عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-11-2014, 08:23 PM
(19-11-2014, 06:51 PM)'t-z-b-b-h' نوشته: منم اولش که بهم گفتین به ذهنم نرسید ولی این دوستمون که گفتن بهش فکر کردم این که قصد برگشت به ایران داریم یا نه جواب بله و خیرش چه تاثیری می تونه داشته باشه؟

مسلماً جواب نباید منفی باشه و سعی بر این باشه که طرف قانع بشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-11-2014, 05:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-11-2014, 05:52 PM توسط eliha1.)
سلام آقای mr voltage یک سوال دیگه ببخشید مزاحم شدم، پس من که قصد برگشتن ندارم باید بگم میخوام بمونم؟بعد ببخشید از لحاظ ساپورت که گفتید میتونید یکم بیشتر توضیح بدید؟یعنی بورسیه که بدن باز باید خودمون هم هزینه کنیم؟و اگه اینطوره تقريبا میدونید چقدر؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-11-2014, 09:26 PM
(20-11-2014, 05:50 PM)'eliha1' نوشته: سلام آقای mr voltage یک سوال دیگه ببخشید مزاحم شدم، پس من که قصد برگشتن ندارم باید بگم میخوام بمونم؟بعد ببخشید از لحاظ ساپورت که گفتید میتونید یکم بیشتر توضیح بدید؟یعنی بورسیه که بدن باز باید خودمون هم هزینه کنیم؟و اگه اینطوره تقريبا میدونید چقدر؟

شما به صورت نمادین میگید که میخواهید برگردید در صورتی که دراصل این قصد رو نداری تنها برای رهایی از سوالات مکرر سفارتخانه. هر چند نیاز به نگرانی نیست.
اگر بورس باشی که نیاز به اون سوال هم نیست
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mehdizad88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-11-2014, 10:38 PM
سلام و با تشکر از آقای Mr. Voltage و اطلاعات مفیدی که اینجا نوشتن، من سال آخر عمران تهران مرکز هستم و از یکی از استادهای دانشگاه هانی یانگ برای ارشد پذیرش گرفتم. وقتی از ایشون درباره فاند پرسیدم گفت شهریه ات رو اسکالرشیپ دانشگاه میده ولی هزینه دیگه ای نمیدیم. اگر کمک هزینه اضافی می خوای به جای مستر برای دکترای پیوسته اپلای کن تا کمک هزینه بیشتر هم بهت بدم. من قبلاً شنیده بودم که برای ورود به دکترا یه امتحان ورودی می گیرن، حالا سؤالم اینه که می تونم برای دکترای پیوسته برم و بعد از تمام شدن ارشد امتحان رو رد بشم تا فقط بهم مدرک ارشد بدن و بعد برای یه کشور دیگه برای دکترا اپلای کنم؟ این متن ایمیل استاد هست
The tuition fee can be supported by University scholarship and assistantship from my research funds.
We do not provide any other support for master program.
However if you apply Ph.D. leading master program rather than master degree program, I can consider an additional support. 

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-11-2014, 10:37 AM
(20-11-2014, 10:38 PM)'mehdizad88' نوشته: سلام و با تشکر از آقای Mr. Voltage و اطلاعات مفیدی که اینجا نوشتن، من سال آخر عمران تهران مرکز هستم و از یکی از استادهای دانشگاه هانی یانگ برای ارشد پذیرش گرفتم. وقتی از ایشون درباره فاند پرسیدم گفت شهریه ات رو اسکالرشیپ دانشگاه میده ولی هزینه دیگه ای نمیدیم. اگر کمک هزینه اضافی می خوای به جای مستر برای دکترای پیوسته اپلای کن تا کمک هزینه بیشتر هم بهت بدم. من قبلاً شنیده بودم که برای ورود به دکترا یه امتحان ورودی می گیرن، حالا سؤالم اینه که می تونم برای دکترای پیوسته برم و بعد از تمام شدن ارشد امتحان رو رد بشم تا فقط بهم مدرک ارشد بدن و بعد برای یه کشور دیگه برای دکترا اپلای کنم؟ این متن ایمیل استاد هست
The tuition fee can be supported by University scholarship and assistantship from my research funds.
We do not provide any other support for master program.
However if you apply Ph.D. leading master program rather than master degree program, I can consider an additional support. 

خب استاد به صراحت میگن که برای دکتری مستقیم شانس بیشتره داری. در کره جنوبی برخی هم ترکیب مستر+دکتری میخونن که خب به طبع فاند بیشتری اخذ میکنند. من از ازمون وروودی اطلاعی ندارم. اما همین که از دانشگاه خوبی و فاند هم پذیرش داری خودش خوبه.
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-11-2014, 06:06 PM
سلام می خواستم بدونم کل منابع مالی در حین تحصیل در کره جنوبی چقدره؟ و این که می شه فقط با این منابع دوران تحصیل رو به راحتی گذراند؟
[/url][url=http://mehrsaviber.com/]مهرسا وایبر
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-12-2014, 04:04 PM
(15-12-2014, 02:07 PM)Simon2007 نوشته:
سلام

باید از دانشگاه کره بپرسید یا در سایتشون چک کنید. اونجا حتما نوشته شده. معمولا برای دانشگاه ها همانطور که از اسمش مشخصه آکادمیک کاربرد داره و برای مهاجرت به کانادا برای مثال جنرال. آیلتس جنرال کمی بیشتر روی جنرال انگلیش شما تاکید داره و آکادمیک کمی سخت تر به نظر میرسه. به هر حال منابع تا حدی مشابه هست و همینطور مهارت ها و بیشتر تاکید در دو آزمون متفاوته. 
موفق باشید
ببخشید زیاد سؤال پرسیدم پس یعنی قبل از ثبت نام توی آموزشگاه زبان سفیر اول باید بدونم دانشگاه کره کدومشو قبول داره یا نه من اول باید دوره های فشرده ی آیلتس رو بگذرونم موقع رفتن به کلاسهای آمادگی آیلتس اینو از سایت دانشگاه کره پیدا کنم؟
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-12-2014, 06:39 PM
(15-12-2014, 04:04 PM)'eliha1' نوشته: ببخشید زیاد سؤال پرسیدم پس یعنی قبل از ثبت نام توی آموزشگاه زبان سفیر اول باید بدونم دانشگاه کره کدومشو قبول داره یا نه من اول باید دوره های فشرده ی آیلتس رو بگذرونم موقع رفتن به کلاسهای آمادگی آیلتس اینو از سایت دانشگاه کره پیدا کنم؟

سلام
دوست عزیز چک کردن سایت دانشگاه اصلا وقت چندانی نمی بره، بهتر نیست اول به دقت سایت دانشگاه رو بررسی کنید و یا در صورت نیاز بپرسید از دانشگاه، و بعد با تکلیف روشن برید سراغ آمادگی برای آزمون مورد نظر؟![img]images/smilies/smile.gif[/img] البته به احتمال خیلی قوی، همونطور که سایمون هم اشاره کردند آلیتس آکادمیک هست...ولی باز خودتون سایت دانشگاه رو بررسی کنید و بعد برای ثبت نام برای امتحان مورد نظر، زمان و نمره مناسب برنامه ریزی کنید ....
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-12-2014, 06:51 PM
(15-12-2014, 04:04 PM)'eliha1' نوشته: ببخشید زیاد سؤال پرسیدم پس یعنی قبل از ثبت نام توی آموزشگاه زبان سفیر اول باید بدونم دانشگاه کره کدومشو قبول داره یا نه من اول باید دوره های فشرده ی آیلتس رو بگذرونم موقع رفتن به کلاسهای آمادگی آیلتس اینو از سایت دانشگاه کره پیدا کنم؟

در ادامه تأیید حرف دوستمون. شما از روزهای اولتون در فروم فاصله گرفتید و باید بدونید که خوندن مطلب و بعد پرسیدن سوالات احتمالی بهتر است. دانشگاه و یا دانشگاهها مد نظرتون رو انتخاب کنید (اینطوری که میگید دانشگاه کره خیلی واضع نیست!). بعد از انتخاب منو Admission و Requirments میتونید ببینید که چه مدارکی مورد نظرشونه و برای اونها آماده سازی کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین 12ain13ow
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-12-2014, 05:19 PM
سلام.من دانشجوی ترم 4 دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی هستم میخوام برای تخصص از یکی از دانشگاه های کره پذیرش بگیرم.چند تا سوال داشتم اینکه آیا به من پذیرش میدن؟ کدوم دانشگاه بهتره؟ زبان آموزش در مقطع تخصص دندانپزشکی انگلیسی یا کره ای؟ هزینه تحصیل چقدره؟ و اینکه از الان باید چه کارهایی انجام بده تا احتمال پذیرش گرفتنم رو بالا ببرم. ممنون میشم آگه لطف کنید و پاسخ سوالاتم رو بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 25 بعدی »