عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  18-12-2014, 08:57 PM
(18-12-2014, 06:06 PM)'behzad1207' نوشته: با سلام
من میخواستم بدانم کسی که 130 واحد پاس کرده و الان میخواهد انصراف بدهد و در کنکور شرکت کند، چه کار باید بکند؟ (آیا باید پولی پرداخت کند؟ چون من خواندم جایی که اگر در دانشگاهی قبول شود، دیگر نیاز به پرداخت پول ندارد. و این که من می خواستم در دانشگاه علوم قضایی شرکت کنم و اگر انصراف ندهم نمی توانم و حتی یک سال هم نمی توانم صبر کنم. لطفا هر چی میدونید به من بگید)

سلام. علاوه بر اینکه خودتون باید جستجو کنید میتونید از نظرات بقیه هم استفاده کنید. اگر از دولتی روزانه انصراف بدین مشمول پرداخت هزینه آموزش رایگان میشین ولی اگر دوباره در دانشگاه قبول بشین تعهداتون به بعد از فارغ التحصیلی رشته بعدی منتقل میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین hossein20x
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-12-2014, 12:47 PM
سلام لطفا به این سوال جواب بدین خیلی واجبه
من یک سال پشت کنکور موندم و کنکور 93 شبانه قبول شدم. حالا میخوام برای کنکور 94 بخونم سوال من اینه ایا میتونم بعد از قبولی در رشته جدید از دانشگاه قبلی انصراف بدم؟
هرکی یه چیزی میگه از سنجش پرسیدم میگه شبانه ها که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند باید برن سربازی بعد کنکور بدن.درحالیکه روزانه ها هم از معافیت تحصیلی استفاده میکنند پس چطور اونا میتونن شرکت کنند اما من نه و اینکه الان خیلی ها دانشگاه ازاد یا پیام نور ثبتنام میکنند تا سربازی نرن و برای کنکور میخونن.و تو سایت نظام وظیفه نوشته که هرکس یکبار میتونه انصراف بده و حداکثر بعداز یکسال باید در رشته جدید پذیرفته بشه.لطفا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  20-12-2014, 01:23 PM
(20-12-2014, 12:47 PM)'hossein20x' نوشته: سلام لطفا به این سوال جواب بدین خیلی واجبه
من یک سال پشت کنکور موندم و کنکور 93 شبانه قبول شدم. حالا میخوام برای کنکور 94 بخونم سوال من اینه ایا میتونم بعد از قبولی در رشته جدید از دانشگاه قبلی انصراف بدم؟
هرکی یه چیزی میگه از سنجش پرسیدم میگه شبانه ها که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند باید برن سربازی بعد کنکور بدن.درحالیکه روزانه ها هم از معافیت تحصیلی استفاده میکنند پس چطور اونا میتونن شرکت کنند اما من نه و اینکه الان خیلی ها دانشگاه ازاد یا پیام نور ثبتنام میکنند تا سربازی نرن و برای کنکور میخونن.و تو سایت نظام وظیفه نوشته که هرکس یکبار میتونه انصراف بده و حداکثر بعداز یکسال باید در رشته جدید پذیرفته بشه.لطفا راهنمایی کنید

سلام. خوش آمدین
اطلاعات شما کاملا درست و اطلاعات کارشناس(!!!) سازمان سنجش بسیار خنده دار و غلطه. شما حق شرکت دارید و چون شبانه هستین اصلا نیازی نیست تا آذر انصراف قطعی هم بدین. اصلا از اینجا هم انصراف ندین و اگر قبول شدین بعدا انصراف بدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ف.توسلی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-12-2014, 08:29 PM
من دانشجوی ترم یک دوره روزانه رشته اقتصاد بازرگانی هستم.رشته دبیرستانم علوم تجربی بوده است.می خواهم مجددا کنکور بدم و در رشته ای مثل تغذیه ، فیزیوتراپی و ....تحصیل کنم.ایا حتما باید قبل از ثبت نام کنکور انصراف بدهم؟و اینکه ایا برای انصراف هزینه ای باید بدهم؟و اینکه در صورت قبولی در رشته ای مثله تغذیه ایا باید شهریه بپردازم؟
نقل قول  

آفلاین Ab_Rash
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-01-2015, 08:44 PM
سلام دوستان

من ورودی ۹۲ نرم افزار روزانه م ، ترم ۳ (معاف از خدمت مقدس سربازی)
می خواستم دوباره کنکور بدم بیام یه دانشگاه نزدیک خونمون
سوالم اینکه بدون انصراف یا باانصراف میتونم دوباره کنکور بدم و روزانه قبول بشم یا فقط شبانه میتونم؟
آخه یه آشنایی داشتم امیرکبیر قدرت قبول شد در حین تحصیل ترم دوم دوباره کنکور داد شریف قبول شد !
نصف پاسخایی که نوشتینو خوندم ممنون میشم اگه جواب بدین
و یه راهنمایی می خوام از باتجره ها
مهمانی(انتقالی) گرفتن بهتره یا کنکور دوباره؟
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

03-01-2015, 04:33 AM
(02-01-2015, 08:44 PM)'Ab_Rash' نوشته: سلام دوستان
من ورودی ۹۲ نرم افزار روزانه م ، ترم ۳ (معاف از خدمت مقدس سربازی)
می خواستم دوباره کنکور بدم بیام یه دانشگاه نزدیک خونمون
سوالم اینکه بدون انصراف یا باانصراف میتونم دوباره کنکور بدم و روزانه قبول بشم یا فقط شبانه میتونم؟
آخه یه آشنایی داشتم امیرکبیر قدرت قبول شد در حین تحصیل ترم دوم دوباره کنکور داد شریف قبول شد !
نصف پاسخایی که نوشتینو خوندم ممنون میشم اگه جواب بدین
و یه راهنمایی می خوام از باتجره ها
مهمانی(انتقالی) گرفتن بهتره یا کنکور دوباره؟

سلام
راستیتش ریسک نکن یه قانونی هست تو سنجش مربوط به گونه موارد که نه خود سازمان سنجش می دونی چی گفته توش نه من فهمیدم نه دوستای دیگم. ولی خلاصه با مطالعش هر کدوم برای خودمون یک استنتاجی انجام دادیم و یه تصمیمی گرفتیم.
به شما هم توصیه می کنم یه نگه به لینک زیر بندازی شاید لازم دونستی بیشتر تحقیق کنی و یا شاید ریسک نکنی در هر صورت می تونه بهت کمک کنه
در مورد شبانه فکر می کنم هر شخص در یک مقطع 1بار حق استفاده از سهمیه دولتی رو داشته باشه و بار بعدی باید شبانه بره!
ویرایش توسط Saaaaam
حذف تبیلغات

«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین نرگس خلیلی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-01-2015, 10:54 AM
سلام من ورودی 93 کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر دانشگاه دولتی روزانه ام الان ترم اولم میخوام انصراف بدم  قبل از امتحانات آیا امتحان دادن یا ندادن تو هزینه تاثیری داره یا نه؟آیا شما اطلاع دارین هزینه انصراف چقدره؟هزینه انصراف چکونه محاسبه میشه؟
آیا برای اخراج از دانشگاه هم باید هزینه ای داد؟
آیا میتونم سال 94 بدون کنکور برم و یه دانشگاه دیگه درس بخونم حتی اگه اخراج هم بشم؟
خواهش میکنم هر چه زود تر جواب بدین منتظرم
نقل قول  

آفلاین نرگس خلیلی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-01-2015, 05:16 PM
اگه سال 94 کنکور بدم چه مشکلی پیش میاد؟اگه قبول بشم و دانشگاه های شبانه رو بزنم بازم از کنکور محروم میشم
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-01-2015, 06:23 PM
(03-01-2015, 05:16 PM)'نرگس خلیلی' نوشته: اگه سال 94 کنکور بدم چه مشکلی پیش میاد؟اگه قبول بشم و دانشگاه های شبانه رو بزنم بازم از کنکور محروم میشم

طبق اطلاعیه سازمان سنجش برای اولین باره کسانی که الان دانشجوی ارشد هستند مجددا امسال نمیتوانند امتحان بدهند.
بند ۴ توصیه های مهم ش اینو نوشته:

"۴- کلیه کسانیکه به عنوان دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل می باشند، مجاز به شرکت دراین آزمون نخواهند بود ."
این قانون رو امسال گذاشتن ولی نمی دونم تا چه حد اجرایی باشه چون قبلا هم همچین چیزی بود ولی استعلامی نمی گرفتند و دانشجوها انصراف میدادند و در دانشگاه جدید ثبت نام می کردند! اما امسال به صورت جدی عنوان کردند، ولی با توجه به سوالاتی که از سازمان سنجش پرسیدیم خودشون هم جوابهاشون متناقض بود. واسه همین پیشنهاد می کنم ریسک نکن.
واسه اطلاعات بیشتر دفترچه آزمون 94 رو از سایت سنجش بگیر و مطالعه کن و خودت ازشون پرس و جو کن سیستم پاسخگویی دارند ظرف 24 ساعت به سوالتون پاسخ می دند.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین نرگس خلیلی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-01-2015, 11:04 AM
ببخشید من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته ام نه کارشناسی ارشد اگه میشه راهنماییم کنید هرچه زود تر بهتر ممنون متشکرم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 87 بعدی »