فراموش کردم و لیسنینگم هم افت کرده. از طرفی هم دوره های ترمیک تافلشون هر دوره 10 هفته است یعنی کل تافل 1 و 2 میشه 20 هفته،تقریبا 5 ماه! از تیر هم شروع میشه.
نمیدونم چیکار کنم، به نظرتون دوره فشرده رو ثبت نام کنم توی 7 هفته هر هفته دو روز نتیجه خوبی میگیرم؟ 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 16 بعدی »